29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co to přesně znamená a jak se to popřípadě léčí.
Mám syna 4 roky, od září kdy se mi narodila dcerka začal urputně kašlat, do to všeho měl laringitidy, zánět vedlejších cest dýchacích atd. Když se mu tohle všechno vyléčilo i přesto nadále kašle. Testy jako krevní obraz, alergie, astma ORL, rengen plic vše v pořádku. Jenže předevčírem se to tak zhoršilo až ho začlo bolet i břicho, celý den bez přestavky kašle, má pak v noci chvilku klid když spí, ale i tak třeba v jednu ráno začne a kašle až do rána, pak chvilku ještě usne a pak zas celý den. No včéra jsem ho vezla do nemocnice na Bulovku, kde bude až do čtvrtka, na pozorováni a od pondělka mu budou dělat pneumologické vyšetření. Ale první otazka doktora zněla, kdy se narodila malá a kdy začal kluk kašlat a ještě nějaký změny v životě. Tak jsem mu řekla, že kluk kašle od září co se narodila holka, pak nástup do školky a teď se máme stěhovat za měsíc do baráku. Doktor mi řek, že to může být psychogenní kašel??? Ale že se o tom budem bavit až bude kluk po veškerém vyšetření.
Není tady
Možno podvedome prostestuje proti otmu, že už nie je jedináčik. Skúsila by som psychológa alebo alternatívne metódy.
Není tady