Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 2. 3. 2010 21:16

pírko
♥♥♥----

pneumologie

Dobrý večer, mám syna 4 roky. Od září 2009 je neustale nemocny, kašel, rýma, laringitida, pak měl dokonce prej v krku zveřinec. Vezem se v tom do teď. Tak mu dělali ruzne testy, astma, alergie,krevni obraz, test z potu,nosni mandle, ale vše měl v pořádku. Doktor poradil, léčbu klimatu, tak se s ním manžel v lednu sebral a jeli spolu na 10 dni na hory. Tam to přežili ve zdraví, ale vrátili se a jsme tam zase. Hned v den příjezdu rýma, 4dny na to laringitida, nasadili jsem léky do 4 dnů začal vykašlávat a za další 3dny bylo po všem. Jenže za 2 dny dostal suchý dráždívý kašel, má ho už týden, dostali jsme na noc airus a ráno a večer spiropent, jenže furt kašle, nezabírá to a dnes dostal zas rýmu. Jsem z toho už zoufalá. tak nas doktor objednal na Bulovku na pneumologii. Jsem už z toho vyřízená co všechno tam chudákovi budou dělat. Je už sám z toho hodně špatný. Chce chodit do školky, jezdit plavat atd. pořád mu jen říkám, že až bude zdravý.Je mi z toho už zle. Chci se vás zeptat, nevíte co ho tam čeká? Byla jste některá z vas se svým dítkem na pneumologii? Co z toho nakonec bylo?

http://www.mytickerz.com/tickers/ypz5apoievjo441n.png

Není tady

#2 3. 3. 2010 21:24

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Re: pneumologie

Pírko jde o vyšetření a poruch dýchacího ústrojí, dolních dýchacích cest (tj. průdušnice, průdušek a plic), dále na onemocnění pohrudnice.
Nevím jak je to u dětí asi to bude stejné. Vyšetření, se kterými se na pneumologii může člověk setkat, jsou to kromě základních vyšetření, prováděných běžně i v jiných oborech (krevní obraz, biochemický rozbor krve, zobrazovací vyčetření – RTG, CT, angiografie), vyšetření speciální, zaměřená na dýchací systém.
Patří sem spirometrie, endoskopická vyšetření dýchacích cest, alergologická vyšetření, v některých případech biopsie plic.
pro tvůj klid budeš mít lepší se informovat u lékaře o jaké vyšetření půjde..
já osobně měla vyšetření krve,spirometrii.RTG.CT

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí