Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 5. 3. 2010 20:53

Nikiniki26
♥♥-----

Wellness víkendy či pobyty

Ahoj holky, hrozně ráda bych vyrazila někam na wellness víkend, ale nemám s kým. Kamarádky jsou zadané a sedí doma...Za prvé se chci zeptat, jestli nemáte nějaké tipy (koukala jsem na nabídky capro.cz, ck lenka) Nechystáte se někdo někam? vissla

Není tady

#2 5. 3. 2010 22:22

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Re: Wellness víkendy či pobyty

Dnes mᚠskoro v každým hotelu welness,různé balíčky apod.

Já jsem před nějakým rokem byla chválně sama na 3 dny v Jeseníku v hotelu Prisnitz(welness,masáže,kosmetika),abych měla klid,ne pořád s někým treperendit či na někoho reagovat a bylo to supr.Celkem je zbytečné k něčemu takovému používat ck,když je vše na internetu.

Není tady

#3 17. 5. 2011 17:43

Lenka N.
♥------

Cestovky mají zpravidla ceny dojednané tak, že pobyty prodávají za stejné ceny, jako když si koupíte zájezd přímo v hotelu, žádná přirážka. Výhoda je ta, že mají v nabídce hotelů více, takže pokud máte nějakou konkrétnější představu, mohou vám nabídnout nejedn různé balíčky, ale
i různá pobytová místa. A hlavně, co si přímo v hotelu nezajistíte, je pobyt se cvičením. Wellness pobyt s masážemi, zábaly..., ten se dá absolvovat i pro 1 osobu, ale na cvičební programy je nutné vytvořit nějaké skupinky, a na to jsou právě některé cestovky zaměřené.

Mějte se krásně a něco pro to dělejte, nikdy není pozdě začít!

Není tady

#4 18. 5. 2011 11:46

Lucie Asenová
♥♥-----

CK Lenka napsal(a):

Cestovky mají zpravidla ceny dojednané tak, že pobyty prodávají za stejné ceny, jako když si koupíte zájezd přímo v hotelu, žádná přirážka. Výhoda je ta, že mají v nabídce hotelů více, takže pokud máte nějakou konkrétnější představu, mohou vám nabídnout nejedn různé balíčky, ale
i různá pobytová místa. A hlavně, co si přímo v hotelu nezajistíte, je pobyt se cvičením. Wellness pobyt s masážemi, zábaly..., ten se dá absolvovat i pro 1 osobu, ale na cvičební programy je nutné vytvořit nějaké skupinky, a na to jsou právě některé cestovky zaměřené.

Mně na dovolenou samotnou jezdit nebaví. Vyhovuje mi, že se mohu seznámit s novými lidmi a večer se pobavit. To je výhoda pro lidi, co mají rádi společnost. A taky, kdo by mi ohlídal děti?
Cestovky jsou prostě možným způsobem, jak přijít do psolečnosti. A sama si tky nemůžu zacvičit.

Lucie Asenová, Asociace neúplných rodin, o.s. www.asociaceneuplnychrodin.cz

Není tady

#5 18. 5. 2011 14:04

bambule10
♥------

Já taky jezdím raději s partou. Dokonce se mi letos i podařilo sehnat pobyt pro mamku a osvobodit ji na víkend od pravidelného hlídání vnoučat. Sehnala partu vrstevnic a jedou si na víkend zacvičit, jsem zvědavá, snad se jim bude líbit. Kromě cvičení mají totiž v programu i noční návštěvu zámku, který je hned vedle hotelu a navíc i masហa volný vstup do hotelového bazénu a sauny.

Není tady

#6 5. 6. 2011 21:45

andr
♥♥-----

doporučuji Resort Kateřina velký výběr wellness

Není tady

#7 4. 10. 2011 17:03

ivka369
♥------

Pre zaujímavé informácie o wellness pobytoch odporúčam určite http://wellnesshotely.net/wellness-vikendy/ wink

Není tady

#8 4. 10. 2011 20:32

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Lenka N. napsal(a):

Taj to je hlod století.Asi sis nikdy neudělala sebemenší průzkum přímo ceny z hotelové recepce a mezi tím co nabízejí ck - nehorázně mají pobyty předražené a přitom je to jen o mailové rezervaci:dumbom:dumbom

Není tady

#9 28. 12. 2013 19:53

Kamilkaka
♥♥-----

Já jezdím pravidelně s kamarádkou párkrát do roka do resortu Kaskáda, už to tam máme vyzkoušené, takže víme, do čeho jdeme. Ale nedovedu si představit, že bych tam měla jet sama, takže tě naprosto chápu. Jinak co se týče těch cen, tak souhlasím s Kuty, že cestovky mají tyhle pobyty hrozně předražené, doporučuju spíš projet nabídku a to, co tě zaujme, tak si daný resort vyhledat a kontaktovat přímo je.

Není tady

#10 28. 12. 2013 20:14

dycinky
♥♥♥♥♥♥-

jezdím na wellnes - víkendy do Mšených lázní. Nejraději sama - ráda si od lidí odpočinu. Vždy si objednám hodně různých masáží a jen si užívám.

Není tady

#11 16. 9. 2018 17:46

pavlinka14
♥♥-----

Ahoj, také jsem už pár let sama a rozhodně bych si neodpustila relax, který mohu prožít na nějakém wellness pobytu, proto jezdíme pravidelně každý rok někam s kamarádkou, která to má podobně ;-) Tento rok jsme byli například v Mariánských lázních, v hotelu https://cristalpalace.cz/ a moc se nám tam líbilo.

Není tady

#12 16. 9. 2018 19:49

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Ja jezdim, na wellnes s dcerou,letos jsme byli v Karlovych Varech a predtim v Praze v hotelu Step.Uzivame si chvilek ktere muzeme stravit spolu a maximalne si to uzivame.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#13 16. 9. 2018 20:21

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

smile

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#14 1. 7. 2019 21:52

Radkka
♥♥♥----

My jsme dostali s přítelem poukaz na welness pobyt s lázněmi, masážemi a bohatým programem a byla to fakt pecka. Já si teda ujíždím na těch masážích no big_smile Je mi jedno kam jedu hlavně a se o mě starají big_smile

Není tady

#15 27. 9. 2021 13:16

AliTero
♥♥-----

Kde vítají i děti? Vím, že děti ani pes není problém v hotelu Golf

Upravil(a) AliTero (30. 9. 2021 14:36)

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí