27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Mám takovou otázku, protoe chci předejít nějakým pozdějím nesrovnalostem , chci se zeptat na toto - mám stavební spoření, která je ovem na jméno mé maminky. V době uzavírání jsem toti u jedno na svoje jméno měla. Nyní u jsem svoje spoření ukončila. Dá se st. spoření, které je na jméno mé maminky převést na mě, ani by se muselo ukončit? Je to st. spoř. uzavřené za starých podmínek. Děkuji
Není tady
Nedá se převést.Můe ho pouze po své matce zdědit se vemi dosavadními výhodami.
Není tady
Kuty, děkuji za odpověď. I kdy bych brala raděj opak.
Není tady
Judy, známý si takhle té etřil na matku, ale ve měl oetřené, aby se nemusel dělit se sestrou, kdyby matka zemřela.
Zavolej si nebo si i zajdi za nějakým poradcem a zeptej se na to. Nic za to nedá a bude v klidu.
Není tady
To jo, to určitě udělám, jenom chci aspoň trochu dopředu vědět svoje monosti, abych tam nela úplně blbá. Dík.
Není tady
Judyno proč blbá? Od toho jsou tam a můe se zeptat na cokoliv.
Není tady
No jo, kdy já si raděj zjiuji informace sama, občas se mi stává, e finční instituce nabídnou jen to, co je výhodné pro ně. Taky můu mít smůlu na lidi, kteří v nich pracují, samozřejmě nejsou vichni stejní. Tak jsem si zvykla se raděj dopředu informovat.
Není tady
Jasně je lepí mít nějaké informace, ale těch poradců je více ne jenom jeden.
Přeji, abys hned chytla dobrého a ne vyčůránka.
Není tady