6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Toi,já se taky bála na tu váhu stoupnout a byla jsem mile překvapena,těch deset kilo mi fakt stačí
koda,e se v té nemocnici neuvidíme,já budu chodit určitě po týdnu-take kadé pondělí.
Není tady
Any, tak to vypadá, e se při porodu potkáme - já to mám taky na max.2 týdny , ale je dobrý, e má jinak ve ok.
Toi, ono se říká, e kdy u je mimi nachystaný na porod, nemusí u nic přibírat, spí naopak. Já u taky zhruba měsíc stojím na stejné váze...pořád mám 9,5kg navrch. Tak doufám, e to pak nechám ve v porodce.
Situ, drím pěstičky na kontrolu.
Upravil(a) Maharishi (8. 3. 2010 11:02)
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Toi,já se taky bála na tu váhu stoupnout a byla jsem mile překvapena,těch deset kilo mi fakt stačí
koda,e se v té nemocnici neuvidíme,já budu chodit určitě po týdnu-take kadé pondělí.
Any, ono to nemusí být vdy v pondělí...minule jsem byla v pátek a objednal mě u na čtvrtek, ono taky záleí, jak je místo na monitorech a taky pokud se mu třeba nebudou zdát ozvy nebo něco, tak půjde dřív. Je to individuální.
Není tady
Ráda bych vás tam viděla,tak třeba budeme mít těstí Nebo moná na sále Dělal mi ultrazvuk a poutěl mi srdíčko,tak jsem si to krásně uila-jen koda,e u k němu nemůu,ale jistota je jistota.Jsem zvědavá jestli to bude za dvy týdny,to je jen odhad a ten se klidně můe protáhnout nebo uspíit.Jsem zvědavá na pondělí Holky v kolikátém patře je porodnice?já tam byla jednou na návtěvě,ale to u je tri roky,take si to nepamatuju
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Ráda bych vás tam viděla,tak třeba budeme mít těstí Nebo moná na sále Dělal mi ultrazvuk a poutěl mi srdíčko,tak jsem si to krásně uila-jen koda,e u k němu nemůu,ale jistota je jistota.Jsem zvědavá jestli to bude za dvy týdny,to je jen odhad a ten se klidně můe protáhnout nebo uspíit.Jsem zvědavá na pondělí Holky v kolikátém patře je porodnice?já tam byla jednou na návtěvě,ale to u je tri roky,take si to nepamatuju
ve dvojce
Není tady
Holky,díky tak snad tam trefím
Dělal mi vyetření,ale pochopitelně jsem se na čípek nezeptala a v průkajdě to nemůu zase přečíst!A tak jsem na to myslela,e se ho zeptám-jene tam přijdu,klepu se a na vechno zapomenu
Jinak ta kolegyňka na ty ozvy chodí kadé úterý,proto jsem si myslela,e je to přesně po týdnu.A dopoledne mi volala,e začala slabě krvácet,tak snad u se jí to dneska spustí!!!
Upravil(a) A-N-Y 1 (8. 3. 2010 11:37)
Není tady
Toa napsal(a):
sigi ja se minule taky bala, ze tam budu tvrdnout buhvi jak dlouho, ale nakonec to slo rychle... urcite v tom maji nejaky system, neboj
Toso tak to mas super, ze to tam jde u vas jde rychle, ja taky budu doufat, ze az to tam pujdu navstivit, ze se zlepsili, ale moc optimisticka nejsem, pokud to bude jak pred dvema lety, tak (byla jsem tam 3hodiny)
Není tady
Toa napsal(a):
tak to my takoveho sikulku v rodine nemame, tak si vsechno musime koupit... a nemysli si, ono vcera sice bylo za co, ale dnes uz neni a to nemame jeste treba sedacku do obyvaku nebo kuchynsky stul a zidle a spoooooustu dalsich veci... vsechno hold bude postupne
to chce cas, vsechno nejde hned
my spavali treba prvni 2 roky s manzou na matrackach, stul nam venovala teta (jen se k nemu nechaly pridelat novy nohy), zidle jsme meli taky od nekoho, skrinky jeste z mamcenyho byvaleho obyvaku a zilo se nam krasne
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Tak studuju ten zápis v průkajdě a u čípku mám asi 5,pokud je to teda pětka!Je to moný?
jj mozny to je, kriticka hodnota pro 36tt je 6b a jako druhorodicka jeste +1, tak jsi OK chysta se to pekne
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Tak studuju ten zápis v průkajdě a u čípku mám asi 5,pokud je to teda pětka!Je to moný?
Je to moný , a pokud je to fakt pětka, tak to u jsi rozglábenějí víc jak já , měla jsem naposled CS4.
Není tady
akar napsal(a):
Toa napsal(a):
sigi ja se minule taky bala, ze tam budu tvrdnout buhvi jak dlouho, ale nakonec to slo rychle... urcite v tom maji nejaky system, neboj
Toso tak to mas super, ze to tam jde u vas jde rychle, ja taky budu doufat, ze az to tam pujdu navstivit, ze se zlepsili, ale moc optimisticka nejsem, pokud to bude jak pred dvema lety, tak (byla jsem tam 3hodiny)
Akar, právě jsem psala Toi (chodíme do stejné porodky), e pokud tam není nic akutního, tak se jde větinou na čas...ale jak jsou do toho dva tři porody, tak se čekání prodlouí (u jsem to tam zaila dvakrát )
Není tady
Maharishi napsal(a):
Holky, tak jsem se teď objednala na středu na kosmetiku a pedikůru a v sobotu na těhotenskou masá, tak si konečně dopřeju
to je super, hezky si to uzij
ja byla na kosmetice naposled pred 3 tydny a dalsi do porodu uz nestihnu (az pak)
Není tady
Maharishi napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Je to moný , a pokud je to fakt pětka, tak to u jsi rozglábenějí víc jak já , měla jsem naposled CS4.
rozglábenějí,jsem se málem sloila ta nae mluva,je fakt krásná
Není tady
Maharishi napsal(a):
akar napsal(a):
Akar, právě jsem psala Toi (chodíme do stejné porodky), e pokud tam není nic akutního, tak se jde větinou na čas...ale jak jsou do toho dva tři porody, tak se čekání prodlouí (u jsem to tam zaila dvakrát )
ale u nas se delaji monitory v ordinaci s poradnou, tak tam nic akutniho neni a pri tom jim to priserne trva (teda treba jim krivdim a uz se zlepsili, i kdyz bych se moooc divila)
Na monitory na porodinici jsem chodila az pak, jak jsem prenasela, to uz jsem nechodila do poradny, ale jen ob den na monitory. To bylo naopak super, tak jsem nikdy necekala. Maji tam 3 monitory (u dvou se sedi, u jednoho lezi)
Není tady
akar napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
jj mozny to je, kriticka hodnota pro 36tt je 6b a jako druhorodicka jeste +1, tak jsi OK chysta se to pekne
a není to spí,e je dlouhý 5 cm to bych si já myslela spí,mne e je otevřený na CS 5
já ho minule měla 4,5cm dlouhý, měřil vnitřním utz
Není tady
Any jinak gratuluju ke kontrole
Sito drzim palce a tesim se na zpravy
Není tady
Gabu napsal(a):
akar napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
a není to spí,e je dlouhý 5 cm to bych si já myslela spí,mne e je otevřený na CS 5
já ho minule měla 4,5cm dlouhý, měřil vnitřním utz
tak zalezi, co tam ma napsany, me tam pise vzdy dve hodnoty - treba - cervik vic jak 40mm a CS 2b.
jinak ja se koukala do stare tehu prukajdy, v 36tt jsem mela CS 4 a prenasela jsem.
Není tady