29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
to ja bych sla na monitor, coz o to, ale to by znamenalo, ze uz od nedele bych prenasela a pritom by to vubec nebyla pravda... nakonec by mi to treba vyvolali zbytecne... jsem proste debil, ale me tehda nenapadlo, ze by to mohlo neco zpusobit
Není tady
Ahojky, gratulace ke kontrolám-)
Moc myslim na Maha, at je to co nejrychlejší, , i když to tedy nevypadá...
Any, Sluní, ještě chvíli vydržte, odpočívejte....
na mě leze pěkná jarní únava.....a večer jedem na koncert do Prahy-Kainu, tak jsem to neodmítla..snad to ještě zvládnu....
holky a jak vůbec dopadla ta mateřská? zvýšili ji, nebo ne?mě každej říká něco jinýho.....
Není tady
Mery,mateřská sice prošla,ale dál se má koncem měsíce schvalovat a pokud ji schválí,tak jí ještě musí podepsat prezident-což si myslím,že to neprojde.Pokud by to náhodou prošlo,budou to vyplácet zpětně-aspoň to jsou poslední informace,které jsem četla.
Není tady
Ahoj holky, zdravím od včerejška z domova ...
nemám ani sílu ani čas dočítat, tak se omlouvám.
Jen vím, že Mahari šla dneska na vyvolání, tak na ní moc myslím a držím ji palečky ať to mají s Viki za chvilku za sebou a co nejrychleji a nejméně bolestivě.
My pořád bojujeme a bojujeme, jsem šíleně unavená a chvílema k uzoufání , ale věřím že to naše kojení vybojujeme.
Tobiášek je tak nádherný dítě, že kolikrát, když na něj jen koukám, tak pláču dojetím, že stačilo tak málo a my mohli o ten náš poklad přijít ...
Mary, napsala jsem ti SZ
Andulko, jestli dočítáš, más taky SZ
Potřebuju holky každou radu, jsem za ní vděčná
Snažíme se malýho přikládat jak nejčastěji, on se i tak budí co 2, max 3 hodinky. Dám ho k prsu a trochu potáhne a spí, tak znova, druhý prso a tak dokola. Dneska to tak bylo od 9 do 11, dvě hodinky s přestávkama u prsa, mezi tím, 5 minut spánku a pak řev, tak zas dokola, až jsme to nevydrželi a zas mu dali stříkačkou mlíčko ...
Holky, dávat mu tou stříkačkou pravidelně, nebo ho dávat jen k prsu? Ale to vím že nevytáhne a pak řve a nechce ani sát ani spát ..
Není tady
Ahojky Situško malej je nádhernej
krásnej metřík
To kojení se dá do pořádku,chce to jen čas.Ráda bych ti poradila,ale já měla spíš opačnej problém a taky jsem pořád brečela,jak jsem byla zoufalá co s tím mám dělat.Hlavně,že jste v pořádku doma a za pár dní už budeš kojit normálně
Malej je zlatíčko-ještě jednou gratuluji
Není tady
Ahojky tak já stále 2v1 a stále se nic neděje
ach joooo a já bych si to mimčo tolik přála nadělit k zítřejším narozkám ..navíc kulatinám
No jo no holt si budu muset ještě počkat ....
Pořád tu myslím na Mahari..jak jí to jde už bude mít za chvilku určitě mimčo u sebe
Taky vítám novou těhulku Blackie25 ... jestli chceš pošli mi do sz údaje a já tě připíchnu na nástěnku
Situš vítej s malým doma...neboj vydrž kojo se určitě upraví a budeš kojit ještě hooodně dlouho.
Gratulace ke všem kontrolám
No koukám, že asipomalu půjdu udělat nový domeček...dokud tu jsem, kdyby si to náhodou mimčo chtělo rozmyslet a konečně se narodit, tak ať si máte kde povídat než se vrátím z porodky
Upravil(a) Sigi (18. 3. 2010 14:44)
Není tady