29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
6 let jsem jsem chodil s pritelkyni, zacalo to pred nastupem na VS, ted mi po 6 letech rekne, ze se mnou nemuze zit (byla u me nastehovana). Ted mi rekne ze dne na den bez jakehokoliv upozorneni, ze je konec. Samozrejme v tom je nejaky chlapek z jeji prace. Uz jednou v predchozi praci mela nejeky ulet, ktery jsme vyresili tak, ze jsem ji rekl, ze mu ma napsat, jestli s ni chce zit nebio si jen uzit, a pak jsem se s ni zasnoubil. A po par letech mi to udela znova. Nikdy jsem nikomu nejak extremne neublizil. Ona mi rekne ze se mnou nemuze zit, a to je cele, ze ma nekde milence to uz jaksi opomenula. Ve ctvrtek v 9 vecer pro ni prijela matka a odvezla ji domu, a v 11 vecer je u ni ten manik, a ona vam do telefonu rekne, ze to je jen kamarad. A dnes se mi priznala ze spolu pecou. Jako jsem z toho uplne na prasky. Uz delsi dobu navstevuji psychologa a psychiatra s jinymi problemy a ted tohle. Ona se dusuje jak v tom zadny jiny chlap neni, a naknec si ho privede 1 hodinu po rozchodu domu.
Prosim Vas lidicky co mam delat, jsem fakt nestasny, je mi z toho hrozne spatne, zvracim, svira se mi hrudnik. Ja si ji chtel vzit a mit s ni rodinu hned po skole, asi po prazdninach a stane se tohle.
Nevim opravdu co delat, hrozne me to zasahlo, nikdy jsem si nepripoustel, ze bychom se mohli rozejit.......
Upravil(a) TomSa14 (6. 3. 2010 21:11)
Není tady
Psycholog nebo psychiatr ? Bereš prášky? tak ho kontaktuj, co nejdřív. Nebo nějakého kámoše, který tě v tomhle období podrží. Rodina, přátelé. Nezůstávej sám. Než se smíříš s tím , že něco skončilo a že je čas žít jinak. Te´d to vidíš všechno černě, zoufale. Zvlášť pokud jsi už měl nějaké problémy, které jsi neuměl řešit sám ,ale s pomocí psychologa. Měl bys nyní vyhledat fofrem fundovanou pomoc. Je spousta krásného,co na tebe čeká. Jen to teď pro mlhu nevidíš.
S odstupem času se dá všechno pochopit,ale teď to chce jen trošku lidského soucítění, tak to hledej.
Kde máš rodiče? Kamarády? Spolužáky?
Není tady
ach jo..jak ja bych ti pomohla,vis,v zivote je to tezke,ale parkrat se mi to take stalo,ale to svirani hrudniku,zvraceni,tim jsme prosli kazdy,ktery miloval...pokus se udelat si nekaou radost,odjed k mori,slunicko,budou tam jini lide jine myslenky..no a potom bych si stanovila nejaky cil,nebudu se ji doprosovat,ona pozna co ztratila.
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Psycholog nebo psychiatr ? Bereš prášky? tak ho kontaktuj, co nejdřív. Nebo nějakého kámoše, který tě v tomhle období podrží. Rodina, přátelé. Nezůstávej sám. Než se smíříš s tím , že něco skončilo a že je čas žít jinak. Te´d to vidíš všechno černě, zoufale. Zvlášť pokud jsi už měl nějaké problémy, které jsi neuměl řešit sám ,ale s pomocí psychologa. Měl bys nyní vyhledat fofrem fundovanou pomoc. Je spousta krásného,co na tebe čeká. Jen to teď pro mlhu nevidíš.
S odstupem času se dá všechno pochopit,ale teď to chce jen trošku lidského soucítění, tak to hledej.
Kde máš rodiče? Kamarády? Spolužáky?
ja byl porad jen s ni, vsechny kamarady jsem hodil na druhou kolej, nikde jsme moc nechodili, jen byli porad spolu. Jsem se ji ptal, jestli nekde nezajdem nebo tak, byli jsme parkrat v kině, na večeři atd. ale byli jsme spokojeni i ztoho, jen když jsme mohli sedět spolu večer u televize. Pak z ničeho nic si sebere věci a řekne že je konec. Že zjistila, že se mnou nemůže bydlet. že ji nemám psát, že pro ni neexistuju a že nemám otravovat její rodiče, se kterými se vyhcázel dobře. Proč se tak zachovala, proč mi píše, že jsem chudinkka, že jdu se zeptat jejich rodičů co se vůbec děje, když mi to není schopná a ochotná říct sama. Nakonec řekne, že mě nechtěla ranit, že už někoho jiného má. Jak může být tak krutá? Všechno co chtěla jsem pro ni udělal, ještě mi začala vyčítat, že jsem ji přinutil dělat vysokou školu. Po třech letech studií řekne, že ji to nebaví.
Nejhorší pro mě je to, že ze dne na den prostě zapomněla na těch 6 let, které jsme spolu prožili. Jakoby si myslela, že to byla ztráta času, že jsem ji jen bránil aby si užívaala atd. ale proč mi to neřekla ? proč nekomunikovala o těch problémech, které vůči mě měla. Já to nechápu. Prostě ze dne na den konec 6 - ti letého vztahu. Já celou tu dobu jí byl věrný, studoval na druhém konci republiky a chodil do práce, abych každý týden mohl za ní jezdit.
Za to všechno se mi takhle odvděčila - nikdy mě neoslovuj, nikdy mi nepiš, prostě pro mě neexistuješ........a přesto všechno já debil chci aby se ke mně vrátila. Ať se prosím Vás probere, nebo co jí mám říct co mám udělat, jsem z toho úplně hotový, vyšerpaný, za 14 dnů státnice a pak další 2 zkoušky, no učit se zamozřejmě nemůžu, protože pořád myslím na to proč mě opustila a tak se ke mě chová po těch mnoha letech. Neříkám, že jsem bůhví jak dokonalý, ale vždy jsem chtěl pro ni jen to nejlepší a vždy ji miloval
Není tady
Asi nenapíšem to, čo chceš čítať, ale... Boli ste ešte veľmi mladí, vyvíjali ste sa a proste sa váš vývoj rozdelil, možno aj vaše smerovanie... Ona je ešte detskejšia alebo nezrelejšia, povedzme, a ty už "usadlejší". To nie je chyba ani jedného z vás, to je proste holý fakt. Nepovedala ti to preto, že si dlho asi nič neuvedomovala, až potom to prišlo "naraz", keď si to uvedomila vedľa niekoho druhého, kto vývojovo viac sedí k nej. Určite aj ty si časom nájdeš babu, ktorá bude chcieť to isté, čo ty, a budete k sebe výborne pasovať. Od tvojej bývalky to nie je krutosť - a vôbec, nebrala by som si to pspbne. Nepoteší to, viem, ale ber to ako niečo čo "sa" proste stane. Ako zemetrasenie alebo záplavy - človeka to zroní, zarmúti, nazlostí, ale na koho sa hnevať za záplavy?
Není tady
Tome, snaž se napnout síly na zkoušky! To je teď priorita,...kdyby ona byla s tebou nebo ne- stejne ty zkousky musis udelat!!! Pokud neudelas, prodlouzis jen sam sobe trapeni! Precti si muj pribeh- je velmi podobny tvemu! Stejna situace pred statnicema! Bylo mi na umreni- hlavne z toho zpusobu rozchodu- byla to kompletni sprostarna......ja shodila 10kg ani nemrkla...a ani nebylo moc kde shazovat, takze jsem byla jak kostra- i profesori se ptali, co je se mnou!!
Ver mi, zkus se naprogramovat- ze proste ted stejne nic nezmenis na tom rozchodu! A pokud to neudelas- jeste si bude myslet, jaky ty jsi chudacek...zkus naprit vsechny sily vytesnit ji z hlavy!
Podle toho, co pises, stejne nastala za Tve trapeni, natoz aby jsi kvuli nejake takove neudelal zkousky!!!! Pises nekde, ze te dokonce podvedla- nemel jsi ji brat zpatky! Ted jsi zaplatil!
Zkus si rict, ze ted ji to nandas- budes uspesny a vpohode nad veci- treba jednou zalituje!
Není tady
Ptáš se, proč tě opustila a proč ti tohle udělala? Zřejmě tě už nemiluje, nezáleží jí na tobě a podle toho, jakým způsobem to celé udělala, si tě ani moc neváží. Myslim, že to je dost důvodů k tomu, snažit se od ní odpoutat a věnovat se sám sobě.
Jak píše Beruška, priorita je dokončit školu. Vím, jak je těžký soustředit myšlenky na něco jiného než na ní, sama jsem si to nejednou zažila i v době zkoušek. Ale jakmile ji vytěsníš aspoň na malou chviličku a budeš se snažit učit, uděláš tím pro sebe velkou službu. Zkus se těch 14dní věnovat školním povinnostem, nevíš, co se během toho všechno stane. A po tý době se na to taky budeš dívat trochu jinak.
Přeji ti hodně štěstí u zkoušek a pevné nervy při učení a vůbec Určitě to zvládneš!
Není tady
Tak jdu se Vám pochlubit, jak se vším bojuju.
Samozřejmě na státnice jsem se "učil" 3 dny, no učil, četl si podklady ke zkoušce a myslel pořád na ni, a ve čtvrtek z vesela ráno v půl 4 startoval směr Praha, kde mě čekala od 8 zkouška.
Super, pujdu prvni, jestli mám letět v 9 nebo čekat až do 11 hodin, tak je to jedno. A jelikož se mi celý březen hrozně moc daří - rozchod, zdraví, prostě za celý měsíc nic pozitivního, tak jsem si zamozřejmě ze 40 okruhů vytáhl ten, který jsem nechtěl. Super, tak kdyžtak mě vyhodí ale zkusím zabojovat. Rozjezd skvělý, nechali mě mluvit co jsem měl připraveno a pak po 15 minutách neustálého opakování cca 20 vět co jsem měl z přípravy nachystáno, se mě zeptali na primitivní věc a já byl v pr...! nejde o to, že jsem to nevěděl, ale já čuměl do zdi a přemýšlel nad tím rozchodem. Pořád ji měl před očima, přemýšlel, že je asi s tím druhým a že dělají to, co dělávala se mnou a úplně se směje, jak je z něj unešená. Vůbec žádná snaha přemýšlet nad otázkou co mi položili, já tam zírám a kolem ticho, si asi mysleli, že jsem snad nějaký mometálně zaostalý nebo tak nějak. No nebudu to natahovat. Z předmětů ze kterých se státnice skládala, jsem měl samé jedničky a dvojky a zkoušející nemohli uvěřit tomu, že to jsou mé známky. Jelikož to byly dvě super vyučující, slitovali se a se trojkou mě poslali pryč. Rozebrali mě tam jak malého kluka.
Jako státnice, člověk by měl být rád, hrdý, šťastný a všechno to pozitivní kolem, ale mě to ani po třech dnech od zkoušky netěší, že to mám za sebou a "úspešně" (sice ostuda jak prase, já sám jsem si přál rozhodně lepší známku, ale jako po 3 dnech čtení nějakého textu by to pro mnohé znamenala výhra, pro mě je to nic, vůbec mě to nějak netěší, přitom bych měl být rád, že to mám za sebou, anžto to není žádná sranda)
I po třech týdnech, nebo 4 ani nevím, hrozně to letí, pořád na ni myslím. Nemůžu se jí zbavit a večer každý den je mi do breku.
Z kraje týdne mi napsala, to jsem z toho byl taky v pr..., že proč všude vykládám, že jsme se rozešli. No to si snad dělá srandu! já jsem doma zavřený, stydím se vůbec vylézt ven, na tož někom ještě říct, že odešla kvůli jinému a ona napíše tohle. Že ho s ní všichni vidí v práci a já nevim kde všude, to jí nevadí, ale hlavně mi píše že já to někde říkám, bože bože, a jako třešnička na dortu mi řekla, že můžeme být přece kamarádi. hahaha, ty vole někde ji potkat a nedej bože s ním, tak je snad přejedu autem. Přitom ještě mi říkávala, že mě nikdy neopustí, že já bych se s ní pak nebavil a ona by to nepřežila. Ach jo, nechápu nechápu nechápu. Mohl jsem si na výšce užívat a já naivka víc jak 5 let každý týden za ní jedu přes celou republiku a jí to jako nestačilo. Fakt nechápu.
Dodělám školu a pojedu někde do Himalájí držet celibát nebo pujdu vyhledat ufony ať mi vymažou paměť. Chci se jí nějak zbavit ale nejde to..............je pozdní večer, skoro první máj a já jsem v posteli a jdu asi
No všem samozřejmě díky moc za podporu, kterou jste mi prostřednictvím zpráv zanechali. Mě trošku pomáhá alespoň myslet na něco jiného, když se dívám na tohohle týpka, tak se podívejte, pokud to neznáte, zlepčí to alespoň náladu na chvilku
http://www.youtube.com/watch?v=tQetQriDH5E
Tomáš
Upravil(a) TomSa14 (27. 3. 2010 22:29)
Není tady
Jéé, ty by ses měl radovat, že tě opustila ted a ne, až by jste něco vybudovali a měli dítě/děti ! Z každé zlé situace jde udělat kladná! Bud rád, že bude zahýbat jinému, kterého třeba zblbla a také mu lže. Já nechápu, to je ted asi IN, že baby lžou na všechny strany. Nedovedou být upřímné, taktické, jsou kruté a to je jí vrátí ! Neboooj, vykašli se na ni, nechej to odeznít, čas je lék na vše. Celibát ne , ty děláš, jako by na světě byla jedna baba. Třeba najdeš lepší, co si tě bude vážit, tak nezoufej, hled si vylepšit zdraví, abys nepotřeboval psychologa či psychiatra a vytři jí zrak !Vzmuž se, jsi chlap!!! To, že ti někdo ublíží, není konec světa, doba je zlá..... Ublížila ti i slovem, ted navrhuje kamarádství? Po zradě nelze kamarádit ! Tak s optimismem do pěkných dnů!!!
Upravil(a) Aneri (28. 3. 2010 11:46)
Není tady
to jsou teda kecy, co já pro ni všechno udělal a jak se mi ona odvděčila to snad nemyslíš vážně. buď jsi to pro ni dělal, protože jsi chtěl a pak drž papuli a nevyčítej, nebo jsi to dělat neměl. nikdo tě nenutil.
pro jedno kvítí slunce nesvítí a pro jednoho vola tráva taky neroste. všechno přebolí, chce to čas.
a Tomáši - to, že jsi pro ni chtěl jen to nejlepší - tohle mě docela děsí. nechtěla bych mít vedle sebe někoho, kdo "ví" co je pro mě nejlepší a podle toho se chová. většinou je totiž úplně mimo. mimochodem, trochu mi přijde, že ses choval spíš jako její táta, jak partner.
Upravil(a) PPavlaa (28. 3. 2010 18:03)
Není tady
TomSa14 napsal(a):
Tak jdu se Vám pochlubit, jak se vším bojuju.
... a jako třešnička na dortu mi řekla, že můžeme být přece kamarádi. hahaha, ty vole někde ji potkat a nedej bože s ním, tak je snad přejedu autem... Fakt nechápu.
Dodělám školu a pojedu někde do Himalájí držet celibát nebo pujdu vyhledat ufony ať mi vymažou paměť. Chci se jí nějak zbavit ale nejde to.....
Tomáš
Máš recht ... zajeď si do hor a přidej se ke dnes už četným řadám těch mladých Čechů, kteří nesmyslným riskováním zmaří svůj mladý život...
Fakt teda ať mi někdo řekne, jestli tenhle přístup ke známostem a rozchodům není na palici...
Víš, Tome, nikdy nic (a nikoho) v životě nebudeš mít jisté(ho).
Smiř se s tím, přijmi to. - Je to tak.
Není tady
Hele Tomáši a co si raději začít užívat života? Máš po státnicích,začíná ti "nový život" a holek je.....Přestaň bulet, vyraž s přáteli do společnosti,sbal holku a užívej si.
Není tady
Vysoká škola, zaměstnání, volné ruce....to je pohoda, můžeš do světa, cestovat, užívat si! Nebyl jsi pro slečnu dost dobrý asi, každý si jistě zažije nějaké zklamání, nejsi první ani poslední! Vytři slečně zrak, nepodělej se z toho, věnuj se něčemu, koníčkům, práci, zapoměeneš a pak přijde něco lepšího, věř mi ! Život má nekonečné možnosti, využij jich !
Není tady
Ona mi rekne ze se mnou nemuze zit, a to je cele, ze ma nekde milence to uz jaksi opomenula...
Že s tebou nemůže - nechce žít, je informace pro tebe dostačující... bohužel. I kdyby ti nakrásně řekla, že má milence, nebylo by to pro tebe snažší, věř mi.
Možná, že tvůj názor "...vždy jsem chtěl pro ni jen to nejlepší..." nesdílí - viz "...ještě mi začala vyčítat, že jsem ji přinutil dělat vysokou školu. Po třech letech studií řekne, že ji to nebaví." Ostatně - jak jsi ji "přinutil"? To by mě skutečně zajímalo jak dospělou ženskou donutit dělat něco, co ji nebaví.
Mohl jsem si na výšce užívat a já naivka víc jak 5 let každý týden za ní jedu přes celou republiku a jí to jako nestačilo.
Třeba jí to stačilo až až... nakonec, jezdil jsi za ní dobrovolně - nebo ne? Ona tě taky "přinutila"? Tak to na mě dělá dojem, že si slečna našla někoho, kdo ji nechává dejchat...
Není tady
helena napsal(a):
Tak to na mě dělá dojem, že si slečna našla někoho, kdo ji nechává dejchat...
Vnímám to stejně.