|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

nechte toho baby

Není tady
"alespoň něco"... no tě pic
Zase na druhou stranu takovej vrabec v hrsti...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
![]()
No jelikož jsem došla k závěru, že jediným "zralým" ne-li přezrálým je v celé širém světě jen Axi...jo a pak ještě Savčenko, tak to já se opravdu spokojím s tím svým hloupoučkým vrabcem.....ale zajímavé je, že obě šilháte po právě těch hloupoučkých vrabcích - a věz, že bude to čím dál tím těžší nějakého ulovit - to víš, už vám není dvacet let - už vám je přes ...sát 
Upravil(a) Zklamaná (20. 3. 2010 13:33)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
![]()
Ach boze, ja jsem cetla "vrabec v hrnci"...
Není tady
Zklamaná napsal(a):
.....ale zajímavé je, že obě šilháte po právě těch hloupoučkých vrabcích - a věz, že bude to čím dál tím těžší nějakého ulovit - to víš, už vám není dvacet let - už vám je přes ...sát
... a take proto, ze my blbe nany verne jsme si je uz "chamtive" rozebraly...

Není tady
Tercila: Vím a taky to mám. 
Pisatel: A to ti nevěřím, znaje ženské pohlaví a jeho chování
Tak, nepopírám, že chci ještě víc - to zas joooo 

Není tady
Tercila napsal(a):
Tercila: Vím a taky to mám.
Pisatel: A to ti nevěřím, znaje ženské pohlaví a jeho chování![]()
Tak, nepopírám, že chci ještě víc - to zas joooo
A zasloužíš si? Bylas hodná? 

Upravil(a) Pisatel (20. 3. 2010 17:52)
Není tady
Pisatel: A zasloužíš si? Bylas hodná? 

Samozřejmě že nebyla.
To, co chci, si dám sama, nepotřebuji k tomu "být hodná"

Když mluvím o tom, co CHCI, nemyslím to tak, že chci "od někoho".

Není tady
Tercila napsal(a):
Pisatel: A zasloužíš si? Bylas hodná?
Samozřejmě že nebyla.
To, co chci, si dám sama, nepotřebuji k tomu "být hodná"![]()
Když mluvím o tom, co CHCI, nemyslím to tak, že chci "od někoho".![]()
No ještě abys to chtěla od jinýho 
Není tady
Pisatel: No ještě abys to chtěla od jinýho 
Tak se mě neptej, jestli si zasloužím a jestli jsem byla hodná

Není tady
Tercila napsal(a):
Pisatel: No ještě abys to chtěla od jinýho
Tak se mě neptej, jestli si zasloužím a jestli jsem byla hodná![]()
Ale je to slušné se optat ne? Lepší než rybička v zádech ne 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
![]()
Zase na druhou stranu takovej vrabec v hrsti...No jelikož jsem došla k závěru, že jediným "zralým" ne-li přezrálým je v celé širém světě jen Axi...jo a pak ještě Savčenko, tak to já se opravdu spokojím s tím svým hloupoučkým vrabcem.....ale zajímavé je, že obě šilháte po právě těch hloupoučkých vrabcích - a věz, že bude to čím dál tím těžší nějakého ulovit - to víš, už vám není dvacet let - už vám je přes ...sát
tady to zase "jede"..
nebo stále? )
ony šilhaj po hloupoučkých vrabcích?
ony někoho loví?
- to by mě dost překvapilo...
Není tady
Wiki napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
![]()
Zase na druhou stranu takovej vrabec v hrsti...No jelikož jsem došla k závěru, že jediným "zralým" ne-li přezrálým je v celé širém světě jen Axi...jo a pak ještě Savčenko, tak to já se opravdu spokojím s tím svým hloupoučkým vrabcem.....ale zajímavé je, že obě šilháte po právě těch hloupoučkých vrabcích - a věz, že bude to čím dál tím těžší nějakého ulovit - to víš, už vám není dvacet let - už vám je přes ...sát
tady to zase "jede"..
nebo stále? )
ony šilhaj po hloupoučkých vrabcích?
ony někoho loví?![]()
- to by mě dost překvapilo...
Ona šilhá?
A sakra! K tomu všemu neštěstí ještě todlencto hento...
Není tady
helena napsal(a):
Nevěra ne vždy znamená, že dotyčný je všech neřádů futrál a věrnost nemusí být znakem kvalitní povahy.
Jenže tohle někomu prostě ne a nevysvětlíš 
A někomu ani nevysvětlíš, že někdy je lépe být singl, než za každou cenu páreček.....
Není tady
Heřmanka napsal(a):
má dáti - dal.... a na obou stranách musí být stejně
(základy účetnictví)
No nemusí. A zkusila sis to?
A líbilo se ti to? 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
![]()
Tys děvče dobře věděla, co si dát do avataru, viďže...
Není tady
Zklamaná napsal(a):
... já se opravdu spokojím s tím svým hloupoučkým vrabcem.....ale zajímavé je, že obě šilháte po právě těch hloupoučkých vrabcích - a věz, že bude to čím dál tím těžší nějakého ulovit - to víš, už vám není dvacet let - už vám je přes ...sát
Víš, Zklamaná, z tohohle příspěvku vysvítá jasně jedna věc: Jsi velmi spokojená, že máš uloveného vrabce, můžeš spokojeně hnízdit a radostně o něj pečovat. Kdo to tak nemá, ten ti může podle tebe závidět a cítíš se... jaksi....jako že máš něco víc.
To, co se tu vine jako červená nit diskusí s tebou je to, že nedokážeš nebo nechceš pochopit, že jsou lidé, kteří se raději takového života vzdají. Mají jiné představy o partnerství, některým už dokonce prošli a tak teď raději čekají na toho holuba, co někde létá po střechách, nebo dokonce na orla. Nebo žijí spokojeně jako single a vyhovuje jim to. Ať jim je -náct, -cet nebo -sát. Možná v těch -sáti víc vědomě a "zrale" vědí, co chtějí a hlavně nechtějí.
Stále prosazuješ svoje vidění spokojené ženy (protože podle tebe by každá žena ráda žila jako ty, a když nežije, předstírá, že jí to nevadí, a že je tak dokonce spokojená
) Nezastírám, že mnohé ženy by chtěly žít jako ty, ale zdaleka ne všechny. 
Upravil(a) Daphné (25. 3. 2010 8:27)
Není tady
a věz, že bude to čím dál tím těžší nějakého ulovit - to víš, už vám není dvacet let - už vám je přes ...sát Myslíš, že když je někomu "přes ...sát", je jedinou jeho snahou/touhou/zájmem ulovit či udržet si ausgerechnet vrabce? Hezky si ho adjustovat do klícky, sypat mu dle svého uvážení a přesvědčit sama sebe (a nejlíp i jeho), jak musí být mezi těmi dráty spokojený, když má tu nejlepší péči? Nejlépe doplněno slovy "už nejsi nejmladší, tak se podle toho chovej..."
Bys zírala, jaký sny, touhy a přání mají lidé obého pohlaví a věku "přes ...sát" - a jak je umí naplňovat.
Není tady
Daphné napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
... já se opravdu spokojím s tím svým hloupoučkým vrabcem.....ale zajímavé je, že obě šilháte po právě těch hloupoučkých vrabcích - a věz, že bude to čím dál tím těžší nějakého ulovit - to víš, už vám není dvacet let - už vám je přes ...sát
Víš, Zklamaná, z tohohle příspěvku vysvítá jasně jedna věc: Jsi velmi spokojená, že máš uloveného vrabce, můžeš spokojeně hnízdit a radostně o něj pečovat. Kdo to tak nemá, ten ti může podle tebe závidět a cítíš se... jaksi....jako že máš něco víc.
To, co se tu vine jako červená nit diskusí s tebou je to, že nedokážeš nebo nechceš pochopit, že jsou lidé, kteří se raději takového života vzdají. Mají jiné představy o partnerství, některým už dokonce prošli a tak teď raději čekají na toho holuba, co někde létá po střechách, nebo dokonce na orla. Nebo žijí spokojeně jako single a vyhovuje jim to. Ať jim je -náct, -cet nebo -sát. Možná v těch -sáti víc vědomě a "zrale" vědí, co chtějí a hlavně nechtějí.
Stále prosazuješ svoje vidění spokojené ženy (protože podle tebe by každá žena ráda žila jako ty, a když nežije, předstírá, že jí to nevadí, a že je tak dokonce spokojená) Nezastírám, že mnohé ženy by chtěly žít jako ty, ale zdaleka ne všechny.
A stále se tu line jako červená nit ty vaše představy a domněnky, že Zkalmaná to má tak, jak si právě myslíte - tak mi popiš , jak žije Zklamaná, jak se tetelí blahem nad uloveným a v kleci zavřeným vrabcem, jak o něj radostně pečuje....to jsou všechno domněnky toho, co jsi v hlavě vydedukovala např. z toho - že napíšu, že vařím, že peru, že uklízím...že jsem ráda, že toho svého vedle sebe mám...tzn. že hnízdím. Možná že ti uniklo, že já si už také něčím prošla - a jelikož máš/te představu o tom, že ten můj MUSÍ být vrabec, proč bych vám to prostě nenechala - ráda vám budu přitakat a přikyvovat ve vašich bludech, ať si uděláte ještě "barevnější" obrázek. Kdoví, třeba ta Zkalmaná má toho holuba lapeného, nebo dokonce orla - nebo same je tím orlem 
Ano, prosazuju spokojenost ženy, protože to je důležitý bod ve vztahu - je-li spokojená ona, bude spokojen i muž. A že tu některé předstírají - tak tomu opravdu věřím a trvám klidně na tom...a předstírají i takové, o kterých Ty si myslíš, že v těch svých ..sáti víc vědomě a zrale vědí, co chtějí a nechtějí. Stačí tu kolikrát jen číst a klidně zabloudit zpět o několik let...moc velký rozdíl v uvědomění a zralosti zrovna u těch svých "favoritek" nevidím...joo, abych jim nekřivdila - snaží se a drží se zuby nehty..ale pak stačí jedno dobře mířené slovo a ukáží svou zralost v plné kráse 
Není tady
helena napsal(a):
a věz, že bude to čím dál tím těžší nějakého ulovit - to víš, už vám není dvacet let - už vám je přes ...sát Myslíš, že když je někomu "přes ...sát", je jedinou jeho snahou/touhou/zájmem ulovit či udržet si ausgerechnet vrabce? Hezky si ho adjustovat do klícky, sypat mu dle svého uvážení a přesvědčit sama sebe (a nejlíp i jeho), jak musí být mezi těmi dráty spokojený, když má tu nejlepší péči? Nejlépe doplněno slovy "už nejsi nejmladší, tak se podle toho chovej..."
Bys zírala, jaký sny, touhy a přání mají lidé obého pohlaví a věku "přes ...sát" - a jak je umí naplňovat.
Já vím, že tyhle slova jsou právě ty tvé sny, ale plníš je jen na 50%, nejdeš do toho plným nasazením, srdcem, nedáváš tomu všechnu energii - bereš to jen jako z nouze cnost (i když, tohle bych jako cnost zrovna nebrala - ale budiž, je to tvá parketa) - a jak to má tvůj vrabec v kleci - kterého nechceš pustit (nebo on se nechce pustit tebe?)
- už je opelichany, sypeš mu jen z nutnosti aby nepískal...takto si přesvědčena ty sama za sebe, že on je spokojeny (a věřím že je - co mu chybí, viď?) 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Daphné napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Stále prosazuješ svoje vidění spokojené ženy (protože podle tebe by každá žena ráda žila jako ty, a když nežije, předstírá, že jí to nevadí, a že je tak dokonce spokojená) Nezastírám, že mnohé ženy by chtěly žít jako ty, ale zdaleka ne všechny.
A stále se tu line jako červená nit ty vaše představy a domněnky, že Zkalmaná to má tak, jak si právě myslíte - tak mi popiš , jak žije Zklamaná, jak se tetelí blahem nad uloveným a v kleci zavřeným vrabcem, jak o něj radostně pečuje....to jsou všechno domněnky toho, co jsi v hlavě vydedukovala např. z toho - že napíšu, že vařím, že peru, že uklízím...že jsem ráda, že toho svého vedle sebe mám...tzn. že hnízdím. Možná že ti uniklo, že já si už také něčím prošla - a jelikož máš/te představu o tom, že ten můj MUSÍ být vrabec, proč bych vám to prostě nenechala - ráda vám budu přitakat a přikyvovat ve vašich bludech, ať si uděláte ještě "barevnější" obrázek. Kdoví, třeba ta Zkalmaná má toho holuba lapeného, nebo dokonce orla - nebo same je tím orlem
Ano, prosazuju spokojenost ženy, protože to je důležitý bod ve vztahu - je-li spokojená ona, bude spokojen i muž. A že tu některé předstírají - tak tomu opravdu věřím a trvám klidně na tom...a předstírají i takové, o kterých Ty si myslíš, že v těch svých ..sáti víc vědomě a zrale vědí, co chtějí a nechtějí. Stačí tu kolikrát jen číst a klidně zabloudit zpět o několik let...moc velký rozdíl v uvědomění a zralosti zrovna u těch svých "favoritek" nevidím...joo, abych jim nekřivdila - snaží se a drží se zuby nehty..ale pak stačí jedno dobře mířené slovo a ukáží svou zralost v plné kráse
Ty sama jsi nazvala svého muže hloupoučkým vrabcem ...nikdo jiný tady ...
Není tady
Zklamaná napsal(a):
A stále se tu line jako červená nit ty vaše představy a domněnky, že Zkalmaná to má tak, jak si právě myslíte
Ale kdepak, Černé srdce.
My si myslíme, že Zklamaná to má tak, jak tady píše.
I když možná nemá - ale z něčeho se vycházet musí.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
helena napsal(a):
Bys zírala, jaký sny, touhy a přání mají lidé obého pohlaví a věku "přes ...sát" - a jak je umí naplňovat.Já vím, že tyhle slova jsou právě ty tvé sny, ale plníš je jen na 50%, nejdeš do toho plným nasazením, srdcem, nedáváš tomu všechnu energii - bereš to jen jako z nouze cnost (i když, tohle bych jako cnost zrovna nebrala - ale budiž, je to tvá parketa) - a jak to má tvůj vrabec v kleci - kterého nechceš pustit (nebo on se nechce pustit tebe?)
- už je opelichany, sypeš mu jen z nutnosti aby nepískal...takto si přesvědčena ty sama za sebe, že on je spokojeny (a věřím že je - co mu chybí, viď?)
Ale děvče... právě proto, že je mi 50+, tak přece veškerou energii nevrazím jenom do vztahu
... kam bych přišla. Těch % investuju právě jen tolik, kolik mi vyhovuje. A "můj vrabec"? Samozřejmě, že mu sypu - ty se o domácí zvířátka nestaráš? Ovšem dveře klícky má kdykoli a neustále otevřené - ale máš recht - má v ní vodičku, semenec a pravidelný úklid
, tak proč by někde riskoval zobák?
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Já vím, že tyhle slova jsou právě ty tvé sny, ale plníš je jen na 50%, nejdeš do toho plným nasazením, srdcem, nedáváš tomu všechnu energii - bereš to jen jako z nouze cnost
Pardyje kopyto, Heleno - zabíjej každou mouchu, kterou doma uvidíš - tak se mi zdá, že se Černé srdce umí změnit v maličký robotický hmyz s kamerou v prdýlce 

Protože vědět i procenta? Nu, vot těchnika......
Není tady
Teda helčo, ty jsi tada "Numero Úno" 

Kam se na tebe hrabou nějaký kecy v kleci 
Ty se mi líbíš děvče 

Není tady