Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#126 19. 3. 2010 16:01

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: Nevěřní muži jsou hloupější a zaostalejší, tvrdí psycholog

nechte toho baby dumbom dumbom

Není tady

#127 19. 3. 2010 16:40

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

"alespoň něco"... no tě pic roll
Zase na druhou stranu takovej vrabec v hrsti...

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#128 20. 3. 2010 13:32

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Pandorraa napsal(a):

No jelikož jsem došla k závěru, že jediným "zralým" ne-li přezrálým je v celé širém světě jen Axi...jo a pak ještě Savčenko, tak to já se opravdu spokojím s tím svým hloupoučkým vrabcem.....ale zajímavé je, že obě šilháte po právě těch hloupoučkých vrabcích - a věz, že bude to čím dál tím těžší nějakého ulovit - to víš, už vám není dvacet let - už vám je přes ...sát tongue

Upravil(a) Zklamaná (20. 3. 2010 13:33)

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#129 20. 3. 2010 13:44

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Pandorraa napsal(a):

Ach boze, ja jsem cetla "vrabec v hrnci"...

Není tady

#130 20. 3. 2010 13:47

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Zklamaná napsal(a):

.....ale zajímavé je, že obě šilháte po právě těch hloupoučkých vrabcích - a věz, že bude to čím dál tím těžší nějakého ulovit - to víš, už vám není dvacet let - už vám je přes ...sát tongue

... a take proto, ze my blbe nany verne jsme si je uz "chamtive" rozebraly... hjarta pussa hjarta

Není tady

#131 20. 3. 2010 14:10

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila: Vím a taky to mám. wink
Pisatel: A to ti nevěřím, znaje ženské pohlaví a jeho chování lol

Tak, nepopírám, že chci ještě víc - to zas joooo winkbig_smile

Není tady

#132 20. 3. 2010 17:51

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Tercila: Vím a taky to mám. wink
Pisatel: A to ti nevěřím, znaje ženské pohlaví a jeho chování lol

Tak, nepopírám, že chci ještě víc - to zas joooo winkbig_smile

A zasloužíš si? Bylas hodná? retalol

Upravil(a) Pisatel (20. 3. 2010 17:52)

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#133 21. 3. 2010 17:35

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel: A zasloužíš si? Bylas hodná? retalol

Samozřejmě že nebyla.
To, co chci, si dám sama, nepotřebuji k tomu "být hodná" wink big_smile
Když mluvím o tom, co CHCI, nemyslím to tak, že chci "od někoho". tongue big_smile

Není tady

#134 21. 3. 2010 17:47

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Pisatel: A zasloužíš si? Bylas hodná? retalol

Samozřejmě že nebyla.
To, co chci, si dám sama, nepotřebuji k tomu "být hodná" wink big_smile
Když mluvím o tom, co CHCI, nemyslím to tak, že chci "od někoho". tongue big_smile

No ještě abys to chtěla od jinýho lol

Není tady

#135 21. 3. 2010 18:04

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel: No ještě abys to chtěla od jinýho lol

Tak se mě neptej, jestli si zasloužím a jestli jsem byla hodná wink big_smile

Není tady

#136 21. 3. 2010 20:55

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Pisatel: No ještě abys to chtěla od jinýho lol

Tak se mě neptej, jestli si zasloužím a jestli jsem byla hodná wink big_smile

Ale je to slušné se optat ne? Lepší než rybička v zádech ne lol

Není tady

#137 23. 3. 2010 12:14

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

No jelikož jsem došla k závěru, že jediným "zralým" ne-li přezrálým je v celé širém světě jen Axi...jo a pak ještě Savčenko, tak to já se opravdu spokojím s tím svým hloupoučkým vrabcem.....ale zajímavé je, že obě šilháte po právě těch hloupoučkých vrabcích - a věz, že bude to čím dál tím těžší nějakého ulovit - to víš, už vám není dvacet let - už vám je přes ...sát tongue

tady to zase "jede"..big_smile nebo stále? )

ony šilhaj po hloupoučkých vrabcích?
ony někoho loví?
va big_smile - to by mě dost překvapilo...smile

Není tady

#138 23. 3. 2010 21:46

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Wiki napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

tady to zase "jede"..big_smile nebo stále? )

ony šilhaj po hloupoučkých vrabcích?
ony někoho loví?
va big_smile - to by mě dost překvapilo...smile

Ona šilhá?
A sakra! K tomu všemu neštěstí ještě todlencto hento...

Není tady

#139 24. 3. 2010 16:24

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

helena napsal(a):

Nevěra ne vždy znamená, že dotyčný je všech neřádů futrál a věrnost nemusí být znakem kvalitní povahy.

Jenže tohle někomu prostě ne a nevysvětlíš roll
A někomu ani nevysvětlíš, že někdy je lépe být singl, než za každou cenu páreček.....

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#140 24. 3. 2010 16:28

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

má dáti - dal....  a na obou stranách musí být stejně smile (základy účetnictví)

No nemusí. A zkusila sis to?
A líbilo se ti to? wink

Není tady

#141 24. 3. 2010 16:33

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Tys děvče dobře věděla, co si dát do avataru, viďže...

Není tady

#142 25. 3. 2010 7:00

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

... já se opravdu spokojím s tím svým hloupoučkým vrabcem.....ale zajímavé je, že obě šilháte po právě těch hloupoučkých vrabcích - a věz, že bude to čím dál tím těžší nějakého ulovit - to víš, už vám není dvacet let - už vám je přes ...sát tongue

Víš, Zklamaná, z tohohle příspěvku vysvítá jasně jedna věc: Jsi velmi spokojená, že máš uloveného vrabce, můžeš spokojeně hnízdit a radostně o něj pečovat. Kdo to tak nemá, ten ti může podle tebe závidět a cítíš se... jaksi....jako že máš něco víc.
To, co se tu vine jako červená nit diskusí s tebou je to, že nedokážeš nebo nechceš pochopit, že jsou lidé, kteří se raději takového života vzdají. Mají jiné představy o partnerství, některým už dokonce prošli a tak teď raději čekají na toho holuba, co někde létá po střechách, nebo dokonce na orla. Nebo žijí spokojeně jako single a vyhovuje jim to. Ať jim je -náct, -cet nebo -sát. Možná v těch -sáti víc vědomě a "zrale" vědí, co chtějí a hlavně nechtějí.
Stále prosazuješ svoje vidění spokojené ženy (protože podle tebe by každá žena ráda žila jako ty, a když nežije, předstírá, že jí to nevadí, a že je tak dokonce spokojená smile)  Nezastírám, že mnohé ženy by chtěly žít jako ty, ale zdaleka ne všechny. smile

Upravil(a) Daphné (25. 3. 2010 8:27)

Není tady

#143 25. 3. 2010 7:51

helena
♥♥♥♥♥♥♥

a věz, že bude to čím dál tím těžší nějakého ulovit - to víš, už vám není dvacet let - už vám je přes ...sát Myslíš, že když je někomu "přes ...sát", je jedinou jeho snahou/touhou/zájmem ulovit či udržet si ausgerechnet vrabce? Hezky si ho adjustovat do klícky, sypat mu dle svého uvážení a přesvědčit sama sebe (a nejlíp i jeho), jak musí být mezi těmi dráty spokojený, když má tu nejlepší péči? Nejlépe doplněno slovy "už nejsi nejmladší, tak se podle toho chovej..."
Bys zírala, jaký sny, touhy a přání mají lidé obého pohlaví a věku "přes ...sát" - a jak je umí naplňovat.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#144 25. 3. 2010 13:28

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Daphné napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

... já se opravdu spokojím s tím svým hloupoučkým vrabcem.....ale zajímavé je, že obě šilháte po právě těch hloupoučkých vrabcích - a věz, že bude to čím dál tím těžší nějakého ulovit - to víš, už vám není dvacet let - už vám je přes ...sát tongue

Víš, Zklamaná, z tohohle příspěvku vysvítá jasně jedna věc: Jsi velmi spokojená, že máš uloveného vrabce, můžeš spokojeně hnízdit a radostně o něj pečovat. Kdo to tak nemá, ten ti může podle tebe závidět a cítíš se... jaksi....jako že máš něco víc.
To, co se tu vine jako červená nit diskusí s tebou je to, že nedokážeš nebo nechceš pochopit, že jsou lidé, kteří se raději takového života vzdají. Mají jiné představy o partnerství, některým už dokonce prošli a tak teď raději čekají na toho holuba, co někde létá po střechách, nebo dokonce na orla. Nebo žijí spokojeně jako single a vyhovuje jim to. Ať jim je -náct, -cet nebo -sát. Možná v těch -sáti víc vědomě a "zrale" vědí, co chtějí a hlavně nechtějí.
Stále prosazuješ svoje vidění spokojené ženy (protože podle tebe by každá žena ráda žila jako ty, a když nežije, předstírá, že jí to nevadí, a že je tak dokonce spokojená smile)  Nezastírám, že mnohé ženy by chtěly žít jako ty, ale zdaleka ne všechny. smile

A stále se tu line jako červená nit ty vaše představy a domněnky, že Zkalmaná to má tak, jak si právě myslíte - tak mi popiš , jak žije Zklamaná, jak se tetelí blahem nad uloveným a v kleci zavřeným vrabcem, jak o něj radostně pečuje....to jsou všechno domněnky toho, co jsi v hlavě vydedukovala např. z toho - že napíšu, že vařím, že peru, že uklízím...že jsem ráda, že toho svého vedle sebe mám...tzn. že hnízdím. Možná že ti uniklo, že já si už také něčím prošla - a jelikož máš/te představu o tom, že ten můj MUSÍ být vrabec, proč bych vám to prostě nenechala - ráda vám budu přitakat a přikyvovat ve vašich bludech, ať si uděláte ještě "barevnější" obrázek. Kdoví, třeba ta Zkalmaná má toho holuba lapeného, nebo dokonce orla - nebo same je tím orlem wink
Ano, prosazuju spokojenost ženy, protože to je důležitý bod ve vztahu - je-li spokojená ona, bude spokojen i muž. A že tu některé předstírají - tak tomu opravdu věřím a trvám klidně na tom...a předstírají i takové, o kterých Ty si myslíš, že v těch svých ..sáti víc vědomě a zrale vědí, co chtějí a nechtějí. Stačí tu kolikrát jen číst a klidně zabloudit zpět o několik let...moc velký rozdíl v uvědomění a zralosti zrovna u těch svých "favoritek" nevidím...joo, abych jim nekřivdila - snaží se a drží se zuby nehty..ale pak stačí jedno dobře mířené slovo a ukáží svou zralost v plné kráse wink

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#145 25. 3. 2010 13:33

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

helena napsal(a):

a věz, že bude to čím dál tím těžší nějakého ulovit - to víš, už vám není dvacet let - už vám je přes ...sát Myslíš, že když je někomu "přes ...sát", je jedinou jeho snahou/touhou/zájmem ulovit či udržet si ausgerechnet vrabce? Hezky si ho adjustovat do klícky, sypat mu dle svého uvážení a přesvědčit sama sebe (a nejlíp i jeho), jak musí být mezi těmi dráty spokojený, když má tu nejlepší péči? Nejlépe doplněno slovy "už nejsi nejmladší, tak se podle toho chovej..."
Bys zírala, jaký sny, touhy a přání mají lidé obého pohlaví a věku "přes ...sát" - a jak je umí naplňovat.

Já vím, že tyhle slova jsou právě ty tvé sny, ale plníš je jen na 50%, nejdeš do toho plným nasazením, srdcem, nedáváš tomu všechnu energii - bereš to jen jako z nouze cnost (i když, tohle bych jako cnost zrovna nebrala - ale budiž, je to tvá parketa) - a jak to má tvůj vrabec v kleci - kterého nechceš pustit (nebo on se nechce pustit tebe?)wink - už je opelichany, sypeš mu jen z nutnosti aby nepískal...takto si přesvědčena ty sama za sebe, že on je spokojeny (a věřím že je - co mu chybí, viď?) wink

Není tady

#146 25. 3. 2010 13:45

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Daphné napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

A stále se tu line jako červená nit ty vaše představy a domněnky, že Zkalmaná to má tak, jak si právě myslíte - tak mi popiš , jak žije Zklamaná, jak se tetelí blahem nad uloveným a v kleci zavřeným vrabcem, jak o něj radostně pečuje....to jsou všechno domněnky toho, co jsi v hlavě vydedukovala např. z toho - že napíšu, že vařím, že peru, že uklízím...že jsem ráda, že toho svého vedle sebe mám...tzn. že hnízdím. Možná že ti uniklo, že já si už také něčím prošla - a jelikož máš/te představu o tom, že ten můj MUSÍ být vrabec, proč bych vám to prostě nenechala - ráda vám budu přitakat a přikyvovat ve vašich bludech, ať si uděláte ještě "barevnější" obrázek. Kdoví, třeba ta Zkalmaná má toho holuba lapeného, nebo dokonce orla - nebo same je tím orlem wink
Ano, prosazuju spokojenost ženy, protože to je důležitý bod ve vztahu - je-li spokojená ona, bude spokojen i muž. A že tu některé předstírají - tak tomu opravdu věřím a trvám klidně na tom...a předstírají i takové, o kterých Ty si myslíš, že v těch svých ..sáti víc vědomě a zrale vědí, co chtějí a nechtějí. Stačí tu kolikrát jen číst a klidně zabloudit zpět o několik let...moc velký rozdíl v uvědomění a zralosti zrovna u těch svých "favoritek" nevidím...joo, abych jim nekřivdila - snaží se a drží se zuby nehty..ale pak stačí jedno dobře mířené slovo a ukáží svou zralost v plné kráse wink

Ty sama jsi nazvala svého muže hloupoučkým vrabcem ...nikdo jiný tady ...

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#147 25. 3. 2010 14:00

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

A stále se tu line jako červená nit ty vaše představy a domněnky, že Zkalmaná to má tak, jak si právě myslíte

Ale kdepak, Černé srdce.
My si myslíme, že Zklamaná to má tak, jak tady píše.
I když možná nemá - ale z něčeho se vycházet musí.

Není tady

#148 25. 3. 2010 16:39

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

helena napsal(a):

Já vím, že tyhle slova jsou právě ty tvé sny, ale plníš je jen na 50%, nejdeš do toho plným nasazením, srdcem, nedáváš tomu všechnu energii - bereš to jen jako z nouze cnost (i když, tohle bych jako cnost zrovna nebrala - ale budiž, je to tvá parketa) - a jak to má tvůj vrabec v kleci - kterého nechceš pustit (nebo on se nechce pustit tebe?)wink - už je opelichany, sypeš mu jen z nutnosti aby nepískal...takto si přesvědčena ty sama za sebe, že on je spokojeny (a věřím že je - co mu chybí, viď?) wink

Ale děvče... právě proto, že je mi 50+, tak přece veškerou energii nevrazím jenom do vztahu big_smile... kam bych přišla. Těch % investuju právě jen tolik, kolik mi vyhovuje. A "můj vrabec"? Samozřejmě, že mu sypu - ty se o domácí zvířátka nestaráš? Ovšem dveře klícky má kdykoli a neustále otevřené - ale máš recht - má v ní vodičku, semenec a pravidelný úklid wink, tak proč by někde riskoval zobák?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#149 25. 3. 2010 16:54

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

Já vím, že tyhle slova jsou právě ty tvé sny, ale plníš je jen na 50%, nejdeš do toho plným nasazením, srdcem, nedáváš tomu všechnu energii - bereš to jen jako z nouze cnost

Pardyje kopyto, Heleno - zabíjej každou mouchu, kterou doma uvidíš - tak se mi zdá, že se Černé srdce umí změnit v maličký robotický hmyz s kamerou v prdýlce valol
Protože vědět i procenta? Nu, vot těchnika......

Není tady

#150 25. 3. 2010 17:39

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Teda helčo, ty jsi tada "Numero Úno" lollollollollollollol
Kam se na tebe hrabou nějaký kecy v kleci tongue
Ty se mi líbíš děvče tummenuppparpussa

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí