29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahoj všem. Chci se jen zeptat, jestli se tady někomu stalo, že jste otěhotněly dříve než po doporučené době 3 měsíce po revizi dělohy. HA mi totiž nedělá dobře, takže si sice budeme teď dávat pozor, abych záměrně neotěhotněla....ale kdyby se stalo... Znáte někdo takové případy, které i dopadly dobře? Díky za odpovědi
Upravil(a) dodo (7. 3. 2010 9:37)
Není tady
Ahoj dodo,
já jsem byla na začátku října na revizi (afetální plodové vejce). S doktorem jsem se domuvila, že po 2 menstr. cyklech to můžeme zkusit a hned se zadařilo 16. ledna jsem našla 2 čárky na těhu testu.
Myslím, že i ten lékař se dost divil, říkal, že musím být dost chytlavá a líčil mi, jak taková děloha po revizi vypadá , takže je asi zázrak, že se tam to embryjko uchytne.
Zatím dobrý, i když zrovna dnes už druhý den malinko špiním, ale doufám, že to bude v pořádku...
Není tady
Ahoj Dodo,
já osobně ne, nám se zadařilo až po 6ti měsících, ale myslím Verannce s zadařilo dřív než po 3 měsících a teď má krásného a zdravého Tobiáška. Pokud bude mít chvilku a toto vlákno objeví, tak ti sem nejspíš napíše zkušenost.
Není tady
Milá Rebeco, díky za odpověď. Mně zas doktor říkal, že v tuto dobu po čerstvě ukončeném těhotenství je prý jakoby lidově řečeno "pohnojíno", takže je velká pravděpodobnost, že otěhotnět je snadnější. Proto mi řekl, že při kontrole u něj (cca za 4 týdny) případně navrhne nějakou HA prý na tu dobu tří měsíců (no vlastně to pak budou už jen dva měsíce, ne? Když do doby kontroly už mezitím jeden měsíc uplyne:) ).
Zkusím najít na inetu, jak tedy taková děloha po revizi vypadá.
Jinak ti moc moc držím palečky, a vůbec všem (na)stávajícím maminkám
KatjoCat, i tobě moc děkuju za reakci. Podle toho, co píšeš o Verance, asi také bude záležet na tom, jak revize proběhla, ve kterém týdnu byl zákrok a ta regenerace sliznice asi také probíhá u každého individuálně.
No, prostě to budeme hlídat, a snad to pak co nejdřív dopadne.
Sice jsem 4. den po revizi, ale je mi lehoučko, žádné bolesti, jsem tak natěšená a psychicky v pohodě, že bych do toho šla hned znovu Jakoby těch 14 dní obav a následně bolestí zmizelo, a rovnou by se pokračovalo odznova tam, kde to před pár dny skončilo
Ale to nejde. Tak budu doufat
Upravil(a) dodo (7. 3. 2010 10:48)
Není tady
Neboj, dodo, těch pár měsíců uteče jak voda a pak to bude hned
Ještě poznámku - přečetla jsem tady na babinetu, a pak i na jiných diskuzích, že je dobré pít kontryhelový čaj na rychlé zhojení dělohy a sliznic. Je tam nějaké pravidlo, že pít pouze v 1. části menstr. cyklu (to už si nepamatuju, tak si to radši ověř), ale třeba i tohle zafungovalo
Není tady
Ahoj, já nemám (naštěstí) zkušenost, ale má kamarádka ano. V listopadu revize a v lednu // a to podotýkám - jen šance na umělé oplodnění, zkoušeli to přes 4 roky a čeká dvojčátka, tže zázrak!!! Nemá tedy ještě úplně vyhráno, ale budou bojovat
Není tady
ja pred tim,nez jsme otehotnela s malou jsme mela mimodelozni těhu,byla jsme na revizi a do 2mesicu těhu..mala ma dnes 20mesicuuuuu:lol:
Není tady
To jsou skvělé zprávy Takže hodně bude asi záležet na té kontrole zač. dubna, co můj GYN zjistí a v jakém stavu bude děloha.
Díky za tip na kontryhelový čaj, už jsem tady o něm někde četla, takže jsem hned zakouila a popíjím (mimochodem je vynikající, moc mi takováhle chuť lahodí), akorát jsem nevěděla, že se mám popíjet jen v určité části cyklu, takže ještě popátrám. Jelikož na krabičce píší mimo jiné "při mentruačních potížích", asi není na škodu, že ho piju právě teď, těsně po revizi.
Všem krásnou neděli
Není tady
Ahojky dodo
Já otěhotněla po revizi 5 měsíc ale potrat jsem měla v 17tt jinak mi dr doporučil jen 3 měsíce pauzu ale já dodržela stejně jen 6ti nedělí bohužel jsem měla cysty a MS nechtěla přít tak jsem pak nasadila na jeden měsíc HA a pak se zadařilo hned (snažila jsem se otěhu 6 let zkusila 2x IVF a 1x IUI bez upsěchu) pak jsem těhotněla přirozeně a po revizi opět přirozeně něco na tom pohnojení bude
Není tady
Ja otehotnela druhy mesic po revizi, meli jsme povoleno snazit se hned po prvni ms..tohle tehu ale bohuzel opet nedopadlo, zda to byl dusledek brzkeho poceti nebo ne, to nevim, ikdyz jsem za zavrenyma dverma zaslechla ze to chtelo pockat, nikdo mi nic takoveho primo nerekl..drzim palce, at patris k tem stastnym "pohnojenym"!!!
Není tady
ahoj
pamätám si že tu bola užívateľka Miss a ona otehotnela hneď po revízii, mám pocit že ani tú prvú MS nedostala, dopadlo to dobre. v každom prípade vrelo odporúčam kontryhel, pila som jeden denne do nejakého 14 dňa (ale nie každý deň, nechutil mi) a sliznica maternice rástla zázračne. dovtedy som ju mala vždy nízku a ten čaj mi ju konečne urobil takú ako má byť a hneď v druhom cykle to vyšlo.
myslím ale že je lepšie počkať, tri mesiace utečú ako voda a maternica sa trošku zregeneruje doktori to len tak pre nič za nič neodporúčaju predsa...
Není tady
omyl
Upravil(a) ADRIANA 1 (7. 3. 2010 15:44)
Není tady
Stránky: 1