29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
andulka napsal(a):
jo já jsem v klidu
žádné tlaky na spodek už měsíc nemám takže je to určitě ok, ale D mám stále u rodičů a denně tam jezdím....polehávat
zatím nejsem za kritickým 31tt takže odpočívám at se náhodou nic nepřihodí
tak to je super
Není tady
Krásné dobré ráno
Situš držím palčáky ať už je to ono a z poradny tě pošlou rovnou do porodky a tam ať je to hodně rychlý
No Katka se taky nehlásí tak třeba budete holky rodit spolu
Já se dneska taky chystám do poradny, ale tentokrát už v porodce. tak jsem na to zvědavá jak dlouho tam budu čekat...prý poradna je od jedný do dvou a bylo by dobrý před tím zajít na monitor pokud bude volný..když ne tak tam zajdete po poradně.... no pochybuju, že tam bude před poradnou volno...to tam bude spíš nával. No a do poradny neobjednávají na čas prostě přijďte a my vás vezmem...to bude něco.
Není tady
My vcera byli nakupovat nabytek a pak jeste gruntovat na bytecku,tak uz jsem pak jen padla do pelechu ale koupili jsme satni skrin do loznice, postel, nocni stolky, stenu do obyvaku, stolek, komodu, koberec, lednicku a nejaky blbosti... ted to tam behem tydne vsechno dostat a smontovat a hura bydlet
Taky jsem zvedava, kdo tam ve ctvrtek bude... min tyden tam byla Polzerova a byla skvela... sice jsem u ni byla ani ne pet minut, ale i tak jsem z ni mela dobry pocit...
Jo a jak jste se bavili o te vcerejsi podezrele muzske aktivite, tak u nas taky tak... pritel ted teda dela uplne vsechno a pomalu me nenecha na nic sahnout, kdyz jsem tehotna, ale vcera prohlasil, ze zametani a umyvani podlah si bere nastarost natrvalo, ze ho to bavi on teda uklidi a udela kdeco a to bez nejakeho upozornovani (krome vareni) ale tohle uz bylo i na neho moc
Není tady
Toši to doufám, ale i tak počítám, že tam budu nejmíň hodinu ( monitor + než se na mě dostane řada na poradně ) nejhorší je že mě tam veze mažel s malou a budou tam na mě čekat...tak hlavně proto doufám, že tam nebudu moc dlouho
Není tady
To jste si pěkně zanakupovali....taky bych někam vyrazila na nákup...teda kdyby bylo za co
Ale já včera taky přerovnávala skříně...tchán nám dělal nástavce na skříně tak jsem všechno přerovnávala. Ještě že je tak šikovnej..dřív pracoval v dřevodružstvu, takže veškěré skříně nám dělá on přímo na míru my jen nakoupíme materiál
Není tady
ja tam taky byla hodinu, ale i tak si myslim, ze je to dobry cas... on ten monitor neni na pet minut... nejhorsi bylo to cekani na chodbe... jakmile se zaclo neco dit, tak to uteklo
Není tady
Toši minule jsem tam zas čekala v porodce hodku a půl...to už se mi stalo podruhý. Dvakrát jsem šla hned a dvakrát fakt hrůza. Byly tam ráno dva porody, pak jedné holčině praskla voda, tak ikdyž měla jít až hodně po mě, tak ji vzali předemnou a sestry nestíhaly. Takže ono je to fakt jak kdy. Jsem zvědavá, jaky to bude v ten čtvrtek.
Já doufám, že tam bude zas mladej Feit, toho mám oblíbenýho ...a snad tam nebude ten blb, jak jsem ti psala to jméno na SZ.
Není tady
Toša napsal(a):
ja tam taky byla hodinu, ale i tak si myslim, ze je to dobry cas... on ten monitor neni na pet minut... nejhorsi bylo to cekani na chodbe... jakmile se zaclo neco dit, tak to uteklo
no já jsem čekala právě hodinu a půl než jsem se dostala na monitor...pak ještě 40 min na monitoru a pak vyšetření, tak jsem tam byla celý dopoledne
Není tady
tak to my takoveho sikulku v rodine nemame, tak si vsechno musime koupit... a nemysli si, ono vcera sice bylo za co, ale dnes uz neni a to nemame jeste treba sedacku do obyvaku nebo kuchynsky stul a zidle a spoooooustu dalsich veci... vsechno hold bude postupne
Není tady
Sigi napsal(a):
To jste si pěkně zanakupovali....taky bych někam vyrazila na nákup...teda kdyby bylo za co
![]()
Ale já včera taky přerovnávala skříně...tchán nám dělal nástavce na skříně tak jsem všechno přerovnávala. Ještě že je tak šikovnej..dřív pracoval v dřevodružstvu, takže veškěré skříně nám dělá on přímo na mírumy jen nakoupíme materiál
Tak to máte super, že máš takovýho tchána...taky bysme potřebovali skříně na míru do chodby, ale vždycky všechny prachy rozfrcáme za kraviny a na potřebny věci není
Upravil(a) Maharishi (8. 3. 2010 9:55)
Není tady
Maharishi napsal(a):
Toša napsal(a):
no já jsem čekala právě hodinu a půl než jsem se dostala na monitor...pak ještě 40 min na monitoru a pak vyšetření, tak jsem tam byla celý dopoledne
a jeje, tak to jsem vzane zvedava... to se proste asi neda predpovidat, tak treba budeme mit stesti
Není tady
Maharishi napsal(a):
Sigi napsal(a):
![]()
Ale já včera taky přerovnávala skříně...tchán nám dělal nástavce na skříně tak jsem všechno přerovnávala. Ještě že je tak šikovnej..dřív pracoval v dřevodružstvu, takže veškěré skříně nám dělá on přímo na mírumy jen nakoupíme materiál
Tak to máte super, že máš takovýho tchána...taky bysme potřebovali skříně na míru do chodby, ale vždycky všechny prachy rozfrcáme za kraviny a na potřebny věci není
ja bych si zas rada nekdy poridila nejakou kravinu, ale jak to neni dostatecne prakticka nebo potrebna vec, tak to neprojde
Není tady
Maharishi napsal(a):
Holky, tak jsem se teď objednala na středu na kosmetiku a pedikůru a v sobotu na těhotenskou masáž, tak si konečně dopřeju
ja jdu zitra konecne k holici, tak uz se nemuzu dockat tehotenskou masaz??? to zni zajimave, ale mne by asi vadilo, kdyby mi nekdo chytal na brisko
Není tady
Jé tak to já bych na masáž šla hned...ale tady nic takového jako těhotenská masáž nedělají a o normálních jsem slyšela, že se v těhu moc nedoporučují. Tak to radši ještě pár dní vydržím
Není tady
Toša napsal(a):
Maharishi napsal(a):
Holky, tak jsem se teď objednala na středu na kosmetiku a pedikůru a v sobotu na těhotenskou masáž, tak si konečně dopřeju
ja jdu zitra konecne k holici, tak uz se nemuzu dockat
tehotenskou masaz??? to zni zajimave, ale mne by asi vadilo, kdyby mi nekdo chytal na brisko
To se nemasíruje bříško, ale záda, na břicho bych si taky nenechala chytnout
Sedí se na takové speciální židli a maser ti masíruje vsedě celý záda a taky pak nohy.
Není tady
Maharishi napsal(a):
Sedí se na takové speciální židli a maser ti masíruje vsedě celý záda a taky pak nohy.
Ááááá úplně si to představuju....hmmmm to musí být žrádlo hned bych šla
Není tady
Maharishi napsal(a):
Toša napsal(a):
Maharishi napsal(a):
ja jdu zitra konecne k holici, tak uz se nemuzu dockat
tehotenskou masaz??? to zni zajimave, ale mne by asi vadilo, kdyby mi nekdo chytal na brisko
To se nemasíruje bříško, ale záda, na břicho bych si taky nenechala chytnout
ahaaaaa, tak to joooo ja prave nedavno brouzdala na netu a taky jsem tam objevila nejakou tehotenskou masaz, ale jestli jsem to dobre pochopila, tak tam se opravdu masirovalo bricho...
Není tady
ja teda nebyla nikdy na zadne masazi a ani po tom nejak netouzim... nemam rada kdyz na me nekdo chyta... malem jsem na sebe nenechala sahnout ani pritele kdyz se vratil z tech Alp asi zase pracovali tehotensky hormony nebo co...
k nemu se obvykle tulim rada
Není tady
No je fakt, že se taky ted nerada mazlím a tulím, ale jediný co mi právě nevadí je ta masáž. Teď jsem se dívala na co jsem objednaná a je to masáž zad, hlavy, šíje a obličeje + koupel nohou s bylinkovou solí a olejem + masáž a reflexní terapie chodidel...
Není tady
Hezký den,tak jsem zvědavá na Situšku,jestli to bude dneska,ale zní to nadějně
Já byla na kontrole,tlak 145/70 takže v pohodě,moč taky OK-bral mi stěry a prý mi ubývá vody a placenta se zdá být unavenější-takže tipuje tak dva týdny!A v pondělí ráno jdu už na ozvy-tak jsem zvědavá!Jinak vše OK
Na další kontroly držím palečky
Není tady
Mahari,tak masáž si určitě užiješ.já mám za sousedku rehabilitační sestru,takže když potřebuju,tak zaskočí a udělá mi masáž doma-je to super!Ikdyž co jsem těhu,tak jsem jí neříkala-si to vychutnám až po porodu
Není tady
Holky, tak my razíme do poradny. Dám pak vědět. Kdyby ne tady, tak napíšu zprávu. Ale zatím je teď klid už 35 minut tak uvidíme co na to doktor.
Není tady