|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1 … 9 10 11 12 13 … 40
Kači a co ty,zatím klid?Jsme zvědavá kdo bude první jestli ty nebo Situška-ale spíš to vypadá na Situ.
Mahari,tak to se na prachy tak načekáš.......u mě to teda fakt spíš vypadá,že to je u zaměstnavatele-ale ten má sídlo v Praze,takže osobně tam nemůžu a možná se na to spoléhají,že se tam nedostavím osobně!!
Není tady
Katy a ty taky furt nic? 
Toši užij si oběd 
Teď mě volala ta kamarádka, že byla na tom genetickým UTZ a vypadá to, že žádný rozštěpy mimi nemá takže na amnio nemusí, ale ještě za měsíc musí pro jistotu na další podrobný genetický utz. A čeká druhýho chlapečka 
Odpo to jdem oslavit s dětma do cukrárny.
Není tady
Mahari,tak to je krásná zpráva
taky jsem si na ni dneska vzpomněla,jak jí to dopadne!!!!Fakt ty tripláky jsou na dvě věci!Bezva,že nemusí jít na plodovku!On,když nemá úplnou jistotu,tak si po měsíci pozve na další UTZ-já na něj naštěstí nemusela.Ale ať se už nebojí,kdyby měl pochybnosti,tak by ji odeslal na plodovku a nečekal by další měsíc!!
Zítra jdete s Tošou na ozvy,jsem zvědavá jestli se poznáte 
Není tady
Holky, já osobně, i když jsem ještě nikdy nerodila, bych taky řekla, že to jsou regulérní kontrakce.
Je to naráz taková hodně silná menstruační bolest v celém břiše, která trvá kolem 30-50 sekund. Přichází to +- po 15 minutách už od pondělních 4 hodin ráno. Ve sprše se to vždycky zhorší - zrychlí se interval, na těch 5-8 minut. Už nevím jak si sednout, lehnout, chodit. Je to celkem únavný 
Akar, další kontrolu mám v pátek ráno v porodce. Do porodky to máme asi 10-12 minut autem. Říkám si, že jeestli do zítra večera nic, tak na to vlítnem, já něco pouklízím, ať se to rozjede víc a mám to za sebou.
Nejhorší je to, že se bojím, jestli poznám kdy jet. Nechci zbytečně ležet v porodce, jak si to můžu odtrpět doma.
Není tady
Situ,taky si myslím,že máš kontrakce-no kéž by se ti to už rozjelo úplně,to čekání je na palici!Myslím,že do pátku nevydržíš a zítra máš malého u sebe...............To se tak krásně píše
moc držím palečky 
Není tady
Katka83 napsal(a):
Jen jsemychlosti zkoukla, co Sita. Tak se omlouvám, že reaguji jen na to.
Situš, já tohle měla s malým...bylo to dooooost bolestivé, nedalo to spát a bylo to co 5,6, max.7 min. a trvalo to tři dny, pak začli vyvolávat a fakt to byly jen posly. Super je, že špiníš, tak se drž
Kačí, to je přesně ono
nedá to spát a je to dooost bolestivý. No jsem zvědavá, kdy se prďolka rozhodne vykouknout .

Není tady
akar napsal(a):
Petulacko, jak se ti dari?
Ahoj jde to, jsem jen pořád jenom unavená - fakt pořád bych spala, to nevím jestli je normální
Jinak jsem každý týden na kontrole u Apolináře a zatím vše v normálu..
Jinak koukám jak se to tady teď "rozrozuje" 

Není tady

Maharishi to jsou skvele zpravy, kamosce gratuluju
(ja to rikam furt, ze triply jsou na dve veci, akorat na straseni
)

Není tady

holky nevite, jestli se v tehu muze Canesten, zda se mi, ze mam nejaky trochu vytok a chvilkama to svedi, tak ze bych neco na to dala 

Není tady
akar napsal(a):
holky nevite, jestli se v tehu muze Canesten, zda se mi, ze mam nejaky trochu vytok a chvilkama to svedi, tak ze bych neco na to dala
Tak teda to nevím s tím Canestenem...dr. mi vždycky předepsal Macmiror...se ho radši zeptej až půjdeš do poradny.
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Mahari,když se tak dívám na ten tvůj metřík,tak fakt jsi dobrá,že jsi to po tom všem tak dlouho vydržela
a tak to vypadalo,že to bude o tolik dřív.
No taky se divím
, ale na druhou stranu, asi jen 30 procent ženských, kterým hrozí předčasný porod opravdu porodí dřív, zbytek normálně v termínu nebo i přenáší, ale kdo by to riskoval, že. Vždyť já mám pořád ještě teď lepší čípek než tenkrát 
Není tady
Akar, mě v těhu napsal doktor Gyne-Pevaryl kombi pack , tam jsou tři čípky na zavedení a mastička. Udělala se mi tenkrát nějaká mykoza po změně intimního mýdla.
Není tady
Tak Heliroik si nechali dneska z poradny rovnou v nemocnici - tlak jak blázen.. Zítra ráno jde na císaře. Kdyby se ještě zhoršila, tak dneska.

Není tady

holky dik, no ja to zatim necham tak, neni to zas takova tragedie a pristi tyden se na KO zeptam

Není tady
petulacka napsal(a):
Tak Heliroik si nechali dneska z poradny rovnou v nemocnici - tlak jak blázen.. Zítra ráno jde na císaře. Kdyby se ještě zhoršila, tak dneska.
Chuděra, no aspoň už to trápení s těhu bude mít zasebou, držím pěstičky 
Není tady

petulacka napsal(a):
ach jo, ta si s tim tlakem fakt uziva
drzim palce 
(sestrenka mela problem s tlakem v obou tehu, fakt silenej, prvni klucina se narodil v sedmem mesici - 1.5kg, druhy na konci osmeho 2.5kg. Ale oba jsou naprosto zdravi )
Upravil(a) akar (10. 3. 2010 13:19)

Není tady
Vyřídím jí to díky
Snad holky dobře dopadnou.

Není tady

petulacka napsal(a):
Vyřídím jí to díky
Snad holky dobře dopadnou.
to dopadnou dobre, vsak uz jede 9.mesic, oni si je tam ted pohlidaji 

Není tady

ted jsem koukala, ze dnes ma svatek Viktorie, to bude mit Maharishi svatek s narozkama blizko, ze?
(u nas to bude taky blizko S. se slavi 15.kvetna a ja mam TP konec dubna)
Tak preji male v brisku vse nej a at tam jeste chvilku pobyde 

Není tady
Stránky: 1 … 9 10 11 12 13 … 40