|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
majkafa napsal(a):
Selima napsal(a):
Sexuálna exkluzívnosť je zaujímavý pojem, ale do štatistík sa podľa mňa zmestí asi tak ako blondíny, policajti, plešiví, tridsiatnici, apod... Inak, bezkonkurenčne najvernejší (t.j. sebe) a najexkluzívnejší sú mnísi... a neviem, či to nutne súvisí s inteligenciou. Podľa mňa je to proste o vnútornom nastavení a o dôležitosti, aká sa prikladá fyzickej vernosti. Ani inteligenciu, ani emocionalitu(verní môžu byť často aj asexuáli alebo sexuálne, prípadne citovo chladnejší jedinci) by som za tým nehľadala.
Seli, zrovna na teba som si spomenula, keď som to čítala. Že keď sme sa kedysi v nejakom vlákne bavili o nastavení vernosti, práve ty si písala o exkluzivite sexu vo vzťahu, kde sa partneri vzájomne milujú.
Asi som si to s niekým splietla.
Btw ty vieš rovnako dobre ako ja, že to nie je o mníchoch ale o vzťahu muž-žena. Tak prečo to zosmiešňovať?
No nič. :-(
Majkafo - můj názor je ten, že kdo zesměšnit chce, něco si vždy najde. Souhlasím s tím vnitřním nastavením a když už bych to měla rozpitvat do detailu, tak je prakticky hloupých 90% mužů (o ženách se nepíše - to ještě nemají prozkoumáno, ale určitě na něco přijdou). No a dál mezi hloupé přiřadím ty, kdož si to potřebují nějak tu nevěrnost obhájit (ať přímo sebe, či svého milence...přeci by neměly sex s nějakým idiotem, že?) 
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Ty sis zacal prvni! Tak zas prvni sklapni!

to je hláška.... si ji snad hodím na první stránku svého deníčku 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
A hlavně si do něj poznameje žes první ty tedy viz víš ´..... 
Není tady
Pisatel napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
A hlavně si do něj poznameje žes první ty tedy viz víš ´.....
já snad regovala na tebe, že se mě snažíš natlačit do první řady?...na tebe já (.....) jak na placatý kámen holoubku 
Není tady
A hleďme.........................................Sauronée! 

Není tady

Obávám se, že hloupé a zaostalé jsou ty, pro které jsou tyhle věci otázkou života a smrti. Je to ošklivý pohled, jak se přes tenhle strop v úrovni pohlaví ne a ne dostat. 
Není tady
Axi: Obávám se, že hloupé a zaostalé jsou ty, pro které jsou tyhle věci otázkou života a smrti. Je to ošklivý pohled, jak se přes tenhle strop v úrovni pohlaví ne a ne dostat. 
A nechtěl by sis to vyřídit s tím psychologem?
Výzkum je výzkum
. Tady asi nepláčeš na tom správném hrobě. 
Není tady
Nevím jestli je to tu někde napsané, ale co myslíte, souvisí nějak nevěra s tím, jestli je člověk introvert nebo extrovert? Muž i žena....
Není tady
Mikeš napsal(a):
Navíc Nevěra muže přispívá k funkčnímu manželství, to by ty naše baby už taky měly konečně pochopit
![]()
![]()
a nebo by muži měli pochopit co chtějí a dovolit své inteligenci najít takovou partnerku, která je jim to schopna dát a oni zas jí, pak nemusí myslet na nevěru ani v myšlenkách...jak psal Pisatel...(totéž o ženách) jo ,ale když ono to hledání je tááák náááročné a ty fusky přeci někdo musí vyprat už ted... ovšem náročnější je vědět, co chci...
Není tady

Tercila napsal(a):
Axi: Obávám se, že hloupé a zaostalé jsou ty, pro které jsou tyhle věci otázkou života a smrti. Je to ošklivý pohled, jak se přes tenhle strop v úrovni pohlaví ne a ne dostat.
A nechtěl by sis to vyřídit s tím psychologem?Výzkum je výzkum
. Tady asi nepláčeš na tom správném hrobě.
Proč bych si měl s někým něco vyřizovat, já jenom připojuji svoje pozorování
. Jojo, na Plzáka a jeho inteligenci pro vztah vždycky dojde
.
Není tady
Axi: Proč bych si měl s někým něco vyřizovat, já jenom připojuji svoje pozorování
.
Zrovna tomuto tématu jsem zřejmě tolik času jako Ty nevěnovala, ale když píšeš o ženách (hloupé a zaostalé), , proč tedy psal ten psycholog o mužích?
Že by byl zaujatý?
Heřmanko, já to fakt nevím, nezkoumala jsem to nikdy. 
Mikeš: Navíc Nevěra muže přispívá k funkčnímu manželství,
Miky, taky si to myslím
V případě provalení přispěje k funkčnímu manželství - ale s jiným 
Není tady

Tercila napsal(a):
Mikeš: Navíc Nevěra muže přispívá k funkčnímu manželství,
![]()
Miky, taky si to myslím

Není tady
Ono nejde ani tak o inteligenci Plzáka, nýbrž inteligenci jiných - kteří něco napíší a nedomyslí důsledky svého psaného slova. Jen jsem došla logickou cestou k závěru, že pokud někdo napíše o někom, co něco napíše do nějakého plátku, že asi nebude taková kapacita a potřebují ho jen k zaplnění stránky, tak pokud si k tomu promítnu kvanta popsaných stránek od Plzáka...asi na tom tvrzení něco bude, že? Samozřejmě z mého úhlu pohledu. Není třeba za tím hledat něco dalšího - jen a pouze to, že někdo něco napsal - a další se toho chytnul jak ***** košile a už to šroubuje na otázku života a smrti a na strop v úrovni pohlaví.....zajímalo by mě, z jaké perspektivy hledí onen psavec.... (asi z perspektivy ptačí) 
Není tady
Tercila napsal(a):
Axi: Proč bych si měl s někým něco vyřizovat, já jenom připojuji svoje pozorování
.
Zrovna tomuto tématu jsem zřejmě tolik času jako Ty nevěnovala, ale když píšeš o ženách (hloupé a zaostalé), , proč tedy psal ten psycholog o mužích?Že by byl zaujatý?
![]()
Heřmanko, já to fakt nevím, nezkoumala jsem to nikdy.
Mikeš: Navíc Nevěra muže přispívá k funkčnímu manželství,![]()
Miky, taky si to myslím

Není tady
Heřmanka napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Navíc Nevěra muže přispívá k funkčnímu manželství, to by ty naše baby už taky měly konečně pochopit
![]()
![]()
a nebo by muži měli pochopit co chtějí a dovolit své inteligenci najít takovou partnerku, která je jim to schopna dát a oni zas jí, pak nemusí myslet na nevěru ani v myšlenkách...jak psal Pisatel...(totéž o ženách) jo ,ale když ono to hledání je tááák náááročné a ty fusky přeci někdo musí vyprat už ted... ovšem náročnější je vědět, co chci...
Jak náročné to je, když chci všehno

Není tady
Pisatel napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Mikeš napsal(a):
![]()
![]()
Jak náročné to je, když chci všehno
![]()
a co nabízíš?
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
a nebo by muži měli pochopit co chtějí a dovolit své inteligenci najít takovou partnerku, která je jim to schopna dát a oni zas jí, pak nemusí myslet na nevěru ani v myšlenkách...jak psal Pisatel...(totéž o ženách) jo ,ale když ono to hledání je tááák náááročné a ty fusky přeci někdo musí vyprat už ted... ovšem náročnější je vědět, co chci...Jak náročné to je, když chci všehno
![]()
a co nabízíš?
Jak mohu něco nabízet, když to všechno chci já
. Jsis to nějak popletla koukám holka, nejsi náhodou blond střižená brunetou a tetou šedivkou? (ať nepopusím starší dámy lehce před smrtí
)
Není tady

Heřmanka napsal(a):
a co nabízíš?
Tohle je dobrá a důležitá otázka. 
Není tady
Tak jak pán vědátor vysvětlí jiný věděcký poznatek
http://zdravi.centrum.cz/psychologie/20 … zem-lasky/
Není tady

A prečo sa s tým majú zasa zmieriť len ženy?
Ja si myslím, že nevera všeobecne prospieva vzťahu.
Upravil(a) Selima (10. 3. 2010 8:38)
Není tady
Selima napsal(a):
Víš Sel, zas mi tu visí opět otázka zda nevěra je důsledek chování muže a nebo ženy v původním vztahu. Jistě vím, každej máme podíl, ale jsme pořád na počátku jádra pudlíka. Takže já to vidím s ohledem na počet plačících jinde.
Není tady
zda nevěra je důsledek chování muže a nebo ženy v původním vztahu
A byla dřív slepice nebo vejce? 
Není tady
helena napsal(a):
zda nevěra je důsledek chování muže a nebo ženy v původním vztahu
A byla dřív slepice nebo vejce? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
No já bych to asi napsal takto, ale nevím zda nedostanu ban. Aby byla slepice bylo tu vajíčko, ale úplně nejdřív asi šuk

Není tady

Pisatel napsal(a):
Selima napsal(a):
Víš Sel, zas mi tu visí opět otázka zda nevěra je důsledek chování muže a nebo ženy v původním vztahu. Jistě vím, každej máme podíl, ale jsme pořád na počátku jádra pudlíka. Takže já to vidím s ohledem na počet plačících jinde.
Nevěra je dúsledek toho zvieracieho v nás...
a toho, že žijeme v "monogamných" pároch. Všetko ostatné je vec slobodnej vôle neverníka (a tie manipualčné snahy, respektíve obohraté argumenty, že za všetko môže manželka
, by si už mal truchu vynoviť, už to nie je ani vtipné, ani zábavné... a pravdivé to nikdy ani nebolo.)
Není tady
Selima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Selima napsal(a):
Nevěra je dúsledek toho zvieracieho v nás...
a toho, že žijeme v "monogamných" pároch. Všetko ostatné je vec slobodnej vôle neverníka (a tie manipualčné snahy, respektíve obohraté argumenty, že za všetko môže manželka
, by si už mal truchu vynoviť, už to nie je ani vtipné, ani zábavné... a pravdivé to nikdy ani nebolo.)
Tady souhlasím.
Ale pořád je tu ona otázka, je nevěrníkem ten kdo skutečně si najde někoho a nebo ten kdo toho "odejivšího" tedy konatele nevěry, k ní "dohnal"? To je to nač tu stále narážím.
Není tady