Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#51 18. 2. 2006 9:57

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 21400
Web

Re: Byl jsem nevěrný nějak divně.

Lido, moniko, nemyslim si, ze Martin je ve srabu. On totiz hlavu neztratil, jen si zahral na chapaveho "zachranare" a jaksi se mu to vymklo z ruky. Myslim, ze ho netreba presvedcovat, ze byvala milenka je zenou, kvuli ktere stoji za to opoustet rodinu.
Nevera ho asi popopstrcila k tomu, ze pochopil , ze dulezitejsi, nez resit cizi problemy, je znovu vylepsovat vlastni vztah.


Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

 

#52 18. 2. 2006 10:34

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 2075

Re: Byl jsem nevěrný nějak divně.

Martine, tak trochu mi připomínᚠv tomto jednání, jak omlouvᚠmilenku  mého manžela....ten taky svoji milenku (moji býv. kamarádku) omlouval, jak ona chudák, co vše doma musí a nesmí, jak jí její starej bije, jak je  na prášky,s dítětem problémy, s bydlením problémy, s prací problémy, s penězi problémy....no manžel  jí ted yvždy vyslechl a pofoukával bolístky.A ona se měla komu vypovídat( kromě jiného).
Zná ale  jen její verzi, verze jejího manžela by asi byla jiná.....
A ty taky znᚠjen verzi, co tobě vyprávěla  tvoje milenka, ale  jak vidět, tak nejhůř ji není, když s ním furt je...prostě potřebovala s tebou přijít jen na jiné myšlenky, a  nakonec jak vidíš, když se to provalilo ( možná u ní ne poprve), tak hned couvla a hraje si na hodnou manželku
Ta naše milenka taky tvrdila svýmu starýmu, jak ji můj manžel obtěžuje, a že už se s ním nechce bavit, ale  pak ty sms stály za  to - červená knihovna hadr- takže v podstatě  byli v tom oba- a´t je nevěra jakákoliv, vždy jsou na to dva...

Není tady

 

#53 18. 2. 2006 10:43

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 21400
Web

Re: Byl jsem nevěrný nějak divně.

V jednom mate devcata pravdu, Martinovi by jiste neuskodilo, kdyby si uvedomil, ze jako zachranar, chapavy pritel a okouzlujici spolecnik ma dost prace doma smile A ta nikdy nekoneci, tu ma na plny uvazek.
A taky by si mozna mohl ujasnit, ze zivot, ktery jeho byvala milenka zije, si sama vybrala. Je jen a jen na ni, aby ho zmenila. Pokud se pro to rozhodne, neni to tezke. I kdyz pravda je to tezsi, nez si semo tamo "odstrelit" nejakeho "chapaveho chlapce", ktery ji ten jeji trpitelsky udel trochu zpestri. Pak ho ovsem jeji pritel "sestreli" a ona zase chvili slape jako hodinky...hmmm...smutne!
S takovou zenou bych se asi nekamaradila, Martine. Dost hnusne te zneuzila.


Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

 

#54 18. 2. 2006 13:37

faf
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 3353

Re: Byl jsem nevěrný nějak divně.

Avalonka,
myslim ze som to prave pochopila. Akurat ze som to napisala tak, s tym nerozhadzanim sa, ze niekto, kto nevie presne co momentalne prezivam nemoze pochopit, ako som to myslela. Ja vobec nechcem mat vo vztahu navrch a nechcem mat ani partnera, ktory bude mat pocit, ze ma extremne navrch on. O to vobec nejde, ja netuzim byt dominantna, ale som taka, ak je partner slaby, bohuzial. Lenze potom sa necitim stastna.
terajsi priatel je dost silny a sebavedomy chlap na to, aby ma nenechal skakat mu o hlave a zaroven dost ma milujuci na to, aby po hlave neskakal on mne.

Skor som to brala tak, s tym sebavedomim, ze ak nemam zo seba komplexy, tak neziarlim, nepodozrievam. Momentalne mam trochu problem napr. s tym, ze nevyzeram uplne tak, ako by som chcela, pribrala som ( aj ked kazdy si tuka na celo, ked spominam nieco o chudnuti, tak neviem, mozno len moja subjektivna nespokojnost ) no a chrobacik dostal novu asistentku, ktora je teda dost fesanda a co horsie, ma presne taku postavu, aku by som chcela mat ja. A evidentne sa jej priatel zda sympaticky, aj ked myslim, ze je to fajn baba, lenze aj tak s nim podla mna trosicku flirtuje. A ja ziarlim. Neziarlila by som, keby to nebola kocka, ktora ma to, co ja chcem mat a nemam. Pritom je to maximalne smiesne, lebo priatel je z mojho tela uplne uneseny a vobec sa neda povedat, ze by asistnetku nejako hltal ocami. Toto su tie moje rezervy, jednoducho mam pocit, ze musim pracovat sama na sebe a ked ja budem uplne so sebou spokojna, jedno po akej stranke, nebudem sa dostavat do takychto zbytocnych vykonstruovanych problemov. Tak.

Uf, to som sa teda rozpisala, tolko pismenok kvoli takej hluposti, no....

A inak, co sa tyka prejavov lasky, ja som dost emotivny clovek, co vystihol aj Axi, aj ked on to urcite nebral ako pozitivum...big_smile
takze my si s partnerom dost casto hovorime, ako sa lubime, samozrejme, nie su to len slova, ja vzdy tvrdim, ze laska su ciny. Ale obaja sa strasne radi "mojkame", takze v tomto si rozumieme, ani jedneho z nas prejavy lasky od toho druheho neobtazuju.
Rozchod by urcite rozhadzal aj mna, ale nedala by som to najavo, zaliezla by som si do kuta a vyporiadala sa s tym sama, neukazala by som mu, ako velmi ma zranil


I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

 

#55 18. 2. 2006 19:53

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 27. 1. 2006
Příspěvky: 1673

Re: Byl jsem nevěrný nějak divně.

Faf,

k tvému problému s postavou. Mám úplně stejný. Při 162 cm vážím 56kg. Velmi hezká váha. Jenže já jsem už zažila, když jsem měla 50 kg a to byla tedy postavička ham-ham. Bylo to vždy po rozchodu. To je nejlepší dieta. Prostě nežereš. Tehdy jsem ze žalu chodívala každý den do posilovny a na bříšku měla pekáč buchet. A v srdci popel.

Všichni mi říkali, jak mám perfektní postavu, malinkej zadek, nosila jsem bříško venku a cítila se - na jednu stranu sexy a na druhou stranu vůbec ne sexy. Jak už jsem psala v jiném příspěvku - holky, které měly v naší posilovně nejlepší figuru, cvičívaly stejně urputně ze žalu jako já a bývaly většinou v lásce buď samy nebo nespokojené.

Teď mám pěknou malou pneumatiku kolem pasu a trochu mi narostl zadek. Nejprve jsem s tím měla docela problém (nebo spíš na sebe šílený vztek), ale pak jsem si uvědomila to známé klišé, které všechny známe, ale málokterá ho bere vážně - že super figura je jen současný módní diktát a taky něco tak trochu nepřirozeného. Proto, že když samy sebe hodnotíme podle svojí figury (samozřejmě nejen podle ní, ale HODNĚ podle ní), tak klademe přehnaný důraz na formu.

Na druhou stranu nemám ráda holky, které to vzdaly a jsou fujtajbl tlusté a nedbají o sebe.

Myslím, že ideální je jakási rovnováha. Tělesná a z ní plynoucí i psychická. I když mě moje špeky ještě stále štvou dost na to, abych se 2x týdně donutila jít do posilovny, neštvou mě už natolik, abych žrala jen saláty jako králík a cvičit chodila denně, místo toho abych se večer věnovala příteli a pořádně si s ním pochutnala na řízku (vy tomu říkáte "rezeň" :-)

Moje sestra je z lásky nešastná a tak má o 10 cm víc než já ale stejnou váhu. Postavička perfektní, žere jen saláty a v posilovně je furt. Ale můj přítel jí v legraci nadává, že nemá žádný zadek a to že by ženská mít měla a a se podívá na tu pěknou pr..., co má její ségra (tedy já), že tam je aspoň za co chytit. A ona si myslí, že to říká proto, abych na ní neměla vztek, že je hubenější a přitom on to říká proto, že si to doopravdy myslí :-)

Tvému příteli se tvoje postava moc líbí. Je mi ale jasné, že mu to není vůbec nic platné, dokud se nezačne líbit i tobě. A jde to. Já, která bývala posedlá štíhlostí, jsem teď se svou postavou více méně spokojená a HROZNĚ SE MI ULEVILO. Když si sednu, nahrnou se mi ty moje špíčky do tvaru Michelin a já místo toho, abych zatahovala břicho, tak se na to podívám a směju se tomu. Nikdy nebudu tlustá, ale nikdy nebudu mít figuru modelky. Protože to k lásce není vůbec potřeba.

Zkus tedy zapracovat na tomto:
nerada se cítíš jiná než je všeobecně uznávaný standard ideální krásy
nerada se v čemkoli cítíš horší než jiná žena

Až složíš tuhle zkoušku, bude tě sice hezká kolegyně přítele štvát (neboj - taky bych žárlila), ale nebudeš to brát tak fatálně.

Navíc - co je za tím vším "strachem a žárlivostí" z té krasavice? Když to poženu do extrémů, je to strach, že by tě s ní přítel podvedl nebo opustil. A pokud by se to stalo, co to o tvém příteli svědčí? Odpověz si sama, těžké to není. Člověka přeci nemilujeme proto, že vypadá jako z časopisu, ne? :-)

Jinak co se týče potenciálního rozchodu. Mě kdyby opustil přítel, tak bych do žádného kouta nelezla. Ani bych se neschovávala, ani bych se nepředváděla. Kdyby přišel domů, našel by mě, jak jsem nešastná a zlomená (protože to by byly mé autentické pocity, za které se nestydím), ale zároveň mu nic nevyčítám. Ukázala bych mu, co opravdu cítím, aby z té zkušenosti vyšel obohacený i on. Třeba tím, že čím víc člověk dokáže trpět, tím víc je člověkem...


http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

 

#56 18. 2. 2006 22:11

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 2075

Re: Byl jsem nevěrný nějak divně.

mě to ještě navádí na jednu myšlenku: čím víc jako ženy pláčeme a potřebujeme ty mužíky ( a  nyní nerozebírám, které ženy "pláčou" a které mužíky potřebujou, tím tedy lépe....A žena, která se tváří vyrovnaně- ale asi opravdu jen tváří, ta je ok....

ač jsem ok a cítím se ok, asi se budu snažit , abych se naučila "plakat", a pak se muž bude starat o moje dobro???Když ne ten vlastní, tak nějaký náhradní?

takže co.. sci fi , či model nové symbiozy  muže s ženou?

Není tady

 

#57 18. 2. 2006 22:23

Hanna
♥♥-----
Registrovaný: 30. 1. 2006
Příspěvky: 42

Re: Byl jsem nevěrný nějak divně.

Manzelstvi je jak tvrz. Kdo je uvnitr chce ven a kdo je venku chce dovnitr. Kazdy ma vsak pravo na pekny, plny a pohodovy zivot. Jakym pravem ten ktery je bubak a protiva omezuje druheho o pozitky a vseho co je normalni v zivote. Neexistuje snad jeden clovek ktery je spokojeny a stastny ve svem manzelstvi aby premyslel o nevere. Dochazi obycejne k nevere kdyz jeden je bezduvodne zarlivy/a, hruby/a, sprosty/a, ozraly/a, necistotny/a atd. Proc ten poskozeny/a ma setrvat a zit v pekle ktere tvori ten/ta osoba s kterou nejde komunikovat a domluvit se! Lide budte k sobe hodni, vzpomente si jake to bylo kdyz jste se seznamovali a milovali se tak ze jste bez sebe nemohli zit. Vse zalezi na komunikaci bez ni je zacatek konce! Preji kazdemu hodne stesti, mate-li problemy tak je rezte bez nasili.   cool

Není tady

 

#58 18. 2. 2006 22:38

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 2075

Re: Byl jsem nevěrný nějak divně.

Hanna
hezky se to četlo, mohla bys přeložit do češtiny?

Není tady

 

#59 19. 2. 2006 10:38

Hanna
♥♥-----
Registrovaný: 30. 1. 2006
Příspěvky: 42

Re: Byl jsem nevěrný nějak divně.

Michaela.43 napsal(a):

Hanna
hezky se to četlo, mohla bys přeložit do češtiny?

Mila Michaelo, myslim ze nejsem prvni kdo pise bez hacku a carek. Ja jsem se naucila tak cist jiz bez problemu. Musim si napred opatrit ceskou klavesnici.
Pa, Hanna   big_smile

Není tady

 

#60 19. 2. 2006 11:22

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 2075

Re: Byl jsem nevěrný nějak divně.

Hanno, já jsem nemyslela háčky a čárky...
já spíšmyslela, že to cos napsala přesně sedí, proto jsem psala, že hezky se to četlo, ovšem v životě to mnohdy nevychází...a že vše či mnohé záleží na omunikaci- též přitakávám, a dodávám, ale komunikovat musí chtít oba....
přeji pěkný den

Není tady

 

#61 19. 2. 2006 16:59

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 2075

Re: Byl jsem nevěrný nějak divně.

V každém případě, Martine, si jistě oba uvědomujete skryté rezervy a v podstatě jste se posunuli dál a dobrým směrem...

Není tady

 

#62 19. 2. 2006 18:51

faf
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 3353

Re: Byl jsem nevěrný nějak divně.

Avalonka,
no vsak prave, ja som mala modelkovsku vahu ( 177/59 ) a teraz mam akosi o 5 viac. :-((( A dost ma to stve, lenze som hrozny gurman, milujem dobre jedlo no a s priatelom teraz stale same obedy a vecere a on je tiez taky "papacik", tak je to tazke. A som strasny lenivec, hlavne v zime, tak sa utesujem, ze na jar to tak trochu samo pojde dolu. :-)))
S tou kolegynou, co ja viem, ani si nemyslim, ze by ma mohol podviest, alebo opustit, to by som sa na to pozerala presne tak, ako to pises ty, mam uplne rovnaky pocit. Akurat ma to hneva, ze ona je taka, aka chcem byt ja. A presne tak, zbytocne priatel spieva ody na moj zadok a ostatne, ked ja sama nemam pocit, ze by to bolo ktovieco. zasa ale na druhej strane, je to prijemnejsie, ako keby ma podpichoval a nepacilo sa mu to.

Je to tazkeeee, docerta s modnymi casopismi  atd...... :-D


I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

 

#63 19. 2. 2006 19:37

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 21400
Web

Re: Byl jsem nevěrný nějak divně.

Martine,
je bezva, ze te milenka posilala domu k zene, super. Skoda, ze si jeste ve svem vlastnim domove radne nespacifikovala toho sveho Colomba. Nemusels mit prusvih a cele to mohlo byt perfektni ukazkou vztahu, kdy se dva potkaji, hezky se obdaruji, pak si daji pusu na celo a kazdy jde dal svou vlastni cestou. Sem tam se sejdou na kafe a nostalgicky si poplkaj, jak to bylo faj, ale ze ted je to jeste lepsi big_smile

Upravil(a) Pandorraa (19. 2. 2006 19:38)


Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

 

#64 19. 2. 2006 20:23

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 21400
Web

Re: Byl jsem nevěrný nějak divně.

Moniko
ja o koze, ty o voze...


Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

 

#65 19. 2. 2006 20:33

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 27. 1. 2006
Příspěvky: 1673

Re: Byl jsem nevěrný nějak divně.

faf napsal(a):

Avalonka,
no vsak prave, ja som mala modelkovsku vahu ( 177/59 ) a teraz mam akosi o 5 viac. :-((( A dost ma to stve, lenze som hrozny gurman, milujem dobre jedlo no a s priatelom teraz stale same obedy a vecere a on je tiez taky "papacik", tak je to tazke. A som strasny lenivec, hlavne v zime, tak sa utesujem, ze na jar to tak trochu samo pojde dolu. :-)))
S tou kolegynou, co ja viem, ani si nemyslim, ze by ma mohol podviest, alebo opustit, to by som sa na to pozerala presne tak, ako to pises ty, mam uplne rovnaky pocit. Akurat ma to hneva, ze ona je taka, aka chcem byt ja. A presne tak, zbytocne priatel spieva ody na moj zadok a ostatne, ked ja sama nemam pocit, ze by to bolo ktovieco. zasa ale na druhej strane, je to prijemnejsie, ako keby ma podpichoval a nepacilo sa mu to.

Je to tazkeeee, docerta s modnymi casopismi  atd...... :-D

Faf,

i v tomhle jsme naprosto stejné. Miluju dobré jídlo, můj přítel taky a navíc jsem líná jako prase grater Mám přesně 5 kilo navíc... usch

Ale jak říkám, snažím se chodit cvičit styrka takže doufám, že zůstane u těch těch 5 kil a nahoru to nepůjde. Těším se na jaro a inlajny - super na zadek, vřele doporučuju...

No - je to trochu hloupost tu probírat kila navíc, když se tu řešej nevěry, ale vším tím chci směřovat k jedinému: nechtěj být jako kolegyně tvého přítele. V ničem. Buď svá - i s 5 kily navíc (což je tedy při tvé výšce váha naprosto normální).

Větší zadek ještě nikoho nezabil a kdybys chtěla mít super figuru, znamenalo by to mnoho hodin v posilovně a odříkání si těch dobrot, které s přítelem sdílíte společně. Myslíš, že těch 5 kilo za to opravdu stojí?? offtopic

Juj, ti noví smajlíci jsou prima...



Na druhou stranu jak ř


http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

 

#66 19. 2. 2006 21:05

poblinka
♥♥♥----
Místo: Olomouc
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 131

Re: Byl jsem nevěrný nějak divně.

fafa já při těch svých 175 a 64 vypadám jak kostlivec tak si vůbec nic nevyčítej .ty mᚠpostavu jak se žurnálu;)

Není tady

 

#67 20. 2. 2006 20:19

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 27. 1. 2006
Příspěvky: 1673

Re: Byl jsem nevěrný nějak divně.

Moniko, myslím, že Pandorraa myslela větu "Martine, je bezva, ze te milenka posilala domu k zene, super." lehce ironicky. Nemyslela to tak, že je ta milenka kdovíjaký charakter.

To by mohla být odpověď na tvou otázku :-)


http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

 

#68 20. 2. 2006 20:49

lo,ale mᚠna myslmarula
Host

Re: Byl jsem nevěrný nějak divně.

Moniko,zapojuji se málo,ale mᚠna mysli to,že chlap využívá toho,že má doma hodnou ženu a rozsévá kde může Že tím,že má doma tu hodnou ženu a tím ,že si ona nechá vše líbit ,tak on si dělá co chce?Myslíš tím to ,že ženská myslí na otce svých dětí a na to že je částečně živí a že doufá,že se vrátí protože ona je ta jedinná?Že vlastně zradil,když sliboval v jeden den,že "s tebou vše dobré a zlé"?Víš ,v 18-ti letech člověk v zamilovanosti naslibuje všechno.Teď bych neslibovala nic.Řekla bych ....třeba to vyjde a třeba ne.Že bych doufala je jasný....yikes))))))) A řeknu Ti rovnou,neřítila bych se do manželství.Ani v těch 20-ti jsem se neřítila.Je jasný,že kdyby ženská rovnou vykopla chlapa nebo naopak,potom by bylo vše víc "na rovinu"!!!!
Pandora má svoje názory,s kterými většinou souhlasím.Našla jsem i takový,kdy jsem si řekla....byla bych mírnější....ale většinou to s námi myslí dobře. Ti ,co jsou hodně tvrdí s citem:o))))),to vždycky myslí dobře.....

 

#69 20. 2. 2006 20:51

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 21400
Web

Re: Byl jsem nevěrný nějak divně.

moniko,
jak je vidno z avaloncina textu, vyjadrila jsem se velmi srozumitelne.
Nejsem povinna se nutit k cemukoliv a srozumitelne vysvetlovat cokoliv - a co je to vlastne SROZUMITELNE? - i to jsem si uvedomila presne ve chvili, kdy jsem vcera vecer tobe dopsala odpoved. Doslo mi, ze by se ti nelibila, dostala jsem strach, ze bys ji pochopila jinak, nez byla minena, protoze jsou veci, ktere videt nechces a jsou veci, ktere videt chces. Proto jsem tu prvni odpoved komplet smazala a napsala to jedine, co vystihuje muj a tvuj pohled konkretne na Martinuv pribeh: ja o koze (o Martinove nevere) ty o voze (o sve vlastni zkusenosti s manzelovou neverou) Nejde o muj pohled a o moji pravdu, nejde ani o tvuj pohled a tvou pravdu, jde o to, ze se kazda divame na neco jineho. Ja si mohu dovolit byt nad veci, netyka se mne to, a nedivim se, ze tebe to zlobi, protoze ty to nedokazes - tyka se te to. A je mi moc lito, ze tak bolestne.
Ale to neni moje vina.


Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

 

#70 20. 2. 2006 20:53

marula
Host

Re: Byl jsem nevěrný nějak divně.

Udělala jsem nějakou blbost,protože můj nick je pěkně zkomolenej yikes)))))))

 

#71 20. 2. 2006 20:58

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 21400
Web

Re: Byl jsem nevěrný nějak divně.

lo,ale mᚠna myslmarula
smile
dobrymi umylsy jest dlazdena cesta do pekel, v mem pripade z pekel smile
Vis, je zvlastni, ze z Moniky citis totez co ja...... obetavou zenu, ktera omlouva chyby toho, v koho veri.... na kom se citi byt zavisla nejn citove, ale i ekonomicky....
A reknete devcata: je TOHLE laska???

Moniko,
budu hrozne rada, pokud mezi tvymi radky ctu spatne.  Nemusis nic rikat, to jen ty sama k sobe musis byt uprimna...


Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

 

#72 20. 2. 2006 22:05

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 21400
Web

Re: Byl jsem nevěrný nějak divně.

Uzasne, jak se daji slova prekroutit..ani tvoje bolest te neomlouva.
To uz neni ani ja o voze, ty o koze! To uz je spis o " zachran se, kdo muzes"!


Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

 

#73 20. 2. 2006 22:19

Folly
Host

Re: Byl jsem nevěrný nějak divně.

Lítost kvůli tomu že nejsem nad věcí vyjadřovat opravdu nemusíš, protože na to abych byla nad věcí je potřeba dotáhnout to až konce a prožít si to. Ty jsi si ten svůj konec prožila tak si buď tam kde chceš být.  Že by o koze a o voze??????????wink

Jo,Moniko,kdo to máme za sebou, tak jsme "nad věcí", ale kdybychom doopravdy byly, tak bychom nenavštěvovaly babinet :-).
Taky se čas od času sem podívám, a znovu prožívám prožité, i když ne s takovou intenzitou, ale o to pevněji si říkám - tak tohle už podruhé nikdy ne. Smutné je, že je nás tak moc, co si tohle musíme prožít. Ale solidarita přátel i jen těch anonymních je ohromná věc- pokud vím, v těch nejt잚ích momentech je moc důležitá. Je to víc než jen "semínko", o kterém píše Avalonka. Asi je důležité i si uvědomit, že toto se stává i jiným,  že je to realita, a že je třeba tu realitu přijmout a pochopit, že řešení onoho problému je v rukách každé z nás.

 

#74 20. 2. 2006 22:34

Folly
Host

Re: Byl jsem nevěrný nějak divně.

monika33 napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Uzasne, jak se daji slova prekroutit..ani tvoje bolest te neomlouva.
To uz neni ani ja o voze, ty o koze! To uz je spis o " zachran se, kdo muzes"!

Nemám, co dodat! Jsi zvláštní. (doufám že ses zachránila)lol

Někdy mám pocit, že se Děd Vševěd převléká do Pandořiny nebo Axisovy kůže :-).
Ale aspoň je tu veselo :-)

 

#75 21. 2. 2006 8:00

Kulička
Host

Re: Byl jsem nevěrný nějak divně.

Folly napsal(a):

monika33 napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Uzasne, jak se daji slova prekroutit..ani tvoje bolest te neomlouva.
To uz neni ani ja o voze, ty o koze! To uz je spis o " zachran se, kdo muzes"!

Nemám, co dodat! Jsi zvláštní. (doufám že ses zachránila)lol

Někdy mám pocit, že se Děd Vševěd převléká do Pandořiny nebo Axisovy kůže :-).
Ale aspoň je tu veselo :-)

Já mám tenýž pocit.Moc by mě zajímalo zda Pandorra vůbec žije s nějakým mužem ve společné domácnosti a pokud ano tak jak dlouho. Když tvrdí, že ji nevěra nemůže postihnout, že by to tak daleko nenechala dojít-myslím, že mluví jen teoreticky, ale praxe bývá někdy úplně jiná.Je sice hezké,že každý má právo žít si s kým chce-nevím co ale udělat s dětma,když muž jde za hlasem svého srdce a ženě zůstanou na krku děti, o které muž nejeví zájem a tudíž žena nemá možnost žít tak jak by chtěla, nebo žena na to právo nemá?Nebo snad má někam děti odložit?Pandorro mᚠděti?

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů