6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sigi, ma to dve pozitivni veci:
1) mas to uz za sebou
2) budes rodit prirozene
Není tady
Mefi,tak to teda byla návštěva asi bych s ní vyběhla
Sigi,tak to jsi měla dobrou kontrolu,to je fakt někdy mazec!Ale hlavně,že jste v pořádku-gratulace
Upravil(a) A-N-Y 1 (8. 3. 2010 18:51)
Není tady
Čau holky, tak jsme dorazili před chvílí, měla jsem dnes fofry.
Byli jsme s niki na alergologii a naštěstí už na nic alergii nemá - ale nechápu teda z čeho je pořád osypaná...
Pak jsme se stavili za mou kamarádkou, je v 18tt a zjistili ji špatný triply, volali ji z genetiky, že se má dostavit co nejdřív na podrobný UTZ a asi i amnio , tak z toho byla dneska úplně špatná, tak jsem ji byla utěšovat, protože se stane, že jsou často falešně pozitivní.
No a pak jsme byli ještě s Niki v angličtině, takže opět fofr den.
Sigi, no vidím, že sis užila na kontrole, ale hlavně že je vše ok.
Mefi, no takovy lidi, který si zarputile stojí za svýma názorama a přitom nemají žádny osobní zkušenosti jsou fakt na zabití...to by mě taky hnulo žlučí.
Gabinky, taky se přidávám ke gratulaci
Není tady
Jé tak já se taky přidávám apřeji všem Gábinkám všechno nej nej nej k svátku
Není tady
Holky máte pravdu ....dneska jsem si to teda fakt užila no nic budu doufat, že příští týden to bude lepší a hlavně rychlejší
Upravil(a) Sigi (8. 3. 2010 19:47)
Není tady
Mahari,tripláky jsou hodně falešně pozitivní a nemusí ji poslat na plodovku-rozhodne velkej ultrazvuk.Kam chodí na genetiku?Že držím palce,vím jaké to jsou nervy,já bych na ty testy už nikdy nešla
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Mahari,tripláky jsou hodně falešně pozitivní a nemusí ji poslat na plodovku-rozhodne velkej ultrazvuk.Kam chodí na genetiku?Že držím palce,vím jaké to jsou nervy,já bych na ty testy už nikdy nešla
Byla u Feita a ten to konzultoval s Polákem, tak tam má prý ve středu přijet. No má v papírech napsané, že má velmi vysoké riziko vad té neur.trubice.
Není tady
Aha,tak to jí budu držet palečky,pak dej vědět jak dopadla!Polák je super Mě na plodovku neposílal,měla jsem tam problém s věkem,nějak to tady v nemocnici spletli a napsali něco jiného.Taky jsem se bála plodovky,ale naštěstí nebyla potřeba,tak snad i u ní to tak bude!Já teda měla mírně zvýšené riziko,ona má velmi vysoké
Není tady
Mefi to se nedim, ze jsi byla nastvana, nechapu, ze si nekdo nemuze takovy reci odpustit, kdyz prijde na navstevu a jeste prudit tehulku (nastesti manza vetsinou na tohle odpovida, poridte si vlastni a delejte si s nim co chcete, my si to budem delat po svem )
Sigi bohuzel takhle si pamatuju KO v porodnici ja - fakt nic moc. Kam do porodnice chodis?
Gabinkam vse nej k svatku
Není tady
Jeee, me vubec nedoslo, ze mame Gabinky tady . To musim hned napravit: vsechno nejlepsi, hodne zdravicka a co nejrychlejsi porody
Není tady
Maharishi drzim kamosce palce. Ja vim, ze triply byvaji hodne casto pozitivni (ale myslim, ze nejcasteji falesne skrz Downa ) ale jinak nemuzu slouzit, ja na triplech nikdy nebyla. Na kombinovanem screeningu ve 12tt byla?
Není tady
akar napsal(a):
Maharishi drzim kamosce palce. Ja vim, ze triply byvaji hodne casto pozitivni (ale myslim, ze nejcasteji falesne skrz Downa ) ale jinak nemuzu slouzit, ja na triplech nikdy nebyla. Na kombinovanem screeningu ve 12tt byla?
Jo ve 12tt byla na screeningu, ten měla negativní, šak jsem jí říkala, že ten je spolehlivější...no uvidíme, jak dopadne, věřím, že to bude dobrý. Musí být. Ale i tak z toho má chuděra nervy.
Upravil(a) Maharishi (8. 3. 2010 20:21)
Není tady
Ahoj babušky
Takže u nás to vypadá takhle
V noci jsem spala všeho vsudy možná hodinu, poslíčci zlobily jak blázen a stav nezměněn, trvá to stále...
Byla jsem na KO monitoru a UTZ, neotvírám se a nepřipravuje se to, ale ty posly jsou tam Přesně jako s malým
Ráno jsem se dvakrát totálně po.....Tak třeba se tělo připravuje a dr. tomu nerozumí
Pak jsem byla u dr. dostala ATB, páč se můj stav nelepší.
No a za poslední, pokud se nerozrodím do neděle, nástup do porodky a v pondělí CS - už jsem objednaná - ach jo.
Gábinkám taky vše nej k svátku.
Není tady
akar napsal(a):
Sigi bohuzel takhle si pamatuju KO v porodnici ja - fakt nic moc. Kam do porodnice chodis?
Akar jezdím do Nymburka
Není tady
Katy, zrovna jsem na tebe myslela, jestli už někde nefuníš na sále...ale ty sice funíš, ale doma
Malej to určitě do pár hodin pořádně rozjede a císař nebude nutný, uvidíš.
Není tady
ahojk, vše neeeej a hladné porody do nového domečkuuuu-)
Gabuškám vše neeeeeej a pusu k tomu-)
Katko, držim všechno co mám, at je to pro tebe co neideálnější....
my pořád doma nudláme, takže nic moxc....
Není tady
Katko jj řekli, zrovna dneska jsem byla na ko v porodce, tak mi dr slíbil, že mě nechají rodit přirozeně tak mám velkou radost.
Není tady