|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Zítra mám narozeniny, tY nejhorří ve svém životě.
V úterý to bude 3 týdny, co jsem pochovala své nestarší dítě, bylo mu 23 let.
Nedokážu se s tím smířit, strašně moc to bolí, jediné, co po něm mám je roční vnučka, která žije na Slovensku. I syna mi tam pochovali, nedali mi na výběr a já stále tápu. Jeden den je líp, ale dnes je to děs. Moc mi chybí!!!!!!
Upravil(a) siwama (6. 3. 2010 13:05)
Není tady

Říká se, že přežít své vlastní dítě je pro rodiče to nejhorší
Myslím, že to můžeš sama posoudit
Tak držím moc palce ať se z toho, co nejdřív dostaneš. 3 týdny to je nedávno a tak je tato rána příliš čerstvá. Jinak vše nej k narozkám ;-) Snad bude brzo líp!
Není tady

hANČO, MOC DÍKY. ANO, JE TO TO NEJHORŠÍ, CO MĚ MOHLO POTKAT, dívat se synovi do rakve a do hrobu, navíc, za nejasných okolností.
Myslela jsem, že se z toho pomalu dostávám, ale představa zítřejších narozenin mě prostě děsí, nepřijde sms, mami........,
že by ji poslala snacha, nevím.
Koukám stále na Jiřikovu fotku, promlouvám k němu, ale je tak daleko.
Před 23 lety, když jsem slavila 20té narozeniny, Jiřikovi bylo právě 6 týdnů, byla jsem nejšťastnější máma na světě.
Těď po 23. letech, ta nejzoufalejší............................................
Není tady

siwama napsal(a):
hANČO, MOC DÍKY. ANO, JE TO TO NEJHORŠÍ, CO MĚ MOHLO POTKAT, dívat se synovi do rakve a do hrobu, navíc, za nejasných okolností.
Myslela jsem, že se z toho pomalu dostávám, ale představa zítřejších narozenin mě prostě děsí, nepřijde sms, mami........,
že by ji poslala snacha, nevím.
Koukám stále na Jiřikovu fotku, promlouvám k němu, ale je tak daleko.
Před 23 lety, když jsem slavila 20té narozeniny, Jiřikovi bylo právě 6 týdnů, byla jsem nejšťastnější máma na světě.
Těď po 23. letech, ta nejzoufalejší............................................
Nevíš, co se stalo ani?
Snacha to určitě taky nese špatně, dyť to byl její manžel a otec dítěte. S ní asi moc dobře nevycházíš, dle toho co píšeš?
Koukám na fotku, máš ještě malou holčičku? Pro ni má smysl sebrat sílu a jít dál! Znám rodiče, kteří taky pohřbili syna, když mu bylo 24...a bylo to jediné dítě
Držím opravdu moc palce, ať je to brzy lepší! Drž se!
Není tady

vím, co se stalo!!! Tedy na půl, oni mi nic nedli, ani Jiřikovo parte, vše jsem tady po pohřbu vyřizovala dodatečně tady v Čechách, abych dala vědět příbuzným
jiří se měl zabit vlastní rukou, podle mě, to tak nebylo, ale já tady v Čechách nic prti nim nezmůžu.
Se snachou musím vycházet, ikdyž je to těžké, mám na Slovensku roční vnučku, jediné, co po synovi mám. Nedali mi vůbec nic. NIC!!!!
Není tady

aha, no to je jeste smutnejsi 
Myslis, ze by si sahl na zivot sam? A proc by to delal, kdyz mel doma manzelku a maly mimi?
No, co nadelas, tedka uz to nezmenis..bohuzel...
Není tady