Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#326 31. 3. 2010 10:07

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nevěřní muži jsou hloupější a zaostalejší, tvrdí psycholog

Laureen a Zuzi, tak jste mi zas vy vysvětlily svůj názor na Axiho příspěvky a na Axiho všeobecně. Tím to můžeme uzavřít? Nejsem Axiho mluvčí.
Largo tummenupp

Upravil(a) Daphné (31. 3. 2010 10:10)

Není tady

#327 31. 3. 2010 10:40

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Largo napsal(a):

Laureene, Zuzzi, každá sama na sebe tak křičíte....

Prázdná nádoba bez citu, duševní kastrát.... hmmmm.
Nenapadlo vás, že je naopak velmi vnímavý, když se nerýpe v tom, s čím souzníte, a co je tedy vyjádřením toho, co vám ublížilo a stále se nehojí?
To dovede jen málo mužů.... a čím se za to platí neví žádná z nás.
Tak pomalu stolt .

Jak TY nebo on  víte, co se které z nás hojí???
Až budu chtít, napíšu  CO mě opravdu trápí...  Ale sotva sem. Pochybuju, že je to něco z toho , co tam vidíš ty nebo  citový  oploštěnec Axi.
Každý platíme tak, jak si  zavedeme platby. Někdo víc, někdo míň, někdo chvíli, jiný celý život.... stolt

Není tady

#328 31. 3. 2010 11:48

Largo
♥♥♥♥♥♥-

zuzi777a napsal(a):

Largo napsal(a):

Laureene, Zuzzi, každá sama na sebe tak křičíte....

Prázdná nádoba bez citu, duševní kastrát.... hmmmm.
Nenapadlo vás, že je naopak velmi vnímavý, když se nerýpe v tom, s čím souzníte, a co je tedy vyjádřením toho, co vám ublížilo a stále se nehojí?
To dovede jen málo mužů.... a čím se za to platí neví žádná z nás.
Tak pomalu stolt .

Jak TY nebo on  víte, co se které z nás hojí???
Až budu chtít, napíšu  CO mě opravdu trápí...  Ale sotva sem. Pochybuju, že je to něco z toho , co tam vidíš ty nebo  citový  oploštěnec Axi.
Každý platíme tak, jak si  zavedeme platby. Někdo víc, někdo míň, někdo chvíli, jiný celý život.... stolt

Nepsala jsem, že vím, a k "vědění" mě nic nevybízí.... ale s čím souzníte, to je velký rozdíl.

Souznít neznamená vědět proto, že jedno je o cítění a druhé o rozumu.... ( v ideálním případě se prolínají a doplňují smile... ) , ... i proto věci nebývají, jaké se zdají, ani pro člověka, kterého se týkají přímo, natož pro ostatní, kteří se na totéž dívají z různých úhlů.

Platby přestanou, když se promění ve zkušenost, na jejímž dně není bolest. Ze ztráty do příjmu. Prosté.
Jde o délku a intenzitu proměny... o tom víme každý sám svoje. Je dobré umět to "vědění" uznávat.... znamená to, že dokážeme rozumět a léčit sebe.

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#329 31. 3. 2010 12:09

Johana50
♥♥♥♥♥--

Largo napsal(a):

Souznít neznamená vědět proto, že jedno je o cítění a druhé o rozumu.... ( v ideálním případě se prolínají a doplňují smile... ) , ... i proto věci nebývají, jaké se zdají, ani pro člověka, kterého se týkají přímo, natož pro ostatní, kteří se na totéž dívají z různých úhlů.

Platby přestanou, když se promění ve zkušenost, na jejímž dně není bolest. Ze ztráty do příjmu. Prosté.
Jde o délku a intenzitu proměny... o tom víme každý sám svoje. Je dobré umět to "vědění" uznávat.... znamená to, že dokážeme rozumět a léčit sebe.

godlike Občas ještě stojí za to sem nahlédnout a objevit poklady jako je tvůj příspěvek.

Není tady

#330 31. 3. 2010 12:43

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Largo napsal(a):

S tím souhlasím.  Jak vyjímečné ?!  wink  SI

Není tady

#331 31. 3. 2010 12:50

Largo
♥♥♥♥♥♥-

zuzi777a napsal(a):

Largo napsal(a):

S tím souhlasím.  Jak vyjímečné ?! wink  SI

Ne...  potřebné pro každého, kdo se chce radovat ze života. BI.

Není tady

#332 31. 3. 2010 13:24

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Wiki napsal(a):

Jsem si jista, že velký vliv a podpis na našich názorech má výchova , filmy, televize, knihy... Kdyby nám netloukli o hlavu - od babiček, maminek, tetiček, tv inscenací, filmů apod. neustálou nevěru hnusných nevěrníků a poběhlic, možná bychom jí ani tolik pozornosti nevěnovaly (my ženy -je mi bližší náhled žen big_smile ). Nějak, nevím proč, je "věra"vesměs kladena na první místo hierarchie vztahu." Nevěru - tu neodpustím nikdy" - hlásá kdekdo hrdě...

A přitom ji  neohajuji. Jen jí nedávám a nechci dávat  takovou důležitost.
Proč spíše nesledovat, zda-li pomůže slabšímu v nouzi, nebije-li  psa, dokáže-li být velkorysý atd.. -  To jsou věci, které by se mi nelíbily mnohem víc- big_smile holky, vždyť jsou důležitější věci, než má-li rád taky Anču z Dlouhé Lhoty..ne? big_smile

Mňa tiež fascinovalo spolužitie istej ženy s alkoholikom, ktorý ju bil, nedával jej peniaze na deti, doma prstom nepohol, ale odišla od neho(resp. vyhodila a neskôr bojovali o deti a majetok), až "keď si niekoho našiel". roll Toto je fakt nad moje pochopenie. Alkoholik a násilník(a žiarlivec a manipulátor dtto) by mohol byť zlatý a strieborný a verný ako Penelopa a držať sa ma ako luteránska viera, ale nemal by šancu... hmm Kdežto niektorí neverníci... tongue

No pochopitelně, nevěrou se dopustil hříchu, kterého se obávala odmalička , který tedy byl zařazen do "neodpustitelných". O manipulátorech asi řeč doma nebyla...

Není tady

#333 31. 3. 2010 13:35

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Wiki napsal(a):

Já ti nevím, zdá se i logické, co píšeš, ale určitě mi to nepřijde tak jednoznačné a není to tak jednoduché. Já si za sebe nedovedu představit, že by mi měl být muž věrný, jen protože musí. Protože jinak mu hrozí např. že bude vyhozen, vyděděn, zničen, uřván a uvyčítán k smrti.

A opět - dle babinetího výkladu píšeš za sebe - takže by byl vyhozen, vyděděn, zničen., uřván a uvyčítán. Máš to tedy v sobě, tohle tě napadlo...
proč tě třeba nenapadlo - odejdu, ať má, co chce, nebudu mu bránit..dopřeju mu to štěstí...

bylo to to pŕvní, co ti přišlo na mysl a to jsi taky napsala, ta omáčka okolo už je nepodstatná.

lol jo ahá, tys mu tedy nakonec nebránila, aby šel a dopřála mu štěstí ???! va to jsem nevěděla..Tak to nakonec  přece jen dobře dopadlo.. big_smile

Upravil(a) Wiki (31. 3. 2010 13:37)

Není tady

#334 31. 3. 2010 14:17

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Selima: Mňa tiež fascinovalo spolužitie istej ženy s alkoholikom, ktorý ju bil, nedával jej peniaze na deti, doma prstom nepohol, ale odišla od neho(resp. vyhodila a neskôr bojovali o deti a majetok), až "keď si niekoho našiel". roll Toto je fakt nad moje pochopenie.

Seli, a co když to byla jen ta pověstná poslední kapka? Možná kdyby to bylo opačně, zahýbal by celé roky a pak ke všemu ještě přišel jednou i namol big_smile - tak by to dopadlo stejně - to se už nikdy nedozvíme. smile

Není tady

#335 31. 3. 2010 14:19

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki: lol jo ahá, tys mu tedy nakonec nebránila, aby šel a dopřála mu štěstí ???! va to jsem nevěděla..

Wiki, nezlob se, bez ironie - vždyť o tom tady Zklamča celou dobu píše. Jen jste si její slova (některé z vás) přetransformovaly do svých (vám vyhovujících) představ wink smile

Není tady

#336 31. 3. 2010 14:40

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Wiki: lol jo ahá, tys mu tedy nakonec nebránila, aby šel a dopřála mu štěstí ???! va to jsem nevěděla..

Wiki, nezlob se, bez ironie - vždyť o tom tady Zklamča celou dobu píše. Jen jste si její slova (některé z vás) přetransformovaly do svých (vám vyhovujících) představ wink smile

O čem Zklamaná celou dobu píše?
kromě zlosti a noži na krku pro manžela?
Co jsem trasformovala?

Upravil(a) Wiki (31. 3. 2010 14:41)

Není tady

#337 31. 3. 2010 14:40

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Johana50 napsal(a):

godlike Občas ještě stojí za to sem nahlédnout a objevit poklady jako je tvůj příspěvek.

big_smile helehele nech toho, já tě vidim..... big_smile

Upravil(a) Largo (31. 3. 2010 14:40)

Není tady

#338 31. 3. 2010 14:46

Johana50
♥♥♥♥♥--

Largo napsal(a):

Johana50 napsal(a):

lol leda bys mě poznala podle prstíčku, protože se tady už moc nehřeju , až na vyjímky tu bývá spíš vlažno než hřejivo cool

Není tady

#339 31. 3. 2010 14:59

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Johana50 napsal(a):

Largo napsal(a):

Johana50 napsal(a):

lol leda bys mě poznala podle prstíčku, protože se tady už moc nehřeju , až na vyjímky tu bývá spíš vlažno než hřejivo cool

big_smile Tak Jeskyňka, jo? Záááá hory, za doly, mé Zlaté parohy, kde se pasou.....
Dobrý? gloria
smile Omlouvám se... offtopic

Upravil(a) Largo (31. 3. 2010 15:55)

Není tady

#340 31. 3. 2010 15:55

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki: kromě zlosti a noži na krku pro manžela?
Co jsem trasformovala?

Já za jejími příspěvky žádnou zlost nevidím. Snaží se něco vysvětlit (na jejím místě bych se na to vykašlala). Vím, že se chová férově a na rovinu. Zlostné mi připadají spíš čtenářky, které šmahem odsoudily její názor (nechápu proč, když tedy samy žijí lepší život, že?) wink a za každou cenu ironizují své výpady proti ní - Ty v předchozím příspěvku taky. Proč Tě tak štve, že si to doma zařídila jinak než Ty? va Proč Ti to není jedno? (BI) Ty jsi svému muži (ani nevím, jestli nějakého stálého máš) nůž na krk nedala, jejího muže (asi) neznáš, tak co řešíš? smile
Nějak nevidím nic špatného na tom, pokud se mi doma něco nelíbí a řeknu partnerovi "ještě jednou uděláš něco, co je mi nepříjemné, a JÁ se sbalím a odejdu". To totiž podle mě stejně ani není "nůž na krku", já to naopak beru jako obyčejnou férovku - vyjádření toho, co chci nebo nechci.
Každý to má nastaveno jinak, protože každý má jinou povahu, to přece určitě víš.
A jestli nevíš, co jsi transformovala, pak je "všecko vysvětlování marno" big_smile. Víš, jak se to říká: kdo nechce, nepochopí. A já si stejně myslím, že to dobře víš wink. Nic ve zlém, Wiki, fakt ne, víš, že s Tebou v mnoha náhledech na život souhlasím, ale tyhle ironie už mi vůči Zklamané připadají zbytečně ujeté a tak trošku "nízké".

Ostatně, na vedlejším vlákně píšeš: Pokud by tohoto partner nebyl schopen, tak ho za partnera nevezmu.
To je, panečku, tvrďárna wink big_smile.
Tak co vůči Zklamče vlastně řešíš? Vždyť jsi v jistém smyslu stejná. Jako většina z nás. smile

Upravil(a) Tercila (31. 3. 2010 15:58)

Není tady

#341 31. 3. 2010 16:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Vějířovka napsal(a):

Selima napsal(a):

No, ty si teda tou cesotu šla a ubližovala si druhým. A prečo si taká presvedčneá, že to musí mať takto každý? wink Trebárs niekto má chtíč, ktorý neubližuje... stolt tongue , ale prináša naopak radosť.

Jdu do sebe, Selimo, provinila jsem se, odcházím to odčinit do pouště. Dík, žes mi to vysvětlila.albert skurtdumbom

Nie, citovala som ťa - sama si to tak napísala. A skús sa trebás zamyslieť nad niečím z toho, namiesto aby si bola hneď napružená... Nehovorím, že mám  nutne pravdu, ale za zamyslenie by to mohlo stáť, nie?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#342 31. 3. 2010 16:44

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Wiki: kromě zlosti a noži na krku pro manžela?
Co jsem trasformovala?

Já za jejími příspěvky žádnou zlost nevidím. Snaží se něco vysvětlit (na jejím místě bych se na to vykašlala). Vím, že se chová férově a na rovinu. Zlostné mi připadají spíš čtenářky, které šmahem odsoudily její názor (nechápu proč, když tedy samy žijí lepší život, že?) wink a za každou cenu ironizují své výpady proti ní - Ty v předchozím příspěvku taky. Proč Tě tak štve, že si to doma zařídila jinak než Ty? va Proč Ti to není jedno? (BI) Ty jsi svému muži (ani nevím, jestli nějakého stálého máš) nůž na krk nedala, jejího muže (asi) neznáš, tak co řešíš? smile
Nějak nevidím nic špatného na tom, pokud se mi doma něco nelíbí a řeknu partnerovi "ještě jednou uděláš něco, co je mi nepříjemné, a JÁ se sbalím a odejdu". To totiž podle mě stejně ani není "nůž na krku", já to naopak beru jako obyčejnou férovku - vyjádření toho, co chci nebo nechci.
Každý to má nastaveno jinak, protože každý má jinou povahu, to přece určitě víš.
A jestli nevíš, co jsi transformovala, pak je "všecko vysvětlování marno" big_smile. Víš, jak se to říká: kdo nechce, nepochopí. A já si stejně myslím, že to dobře víš wink. Nic ve zlém, Wiki, fakt ne, víš, že s Tebou v mnoha náhledech na život souhlasím, ale tyhle ironie už mi vůči Zklamané připadají zbytečně ujeté a tak trošku "nízké".

Ostatně, na vedlejším vlákně píšeš: Pokud by tohoto partner nebyl schopen, tak ho za partnera nevezmu.
To je, panečku, tvrďárna wink big_smile.
Tak co vůči Zklamče vlastně řešíš? Vždyť jsi v jistém smyslu stejná. Jako většina z nás. smile

Cos to prosím tě tady splácala dohromady? povytrháváno z kontextu?
Proboha...roll

Vlastně ani netuším, co mi sděluješ...
Jestli něco vidíš nebo nevidíš, ..co já s tím...?

Není tady

#343 31. 3. 2010 16:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tercila napsal(a):

Selima: Mňa tiež fascinovalo spolužitie istej ženy s alkoholikom, ktorý ju bil, nedával jej peniaze na deti, doma prstom nepohol, ale odišla od neho(resp. vyhodila a neskôr bojovali o deti a majetok), až "keď si niekoho našiel". roll Toto je fakt nad moje pochopenie.

Seli, a co když to byla jen ta pověstná poslední kapka? Možná kdyby to bylo opačně, zahýbal by celé roky a pak ke všemu ještě přišel jednou i namol big_smile - tak by to dopadlo stejně - to se už nikdy nedozvíme. smile

BY... No a keby ona bola lesba, tak by mala úplne iné zážitky - ale o tom nemusíme teoretizovať, že nie? Proste to v reále bolo takto a ako som kúpila, tak predávam... Bez vlastného vkladu.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#344 31. 3. 2010 17:38

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Zlostné mi připadají spíš čtenářky, které šmahem odsoudily její názor... a za každou cenu ironizují své výpady proti ní
Terci, ono je to oboustranné - nebo ti tohle přijde jako laskavé vyjádření názoru?
já osobně jsem do tebe tady dost hustila, proč vlastně s takovým týpkem, co se ti doma válí, vůbec jsi....a pak napíšeš něco o risklování natlučení zobáku - což mi k tvému držení se ometeného koštěte nesedělo
Proč jí to není taky jedno? Proč se stará, jak to mám doma zařízené? BI

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#345 31. 3. 2010 17:39

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Wiki napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Wiki napsal(a):

Já ti nevím, zdá se i logické, co píšeš, ale určitě mi to nepřijde tak jednoznačné a není to tak jednoduché. Já si za sebe nedovedu představit, že by mi měl být muž věrný, jen protože musí. Protože jinak mu hrozí např. že bude vyhozen, vyděděn, zničen, uřván a uvyčítán k smrti.

A opět - dle babinetího výkladu píšeš za sebe - takže by byl vyhozen, vyděděn, zničen., uřván a uvyčítán. Máš to tedy v sobě, tohle tě napadlo...
proč tě třeba nenapadlo - odejdu, ať má, co chce, nebudu mu bránit..dopřeju mu to štěstí...

bylo to to pŕvní, co ti přišlo na mysl a to jsi taky napsala, ta omáčka okolo už je nepodstatná.

lol jo ahá, tys mu tedy nakonec nebránila, aby šel a dopřála mu štěstí ???! va to jsem nevěděla..Tak to nakonec  přece jen dobře dopadlo.. big_smile

No samozřejmě, že nemůžeš vědět, když stále špatně čteš, nebo lépe - špatně mé psaní chápeš.
takže znova - exkluzivně pro tebe - Pokud bude můj muž nevěrný - nemusí se bát, že mu hrozí: být vyhozen, být vyděděn, být zničen, být uřván a být uvyčítán...to jsem napsala, že by asi hrozilo u tebe, protože to bylo také to první, co ti vytanulo na mysli a napsala jsi to.
Pokud bude můj muž nevěrný, může se hrozit jen jednoho - že bude opuštěn. Je na něm, zda jeho "chtíč" bude tak nepřekonatelný, že zariskuje tuto eventualitu. Já mu totiž dopřeju to štěstí  - ať má, co chce...chápeš už mé více jak dvouleté psaní? wink

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#346 31. 3. 2010 17:54

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

helena napsal(a):

Zlostné mi připadají spíš čtenářky, které šmahem odsoudily její názor... a za každou cenu ironizují své výpady proti ní
Terci, ono je to oboustranné - nebo ti tohle přijde jako laskavé vyjádření názoru?
já osobně jsem do tebe tady dost hustila, proč vlastně s takovým týpkem, co se ti doma válí, vůbec jsi....a pak napíšeš něco o risklování natlučení zobáku - což mi k tvému držení se ometeného koštěte nesedělo
Proč jí to není taky jedno? Proč se stará, jak to mám doma zařízené? BI

Hele a BI - leží ti to stále v hlavě, že? Říkáš si možná - sakra, ta Zklamaná, jako by byla tou mouchou, co poletuje v kuchyni a o které tu psala Vlčice, že ji mám zaplácnout...
A už jsem ti to i dříve, pradávno vysvětlovala, proč zrovna mám vůči tobě tenhle názor, protože podobného týpka jsem měla a řekla jsem ti, jak jsem právě takovou patovou situaci řešila - ovšem tys to odvrhla s tím, že "kdo by se o něj staral".....BI - nemělo by ti to být jedno? Je přeci svéprávnej, zdravej...jen je línej a nedbá o sebe na stará kolena...prostě potřebuje někoho mít za zadkem, aby mu "tu misku zobu" do klícky přinesl a bude spokojenej, že? A ty si tu spokojenost doženeš jinde.
Tak tohle moc laskavé nebylo, ale bylo to takové to nakopnutí (marné), které se tu dostává jiným v jiných situacích - tebe by to semlít nemělo, ty už jsi babinetem ostřílená.
A Heleno - taky jsme ti psala, že nejsi stará na to tu změnu udělat - jen se nebát. Ale mě je fakt jedno, kde a jak žiješ, je to tvůj život, jenže někdy máš tak "dobré rady pro život" pro jiné, ale sama pro sebe tu radu nemáš, nebo spíše, nechceš si ji připustit - ty totiž víš, jak by ti bylo nejlíp - a určitě ne se závažím na noze.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#347 31. 3. 2010 23:42

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Wiky: Vlastně ani netuším, co mi sděluješ...

Ááááá, tak to "sme obe nekde inde" big_smile
Myslím, že spíš nechceš, ale je to jen moje domněnka smile.

Není tady

#348 1. 4. 2010 5:53

helena
♥♥♥♥♥♥♥

protože podobného týpka jsem měla a řekla jsem ti, jak jsem právě takovou patovou situaci řešila - ovšem tys to odvrhla
No právě - a tím to mohlo skončit, nemyslíš? Ne (tenkrát) ad nauseam opakovat, co bych ne/měla nejlíp udělat přestože jsem nežádala o radu, nebo (teď) po X měsících vohřejvat starou polívčičku.
ty totiž víš, jak by ti bylo nejlíp
Občas mívám dojem, že jedinej, kdo to ví, jsi ty http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#349 1. 4. 2010 13:50

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Wiki napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

No samozřejmě, že nemůžeš vědět, když stále špatně čteš, nebo lépe - špatně mé psaní chápeš.
takže znova - exkluzivně pro tebe - Pokud bude můj muž nevěrný - nemusí se bát, že mu hrozí: být vyhozen, být vyděděn, být zničen, být uřván a být uvyčítán...to jsem napsala, že by asi hrozilo u tebe, protože to bylo také to první, co ti vytanulo na mysli a napsala jsi to.
Pokud bude můj muž nevěrný, může se hrozit jen jednoho - že bude opuštěn. Je na něm, zda jeho "chtíč" bude tak nepřekonatelný, že zariskuje tuto eventualitu. Já mu totiž dopřeju to štěstí  - ať má, co chce...chápeš už mé více jak dvouleté psaní? wink

Nerozumíme si spíš vzájemně. Moje věta k tobě z minulého příspěvku byla JEN reakcÍ na tvoje psaní mně. Jen reakce, jejíž význam lze pochopit pouze v souvislosti. . Neřešila jsem tebe a tvé osudy komplexně - to by mě skutečně nenapadlo.Ale už o tom psát nebudu, není to důležité..a je to fuk..
Zklamaná, pokud se pouštíš do psychologie, je potřeba pochopit a vzít v potaz  problematiku např. zde řešené projekce , komplexně. Ono to asi nebude tak jednoduch jak jsi to použila. napíšu letadlo  = jsem letadlo. Co myslíš? To by spíš ukazovalo na zábavnou hru z mateřské školky.
Myslím, že zde na babi o projekci začla Pandora (která o tom ví dost), i Axi o ní psal, a myslím i další, je hezké, že jÍ nasloucháš,je to velmi zajímavý a důležitý jev,  ale nelze nahodile  sesbírat pár slov z povrchu a bez souvislostí aplikovat. Úplně bez ironie ti doporučuji o tom něco nastudovat, budeš se divit, co se dozvíš, (stejně jako kdokoli z nás)
A tvůj muž? Jsem ráda, že mu přeješ štěstí - je-li to tak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí