6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pisatel napsal(a):
Kaliku Kaliku, a myslí,m e těch cca 700 lidiček co tu u mě na stole maj papír nebyli oetřeni, ba i hospitalizováni kdy nezaplatili onen regulák?
Sájm si odporuje, nebo 10 rohliků má zadarmo, ale těch 30 za to es vlezl do krámu těch 30 kaček nemá s rohlíkama co dělat ten bys musel zaplatit i kdybys sis těch 10 grátis rohlíků neodnesl.
Pisateli, nevím, kdy jdu k doktorovi, chtěj nejdřív poplatek.
Nikoliv 30 Kč za vstup, ale jako regulační poplatek za to, e můe vzít 10 rohlíků zdarma. Vstup do krámu je rovně zdarma.
Není tady
KALIK napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Kaliku Kaliku, a myslí,m e těch cca 700 lidiček co tu u mě na stole maj papír nebyli oetřeni, ba i hospitalizováni kdy nezaplatili onen regulák?
Sájm si odporuje, nebo 10 rohliků má zadarmo, ale těch 30 za to es vlezl do krámu těch 30 kaček nemá s rohlíkama co dělat ten bys musel zaplatit i kdybys sis těch 10 grátis rohlíků neodnesl.Pisateli, nevím, kdy jdu k doktorovi, chtěj nejdřív poplatek.
Nikoliv 30 Kč za vstup, ale jako regulační poplatek za to, e můe vzít 10 rohlíků zdarma. Vstup do krámu je rovně zdarma.
Kalíku jak jsi byl pár měsíců moudre,j tak teď předvádí klukovinu tak velkou, e se a stydím za tebe. Promiň ale i ten Pert, v tom má jasno i kdy vím, e kvůli němu brněnská úrazovka má problém bo tam má svou kasičku na jejich reguláky
Není tady
Taky se nestačím divit, jak různá je úroveň naich zdravotnických zařízení. Někde to vypadá jak v Chicago Hope a v čekárně je třeba i nonstop běící televize, jinde je taková pína, e se tam člověk bojí odskočit na toaletu. Například v praské Thomayerově nemocnici v Krči je to opravdu tristní situace. Nechápu, co tam dělají s těmi regulačními poplatky. To z nich nemají ani na uklízečky? To třeba ve střeovické nemocnici by se dalo jíst z podlahy. Tam pořád lítají uklízečky s úklidovými vozíky.
Není tady
Pisatel napsal(a):
KALIK napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Sájm si odporuje, nebo 10 rohliků má zadarmo, ale těch 30 za to es vlezl do krámu těch 30 kaček nemá s rohlíkama co dělat ten bys musel zaplatit i kdybys sis těch 10 grátis rohlíků neodnesl.Pisateli, nevím, kdy jdu k doktorovi, chtěj nejdřív poplatek.
Nikoliv 30 Kč za vstup, ale jako regulační poplatek za to, e můe vzít 10 rohlíků zdarma. Vstup do krámu je rovně zdarma.Kalíku jak jsi byl pár měsíců moudre,j tak teď předvádí klukovinu tak velkou, e se a stydím za tebe. Promiň ale i ten Pert, v tom má jasno i kdy vím, e kvůli němu brněnská úrazovka má problém bo tam má svou kasičku na jejich reguláky
Díky pisateli, holt ne kadej má patent na rozum jako ty Právničina je krásná věc, kde ovem selskej rozum, který ty nazývá "klukovinou", neplatí
Není tady
Blossom napsal(a):
Profesorka.OL napsal(a):
Tedy Vando, přečetla jsem si vá dlouhý příspěvěk a zřejmě jsem u toho i změnila barvu na zeleno. Nyní jsem zcela konsternovaná a nechápu, e takto vypadají dnes nemocnice. Asi nakonec udělám radost ODS a ne abych la do nemocnice, tak umřu, protoe to je ke státu nejvíc etrné.
Dnes ráno jsem zrovna v nemocnici byla. Vezla jsem mamku na několik vyetření, čekala jsem tam s ní a obíhala kolečko doktorů s ní. Příjemně mě to překvapilo - vude samí ochotní a vstřícnní lidi. A musím říct - i hezké, nově vypadající barevné zařízení.
Prostě - měla jsem z toho prostředí a jednání dobrý pocit.
Nevím, moná jsem měla zrovna těstí. A moná, e má na to vliv má povaha - nikdy jsem nebyla jen věčně nespokojený oural.
Take - nedělejte ukvapené závěry, a raděj se dívejte pokud mono objektivně kolem sebe.
Tak to jste měli těstí,e jste odcházely s příjemným pocitem.Co se týká ochoty a vstřícnosti zdrav. personálu o tom jsem nepsala a je mi jasné,e jsou to jen lidi,prostě znám sestřičky a doktory milionové,ale i takový ty morouse.V kadém případě mají velmi těkou a namáhavou práci a není jim co závidět.
Já jsem jen skálopevně přesvědčena,e drtivá větina naich zdravotnických zařízení potřebuje rekonstruce a vybavení v nemocnicích bylo na odpis ji před 20 lety.Mramorové paláce pojitoven, opravdu s krásným prostředím a vybavením rostou u nás jako houby po deti.Naopak nemocnice,polikliniky a pohotovosti se zavírají a ty které zůstavají jsou v alostném stavu.
Ono člověk můe na určitou věc nebo problém koukat pozitivně, ale jak se dostane do jiné situace na tom ,co se mu dřív líbilo začne nacházet mouchy.Něco jiného je jít do nemocnice 2krát za rok jako doprovod,nebo na běnou kontrolu.A jinak se na to bude kadý z nás dívat, kdy se tam párkrát za rok musí vráti ,poleezt" si tam a být odkázán na pomoc druhých.
A kdy u se vynaloí peníze a postaví se nějaké to zdravotnické zařízení takzvaně na úrovni, často a pacient, kterého opravdu něco trápí, můe odhalit různé zvlátnosti, podivnosti a chyby.
Příklad:
U nás jsme se před pár lety dočkali velmi pěkného zdrav zař.novostavba,v centru městečka ,pár ordinací i s lékárnou,pěkné prostředí ,ochotný personál.Přístup- dlouhý nový chodník trochu do kopce.
TedĄco mám berle, u mi to trochu do kopce nepřipadá, spí prudce do kopce a z kopce.Ono pohybovat se o berlích po rovině jde celkem pěkně,do kopce a z kopce u je to mnohem horí,kdy je nasněeno a kluzko-koda mluvit.Co já ?Já ty berle za pár týdnů odhodím, ale co ti staří lidé kteří je mají napořád?
Taky jsem nedávno byla v pěkné, nové nemocnici v Čechách,vechno v novotě,přehledné orientační tabule,vude teploučko.Brada mi spadla v momentu, kdy jme zjistili,e chirurgická ambulance je v patře po schodech nahoru-s tou zlámanou nohou se tam doplazit, nebyla zrovna sranda.Čekárnička pěkná,sestřička vyla hned- měli tam kameru,take kadého nového pacienta viděla.Okamitě mi podala ádanku na snímek.Rengeny máme v přízemí -čili po schodech dolů a s výsledkem přijít zase k nám.Bylo nás tam víc s úrazem co jsme ty schody zdolávali v různých úlevových polohách a pozicích.AtĄnám bylo, jak nám bylo,vichni jsme se shodli na tom ,e ten kdo to projektoval je ......!Jetě jedna věc mě tam zarazila -na vech dveřích od ordinací byla cedule-,,zujte si obuv "a opravdu to tam personál bez debat s pacientem dodroval At´tě bolí co tě bolí první boty dolů!Moná mohl být na chodbě nějaký automat, kde by si bylo mono za pár kaček koupit jednorázové návleky.Moná kdyby ten projektant měl někdy nějaký úraz a byl někdy váně nemocen, tak by věděl,e schody můou být někdy nepřekonatelná překáka.Moná kdyby....Dobrá zpráva je ,e v této nemocnici momentálně dodatečně přistavují výtah.
Není tady
Troku starí, ale dobrý
Leden 2009: Připravte se na řízenou péči
http://aktualne.centrum.cz/domaci/polit … ?id=604572
Není tady
KALIK napsal(a):
Pisatel napsal(a):
KALIK napsal(a):
Pisateli, nevím, kdy jdu k doktorovi, chtěj nejdřív poplatek.
Nikoliv 30 Kč za vstup, ale jako regulační poplatek za to, e můe vzít 10 rohlíků zdarma. Vstup do krámu je rovně zdarma.Kalíku jak jsi byl pár měsíců moudre,j tak teď předvádí klukovinu tak velkou, e se a stydím za tebe. Promiň ale i ten Pert, v tom má jasno i kdy vím, e kvůli němu brněnská úrazovka má problém bo tam má svou kasičku na jejich reguláky
Díky pisateli, holt ne kadej má patent na rozum jako ty Právničina je krásná věc, kde ovem selskej rozum, který ty nazývá "klukovinou", neplatí
Kaliku nemám patent na rozum. A řeknu ti e naopak kdo pouívá selský rozum a k to pak naroubuje na cokoli tedy třeba i na tu právničinu tak pak to sedí dokonale. Konstrukce které pouívá nejsou moné. Ví co podej alobu na stát netřeba ústavní ale pro trestný čin jdi do Haagu. A říkám neuspěje.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Kaliku nemám patent na rozum. A řeknu ti e naopak kdo pouívá selský rozum a k to pak naroubuje na cokoli tedy třeba i na tu právničinu tak pak to sedí dokonale. Konstrukce které pouívá nejsou moné. Ví co podej alobu na stát netřeba ústavní ale pro trestný čin jdi do Haagu. A říkám neuspěje.
Pisateli, není moje vina, e nedokáe překročit svůj stín a e je takových lidí (i právníků) víc, vím z vlastní zkuenosti, kdy musím "snáet" jejich mylenkové konstrukce
Pohádka na dobrou noc: Staly se jednou dvě příhody. Byly to velice podobné příhody, staly se taky za velice podobných podmínek. Jeden bezejmenný mu si el s chřipkou k doktoru, aby mu napsal neschopenku a i kdy věděl, e nu nenapíe nic jiného, ne čaj a postel, musel tam přinejmením kvůli neschopence. Byl toti navíc ohleduplný k ostatním a i kdy to pro něj bylo neekonomické, chtěl se raději vyleet. Proč vak byl z návtěvy u doktora rozčarován? Kdy byl u lékaře před deseti lety, tedy v čase t-10 let, u doktora, odcházel od doktora se stejným mnostvím peněz, jako kdy el k němu. Podruhé vak odcházel od doktora s penězi p-30 Kč (ne-li méně). Řekne si, co se stalo, e předtím po něm nikdo nic nechtěl a poté ano? Asi nějaká změna. Někdo po něm asi chtěl peníze, které před tím nikoliv. Jeliko tak el jen kvůli tomu oetření, tak by si (normální) člověk řekl, e asi ho to léčení stálo něco navíc, e tedy byl lékařský úkon (zpoplatněný). To, co bylo předtím bezplatné, jak mu zaručovala ústava, poté bylo zpoplatněno. Jeliko si nebyl jistý svým zhodnocením situace, el za právníkem a ten se mu vysmál a vysvětlil mu, e lékařská péče nebyla zpoplatněna, ale e zaplatil poplatek, který nemá s léčením nic společného Mu odeel od právníka zpitomělý. Přeci kdy tam el poprvé, nic ho to nestálo a podruhé ano. Přesto má lékařskou péči dle právníka nezpoplatněnou,přitom nechtěl nic jiného ne napsat neschopenku Taky se mu dostalo vysvětlení, e poplatek tu byl zaveden proto, aby nezneuíval lékařské péče? Coe? Dyk k doktorovi vlastně ani nechtěl a léčit se chtěl sám česnekem a medem a jetě mu nadávají do "zneuívačů". Je snad nějakej úchyl, který zneuívá děti? Jetě e ho nenazvali "popíračem", to by taky mohl jít rovnou sedět a to u není ádná sranda. Není snad v ústavě svoboda slova? Za právníkem vak radi neel. Kdo ví, co by se dozvěděl
A tím milé děti končím debatu na téma poplatků a selského rozumu
Upravil(a) KALIK (12. 3. 2010 19:05)
Není tady
Kaliku a teď jetě tu o Červené Karkulce nebo nebo ípkové Růence. Prosím, a se mi krásně usíná. Nebo tu o Bezplatném zdravotnictví podle Ústavy.
Není tady
Petře, ty bys ani tu o Červené nepochopil
Není tady
Kaliku, já si nedám pokoj dokud to nepochopí. Asi ti zamotám hlavu kd ti řeknu, e ani ona bezplatná lékařská péče garantovaná ústavou, listinou práv a svobod a i zákonem o zdraví i zákonem o zdravotním pojitění není BEZPLATNÁ. Někdo ji hradí nemyslý nebo páni doktoři a pané sestřičky léčí jak číňani zadarmo?. Divím se e e neskáče u tady bo sám píe kdy cituje zákon tedy Listinu e péče je poskytovaná bezplatně kdy jak se dozví dál si platí zdravotní pojitění.
Poduk si veme svou výplatnici, pokud jsi zaměstnanec a nebo pokud ivnostník tak kolonku sociální a zdravotní tak zjistí e ty pokud jsi zaměstnanec odvádí 4.5% a zaměstnavatel zbytek do 13% na zdravorní pojitění. Take proto u u lékaře nic neplatí, nebo nemá. Divím se, e neprská e musí doplácet u zubaře za plombu kdy se píe e vekerá lékařská péče je bezplatná, e chce-li z důvodu svého zdraví a tvá vizá to pro tvou práci to vyaduje nedostane od lékaře grátis plastiku, ale tvrdě si ji zaplatí, jo pravda neplatí pokud to vzniklo na základě úrazu nikoli věkem a nebo by jsi byl postiením byl "straidlem". Pak opravdu tu plastiku dostane cca z 9O % bezplatně. Nebo je to nezbytná a neodkladná lékařská péče.
Platil jsi snad někdy za to e ti doktor vzal na ucho stetoskop a vyluxoval ti hrudník? Ne. Ani dneska neplatí nic. Lékařskou péči ti je povinnen poskytnout vdy.
Já vím mate tě, e při vstupu do ordinace dá do nataené ručky tři pětky. Jinak pan doktor nehne prstíkem a stetoskop na ucho nenasadí. Plete se, nasadí. Je to jeho povinnost. Dám ti příklad. Kdy jako to s tebou lehne na chodníku tak přispěchaví doktor pod sirénou tě nejddřív proacuje nebo probudí ty mu cinkne 3x Petrov a on začne ordinovat? Kaliku Kaliku. Je pravdou, e "klikovný" tedy regulák, neměl být podmínkou pro zahájení léčení. Je to administrativní úkon a tak administrace je a na druhém místě.
A asi ti uniklo, e ono klikovný se ne vdy platí u doktora. je řada úkonů, včetně tvé pohádky, kdy se neplatí. Má v tom chlapče gulage. Fakt ujel jsi a tak myslet si můe cokoli, buide se divit i já ač jsem ve zdravotnictví s tímto nesouhlasím a nejsi sám i řada doktorů a zdrav. personálu. Jo na základě takových jako je Petr holt budem doplácet i to e máme i slepé střevo a musí ven. Víděl jsem návrhy pravice na to co nebude kryto zdrav. pojitěním. Je toho na dvě stránky. to klikovné je to nejmení co tu máme.
Není tady
Xsara napsal(a):
Tak jsem si se zájmem přečetla Vandin příspěvek. Při té příleitosti jsem zavzpomínala, jak to bylo, kdy jsem byla naposledy v nemocnici já. A zjistila jsem, e mi bylo tenkrát tak zle, e mi bylo úplně fuk, jestli křeslo, na kterém mě vezou, bylo vyrobeno v pravěku - hlavně, e mě dovezou někam, kde mi pomůou.
Bylo mi dokonce tak zle, e si ani nevzpomínám, jestli nad postelí svítila nebo nesvítila lampička - číst jsem neměla sílu. Takté jsem ji neměla na zkoumání toho, na čem vlastně leím nebo na doadování se televize.
Měla jsem v hlavě jen to, jak je mi zle.
Musím napsat, e jsem měla těstí jak na doktory tak na ostatní personál nemocnice. Pomohli mi. Postavili mě zas na nohy. A dokonce mi na odchodu vystavili doklad o zaplacení jakéhosi poplatku. Bylo mi to vcelku jedno.
Byla jsem ráda, e jsem zase zdravá.
Večery pod lampou, sledování televize a pohodlnou postel si můu uívat doma.
A toté můu říct o pobytu v nemocnici se synem.
A co se týká vystavování dokladů o zaplacení poplatku, dostali jsme ho vdycky. I po návtěvě pohotovosti.
Mimochodem Vando, co operace? Zdařila se?
Orerace dopadla dobře,personál byl skvělý.Jen je mě těch zdravotníků líto, e pracují v takových stíených podmínkách a pacoů,e mají ve své nemoci kolem sebe tak depresivní prostředí.
Co se týká TV samo,e jsou dny, kdy leí v nemocnici a je ti tak na nic,e na telku namá ani pomylení.Kdy se ti ale trochu uleví a musí tam trčet jetě pár týdnů, můe být TV jediným takovým spojením s okolním světem.Kdy jsem v nemocnici tak se prostě zeptám jestli je telka moná,kdy není tak není, jasně,e se dá obejít i bez ní.Jen je ten pobyt při sledování TV příjemnějí a čas jaksi rychleji utíká.A bude nedostatek TV na odděleních v naich nemocnicích jediným problémem tak to bude moc fajn.
Není tady
Pisateli, evidentně neví o co mi jde. Já tvé poznámky chápu a i kdy nechápe mě, neříkám ti, jak ujídí
Viz. plomba, pořád můu dostat karcinogenní amalgamovou gratis (rozuměj hrazenou z mého zdravotního pojitění). Dovolím si tvrdit, e nejsem "zneuívač" a odmítám z tohoto titulu hradit jakýsi poplatek který byl zaveden, abych nezneuíval lékařskou péči, kdy ji nepotřebuju. Je to nespravedlivé a tečka. A jsou trestáni ti, co zneuívají, a sjou hnáni k soudu a náklady na nich zpětně vymáhány. Já nezneuívám. Tohleto není právní (rozuměj spravedlivý) stát. Nejde mi o blbých 30 Kč i kdy to tak moná vypadá. Jde mi tu o princip, o pravdu a le. Jde mi o to, e to začíná regulačním poplatkem a končí plně hrazeným zdravotnictvím, kde si kadý bude platit za sebe. Mě by to nemuselo vadit, protoe zatím jsem zdravý Kdy chtějí placené zdravotnictví, tak a ten nesmysl o bezplatnosti vykrtnou. Neexistuje nic jako 90% bezplatnost, to si hodil pěknou perlu
To nemá smysl. Si tu plácám játra zbytečně.
Není tady
Pisateli zklidni hormony. ádná reforma zdravotnictví podle Petra ani ODS nebude. Nestra socánky. Bude podle socanů a komunistů, a jedině tak to bude správné. Přidají na mzdách doktorům a sestřičkám ve STÁTNÍCH pitálech, to jsou jejich voliči. A tím reforma skončí. Vlastně ne. ZVEDNE se zdravotní a sociální pojitění. Doufám e VEM. To ve. A v brněnské ĄUrazovce pod vedením socanů bude padat omítka dále na hlavy pacientů. Ale mně je to fakt putna, jen nechápu ty zabedněnce, co mluví stále o bezplatném zdravotnictví. Ví, já zavolám svému dvornímu lékaři a kdy mě objedná na 10.00 hod tak v 10.00 hod vstupuji do jeho ordinace. Ona je to vlastně doktorka. Kdy jsem potřeboval vytáhnout křečáky z nohy, zavolal jsem mého dvorního chirurga a el jsem do soukromého pitálu, do solocimry s telkou. Trochu jsem si připlatil, ale to co jsem připlatil prokouřím za 14 dnů. Take vlastně o nic nejde. Jo a jetě vyřiď Kalikovi, kdy mu jde o princip, a zde negrindá v pracovní době coby státní zaměstnanec za tvoje a moje peníze.
Upravil(a) Petr100 (12. 3. 2010 20:20)
Není tady
Petr100 napsal(a):
Pisateli zklidni hormony. ádná reforma zdravotnictví podle Petra ani ODS nebude. Nestra socánky. Bude podle socanů a komunistů, a jedině tak to bude správné. Přidají na mzdách doktorům a sestřičkám ve STÁTNÍCH pitálech, to jsou jejich voliči. A tím reforma skončí. Vlastně ne. ZVEDNE se zdravotní a sociální pojitění. Doufám e VEM. To ve. A v brněnské ĄUrazovce pod vedením socanů bude padat omítka dále na hlavy pacientů. Ale mně je to fakt putna, jen nechápu ty zabedněnce, co mluví stále o bezplatném zdravotnictví. Ví, já zavolám svému dvornímu lékaři a kdy mě objedná na 10.00 hod tak v 10.00 hod vstupuji do jeho ordinace. Ona je to vlastně doktorka. Kdy jsem potřeboval vytáhnout křečáky z nohy, zavolal jsem mého dvorního chirurga a el jsem do soukromého pitálu, do solocimry s telkou. Trochu jsem si připlatil, ale to co jsem připlatil prokouřím za 14 dnů. Take vlastně o nic nejde. Jo a jetě vyřiď Kalikovi, kdy mu jde o princip, a zde negrindá v pracovní době coby státní zaměstnanec za tvoje a moje peníze.
Brněnská úrazová nemocnice-tot´příklad nemocnice o které jsem psala.Lékaři jedna kapacita vedle druhé s obrovskými zkuenostmi sestry zlaté,dole na příjmu to frčí jak na drátkách.A prostředí? Tak jak píe Petře doslova tam někde padá omítka pacoům na hlavy.Tam by bylo třeba napumpovat pořádnej balík peněz.
Není tady
KALIK napsal(a):
Pisateli, evidentně neví o co mi jde. Já tvé poznámky chápu a i kdy nechápe mě, neříkám ti, jak ujídí
Viz. plomba, pořád můu dostat karcinogenní amalgamovou gratis (rozuměj hrazenou z mého zdravotního pojitění). Dovolím si tvrdit, e nejsem "zneuívač" a odmítám z tohoto titulu hradit jakýsi poplatek který byl zaveden, abych nezneuíval lékařskou péči, kdy ji nepotřebuju. Je to nespravedlivé a tečka. A jsou trestáni ti, co zneuívají, a sjou hnáni k soudu a náklady na nich zpětně vymáhány. Já nezneuívám. Tohleto není právní (rozuměj spravedlivý) stát. Nejde mi o blbých 30 Kč i kdy to tak moná vypadá. Jde mi tu o princip, o pravdu a le. Jde mi o to, e to začíná regulačním poplatkem a končí plně hrazeným zdravotnictvím, kde si kadý bude platit za sebe. Mě by to nemuselo vadit, protoe zatím jsem zdravý Kdy chtějí placené zdravotnictví, tak a ten nesmysl o bezplatnosti vykrtnou. Neexistuje nic jako 90% bezplatnost, to si hodil pěknou perlu
To nemá smysl. Si tu plácám játra zbytečně.
Kaliku promiň právo a spravedlnost jdou dost a značně daleko od sebe pojmy. Právo je nástrojem moci správedlnost je přirozenost sama.
Stát je organizované násilí tedy nespravedlivé společenské zřízení, samou podstatou omezením vyjádření jedince prostřednictvím právního nástroje to je samotného práva.
Jo Kaliku zatím je ti cet a nemoce choděj po horách. A ti bude víc a b ude potřebovat jen operaci prostaty tak abys u dnes etřil to nemluvím o kloubech a o srdci vůbec to je v ceně baráku střední třídy.
Není tady
Vanda napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Brněnská úrazová nemocnice-tot´příklad nemocnice o které jsem psala.Lékaři jedna kapacita vedle druhé s obrovskými zkuenostmi sestry zlaté,dole na příjmu to frčí jak na drátkách.A prostředí? Tak jak píe Petře doslova tam někde padá omítka pacoům na hlavy.Tam by bylo třeba napumpovat pořádnej balík peněz.
Vando předpokládám e ví, jak to s Úrazovkou bylo. Socan Haek na ní zaloil předvolební kampaň a díky Úrazovce a vracení poplatků je hejtman. Ji zde byla kdysi probírána, koda mluvit. Ví, oni socani v Brně musí vracet poplatky, take Úrazovka bude chátrat dále. Ano, doktoři jsou tam perfektní, mohli ji vichni pracovat v Bohunicích v moderním pitále.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Petře, socánci nejsou, tak nemám čím strait. To co provádí je antisociální program. Ví reforma zdravotnictví nebude dokud se neudělá zdravotnickej kodex a to je toti politická sebevrada. Tak dál bude moc Kalik říkat e má bezplatnou léčbu a přitom platí.
Hmm to teda má smůlu kdy m usí do soukromna a jetě si platit. Ví taky chodím po doktorech a kdy jsem objednán a je jedno zda ve státní nebo v soukromnu tak ta hodina platí, a telku maj taky vude i u nás na pokojích, tak zas neházej jak soukromno je lepí.
Jo Kaliku, vidím, es nepochopil vůbec nic. Připomíní mi některé babičky a dědečky, kteří věří TV. Je mi tě líto.
Není tady
Jak to, e jetě nespí? Má pravdu POLITICKÁ SEBEVRADA. ODSka s reformou ani nezačala a v krajských volbách ji MIMO JINÉ poplatky zasebevradily. Take reforma nebude. Ale jo, bylo to tam určitě lepí. Doktorka a sestřičky mě průběně obskakovaly. Já si hlavně nedovedl představit, e budu s dalími několika zákazníky na jednom pokoji.
Není tady
Tak Petře, mám povinnosti ke svým trhačům a občas i pacientům.
Ví oni do té kodifkace nepůjdou ani socani. Proč, ivnost kvete tak proč? To za ně musí oddřít skuteční lidi, kterým o věc půjde. Jen mi vysvětli, proč nová zdravotnická reforma v USA je poplatná původnímu zákonu o zdraví Československé repuliky, proč stejnej system je v Království Velké Británie a Severního Irska, a implatuje se v severských zemích, uvauje o něm Francie i silné Německo? Fakt my jednou dojedeme na vlastní blbos v podobě, co tu bylo přd 2O lety je ouplně blbech. Hele i mladí dokroři u chějí systém vzdělávání jaké bylo nastaveno v roce 86. Ty prachy no tak to jim a tak nevěřím, ale a to řeknou pěkně společnosti, e má platit ne 13,5 % , ale 27% jen zdravotní, tedy i ze sociálním nějakých 35%.
P.S. Petře nemocnice je k léčení a ne televizní místnost.
Upravil(a) Pisatel (13. 3. 2010 17:22)
Není tady
Pisateli, já psal, e by mi to nemuselo vadit, páč jsem zdravej (doufám). Tím jsem chtěl říct, e mi to vadí, e je mi jasné, e zdravej nemusím být nadosmrti o stáří ani nemluvě. Teď si můu říkat hej, pak můe být ouvej. Pro mě osobně je ve zdravotnictví regulační u jen čekání v čekárně (a to i po oné reformě) a ceny léků.
Není tady
ODS jen o reformě mluvila a pan Topolánek neměl sílu ani chu ji udělat.
Není tady
Profesorka.OL napsal(a):
A o jaké? Tu o které mluvil podivně dostudovaný hygienik Julínek? To nebyla reforma, to bylo plácnutí do vody a hlavně zavedení čs. zdravotnictví na úroveň doby kamenné, něco jako sicialistické zdravotnictví Rumunska.
Jediná reforma je totální návrat k plnému znění zákona č. 20.
Není tady
Profesorka.OL napsal(a):
A ty má představu, s KÝM by ji asi tak mohl udělat?
Vdy jen blbejch 30 kaček ukázalo, jak na tom vlastně vici s tou chutí a silou pro reformu vlastně jsme!
Zatím do lodi jen teče, musíme halt počkat, a se potopí
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Profesorka.OL napsal(a):
A ty má představu, s KÝM by ji asi tak mohl udělat?
Vdy jen blbejch 30 kaček ukázalo, jak na tom vlastně vici s tou chutí a silou pro reformu vlastně jsme!
Zatím do lodi jen teče, musíme halt počkat, a se potopí
Pandorro -
A Profesorko, je úsměvné vidět, jak spílá Topolánkovi za to, e nedokázal prosadit něco, proti čemu tady třeba ty a mnozí dalí na vech vláknech neustále brojí.
Jinými slovy - spílá jim jednak za to, e ty polatky ODS si vůbec dovolila zkusit zavést, a pak jim jedním dechem spílá za to, e o tom prý jenom mluvili a e to Topolánek neměl sílu ani chu udělat. Tedy spílá jim jaksi z principu, a dělají co dělají....
Aby bylo jasno - já jsem sice pravicový volič, ale ádný nadenec pro ODS nebo TOP09, budu jedny z nich volit jen proto, e ti dalí (ČSSD, KSČ, atd) jsou podle mě jetě horí.
Ale u se tím začínám bavit, e kdyby někdo napsal, e slunce dnes rozsvítilo ODS, začne ty Profesorko okamitě volat - Fuj! Zase nás tím chtějí okrádat! Zhasněte to!