|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
jééé,tak to je pěkný
za chvíli se dozvím, že vztah nestojí vůbec na ničem a stačí písmenka na babinetu a mám vztahů habaděj a jsem spokojená a štastně žijící...takže když mám vztah v hlavě,tak vlastně je to to nej,jo? ostatní není potřeba 

má dáti - dal.... a na obou stranách musí být stejně
(základy účetnictví)
Není tady
Heřmanka napsal(a):
jééé,tak to je pěkný
za chvíli se dozvím, že vztah nestojí vůbec na ničem a stačí písmenka na babinetu a mám vztahů habaděj a jsem spokojená a štastně žijící...takže když mám vztah v hlavě,tak vlastně je to to nej,jo? ostatní není potřeba
![]()
má dáti - dal.... a na obou stranách musí být stejně(základy účetnictví)
Ne, to je rovnováha, Heřmanko.
A že vztahy nestojí vůbec na ničem, to je blbost, kterou tu snad nikdo nenapsal, nebo jo?
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Hešmanko,
zdravý a pevný vztah nestojí jen na sexu a na vypraném prádle.jo, to jistě nestojí, to měl být absurdní příklad...to nebylo poznat ?
Nevím, zda to nebylo poznat, jen vím, že já to nepoznala.
Taky si nemyslím, že "nevěra" může prospět jen "nevěrníkovi".
Podle mne je to "zpráva" pro VŠECHNY zúčastněné.
A taky si myslím, že ve vztahu dvou skutečně svobodných bytostí (to jest takových, které "omezuje" pouze jejich vlastní svědomí a schopnost milovat) prostě nevěra neexistuje.
tak si to přečti ještě jednou, ne jen neverníkovi,ale v první fázi jemu,když si uvědomí proč co kde a začne komunikovat a něco s tím dělat (neprofláknutá nevěra), podvedenému, když si uvědomí co proč kdo kde a začne s tím něco dělat (profláknutá nevěra)
no slovo "nevěra" je jen název pro něco, abychom ve verbálním světě věděli oč go (jako že třeba je rohlík rohlík a ne houska)...a jinak neexistuje, je to jen určitá "zpráva" , informace...nic víc, nic mín 
takže ano, je to zpráva pro všechny zúčastněné
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
jééé,tak to je pěkný
![]()
A že vztahy nestojí vůbec na ničem, to je blbost, kterou tu snad nikdo nenapsal, nebo jo?
no to je základ účetnictví
.... v podvojném je to dobře vidět, v jednoduchém je to nepřehledné ( přesně jako vztahy)
nenapsala jsem, že to tu někdo napsal, jen že za chvíli by se mohlo stát, že se to tu dozvím....když už jsme u prádla, sexu , plném hrnci...a o tom ten vztah není nebo jen není...tedy není podstatou 
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
jééé,tak to je pěkný
![]()
A že vztahy nestojí vůbec na ničem, to je blbost, kterou tu snad nikdo nenapsal, nebo jo?no to je základ účetnictví
.... v podvojném je to dobře vidět, v jednoduchém je to nepřehledné ( přesně jako vztahy)
nenapsala jsem, že to tu někdo napsal, jen že za chvíli by se mohlo stát, že se to tu dozvím....když už jsme u prádla, sexu , plném hrnci...a o tom ten vztah není nebo jen není...tedy není podstatou
Tomuto vůbec nerozumím 
Není tady

Pisatel napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Tomuto vůbec nerozumím
Já taky ne, ale u mě to je dáno možná tím, že jsem byl nevěrný, a tím pádem jsem hloupý a zaostalý

Není tady
Mikeš napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Tomuto vůbec nerozumím
Já taky ne, ale u mě to je dáno možná tím, že jsem byl nevěrný, a tím pádem jsem hloupý a zaostalý
![]()
![]()

Tedy Mikeš taková sebekritika, to tě ale zas pochválí Zklamča

Není tady
Pisatel napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
A že vztahy nestojí vůbec na ničem, to je blbost, kterou tu snad nikdo nenapsal, nebo jo?no to je základ účetnictví
nenapsala jsem, že to tu někdo napsal, jen že za chvíli by se mohlo stát, že se to tu dozvím....když už jsme u prádla, sexu , plném hrnci...a o tom ten vztah není nebo jen není...tedy není podstatouTomuto vůbec nerozumím
se nedivím, že nerozumíte, bo já taky ne
...ale nonstop to tu tak prezentujete... někteří...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Tomuto vůbec nerozumím
![]()
![]()
o hlouposti a zaostalosti nepadlo ani slovo
(kdo nebyl nevěrný,tak slušně kecá
nevěra přeci není )
Není tady

Heřmanka napsal(a):
Že ne???
A jakpak zní název tohoto vlákna? 
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
no to je základ účetnictví.... v podvojném je to dobře vidět, v jednoduchém je to nepřehledné ( přesně jako vztahy)
nenapsala jsem, že to tu někdo napsal, jen že za chvíli by se mohlo stát, že se to tu dozvím....když už jsme u prádla, sexu , plném hrnci...a o tom ten vztah není nebo jen není...tedy není podstatouTomuto vůbec nerozumím
se nedivím, že nerozumíte, bo já taky ne
...ale nonstop to tu tak prezentujete... někteří...
Neprezentuje, hledá se jádro pudla.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Neprezentuje, hledá se jádro pudla.
tak jo, tak hledejte...hledání zdar
Není tady
Mikeš napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Že ne???
A jakpak zní název tohoto vlákna?
jak si to nazvala zakladatelka je její věc(nebo tedy toho psychologa)
.... osobně si nemyslím, že je to o zaostalosti a hlouposti
...spíš o nevědomosti...nebo tak něco
Upravil(a) Heřmanka (12. 3. 2010 12:07)
Není tady
Pisatel: V přirovnání k onomu plnění za 8 hodin jen 2/3 platu může jinde být, že třeba zaměstnavatel ti nechá jednou měsíčně dát novou hlavu (u chlupodravce a to neplatíš
Heřmanka to náhodou vyjádřila skvěle, Pisateli.
Určitě záleží na tom, jestli chci od zaměstnavatele raději 3/3 platu
nebo jednou za čas toho chlupodravce. O tom to celé je. 
Není tady

no to je teda pěknej blábol že nevěrníci jsou hloupější
- to vymyslela Zklamča?
BI
Není tady
Tercila napsal(a):
Pisatel: V přirovnání k onomu plnění za 8 hodin jen 2/3 platu může jinde být, že třeba zaměstnavatel ti nechá jednou měsíčně dát novou hlavu (u chlupodravce a to neplatíš
Heřmanka to náhodou vyjádřila skvěle, Pisateli.
Určitě záleží na tom, jestli chci od zaměstnavatele raději 3/3 platunebo jednou za čas toho chlupodravce. O tom to celé je.
A víš co chceš? 
Není tady
PetrHl napsal(a):
![]()
![]()
![]()
- to vymyslela Zklamča?
BI
Vyjimečně v tom Zklamča nejede 
Není tady
PetrHl napsal(a):
![]()
![]()
![]()
- to vymyslela Zklamča?
BI
- že tys nečetl první příspěvek 
BTW: že nevěrníci jsou hloupější jsem přeci ani nemusela vymýšlet (přesně dle Hříbečkova - kdybys nebyl hlupákem, nebyl bys dnes medvědem
)
Není tady
Pisatel: A víš co chceš? 
Vím a taky to mám. 
Není tady

PetrHl napsal(a):
![]()
![]()
![]()
- to vymyslela Zklamča?
BI
Myslím, že nie, tá má jedného doma... takže by si kopla vlastný. 
Není tady
Tercila napsal(a):
Pisatel: A víš co chceš?
Vím a taky to mám.
A to ti nevěřím, znaje ženské pohlaví a jeho chování
(nejsem ten pravý a povolán, takže jen opakuji moudra jiných
)
Upravil(a) Pisatel (18. 3. 2010 12:42)
Není tady

Pisatel napsal(a):
...nejsem ten pravý a povolán, takže jen opakuji moudra jiných
Nicméně podle Tvého bystrého úsudku a trefných komentářů soudím, že jsi byl vždycky věrný... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Pisatel napsal(a):
...nejsem ten pravý a povolán, takže jen opakuji moudra jiných
Nicméně podle Tvého bystrého úsudku a trefných komentářů soudím, že jsi byl vždycky věrný...
Mikešku já ti to prásknu, sobě vždy, světu už ne 
Není tady

Zklamaná napsal(a):
PetrHl napsal(a):
![]()
![]()
![]()
- to vymyslela Zklamča?
BI
- že tys nečetl první příspěvek
BTW: že nevěrníci jsou hloupější jsem přeci ani nemusela vymýšlet (přesně dle Hříbečkova - kdybys nebyl hlupákem, nebyl bys dnes medvědem)
ani už nevím jestli jsem ho četl.
Samo, jsi tu pro mne nejznámější bojovnice proti nevěře, tak jsem si trochu popíchl aby byla legrace

Není tady
Selima napsal(a):
PetrHl napsal(a):
![]()
![]()
![]()
- to vymyslela Zklamča?
BIMyslím, že nie, tá má jedného doma... takže by si kopla vlastný.
..a Selimu to žere, že Zklamča má alespon něco... 
Není tady