6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Any ty má dnes po kontrole?take ve ok ?gratuluji
holky já mám věčně ucpanej frńák hrůza děs a normálně mám od minulého týdne 1,5 kg dole u včera jsem nevěřila vlastním očím.Take mám přesně 10kg nahoře
Není tady
Gabu ja mam vecne suchou sliznici a blbe se mi v noci dycha a to tu mame prisernou vlhkost (kterou furt ztahujeme dolu) - bydlet ve starem byte (co jsme byli v panelaku), tak se asi udusim, tam zas nebyla vlhkost zadna).
Jinak vahu mas super, to ze trochu slezla, vubec nevadi (to me se stat nemuze, jsem minule tehu nabrala i ty posledni dny prenaseni cca 1.5kg a to se rika, ze se pak ke konci vetsinou i zhubne )
ted mam teda min (nez ve stejnou dobu minule), ale zadna slava to taky neni a leze to nahoru (i kdyz pomale, ale jiste). Snad to tech 20kg uz nebude (ted mam +11kg)
Není tady
Akar kdybych měla jen suchou mě tam normálně ani nejsou schopný projít kapky měla jsem tohle i v předchozím těhotenství.Jen jsem zapomněla co to bylo za pakárnu
no co musím vydret e jo
k tý váze,asi jo,je to ok...ani to hlavně a tak neřeím ale vidět se v zrcadle nahá nic moc
Není tady
me mala pred mesicem rozbila velke zrcadlo v loznici, (asi se na to taky nemohla divat ) tak se tak casto nevidim
Není tady
tak já jsem zvědavá jestli druhej bude Sitou
Katko vylez a víme,e jsi celá a k těm chlapům sem se fakt pobavila při dočítání,já mám taky chlapa schopnýho postarat se o ve,od vaření po uklid a nákupy a jetě umí vydělat
ale o tom co píete vy dvě s Gábi vím taky svoje,takový jeden prototyp jsem taky vlastnila no kadej má něco.Tak třeba ten dalí néé,sorry dělám si srandu prostě to tak je,jsem přesvědčená,e si to nesou z modelů v rodině
Není tady
Akar jinak robůtka chválím snad jako nikoho v rodině neskutečný pomocník co
Není tady
Mám tam CS 5 a hledím jak hledím je to pětka
Gabu,tak to s tou sliznicí mě mrzí,to já natěstí nevím co je.Já neměla za celou dobu ani rýmu-natěstí,protoe začít třeba kalat bych fakt nechtěla
Gabu,prý prototyp chlapa taky to znám,ikdy tady v tom si nemůu stěovat-on dokonce i rád vařil,ale zase byly jiné mnohem horí problémy
Upravil(a) A-N-Y 1 (8. 3. 2010 12:32)
Není tady
Gabu napsal(a):
Akar jinak robůtka chválím snad jako nikoho v rodině neskutečný pomocník co
jj, taky me bavi
Není tady
ANy tak ten můj BM měl ty horí problémky a jetě neuměl ani vařit co co s tím pak e jo tak to jsi měla taky celkem výdr
Není tady
Hm,tak o to to je smutnějí viď tak hlavně e jsi to dokázala změnit,je mi líto bab který to nedokáou
i kdy je fakt,e děti hrajou tu největí roly a není to jen tak se osamostatnit
Není tady
Gabu,má pravdu,já se dlouho rozmýlela jestli to skončit,nebo dál trpět!Natěstí,kdy jsem se rozváděla dcerka u měla 18,take se to obelo bez sociálek.Barák kde jsme bydleli byl napsaný jen na mě,take jsem měla veliké těstí,e jsem ho nemusela vyplácet-na to bych teda fakt neměla
Není tady
Dobrý den,můete mi prosím poradit?Kdy jsem čekala syna,moc jsem nesportovala,ale potom co se narodil,jsem se do toho dost zarala a teď jsem zjistila,e jsem znovu těhotná,jupí,ale jen velmi krátce(5tt+0) k doktorovi jdu a za pár týdnů.A mě by zajímalo,jestli můu chodit na zumbu,aerobik v latinskoamerickém rytmu.Lektorka zároveň cvičí těhu aquaerobik a ví,e jsem s velkou pravdpodobností tehu a nenamítala,abych chodila cvičit.Co myslíte vy?
Není tady
Dhahilo jestli jsi zvyklá na větí sportovní zátě delí dobu,tak by neměl být problém ale je potřeba určitě zvolnit a nějaké posilovací cviky vynechat zcela
je to hlavně i na tobě pokud si neměla nikdy ádný problém s udrením a tak těko říct
moná si zalo své vlastní téma,určitě se ti sejde více názorů jinak gratuluji a hodně těstí!!
Není tady
Holky, tak jsem zpět z poradny
Nějakou sejsmickou činnost tak to nazval pan doktor to zaznamenalo i na monitoru. Čípek mám zkrácenej na 1 cm, hlavička dost naléhá, ale zatím se neotvírám. Po vyetření jsem trochu zapinila, ale zas dobrý. Říkal , e to můe být dneeska, ale e třeba i za týden
Jinak mě u převedl do porodky - kontrola tam zítra ráno mám hraniční tlak 138/91
Poučil mě taky kdy jet do porodnice ... nečekat jak budou po 5 minutách, říkal, e jak budou kontrakce pravidelné alespoň 2 hodiny, můou být i po 8-10 minutách, e odjet u tam. Jinak do dvou hodin po prasknutí vody.
Tak jsem zvědavá jak to bude dál probíhat.
Co Katka? Jetě tu nebyla ...
Není tady
Dzahilo cviceni ve sve podstate nevadi (kdyz jsi na to zvykla), ale vynechala bych cviky na bricho a omezila skakani. Jinak zalezi, jak se budes v tehu citit a jak pohodove tehu budes mit. Gratuluju
Není tady
Sito gratuluju ke kontrole a na tlak davej bacha. Treba malej fakt pocka az na manzelovi narozky
Není tady
Situ,tak to u bude určitě hoooooodně brzo ,ten tlak tě zase nějak zlobí,ale není to tak hrozný a zítra ráno dalí kontrola-tak opět drím palečky
Katka,tu jetě nebyla-tak třeba u rodí-taky bych jí to přála,a to má u za sebou
Není tady
Tak opoděně gratuluju k prvnímu jarňátku koukám, e u máme prvního zástupce venku tak přejeme moc zdravíčka, lásky ve okolo sebe a mamince moc mlíčka
Není tady
Pekny vecer, tak ja od deviti az do ctyr zaskolovala a zitra me to ceka uz hned od osmi, tak to vidim, za vas budu docitat zase az takhle vecer (a ze jste toho nakecaly ).
Any, gratulace ke kontrole. Paaani, uz za cca 14 dni? To uz je za chvilku
Situs, tobe se to blizi rychlosti blesku . Jen ten tlak... Ale v porodce si te pak pohlidaji
Akar, vis co me nadzvedlo? Kdyz ona se svym pritelem se na me koukaji jak na zjeveni, kdyz reknu, ze nejim to a to kvuli lysterioze ci si davam bacha na epidemie, tak nelezu mezi lidi a nechapou proc a pak ti bude zapalene vykladat, ze abych nemela rozmazlene dite, tak nemuze mit na miste prebalovani vyssi teplotu. No, nevim, ale napr. 5ti denni miminko to teplo proste potrebuje. No, hadala se se mnou, az jsem jednoduse odesla z pokoje a pak se mi sice prisla omluvit,ale dorazila me vetou, promin, ale je to muj nazor.
Ja nerikam, ze kdovi co vim, ale nez jsem si nazor na ndco udelala, tak jsem si nasla info a nejlepe se ptala holek, co maji uz mimca, aby mi treba poradily. Ona ma jeden jediny zdroj a to svou sestru. U ktere jednou vetou rekne, ze ma vymodlene dite a zaroven ji pomluvi, ze je otrokem sveho ditete. At tak ci tak, tak me taky dost na tom nastvalo, ze to rika osoba, ktera max. vi, jak se to dite dela a pak uz vubec nic a bude mi udelovat rady.
Tak jsem se vykecala... Pardon za slohovku.
Není tady
Holky tak jsem zpátky z tý porodky ,.... no to jsem si zase dala. e já musim mít vdycky takový "těstí". Take nejdřív jsem la na monitor...prý jo za cca 15 minut bude volný tak si počkejte...no kdy jsem čekala přes půl hodiny tak mi přila sestra říct, e se tot am nějak zkomplikovalo, tak říkám e jdu nejdřív na poradnu apak se k nim vrátím. No a na poradně jsem čekala téměř hodinu a půl, protoe ta komplikace byl nějaký patný porod a tudí vichni lékaři byli na sále take mě neměl kdo vyetřit ( teda vyetřit.....jediný co se mnou pak dr udělal krom toho e sáhodlouze zapisoval cosi do PC, bylo e mi prohmatal břicho a poslechl si srdíčkou tou trubkou. ) A prý vechno je v pořádku ( já čekala e mě normálně vyetří, aby zjistil jestli se třeba neotvírám nebo tak něco a ono nic ) přijďte za týden na ko + utz+ monitor. No to jsem zvědavá jak dlouho tam zase budu čekat
No kadopádně na monitoru si teda dneska rozhodně nemohli stěovat, e se mimčo nehýbe...po té co mi dr. ( dle mě) dost hrubě prohmatal břicho tam mimčo dělalo psí kusy. Chudinka malá ani se jí nedivím, kdy vím jak jí tam mačkal. Take monitor je v pořádku srdíčko bije jako zvon a děloha je zatím naprsoto v klidu
No a z monitoru jsem la znovu na poradnu, abych dr jetě ukázala ten monitor. Jene u tam byl jiný dr aprý jooo máte to pěkný já to viděl vak jsem vám to na porodnici podepisoval Tak jsem pěkně poděkovala a la. No byla jsemtam krásné tři hodiny a jediný co vím je, e mě opravdu nechají rodit přirozeně a nebudu musetna císaře ...no aspoň něco
Jo a jetě mě dostalo kdy mi do zprávy napsal CS 2...přitomminule jsem u měla 3 ahlavně jak to jako mohl takhle určit, kdy mě vůbec nevyetřil
Upravil(a) Sigi (8. 3. 2010 18:23)
Není tady