6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nemusím souhlasit s tím co chtěl prosadit, s tím, co tu ty a tobě podobní hájí. Ale poukazuji na to, e ani tohle ODS nedokázala prosadit = varuji předtím volit ho znovu, protoe to k ničemu nevede. Poplatky jsou jetě překousnutelné, zatím to asi není likvidační, ale některým ze sociálně slabích skpin to můe působit nemalé potíe. Jsem pro jejich zruení, ale kdyby zůstaly, tak to větina lidí přeije. To můj názor.
Blossom napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Profesorka.OL napsal(a):
ODS jen o reformě mluvila a pan Topolánek neměl sílu ani chu ji udělat.
A ty má představu, s KÝM by ji asi tak mohl udělat?
Vdy jen blbejch 30 kaček ukázalo, jak na tom vlastně vici s tou chutí a silou pro reformu vlastně jsme!
Zatím do lodi jen teče, musíme halt počkat, a se potopíPandorro -
A Profesorko, je úsměvné vidět, jak spílá Topolánkovi za to, e nedokázal prosadit něco, proti čemu tady třeba ty a mnozí dalí na vech vláknech neustále brojí.
Jinými slovy - spílá jim jednak za to, e ty polatky ODS si vůbec dovolila zkusit zavést, a pak jim jedním dechem spílá za to, e o tom prý jenom mluvili a e to Topolánek neměl sílu ani chu udělat. Tedy spílá jim jaksi z principu, a dělají co dělají....
Aby bylo jasno - já jsem sice pravicový volič, ale ádný nadenec pro ODS nebo TOP09, budu jedny z nich volit jen proto, e ti dalí (ČSSD, KSČ, atd) jsou podle mě jetě horí.
Ale u se tím začínám bavit, e kdyby někdo napsal, e slunce dnes rozsvítilo ODS, začne ty Profesorko okamitě volat - Fuj! Zase nás tím chtějí okrádat! Zhasněte to!
Není tady
Ty nae dvě největí strany si tak hrozně moc stojí za svým, e si nevidí ani na pičku nosu. Proč by se nemohl udělat kompromis - třeba tak, e poplatky budou platit pouze lidé s vlastním příjmem (to jsou i důchodci), s tím, e se zachová ten strop, poplatky v nemocnicíh vidím jako naprosto opodstatněné, vdy doma kdy marodíme, tak si taky platíme jídlo, vodu, topení. Co fakt nechápu, to jsou poplatky v lékárnách.
Ale i kdy jsem (byla) volič ČSSD, tak to proplácení krajem se mi nelíbí. Kdy se něco uzákoní, tak by se to mělo respektovat. Nebo změnit zákon či nařízení (bo co to je).
Není tady
ČSSD stále chce zruit poplatky, a vyhraje volby. Proto je podpořím. Dnes byl na ČT v Hydeparku David Rath a mluvil docela dobře, by ho teda nemusím, občas je opravdu moc agresivní typ politika...
Není tady
Profesorka.OL napsal(a):
ČSSD stále chce zruit poplatky, a vyhraje volby. Proto je podpořím. Dnes byl na ČT v Hydeparku David Rath a mluvil docela dobře, by ho teda nemusím, občas je opravdu moc agresivní typ politika...
........Slíbíme vem přijímajícím, těm, kteří jen čekají na 'levné' peníze od státu, vechno, co si přejí, a oni nás zvolí. Je jich toti víc ne těch druhých, těch, co státní pokladnu primárně plní, a i těch, kteří nemají jinou monost ne peníze od státu přijímat. To je recept na krizi v podání pana Paroubka a jeho 'Melody boys'. Slíbit se dá vechno a s plněním slibů si nedělejme starosti, to nakonec okecáme, hodíme vinu na někoho dalího, on se někdo najde. ............
...........Sliby dané na konferenci přímo znamenají minimálně mínus dalích padesát miliard na výdajové straně rozpočtu, a co se vrátí na příjmové straně? Nic, vyí daňová zátě se neodrazí na zvýeném výběru daní, to je základní makroekonomické pravidlo, tedy, promiňte, v demokratických podmínkách. Co se tedy vlastně děje? Jiří Paroubek se snaí získat dominantní vliv nad tímto státem a také svoji nesmrtelnost. Modlu s jeho .............
http://neviditelnypes.lidovky.cz/politi … litika_wag
Není tady
Profesorka.OL napsal(a):
Váená paní profesorko. Neberu Vám vá postoj ani názor. Ctím literu zákona. Bohuel, postoj Vámi obdivivané strany ke zdravotnictví je likvidační, maskován stylem pro mnohé neviditelným v duchu my nechem poplatky ale se samou vnitřní podstatou nic dělat nechceme. Ano jedním dechem dodávám, e přístup ODS je jetě víc likvidační a protekcionářským ne v tomto okamiku je. Obě tyto strany jsou hrobníky stávajícího stavu zdravotnictví, které víc jak 60 let je jedním z vedoucích v celém světě.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Profesorka.OL napsal(a):
Váená paní profesorko. Neberu Vám vá postoj ani názor. Ctím literu zákona. Bohuel, postoj Vámi obdivivané strany ke zdravotnictví je likvidační, maskován stylem pro mnohé neviditelným v duchu my nechem poplatky ale se samou vnitřní podstatou nic dělat nechceme. Ano jedním dechem dodávám, e přístup ODS je jetě víc likvidační a protekcionářským ne v tomto okamiku je. Obě tyto strany jsou hrobníky stávajícího stavu zdravotnictví, které víc jak 60 let je jedním z vedoucích v celém světě.
Těch 60 let myslí v kterém století? Doufám, e ne minulé. Bylo jen pár výjimek.
Není tady
Zdravotnictví nerozumím, nicméně problém v jeho ufinancování bude nejspí stále narůstat.
Pan Rath se staví velmi zdrenlivě k svému angamá jako budoucí ministr tohoto rezortu. Proč asi?
Ví, e slibuje nesplnitelné. Nebudeme mít poplatky, ale dostaneme zadarmo tak leda acylpirin.
Nebo se doplatky přesunou do cen léků. Anebo nás budou léčit tak acylpirinem.
Paní Ivano, přeji Vám hodně zdraví, abyste ádnou drahou léčbu nepotřebovala.
Ani v zemích, které jsou mnohem bohatí ne ČR, není ve úplně zadarmo.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Profesorka.OL napsal(a):
Těch 60 let myslí v kterém století? Doufám, e ne minulé. Bylo jen pár výjimek.
Ano zákon č. 20.
Upravil(a) Pisatel (19. 3. 2010 8:41)
Není tady
Jsem pevně přesvědčena, e poplatky ve zdr. nikoho nezruinují.
Stačí se rozhlédnout kolem sebe. Plné hospody, kde teče pivo proudem, kde kdo kouří, plné restaurace, kde jednoduché jídlo s pitím stojí kolem 150, i mnohem víc. ( za ty peníze mám skvělé a zdravé jídlo pro celou rodinu) Velkoryse dáváme spropitné u kadeřníka, v hospodách, i v jiných oborech slueb a nikdo ani nemrkne. To jsou DENNÍ výdaje a jsou mnohem vyí, ne občas 3 pětky u lékaře.
A co maminky na MD, vysedávající půl dne ve stravovacích centrech supermarketů? Maminy klábosí, děti tupě zírají z kočárku, větí děti lítají kolem, nebo mourají při nevhodném světle do kníky, jen aby je neruily. Nakoupí tam dětem naprosto nevhodné jídlo, za které utrácí spoustu peněz a dětem se opracdu nevěnují. Pak se nemůeme divit, e chtějí větí mateřskou.
Ano, některé rodiny se dostanou do nouze, tam je pomoc státu na místě, ale těch opravdu není mnoho. Hlavně by kadý, kdo chce peníze od státu, měl předloit výdělek za posledních pět let, aby prokázal, jak hospodařil a e skutečně neměl monost vytvořit si rezervu.
Vechno souvisí se vím.
Hlavně by se hodně lidí mělo naučit hospodařit a myslet na zadní kolečka. Mít rezervu, aby bylo kam sáhnout v případě potřeby. Rezervu si vytvářet v době, kdy to jde. Ne vechno do poslední koruny utratit, ít na vysoké noze a potom křičet a chtít vydímat na státu, co se dá. Kadý by měl začít u sebe.
Soc. dem. jen slibují, moná i něco splní, na úkor dalí zadluenosti země. Vem by ale měli vysvětlit, co to znamená KRACH státu. Mimo jiné i to, e vechny úspory lidí propadnou státu a potom se bude platit naplno úplně vechno. Jejich sliby jsou krátkozraké, hlavně, e na ně nachytají voliče a dostanou se k moci.
Kritiku na to, co neudělala Topolánkova vláda nepřijímám, vichni víme, e nemohla udělat skoro nic, protoe vechno, co by mohlo být dobré, zablokovala soc. dem.
Navrhuji, aby ti, co budou volit soc.dem. pak refundovali ztráty těm, co volili strany, které chtěly krachu státu zabránit.
Moc nerozumím tomu, kdo je bezbranný. Za děti plně odpovídají rodiče a větina důchodců měla spoustu let na to, aby začali myslet na zadní kolečka. Ano, někteří hodně staří důchodci tu monost neměli, ale nic nebrání jejich potomkům, aby je třeba stokorunou měsíčně podpořili. V nouzi by je měl podpořit stát.
Tím se dostávám k zodpovědnosti za výchovu dětí, potamo za odpovědnost při výběru budoucího partnera, otce či matku mých dětí.
Není tady
amba001 napsal(a):
..
Navrhuji, aby ti, co budou volit soc.dem. pak refundovali ztráty těm, co volili strany, které chtěly krachu státu zabránit. ....
Souhlasím, pak i uetříme za volby a výdaje do stranických pokladen za odevzdané hlasy nebo nepotřebujeme volby a můeme si dělat tak co chceme.
Není tady
Profesorka.OL napsal(a):
Kolik e to dostal Jidá? Nebylo to taky nějakých 30 kaček? Teda stříbrných?
Koukám, e nic novýho pod sluncem
A Rath mluvil rozumně? Hmmm... to mu asi kolegové vyměnili práky za nějaký lepí I kdy teda na narcisistní poruchu osobnosti ádný moc nezabírají.
Není tady
co je zadarmo je podezřelé, v konečném součtu to toti pak stojí víc. Jednoduchý populismus pro jednoduché voliče.
Není tady
Zdravotnické poplatky mi absolutně nevadí. Nějakých 30,- Kč mě nezruinuje a pokud to pomůe zdravotnictví, tím lépe.
Co se týče ČSSD, bylo by báječné, kdybych jim mohla ty jejich sliby věřit - to e tento stát nejen víc nezadluí, ale i vyvedou z dluhů a jetě přidají vem na penězích.
Bohuel je to zcela nereálné a nechápu, e jim to tolik lidí batí. Dokonce i ti s V vzděláním, kteří by měli být schopni kritického mylení.
Upravil(a) Ivana (20. 3. 2010 9:39)
Není tady
Víte, já pořád slyím, e si proíráme budoucnost a tudí zkrachujeme. Můe mi někdo konečně vysvětlit, v čem si obyčejní průměrní občané v minulých letech ili tak nad poměry, e se státní dluh zvýil? Já i vichni mí blízcí a známí ijí pořád stejně u mnoho let. Chodí do práce, platí stále draí sloenky, občas si uetří na dovolenou v Chorvatsku, a občas si koupí něco do domácnosti. V čem je takový ivot nad poměry? Není to spí tak, e peníze ze státní kasy odtékají úplně jinými cestami, o nich obyčejný občan nemá ani ponětí? A pokud ho má díky kauzám, které proběhnou médii, stejně s tím nemůe nic dělat, protoe nesedí u koryt, kde se takové úniky domĺouvají? A kdy se zjistí, e je ta kasa pomalu prázdná, politici si řeknou, e ty peníze odsosají ze svých poddaných, jako to bylo ve středověku? Občane, pla a utahuj si opasek. I kdy vlastně za nic nemůe...
Není tady
Vývoj jde v kruhu, zase zpět k feudalismu. Zvykejte si
Není tady
Váení rád bych odpověděl na přízpěvek od Torina.Jsem důchodce nikdy jsem neměl půjčku na vechno co máme jsem si vydělal vlastníma rukama.Tady se pořád mluví o poplatcích ve zdravotnictví o zadluování budoucích generací.To e 30kč nikoho nezabije to je akorát demagogie,přečtěte si pozorně kolik lidí musí doplácet na drahé
léky.Zadluování státu nestojí jen na zdravotnictví,ale vemte si třeba armádu.Předraené a zbytečné (jak se zho
dují odborníci)Panduri pronájem letadel která nám jsou nanic,zakázky na nove samopaly a pistole pro armádu.
Sečtěte si ty vyhozená miliardy.Předraené státní zákazky(dálnice)kadý se chce na státu jen napakovat,tady
je ten zakopaný pes.ZAMYSLETE SE VÁENÍ!!!.
Není tady
Prosím pěkně, přečtěte si tento článek. To je jen kapka v byznysovém moři, které začíná zaplavovat nae zdravotnictví.
http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/na … ?id=664318
Není tady
torina napsal(a):
Prosím pěkně, přečtěte si tento článek. To je jen kapka v byznysovém moři, které začíná zaplavovat nae zdravotnictví.
http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/na … ?id=664318
Zruit poplatky aby bylo na plastiky!
Není tady
Petře, vám nepříjde divné jít za doktorem a nechat si zkazit výkon, který si platíte? Asi tady Torině jde spí o tohle.
Není tady
Přátelé, a si přečtete tenhle článek, jsem zvědavá na vae názory.
http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/zdra … 64045.html
Není tady
A koho to překvapuje? Na co asi máme platit ony regulační poplatky a drahé léky? Lidi prostě zneuívají zdravotní péči, tečka. Já se tomu u musím jen smát
Není tady
Milý Kaliku, nějak nerozumím vaemu vyjádření. To jako e lidi zneuívají zdravotní péči? Pokud jsem četla správně, lidi jenom nosí lékařům drobné pozornosti. Ta korupce je ze strany firem a dopoutějí se jí státní orgány!
Není tady
Tori, naráím na to, e lidi jsou nuceni chodit do práce i nemocní, zatímco "přebytky" peněz ve zdravotnictví jsou přelejvány do soukromého sektoru. Stačí to takhle?
Není tady
Ano, díky za vysvětlení, jsem před těmi velikonocemi trochu natvrdlá.
Není tady
KALIK napsal(a):
A koho to překvapuje? Na co asi máme platit ony regulační poplatky a drahé léky? Lidi prostě zneuívají zdravotní péči, tečka. Já se tomu u musím jen smát
Kaliku směj se dál. Jak je moné, e u nás byla /je/ největí nemocnost, nejdelí nemocnost, největí spotřeba léků, v přepočtu nejvíce lékařů, nejvíce lůek ve pitálech? Ve bylo uvedeno v médiích.
Není tady