|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
...cokoli...par kousku mame dokonce ani jednou nenosenych..kdybyste nektera naahodou neco shanela,tak mi napiste,mam toho spousty,ruznych velikosti,pro holcicky,kluky....diiky 
Není tady

Lulu a v jakých velikostech? sháním nějaký pěkný sáčko na jaro pro malou vel. 104 
Není tady
okay,o vikendu se podivam..ale myslim,ze zrovna sacko nemam. :-( ..mam totiz po pribuznych spoustu obleceni,jak pro kluky,tak pro holcicky,od miminek do cca peti let holka a ctyr let kluk..mrknu na to,pak napisu.. ;-)
Není tady
...hmm,tak jsem se divala..sacko zadny bohuzel... :-(
Není tady

Lulu nevadí a rifličky nebo kalhoty vel. 98 až 104 
Není tady
mrknu se..dam ti vedet ;-) .. a radsi,kdybys jeste neco chtela,tak mi to rekni hned,pac pujdu prohrabavat krabice,abych to udelala pri jednom... :-)
Není tady

Tak kdyby ti něco hezklýho padlo do oka v té velikosti 98-104 tak dej vědět
..sukýnky,šatečky,trička...ted honem nevím 
Není tady
Není tady
ahoj...tak konecne jsem se k tomu dostala..bohuzel,takhle vetsich veci moc nemam..ale neco malo jsem nasla,vyfotim ti to a poslu..ale nejradsi bych,kdybych to treba mohla dat k sobe na rajce (je to nejrychlejsi,nemusim to zmensovat atd) a ty si to ode me preberes a pak to zase smazu,je to okay??
Není tady
hmm,ted koukam na rajceti,ze ti muzu poslat cely to album..to bych byla uuplne nejradsi..slo by to tak,ze bys mi napsala do sz tvuj email??ja ti poslu to nafoceny album (pokud to nebudu muset nejak zmensovat ;-) )
Není tady