27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj holky, hrozně ráda bych vyrazila někam na wellness víkend, ale nemám s kým. Kamarádky jsou zadané a sedí doma...Za prvé se chci zeptat, jestli nemáte nějaké tipy (koukala jsem na nabídky capro.cz, ck lenka) Nechystáte se někdo někam?
Není tady
Dnes má skoro v kadým hotelu welness,různé balíčky apod.
Já jsem před nějakým rokem byla chválně sama na 3 dny v Jeseníku v hotelu Prisnitz(welness,masáe,kosmetika),abych měla klid,ne pořád s někým treperendit či na někoho reagovat a bylo to supr.Celkem je zbytečné k něčemu takovému pouívat ck,kdy je ve na internetu.
Není tady
Cestovky mají zpravidla ceny dojednané tak, e pobyty prodávají za stejné ceny, jako kdy si koupíte zájezd přímo v hotelu, ádná přiráka. Výhoda je ta, e mají v nabídce hotelů více, take pokud máte nějakou konkrétnějí představu, mohou vám nabídnout nejedn různé balíčky, ale
i různá pobytová místa. A hlavně, co si přímo v hotelu nezajistíte, je pobyt se cvičením. Wellness pobyt s masáemi, zábaly..., ten se dá absolvovat i pro 1 osobu, ale na cvičební programy je nutné vytvořit nějaké skupinky, a na to jsou právě některé cestovky zaměřené.
Není tady
CK Lenka napsal(a):
Cestovky mají zpravidla ceny dojednané tak, e pobyty prodávají za stejné ceny, jako kdy si koupíte zájezd přímo v hotelu, ádná přiráka. Výhoda je ta, e mají v nabídce hotelů více, take pokud máte nějakou konkrétnějí představu, mohou vám nabídnout nejedn různé balíčky, ale
i různá pobytová místa. A hlavně, co si přímo v hotelu nezajistíte, je pobyt se cvičením. Wellness pobyt s masáemi, zábaly..., ten se dá absolvovat i pro 1 osobu, ale na cvičební programy je nutné vytvořit nějaké skupinky, a na to jsou právě některé cestovky zaměřené.
Mně na dovolenou samotnou jezdit nebaví. Vyhovuje mi, e se mohu seznámit s novými lidmi a večer se pobavit. To je výhoda pro lidi, co mají rádi společnost. A taky, kdo by mi ohlídal děti?
Cestovky jsou prostě moným způsobem, jak přijít do psolečnosti. A sama si tky nemůu zacvičit.
Není tady
Já taky jezdím raději s partou. Dokonce se mi letos i podařilo sehnat pobyt pro mamku a osvobodit ji na víkend od pravidelného hlídání vnoučat. Sehnala partu vrstevnic a jedou si na víkend zacvičit, jsem zvědavá, snad se jim bude líbit. Kromě cvičení mají toti v programu i noční návtěvu zámku, který je hned vedle hotelu a navíc i masá a volný vstup do hotelového bazénu a sauny.
Není tady
doporučuji Resort Kateřina velký výběr wellness
Není tady
Pre zaujímavé informácie o wellness pobytoch odporúčam určite http://wellnesshotely.net/wellness-vikendy/
Není tady
Lenka N. napsal(a):
Taj to je hlod století.Asi sis nikdy neudělala sebemení průzkum přímo ceny z hotelové recepce a mezi tím co nabízejí ck - nehorázně mají pobyty předraené a přitom je to jen o mailové rezervaci:dumbom:
Není tady
Já jezdím pravidelně s kamarádkou párkrát do roka do resortu Kaskáda, u to tam máme vyzkouené, take víme, do čeho jdeme. Ale nedovedu si představit, e bych tam měla jet sama, take tě naprosto chápu. Jinak co se týče těch cen, tak souhlasím s Kuty, e cestovky mají tyhle pobyty hrozně předraené, doporučuju spí projet nabídku a to, co tě zaujme, tak si daný resort vyhledat a kontaktovat přímo je.
Není tady
jezdím na wellnes - víkendy do Mených lázní. Nejraději sama - ráda si od lidí odpočinu. Vdy si objednám hodně různých masáí a jen si uívám.
Není tady
Ahoj, také jsem u pár let sama a rozhodně bych si neodpustila relax, který mohu proít na nějakém wellness pobytu, proto jezdíme pravidelně kadý rok někam s kamarádkou, která to má podobně ;-) Tento rok jsme byli například v Mariánských lázních, v hotelu https://cristalpalace.cz/ a moc se nám tam líbilo.
Není tady
Ja jezdim, na wellnes s dcerou,letos jsme byli v Karlovych Varech a predtim v Praze v hotelu Step.Uzivame si chvilek ktere muzeme stravit spolu a maximalne si to uzivame.
Není tady
Není tady
My jsme dostali s přítelem poukaz na welness pobyt s lázněmi, masáemi a bohatým programem a byla to fakt pecka. Já si teda ujídím na těch masáích no Je mi jedno kam jedu hlavně a se o mě starají
Není tady
Kde vítají i děti? Vím, e děti ani pes není problém v hotelu Golf
Upravil(a) AliTero (30. 9. 2021 14:36)
Není tady