Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 5. 3. 2010 18:28

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Sraz - na prani Mariposy - s podporou VL

Kdo chce, at predbezne navrhne:
1. Termin
2. Misto

Timto predbezne potvrdi zajem...

Jinak, pokud to vyjde, bude to urco bomba... rock

Za mne: Termin se vyvrbi a misto by mi vyhovovalo samo moje Brnecko... stolt

Není tady

#2 5. 3. 2010 18:53

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Re: Sraz - na prani Mariposy - s podporou VL

Viky, tohle je tedy dost odvazne vlakno big_smile Moje jmeno a Tvoje jmeno a sraz - no snad to nikoho neodradi lol Proc by vlastne melo, no ne, vsechny strachy stranou a hura na sraz storstark

Priroda?
Tanec?
Simrani chutovych bunek?
Karnevaaaaal s maskama (avataru!) big_smile lol
Hrad?
Sklep?
Vyhlidka?
Majak? va
Plaz? styrka
Hory?
Hora?
Strom? cool
Jeskyne?
....

Nejbliz to mam do Prahy, protoze tady bydlim, ale Brno neni zadnej problem big_smile Mam rada vylety smile

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#3 5. 3. 2010 19:08

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Neboj, Mari, to vsecko moze byt. A skakat budem maximalne pres kaluze... Kdyz se nikdo neozve, "srazime se samy", nekde v pulce mezi Prahou a Brnem... treba na tom hrade s vyhlidkou na hory, ve sklepe si posimrame chutove bunky, v jeskyni se zamaskujem, po karnevale usnem, a rano hura do prirody... reta

Není tady

#4 5. 3. 2010 19:17

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

lol lol lol storstark

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#5 5. 3. 2010 19:22

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Loupeznickej hrad Pernstejn? big_smile
Provetrame sklepy, vysmejdime temna zakouti a zatancime si s bezzubym jednookym kastelanem big_smile

Není tady

#6 5. 3. 2010 19:23

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Kdo se k nam prida? vissla

Není tady

#7 5. 3. 2010 19:26

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

mariposa napsal(a):

Kdo se k nam prida? vissla

Muzete i vy, co jste tady "na zaprenou" (Zephy?), klidne ke mne do mailu. ViktorkaLove@seznam.cz

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí