6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý večer, mám syna 4 roky. Od září 2009 je neustale nemocny, kael, rýma, laringitida, pak měl dokonce prej v krku zveřinec. Vezem se v tom do teď. Tak mu dělali ruzne testy, astma, alergie,krevni obraz, test z potu,nosni mandle, ale ve měl v pořádku. Doktor poradil, léčbu klimatu, tak se s ním manel v lednu sebral a jeli spolu na 10 dni na hory. Tam to přeili ve zdraví, ale vrátili se a jsme tam zase. Hned v den příjezdu rýma, 4dny na to laringitida, nasadili jsem léky do 4 dnů začal vykalávat a za dalí 3dny bylo po vem. Jene za 2 dny dostal suchý drádívý kael, má ho u týden, dostali jsme na noc airus a ráno a večer spiropent, jene furt kale, nezabírá to a dnes dostal zas rýmu. Jsem z toho u zoufalá. tak nas doktor objednal na Bulovku na pneumologii. Jsem u z toho vyřízená co vechno tam chudákovi budou dělat. Je u sám z toho hodně patný. Chce chodit do kolky, jezdit plavat atd. pořád mu jen říkám, e a bude zdravý.Je mi z toho u zle. Chci se vás zeptat, nevíte co ho tam čeká? Byla jste některá z vas se svým dítkem na pneumologii? Co z toho nakonec bylo?
Není tady
Pírko jde o vyetření a poruch dýchacího ústrojí, dolních dýchacích cest (tj. průdunice, průduek a plic), dále na onemocnění pohrudnice.
Nevím jak je to u dětí asi to bude stejné. Vyetření, se kterými se na pneumologii můe člověk setkat, jsou to kromě základních vyetření, prováděných běně i v jiných oborech (krevní obraz, biochemický rozbor krve, zobrazovací vyčetření RTG, CT, angiografie), vyetření speciální, zaměřená na dýchací systém.
Patří sem spirometrie, endoskopická vyetření dýchacích cest, alergologická vyetření, v některých případech biopsie plic.
pro tvůj klid bude mít lepí se informovat u lékaře o jaké vyetření půjde..
já osobně měla vyetření krve,spirometrii.RTG.CT
Není tady