27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Stránky: 1
Téma zavřeno
Nepovolená reklama, příspěvek smazán. Dále autorku příspěvku odkazuji na pravidla, lépe řečeno hlavně na seznámení se s nima, co je mimo jiné povinnost při registraci, zejména na bod
1.13. Diskuse Kariéra. Pro příspěvky do diskuse Kariéra > Nabízím práci platí následující pravidla:
1. Vkládat inzeráty smějí pouze uivatelé s nejméně 100 příspěvky nebo členové Babinet Klubu
2. V inzerátu musí být uvedeno, jakou konkrétní práci uivatel(ka) nabízí (hlídání dětí, prodej kosmetiky,...)
3. Je nutné zadat regionální umístění (například: Olomouc a okolí)
Téma tímto uzavírám.
Upravil(a) AndreaP. (5. 3. 2010 13:04)
Není tady
A ty vyrobky co budes prodavat musis zakoupit co?
Není tady
Jéé...já si moná i vzpomenu, co za MLM to je...sááákri, jednou mě málem dostali to ta představa, e nebudu muset do obchodu
Není tady
eremuruss napsal(a):
A ty vyrobky co budes prodavat musis zakoupit co?
Nee, píu tam, e se nejedná o ádný prodej zboí, kupuje si občas pouze pro sebe, co se ti hodí a za kolik chce (prostě něco takového, co normálně kupuje v obchodě). Seene dalí tři lidičky do systému a za nějaký čas bere provize (take se ti tvůj nákup zaplatí a pak i vydělává).
Není tady
Definitiv napsal(a):
Jéé...já si moná i vzpomenu, co za MLM to je...sááákri, jednou mě málem dostali
to ta představa, e nebudu muset do obchodu
My nikoho nedostáváme , kdo má zájem připojí se a zkusí to, kdo ne, tak toho nenutíme a nepřemlouváme - kadý se přece rozhodne sám, jestli by mu vyhovoval tento způsob přivýdělku, nebo naopak jiné MLM, ve kterých se třeba zboí prodává (to právě není nic pro mně, proto zkouím toto). A není to nic tajného - jde o Eldorádo, novou českou distribuční firmu, která právě takovouto monost spolupráce nabízí. Já zatím nemám důvod tomu nevěřit - ádný podvod to není, mám to vyzkouené, a i kdy je firma nová, začíná se to celé krásně rozjídět. Ale jak říkám - pro kadého to není, někdo má holt jiné představy o přivýdělku:D
Není tady
No, tak třeba kvalite jejich internetových stránek by mě teda nepřesvědčila. Ale to je jedno, nic pro mě
Není tady
Definitiv napsal(a):
No, tak třeba kvalite jejich internetových stránek by mě teda nepřesvědčila. Ale to je jedno, nic pro mě
Chápu a tvůj názor beru - ale jak jsem psala, firma vznikla vloni, take ve je v začátcích a postupně se bude vechno zdokonalovat (int. stránky jsou sice vizitkou, to má pravdu, ale na druhou stranu nejde jen o to, jak vypadají ) Přeji hezký večer!
Není tady
Také kadý měsíc utrácíte peníze za kvalitní čaje, kávu, koření, krémy, bylinkové přípravky či prací práky, aviváe apod.?
No asi jsem nějaká divná,ale a vezmu jednu poloku vedle druhé,tak ač bych si to dovolit teoreticky mohla,tak prakticky kadoměsíční nákupy výe zmíněného nepřipadají v úvahu.
Práek na praní - kupuju ve velkém balení a pouze kdy je v akci.Vystačí na hooodně dlouho,protoe pouívám na barevné prací gel,který také nemusím kupovat kadý měsíc,kdy dávkuju přiměřené mnoství.
Avivá - pouívám jen v zimě,kdy se prádlo nemůe suit venku.Čím míň chemie,tím lépe a stejně ta vůně dlouho nevydrí.
Koření - kupuju to nejlevnějí (kmín,pepř,oregáno...)
čaj,káva - vydrí delí dobu.
Jj,kolikrát stačí chovat se v obchodě úměrně své kapse a najednou zjistím,e mi praulky i na MD v pohodě stačí,ba co víc,jsem schopna i něco uetřit.Nemusím se pak také zajímat o chabé přivýdělky.Co kočeny?
Není tady
Kuty napsal(a):
Také kadý měsíc utrácíte peníze za kvalitní čaje, kávu, koření, krémy, bylinkové přípravky či prací práky, aviváe apod.?
No asi jsem nějaká divná,ale a vezmu jednu poloku vedle druhé,tak ač bych si to dovolit teoreticky mohla,tak prakticky kadoměsíční nákupy výe zmíněného nepřipadají v úvahu.
Práek na praní - kupuju ve velkém balení a pouze kdy je v akci.Vystačí na hooodně dlouho,protoe pouívám na barevné prací gel,který také nemusím kupovat kadý měsíc,kdy dávkuju přiměřené mnoství.
Avivá - pouívám jen v zimě,kdy se prádlo nemůe suit venku.Čím míň chemie,tím lépe a stejně ta vůně dlouho nevydrí.
Koření - kupuju to nejlevnějí (kmín,pepř,oregáno...)
čaj,káva - vydrí delí dobu.
Jj,kolikrát stačí chovat se v obchodě úměrně své kapse a najednou zjistím,e mi praulky i na MD v pohodě stačí,ba co víc,jsem schopna i něco uetřit.Nemusím se pak také zajímat o chabé přivýdělky.Co kočeny?
Ahoj, díky i za tvůj názor - je fajn, e si umí uetřit i z mateřské - ani já nekupuju v obchodě zbytečné věci a s mateřskou taky vyjdu. Tento přivýdělek je pro ty, co by chtěly zkusit nějakou změnu a trochu si k té mateřské přivydělat - take pro tebe asi není. Ale jen pro tvoji představu - toho zboí je tam fakt dost a je opravdu fajn a pořád něco přibývá a já i moje kolegyně máme kolikrát problém vybrat - co koupíme tento měsíc a co si necháme na přítí A navíc nás nikdo neomezuje nějakou povinnou výí nákupu - limity nejsou, take si kadý vybere jen to, co chce. Take jetě jednou dík za názor a poprosím tě, abys nekritizovala něco, co jsi nezkusila a má o tom jen nějakou svoji představu. Ani já nenapadám a nekritizuji jiné nabídky na přivýdělky, kdy zrovna mně moc nesedí - jiným lidem mohou krásně vyhovovat. Tak hezký večer jetě jednou!
Není tady
Já nic Hellou nekritizuju,jen jsem se chytla toho tvého: e to není na zbohatnutí.
No a jestli je tam skutečně z čeho vybírat,tak pro některé maminy takové "přivýdělky" mohou mít spí zcela opačný efekt.Ale zas by neměl být takový problém tady k tomu přivést třeba dalí 3 lidi,no nevím,je fakt e tenhle pokus vás můe stát jen zkuenost.
Není tady
Jasne MLM, jako kazde jine: "sezenes tri lidicky"... NEVIM, O TO TADY JESTE DELA! Zaplatila jsi za reklamu?
Upravil(a) ViktorkaLove (5. 3. 2010 0:13)
Není tady
Kuty napsal(a):
Já nic Hellou nekritizuju,jen jsem se chytla toho tvého: e to není na zbohatnutí.
No a jestli je tam skutečně z čeho vybírat,tak pro některé maminy takové "přivýdělky" mohou mít spí zcela opačný efekt.Ale zas by neměl být takový problém tady k tomu přivést třeba dalí 3 lidi,no nevím,je fakt e tenhle pokus vás můe stát jen zkuenost.
Vak já to nemyslela nijak ve zlém - beru tvůj názor jako kadý jiný. S tím nákupem - kadá maminka si koupí jen to, co chce (a má pravdu, e třeba já se kolikrát musím krotit - ale zase nakoupím tam něco pro mimčo nebo to pouiju jako dárky kámokám či rodině - a u to nekoupím jinde) a výhoda je právě v tom, e za čas se ti peníze za nákup vrátí a bude to zboí mít vlastně zadarmo (a kdy se daří dál, tak ti i peníze zbydou). No a zas tak velký problém najít tři lidičky není - já u je mám, jen některým pode mnou se daří o něco míň, tak těm se snaím pomáhat Ale znovu říkám - byl to jen tip a návrh, kadého to opravdu neosloví, co chápu a beru (já před časem taky vybírala z mnoha jiných nabídek, které se zas tak nezamlouvaly mně, a proto jsem je nakonec odmítla - a neznamená to, e jsou patné, jen prostě mně víc oslovilo toto).
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Jasne MLM, jako kazde jine: "sezenes tri lidicky"... NEVIM, O TO TADY JESTE DELA! Zaplatila jsi za reklamu?
Ahoj, je to MLM, to nijak netajím, a pokud jsem si vimla, tak tomu podobné nabídky se tu taky vyskytují a o placení tu nikde zmínka není - navíc nejde o reklamu, já nejsem ádný majitel firmy, ani tu nepropaguji nějaké zboí - jen dávám tip, jaký jsem před časem sama dostala (a podobným způsobem). No a pokud se to tady nesmí, tak bude pravděpodobně můj příspěvek smazán - ok, s tím taky počítám
Není tady
Definitiv napsal(a):
Jéé...já si moná i vzpomenu, co za MLM to je...sááákri, jednou mě málem dostali
to ta představa, e nebudu muset do obchodu
Nechci tě nikterak strait, ale jednou fakt nastane čas, e do obchodu u nebude vůbec muset - co víc...řekla bych, e obchody vůbec nebudou, ve se bude objednávat přes internet a budou fungovat diistribuční firmy, co ti to přivezou a pod nos. Si představ - válí se u bazénu, noas na klíně, vedle tebe na stolku mojito, ty se tak probírá, co udělá k véče...a odklikne si ji hotovku přímo domů, na čas, nebo třeba drogerku na mytí vlasů, či kosmetiku na pěstění pleti, u bazénu pod slunečníkem při mojitu nakliká, zapaltí bankovním převodem a za 24 hodin bude mít u dvěří distribučku. Nebo jindy bude mít chu na něco vytvořit v kuchyni - nakliká mouky, cukry, těstoviny...cokoliv - a má to druhý den doma.
Ps. tutově tě málem nedostali...ale neboj, dostanou
Není tady
Téma zavřeno
Stránky: 1