29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kačí, tak třeba se ti to rozjede
Mě taky dvakrát ztvrdlo břicho, ale to spíš nervama po té zprávě
Já jsem zvědavá jestli vydržíme do pátku
Není tady
Katka83 napsal(a):
.
Gabi, musím se přiznat, že jsem tajně doufala, že se ozveš s nějakým příspěvkem ohledně manžela![]()
Já nevím jak ty, ale já se s tím pak nějak vyrovnávám líp, když vím, že v tom nejsem sama (tím nechci říct, že bych ti to přála, snad chápeš...).
Rádo se stalo Však mě podobné situace jinde taky potěší
Není tady
Dobré, brzké ránko všem
Tak já od 4 hodin vzhůru a funím, za chvíli jdu do sprchy ať vím na čem jsem Posluju co 15 minut, někdy 12, někdy 20, ale většinou co 15. Tak uvidím co s tím udělá sprcha
, ale zatím to vypadá, že se prďolka asi chystá ven
a nemíní čekat do pátku
Pak dám vědět jak vylezu ze sprchy.
Není tady
dobre rano
Sito, ze by si maly prece jen vybral MDZ? Drzim palce
no a kde, jsi? mas nejakou dlouhou sprchu, to vypada nadejne, kdyz se nehlasis At je to rychly
Není tady
Akar, no s těma trojčatama je to hustý...zvlášť, když jsou to samí kluci, to by mě hráblo
My jsme měli taky sousedy (už jsou odstěhovaný), měli dvouletýho chlapečka, když se snažili o druhé a bum, v tu ranu to byli hned trojčata - naštěstí dvě holky a jeden kluk, tak to bylo vyrovnaný, ale když jsem občas potkávala tu maminku, jak vede malýho za ruku a před sebou tlačí tři kočárky, tak to bylo fakt drsny.
Není tady
Jsem pořád tady ... sprcha trochu pomohla, že už to není tak intenzivní, ale žeby to přešlo uplně, to ne Teď je to pořád +- po 15 minutách, ale méně intenzivní.
Mám dneska poslední poradnu v 11, tak uvidím jak to bude vypadat tam
Ale asi se Tobísek chystá
Není tady
Sita napsal(a):
Jsem pořád tady ... sprcha trochu pomohla, že už to není tak intenzivní, ale žeby to přešlo uplně, to ne
Teď je to pořád +- po 15 minutách, ale méně intenzivní.
Mám dneska poslední poradnu v 11, tak uvidím jak to bude vypadat tam
Ale asi se Tobísek chystá
Situš, tak uvidíš, třeba si tě tam už nechají...každopádně moc držím pěsti, ať je to kdyžtak rychly a bezbolestny
Není tady
Teda teď čučim na svůj metřík a začínám 37tt! To jsem ani nevěřila, že to dotáhnu tak daleko. Mám takovej pocit, že mi porod stejně budou muset nakonec vyvolat, že se malé začne konečně u mě v bříšku líbit a nebude chtít ven
Není tady
Sita napsal(a):
Mahari, poradnu mám ještě u svýho doktora - naposledy. No sama jsem zvědavá
Aha, já jsem myslela, že už chodíš na porodnici...tak to jo. To si tě tam nechal teda dlouho.
Není tady
Krásné dobré ráno i když zasněžený,aspoń u nás je normálně regulérní zima a pořád se sype
Situš držím palečky,hlavně ať to máte rychle a šťastně za sebou
Není tady
Ahoj holky,
tak ja vcera nakonec i knedlik delala, takze jsem to mela komplet (to jen pro uvod, abych zavrsila to chlubeni, hehe).
Mahar, je dobre, ze se to ted zklidnilo, kdyz chces rodit az 21.3. . Drzim palecky, aby ti to vyslo. Bylo by to ale moc pekne, kdyby opravdu ano.
Situs, tak to vypada, ze v tomto novem chlivecku mozna budes prvni . Tak pokud te z poradny poslou trebas do porodky, tak drzim palecky, aby to slo rychle a co nejmene bolestive
A jinak nam vsem preji v novem chlivecku hodne zdravicka, spokojena tehu a hlavne rychle, bezbolestne porody...
Nam se vcera ohlasila necekana navsteva - nastesti volali predem. Ale musim rict, ze me ta kamaradka pekne hnula zluci a dneska od peti jsem byla vzhuru a musela nad tim premyslet... Ach jo.
Není tady
Maharishi napsal(a):
Teda teď čučim na svůj metřík a začínám 37tt! To jsem ani nevěřila, že to dotáhnu tak daleko. Mám takovej pocit, že mi porod stejně budou muset nakonec vyvolat, že se malé začne konečně u mě v bříšku líbit a nebude chtít ven
Mahar, z tohodle mam radost za tebe.
Není tady
Situs, kdyz to sprcha nerozehnala, tak to vypada nadejne - snad jeste sveho Dr. stihnes
Maharishi to je zakon schvalnosti, kdyz to nebylo moc vhodne, chtela se klubat na svet a ted se ji tam zalibi. Ale treba to pochopi a vyjde ven jeste pred vyvolanim
Není tady
Mefi co ti provedala?
jinak ja necekane navstevy nesnasim (no jeste, ze se ohlasi alespon telefonicky hodku predem, takove to zazvoneni u dveri je na )
Není tady
přeji samé dobré zprávy
Situš tak at je to rychlé a vše ok
Mahar toto letí,co?
Není tady
Mahar malá nějak za te týden přibrala jsem koukala pod tvůj metřík
Není tady
No holky uvidíme, jak to semnou nakonec bude
Andulko, taky jsem se divila, že přibrala tak moc, ale to fakt asi bude spíš chybou měření, pokaždý mi dělal utz jiný doktor a přece jen je tam prý chyba +-půl kila, tak na to moc nespoléhám.
Jinak taky moc nemusím nečekané návštěvy, ještě než jsem měla niki, tak mi to bylo jedno, ale co se narodila, tak to byl fakt problém. vždycky se někdo nevhodně stavil, když malá spala a já chtěla taky odpočívat
Není tady
ahoj holky, tak se taky hlasim v novem domecku a vsem preji jen to nejlepsi...
Sito, moc na tebe myslim, to je parada, to uz se prcek urcite narodi
u me zadna zmena... teda vlastne jo, konecne jsem prestala po trech dnech spinit... ale spodni bricho uz me poboliva fakt casto a to pichani v krizi uz me taky celkem prestava bavit... ale Mahari ve ctvrtek v te porodnici se urcite potkame
Není tady
jo já jsem v klidu
žádné tlaky na spodek už měsíc nemám takže je to určitě ok, ale D mám stále u rodičů a denně tam jezdím....polehávat
zatím nejsem za kritickým 31tt takže odpočívám at se náhodou nic nepřihodí
Není tady
Toša napsal(a):
ahoj holky, tak se taky hlasim v novem domecku a vsem preji jen to nejlepsi...
Sito, moc na tebe myslim, to je parada, to uz se prcek urcite narodi
u me zadna zmena... teda vlastne jo, konecne jsem prestala po trech dnech spinit... ale spodni bricho uz me poboliva fakt casto a to pichani v krizi uz me taky celkem prestava bavit... ale Mahari ve ctvrtek v te porodnici se urcite potkame
toši, už jsem si říkala, že ses včera neobjevila, tak jestli už náhodou nerodíš
Já taky dobrý, tak ten čtvrtek zatím platí
Jsem zvědavá, kterej doktor tam bude.
Není tady