18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Martine, prosím tě, řekni taky něco, kdy jsme tě tu propraly, a ty na to nic!!
Jak to doma rozdýcháváte a co tvoje ena, jak zvládá?
Máte před sebou pár perných chvil, ale jestli jste ochotni se navzájem dohodnout na nových "pravidlech", bude to pro vás stejně jako pro nae manelství nový stimul-oba se teď vedle sebe rozhodně nenudíme a jsem se svým chlapem astná.A rozhodně mu kamarádky nezakazuju.
Není tady
Pan, momentalne mam vsetko, co som si kedy priala mat.... Tuk, tuk, klopem si na drevo. Takze neviem, uz skutocne nechcem viac, len aby to takto zostalo. A nemyslim, ze by to bol len moj pocit a v skutocnosti nemam nic.
Avalonka, vdaka. :-))) asi viem ako to myslis s tou pychou, uznavam, ze stale robim chyby. Akosi citim, ako by bolo spravne sa zachovat, ale casto mi to nejako nevyjde. No, ale casom hadam. Vo vztahu je naozaj zakladom verit v sameho seba, potom ma nic nerozhadze a nemusim partnera trapit neopravnenymi vycitkami a tak....
A s ytmi podmienkami, som to asi zle napisala. dala som ich do uvodzoviek, ak si si vsimla, lebo podmienka nie je ten spravny vyraz. Chcela som tym vyjadrit to, ze nebudem zotrvavat vo vztahu,ktory nie je podla mojich predstav. Presne ako si to ty nazvala ako ocakavania. Ak stretneme partnera, ktory ich ma rovnake, chce od vztahu to iste co my, funguje to. Jasne, ze treba obrusit hrany, ale ak je zaklad dobry, ide to.
takzvanou podmienkou napriklad podla mna je to, ze odsudzujem neveru. Nie som anjelik, samej sa mi to stalo, preto to odsudzujem. Bola to chyba, nastastie sa to neprevalilo a ja som sa skor ako som stihla narobit dalsie kiksy cestne rozisla. Ak partnerovi poviem, ze mu neveru nebudem tolerovat, cize ak sa o nej dozviem, je medzi nami koniec, je to ta akoze podmienka fungovania vztahu. Nepodved ma a nestratis ma. Toto samozrejme funguje len na model, ze by partner "uletel" a chcel napriek tomu zostat so mnou.
Tak nejako to je myslene. A snazim sa, aby na neveru nemal objektivne dovody ( znie to idiotsky, ale myslim tym nejake nefungovanie nasho vztahu, moju bezohladnost, alebo tak nieco), ako v pripade Martina.
Není tady
Martine, ty jsi nebyl nevěrný divně. To, co popisuje, je klasika: po tolika letech je příjemné najít někoho, kdo uasle naslouchá vemu, co je doma otřepané. Dokáu si představit pomalu skomírající komunikaci (i kdy sex u méně). Pokud se bude snait se svou enou bez pocitu viny navázat na to, co vás dříve spojovalo, a ona to ocení a nebude připomínat, bude vae souití moná jetě lepí. Nám trvalo rok ne jsme stanovili prostor, ve kterém se budeme pohybovat.
Pan, ke tvé představě naprosté tolerance, je potřeba, aby se s ní partner jednoznačně ztotonil. Mám dojem, e takových svobodomyslných párů je málo a po zemětřesení, kterým nevěra určitě je, se taková pravidla jen těce stanovují. I kdy....mám dojem, e jsem milenku - kamarádku ochotna tolerovat do té míry, pokud o tom nebudu nic vědět.
Není tady
pandorra opět nezklamala... se mi zdá, e je osobní poradce mého mue...
Mohla bys mi, prosím, vysvětlit, jak přijdu k tomu, e mě teď partner nechal na vechno samotnou? Dvacet let jsem mu stála po boku v dobrém i zlém, se mnou vystudoval, vybudoval si postavení, domov a firmu. Porodila jsem mu dvě krásné, zdravé a chytré děti, společně jsme je vychovali, po celou tu dobu jsme si byli jeden druhému oporou. Milovali jsme se, povídali jsme si spolu, sdílela jsem pochopení pro jeho koníčky a zájmy, vdy měl dostatek prostoru a volnosti. Nikdy jsem neřeila, má-li nějakou "bokovku", protoe jsem věděla, e jsme jeden pro druhého důleití, e jsme si partnery. Cítila jsem se v manelství velmi spokojeně, i on nechával dost prostoru mě a zároveň nikdy nezapomínal na to, být pozorný a citlivý. Vdycky jsem měla dojem, e spokojený je i on.
Myslím, e jeho románek začal trochu jako hra z nudy, ale nějak ho to převálcovalo, převálcovalo to i mně a vechno, co jsme do teď zaívali. Jak přijdu k tomu, e on se cítí patně, já se snad cítím líp? Cítím se zrazená a podvedená - ne proto, e spal s nějakou jinou - ale proto, jakým způsobem poníil vechno dosavadní ití... jak mi neustále podsouvá, e jsem nespokojená, e on byl sám, e u nemůe dál, e je ve najednou jiné....A já snad můu dál? Já musím... mě nic jiného nezbývá. On odeel volně dýchat, taky jsem nechápala, e se svou kočičkou u "JEN" kamarádí. Přesně v duchu toho co psala, tuhle Michaela - oni byli rozejiti, take kdy se někde sejdou, moulají si ruce a vykládají si, jak budou rozumní a pak to stejně skončí u toho ukání... take přijde domů, chová se tak, abych vypěnila, řekla mu něco hgnusně jedovatého a on mohl s gustem říct "no vidí, já jsem ti říkal, e nám to dál nepůjde". Vypadne a mě nechá na krku pubertální děti a vechno kolem - já jsem ta, která to musí řeit, pozdní příchody dcery, smrad hospod, přihláky syny na V .....zas ta matka co buzeruje.
Přitom jsem veselá a společenská, nechtěla jsem takhle dopadnou, chci, aby mě meli lidi rádi (a oni větinou mají).
Tak mi poraď, kde mám v sobě najít tu sílu a chápat jeho potřeby a jeho kamarádku? ne, nic mi neraď, nečtu tě toti ráda...stejně by to bylo něco ve smyslu, e jsi za to můu sama, e jsem moc majetnická a nechápu potřeby ostatních.
Není tady
Alzbeto,
souhlasim v podstate s tim, co jsi napsala, jen nevim, co je to NAPROSTA tolerance a svobodomyslny par. Ja se velmi obavam, ze uz jsem natolik zjednodusila sve vyjadrovani, melu to totiz porad dokola, ze uz je natolik slozite, ze nepochopitelne.
Kukacka,
na rozdil od tebe nemam osobni zkusenost bolestive nevery. A pochybuji, ze bych ji taky nekdy mohla ziskat. Tezko, i kdyz nikdy nerijkej nikdy, nekdy pripustim, abych natolik "zblbla", ze si budu sama drasat srdce a zpusobovat ty nejhorsi rany, jenom proto, ze nevidim neslysim, ze tak strasne CHCI, aby vsechno zase bylo jako driv.
Proste vezmi na vedomi, ze se tvuj partner znovu zamiloval. Ona nejspis neni zadna coura ani devka, je to zena, kterou miluje. Tecka.
Spravne pises: "byli rozejiti". Nerozesel se s ni, ale udelal, co tys chtela, co pravdepodobne ocekavalo okoli. Ne to, co chctel on sam. Ty jeho "blbe kecy" o volnem dychani, to je jen vysledek tveho "blbeho nalehani" a snahy vratit vse pred rok 0!
A to, ze jsi na vsechno zustala sama? Nezlob se: tvoje vina. Uz jsi nekdy videla chlapa, ktery dobrovolne leze do jedne klece s ukrivdenou, zrazenou a zranenou zenou, aby tam s ni neco resil? Chlap prezije, kdyz mu rozbijes hubu, ale vylozene nesnasi uslzene a vycitave oci.
Nedivim se, ze mne nectes rada, nerikam totiz to, co ty chces slyset. Ty totiz nechces slyset, ze je konec a i ty na tom mas svuj podil. Ty chces slyset, ze jsi obet bezcitneho chlapa. Takze budes trpet. Ne kvuli necitelnosti tveho muze, kvuli tve vlastni, ty sama se sebou nemas slitovani, jak ho muzes cekat od nej??? Je to prece tvoje svobodne rozhodnuti.
A vubec to tak treba nemuselo byt.....
Není tady
Kukačko.tak tím jsem si taky prola.jene jsem si uvědomila ,e takhle ít nechci..být věčně na vechno sama a jetě se stresovat,čekat,kdy odjede za milenkou,jestli se vrátí a jetě mu poskytovat vekerý servis.diskuse nikam nevedly já jsem nespala byla protivná,unavená.Chodila jsem k psychologovi k psychiatrovi ,pročítala babinet apka jsem se tak nějak sama v sobě rozhodla.Manela jsem vyhodila k milence,zaádala o rozvod a dneska jsem tastně rozvedená.Sice jsem pořád na vechno sama,ale v pohodě ato je myslím důleité.A sama věčně nebudu,ale vím co od svého přítího vztahu očekávám.Myslím ,e bys měla zhodnotit svou situaci a nějak se rozhodnout.Co zvolí je jen na tobě.Drím ti palce at to nějak vyřeí.
Není tady
Pan, to co píe je pravda, některé věci prostě Kuki musí vzít u pouze na vědomí, nemá do nich co hovořit. Tou věcí ale není, e pán na Kuki nechá ve ohledně dětí. e chce být s jinou paní (a to je jeho nezadatelné právo) neznamená, e přestává být otcem. Nic o tom nevím, ale jestli kale na tohle, tak by si zaslouil aby ho Kuki vzala válečkem na nudle po plei.
Není tady
Kuki, ke vemu si dojde sama a svým tempem.Teď tě bolí vechno, co tě od tvého mue vzdaluje-a přijde sama na to, e a na něm přestane být závislá(nemyslím
ekonomicky, ale citově) , tak nebude chápat, proč jsi tak bojovala a plýtvala energií.
Teď nechápe, e a bude mít sílu ho nechat odejít(ve tvém srdci zůstane napořád), tak se ti ULEVÍ. Pořád ale řeí, e je s ní, ale to neví!On si jen dělá inventuru.Nech ho.Udělej inventuru sobě.Kapitola končí, nech na sebe působit pocity, ale pak jdi dál, nezůstaň trčet na místě.Vechno má svůj čas, tohle neposune , nepřikáe, nezakáe, neporučí, nevybrečí, to si MUSÍ PROÍT.Pak vyjde silná, sebevědomá a bude VĚDĚT, e bude líp.To ti garantuju!100 procent.
Není tady
Kukacko, napsala jsi to moc hezky,souhlasim s tebou.
Ja mam zkousnout to ,ze me 2 roky lhal a on ten nedokaze zkousnout to, ze snad mam pravo byt rozcarovana. Myslim, ze Pan ma pravdu v tom,ze si to neprozila a proto ma takove nazory,mozna bych taky dokazala byt nad veci a rikat: no tak nebulte, vzdyt se tak moc nestalo, kdybych to nemela za sebou.A kdo z nas si myslel ,ze se mu to stane???? ja teda ne, mozna jsem domysliva a majetnicka, ale jestlize by si chtel jen neco dokazat, a mel opradvu ulet na jednu noc, to bych opravdu pochopila,ale jestlize to trvalo mesice nebo roky,vita se se mnou polibkem ve dverich a pritom se vraci od milenky a jejimi vlasy az kdovikde, no to je mimo moje chapani.
Pan, vim,co na reknes - ze je to super nevera, kdyz se doma choval jakoby nic a nebyl na me zly. Ale o to vic to boli ted. Asi nechapes - dobre uz to ze sebe musim dostat vse-udelal to po 10letem vztahu a mesic po svatbe...
Není tady
Axi - nemá ple... ptám se ho, jakou kolu doporučí svému synovi, kdy chce, aby po něm převzal firmu - odpovídá, e je mu to jedno, e si máme udělat co chceme, on přece není důleitý, není důleitý ani jeho názor. A mnoho jiných věcí...zbytečné vypisovat.
Kdyby mi řekl "zamiloval jsem se, odcházím, srdce mě tam táhne a s tebou u nechci dál ít" Bude mě to bolet, popláču si a vyrovnám se s tím. Ale celé je to o něčem jiném, o ztátě jeho vlastní identity. Pandorra to nikdy nepochopí a ani nemůe. Je to můj ivot a jen my dva musíme vědět, co dál. Zatím to nechávám u ledu, nemám co řeit. A věř, e občas bych mu chtěla hlavu otevřít a podívat se, co v ní skutečně má. ale nejsem utrápená chudinka, která jen vyčítá a pláče. Mám vlastní ivot a dokáu si ho uít hezky i bez něj.
To ale nic nemění na mém pocitu, e mě a nae děti zradil a zranil.
Co by sis pomyslela o tatínkovi, který vezme svoji patnáctiletou dceru na vycházku ( o silvestrovské půlnoci ji postavil před hotovou věc) tak a mimochodem jí řekne "půjde s námi i ONA ale mámě to neříkej, nebo se mnou bude mít problémy" .. to není zrada? to máme chápat a přát mu? Má mu dcera zatleskat a říct - "to dělá dobře, tati, maminku u zná 20 let"
Není tady
Kukačko, já si nemyslím, e "si za to můu sama, e jsem moc majetnická a nechápu potřeby ostatních". Určitě tedy ne jenom ty SAMA, na tom jste se podíleli oba. Píe, e jsi neřeila jeho bokovky, předpokládám tedy, e nějaké měl i dřív, jen se o tom doma nemluvilo = nechtělo vědět, protoe vechno ostatní bylo v pořádku a tys byla spokojená. Teď se to tedy řeí, ale proč on je nespokojený, kdy má novou "lásku"? Protoe mu dělá doma peklíčko? No to se nedivím. Samozřejmě, e se tě bude snait vyprovokovat, aby byl on sám před sebou čistý, protoe "s takovou těknou se ít nedá", take se snaí svoji "vinu" přenést na tebe. Co kdybys zkusila na jeho vytáčení prostě neragovat. Jo, je to těké, dá to spoustu práce, ale zvládnout bys to mohla. Jednak bude doma klid bez hádek, jednak bys ho změnou chování mohla docela dobře zmást. Pokud to vydrí, nebude mu nic vysvětlovat, vyčítat a tak, ale bude s ním skutečně mluvit jen o "provozních záleitostech", tak moná začne pátrat, co se děje, co by mu (moná) ubralo čas na milenku.
Není tady
Kukačko, tohle se asi hodně patně chápe pro toho, kdo to neproil. Nevim přesně, jak to u vás teď funguje, ale vim, e ta "ztráta identity" je něco úplně ílenýho. Mě se vrátil manel po 4měsíčním souití s milenkou (vyhodila ho) s tim,e to chce zkusit dát doma dopořádku. Z mnoha různých (i čistě praktických) důvodů jsem s tim souhlasila. Jenome on nic "dopořádku" (blbý slovo, nevim jak to nazvat) nedává. On je ublíenej, připadá si nedůleitej, e ho nepotřebujeme. Kdy se ho na něco zeptám, něco chci poradit, tak mi řekne, e to stejně zvládnu líp sama a e ho nepotřebuju...
Není tady
Axi,
no ja byt na miste Kuki a pokud se opravdu na deti vykaslal a jen si chodi domu menit ponozky, tak jsem to uz davno udelala, vyrazila bych s nim dvere.
zabko,
to, ze jsem si to takhle do dna nikdy nevypila - tedy neprozila, neznamena, ze mi to nikdy nehrozilo. Jenze ja nikomu nedovolim, aby po mne slapal, natoz aby slapal po mych detech! Byt by to byl jejich otec. Mozna mam ten prah tolerance mnohem niz, nez vy vsichni ostatni. Mozna jen nechapete, ze to, co tu rikam o bezpodminecne lasce, plati pro obe strany. Oba maji pravo se rozhodnout a ja se snazila se rozhodnout vzdy dostatecne vcas, abych toho druheho nedohnala k necemu, cim by v mych ocich nenavratne klesl. Ja se nikdy nesnazila prestat milovat, ale spis si tu lasku schovat a jit si radeji zas jinam pro jinou. A nikdy jsem nespekulovala nad tim, co si pocnu, kdyz uz zadnou nenajdu. Nevim, zda je to dost srozumitelne.
Kuki,
jasne, ze to nikdy nepochopim a ani nemuzu, protoze muzu vychazet maximalne z toho, co reknes ty. A nezlob se, ty nejsi objektivni, ani nemuzes byt. Ja se mohu jen DOHADOVAT, co se ve tvem muzi deje a dohady jsou k nicemu.
A pokud je skutecne takovym tatinkem, jak pises, opravdu nechapu, za cim places a co resis. Tady moje svobodomyslnost i tolerance uz davno konci. Vicemene tam az vubec nesaha.
Není tady
Pan, neboj, ja vim presne, co bys udelala. Pred tim vyrazenim dveri bys pouzila jeste i ten valecek a mozna take palicku na maso. Priznejme si, ze pan (pan s malym p - pan Kuki) se chova jako mimino. Ja rozhodne nejsem uzkoprsy, milenka by byla to posledni, co bych mu vycital. Jenom mam problem s tim jak to provadi, jak tim nici, jak nebere ohled na ostatni, jak kasle na deti, jak v jeho veku nevi co dela. A jestli rekl dcerusce to co rekl, je to prase. Sorry.
Není tady
Axi,
myslis, ze bych ho bila??? Nee. To by mel moooc jednoduchy. Znam lepsi zpusob, jak zaridit, aby na mne chlap do smrti nezapomnel a naopak vzpominal se slzou v oku ))
Není tady
pro pořádek - není doma ani tam nechodí měnit ponoky. Prostě není a já o něm momentálně nevím, nekomunikujeme spolu. Přesto se neodstěhoval nijak definitivně, vzal jen nejnutnějí prádlo. Odsunul se po malém incidentu beze slova vysvětlení a výčitek. Peníze dával a dává, doufám e dávat bude dál, kdy se tím vytahoval, jak nás (mě) zabezpečí i nadále.
Vpodstatě nemám ádný důvod ke stínostem, který mi tady podsouváte. Já ho nenutila, aby se s ní rozeel, nenutím ho, aby zůstal se mnou. Já jen chci vědět, jaké má dalí představy o ivotě. O ivotě nás vech, kterých se to týká, pak o tom můeme mluvit, můu mu říct i svůj názor a můeme se pokusit rozejít se jako dva rovnoprávní lidé. Vím, e u doba ekonomické závislosti en na manelovi minula, e u nemusím od svatby do smrti ít s jedním člověkem. Ano, proila jsem s ním 20 let, byly krásné a stály za to. Bude-li to nutné, půjdu svým ivotem dál bez něj...a uchovám si hezké vzpomínky, protoe nebyl vdycky hajzl. Jen ten poslední rok bych rádav nějak vymazala.
Ale momentálně stojím a čekám, jsem na nějaké vedlejí koleji, kolem mě se ivot nezastavuje a pádí dál a já musím reagovat. Termíny se blíí, je třeba udělat některá rozhodnutí, máme rozjednané různé věci ve kterých jsme jen kolečka v soustrojí a já jsem zůstala jak kůl v plotě. Vdycky jsem byla pravák a teď mi tu pravou ruku amputovali.
Boe proč vám to píu............................................
Není tady
Kukačko, pi, musí to dostat ze sebe, zdá semi, e se pomalu dostává do formy , a to je dobře. Ano, přirovnání o odstavení na vedlejí kolej- to sedí, ty chce něco dělat, řeit, ale bohuel není s kým, protoe manel nekomunikuje, tudí řeit nechce, ale jak dlouho si bude hrát na schovku, jak dlouho mu bude trvat ujasnění?a jak dlouho jsi schopná na to čekat
Není tady
" Ano, proila jsem s ním 20 let, byly krásné a stály za to. Bude-li to nutné, půjdu svým ivotem dál bez něj...a uchovám si hezké vzpomínky, protoe nebyl vdycky hajzl."
Parada ))
Ted uz to jen obratit. Proc cekat na to, co chce on? Proc nedelat, co chci ja? Jeho netrapi, ze nam hori terminy? A proc by to tedy melo trapit me? Muzu sama pro sebe neco zachranit? Zachranim. Bez nej nemuzu? Tak nezachranim. Jen se honem rychle postaram, abych spolecne s nim nesla ke dnu.
Není tady
Tak jsem Martina odhadla docela dobře :-))))
Je to fajn chlap a moc mu přeju, aby mu to s manelkou klapalo co nejlépe.
Martine - drím ti palce, jde na to správně! Jen přítě pozor na nenadálé panáky... :-) Podruhé u by to bylo asi naposledy...
Není tady
Faf napsala: Vo vztahu je naozaj zakladom verit v sameho seba, potom ma nic nerozhadze a nemusim partnera trapit neopravnenymi vycitkami a tak....
Broučku, chápe to trochu jinak, ne jsem to myslela. Správný vztah není o tom, e mě nic nerozhází. Vůbec ne!
Pokud chápe uspokojivý vztah (tj to, jaký z něj chce mít pocit ty) jako model Já mám navrch a nic mě nerozhází, tak to je pouze iluze.
Hodně lidí se ve vztahu snaí "mít navrch". Jen proto, e chtějí mít pocit bezpečí a jistoty. To ve je ve vztahu pouhá ILUZE.
Já měla zatím ve vech vztazích "navrch". Byla jsem ta mylenkově i citově dominantní a dopadlo to pokadé stejně. Můj partner mi nebyl rovnocenný. Věděla jsem, e ho mám jistého, e beze zbytku přejímá mé názory a nedovolí si oponovat. Jednou jsem se chtěla s partnerem tak nějak "zdravě" pohádat (protoe ta nucená harmonie byla u k nevydrení) a říkám "To se mnou jednou jedinkrát neumí nesouhlasit?" A víte, co mi na to naprosto bezelstně a upřímně řekl? "Proč bych s tebou měl nesouhlasit, kdy má vdycky ve vem pravdu".
V tu chvíli jsem věděla, e je něco totálně patně. A pár týdnů na to jsem ho nechala. (Dodnes jsme skvělí kamarádi - nebo spí sourozenci, vdycky jsem si přála bráchu. Můj současný přítel na něj zpočátku árlil, ale já mu dala jasně najevo, a zapomene na to, e mi bude zakazovat se s kýmkoli stýkat. Jako by měl obalil těsnou bublinou a já vlastníma rukama tu bublinu roztáhla na 10 metrů iroce, aby pochopil, e bude vdycky 10 metrů iroká tak, aby se do ní veli vichni lidé, na kterých mi záleí. Včetně mého expřítele, kterého mám ráda opravdu jako vlastního bratra. A můj přítel to akceptoval a dnes se na něj občas i docela mile zeptá. Za to má u mě 100 bodů!)
Ale zpět k tématu "nenechat se rozházet".
Mám se svým současným přítelem poprvé vztah, který cítím jako zdravý. Vůbec ne jako ideální, ale jako správný. A POPRVÉ - faf - nemám navrch. A nemá na vrch ani on.
Občas si v duchu s úsměvem říkám "kdyby tak věděl, jak hrozně ho miluju a jak hrozně mě má na lopatkách, jak hrozně se mi líbí vechno co dělá, snad i sedí na záchodě. Jak hrozně ráda na něj koukám, kdy si hraje se psem."
Jene pak si se psem hraju já a kouknu na přítele, jak na nás kouká. A v jeho pohledu vidím úplně to samé z druhé strany. Vím, e mu v hlavě jedou ty samé věty jako mně, kdy pozoruji jeho.
A proto si kadý den neříkáme jak se milujeme. A proto si dáváme volnost stýkat se se svými ex. A proto si neděláme árlivé scény. I přesto, e oba vycítíme, kdy se ten druhý árlivostí jen tetelí.
Proto, e cítíme, e jsme na tom oba stejně. Proto, e nae láska je v rovnováze. Nemáme "navrch" ani jeden z nás.
Je to pro mě zatím nejlepí vztah a pracujeme na miminku. A teď k tomu "aby mě něco nerozházelo". Tak ti faf řeknu, e kdyby ten přítel odeel, taky by mě to rozházelo na kvadrát. A kdybych odela já, tak by byl v pr... on.
Odvaha a to, co je pro vztah nejcennějí, je toti právě fakt, e si dáváme svobodu I PŘESTO, e by nás odchod toho druhého zranil daleko víc, ne jakýkoli z naich bývalých rozchodů.
Čím víc miluju, tím víc dávám svobodu. Paradox? Ne - zralý vztah.
Není tady
Martine,
hlavne si dej bacha na to, co vlastne chces, co ti "nevera" vzala, ale i na to, co ti "dala". A o tom pratelstvi to neni jen tvuj nazor Kazda rozumna manzelka by mela vedet, ze chlapi se svymi kamaradkami nespi Tedy presneji: maloktera chytra zena spi se svym odlozenym milencem a zadny chytry muz by se nemel kamaradit s hloupou zenou A zadna chytra manzelka by nemela odpoustet hloupemu muzi ))
Není tady
"Čím víc miluju, tím víc dávám svobodu. Paradox? Ne - zralý vztah."
No konecne to nekdo pochopil Zadne "odskakovani", ale svobodna volba. A zadna zodpovednost ala Maly princ - co k sobe pripoutam, za to nasu zodpovednost. Ne! Zadne pripoutavani. Svobodna volba.
A pokud odejde, rozhazi mne to, ale neporazi, ustojim to.
Není tady
Martine, jsem za tebe ráda, e ve OK! Ty sis uvědomil, kde je nejen tvoje místo, ale tvůj ivot a manelka pochopila, e prostě lo o uklouznutí, které se prostě stává...Buď v klidu, je to OK, časem se můe stát, e ti třeba naznačí, e k něčemu dolo...nereaguj, protoe to prostě mezi vámi je a bude a asi mohou být chvílehorí...ale v zásadě jste určitě nad danou situací oba vyhráli. Teď aspoň podle mne, jako eny, záleí na tobě, zda se opravdu nechce nadále stýkat, by kamarádsky s onou enou...to by fakt nebylo dobré , co je rada eny, která tě nechce nijak omezovat - já také nemám ráda omezování- ale pochop to zase z druhé strany, jak by se ti to líbilo???
Beru to takhle- u nás na vsi, kolikrát jsem byla v naí obecní hospůdce( i s manelem, nebo bez)-ha ha pracovně,.někdo oupl panáka, měla-li jsem náladu a prachy, tak ho vrátila, pokecali jsem vhospodě a pak koněc filma.
Takekonec, nerozebírej a vůbec drím ti palce.
Není tady