29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
do dvou měsíců by dětičky měli přibírat 150- cca 300g týdně, potom se to snižuje na 100-300g, ale zas je to individuální.
Potvůrko 13 kg se mi zdá taky pěkně málo, znám chlapečka co má v půl roce 10 kg. Zas nebude zřejmě v dospělosti trpět nadváhou Já byla jako dítě taky pěkný hubeňour. Myslím, že s Kamčou budeme řešit něco podobného.
Sissi vydrž opravdu bude líp.
Jinak my máme dnes po očkování. Zatím to vypadá v pohodě. Kamča spí a je bez teploty. tak snad to vydrží.
Není tady
Jenda aktuální pro tetky
Sissi, já po transfůzkách dostala železo a brala jsem ho asi 14 dní, měla jsem po něm pěknou zácpu Nás očkování čeká nejdřív ve 4 měsících
Dobré slunečné ráno
Teda noc nic moc,od 4 přemlouvám drobka ať spí,ani pít nechtěl.Vzala jsem ho do postele a ani to nepomohlo,to zas budu svěží celý den
Sissi... z prvního dítěte je každá mamča hotová,ale u druhého už víš jak na to a dokážeš si vše naplánovat a tak nějak vše bereš více v klidu.
Není tady
Tak u nás se vstávalo dneska po dvou hodinách že by spurt
Já jedu dneska pro novou matraci, tak doufám, že mě agátka v noci nechá spát dýl.
Není tady
Kamča taky byla očkovaná až ve 4 měsících kvuli váze. Jinak ťukám, nemáme žádnou reakci.
My spánek klasika, v 8 tuhá a ve 4 ráno kojení.
Není tady
u nás rekord-já si večer nechala zaplou tv s tím že se každou chvíli vzbudí-usnula jsem,a norlmálně se vzbudil až po 5 hodinách spánku -jeho
,pak k ránu zas ta blbá rýma tak kručel-ale nebrečel-tak jsem si ho vzala do postele a spali jsme dlouho.......
,ted jsem si udála náký další aranžmá na velikonoce a čekám kdy začne řvat hlady-at můžem pak vyrazit na socku s žádostí o porodný.....-sem to napsala blbě-myslím až ho nakrmím-ne že tam půjdu s brečícím
Není tady
Ahoj holky!!!
SISSÍKU, POTŘEBUJEM NOVÝ CHLÍVEK!!!!!!!!
Holky, mě Matýsek jí nějak divně. Jednou hltá a po 7-10min. odpadne a nechce, jindy pocucává třeba půl hodiny... Ale nechci ho nutit, to pak zvrací... Takže ho nechávám, jak chce... Taky ho večer nebudím, i když vydrží chrupat třeba 5-6h. - bohužel většinou v čase od šesti do půlnoci... což je na prd, protože to já prostě neusnu... Od půlnoci to pak bere po dvou - třech hodinkách.
Mag, ten výlet ti závidím, musí to být pohůdka, nést si Agi pěkně v kapse, jak klokan - ale já se toho prostě bojím, navíc M. mě od toho dost zrazuje... takže my výletíme po městě s kočárem... ale máme tady pár slušných lesíků a parků, kde se dá taky hezky procházet
- i s tím kočárkem.
Není tady
Dají, tak to Kamilka zvládla očko skvěle
Sudi, třeba byste dostali neco návdavkem
Není tady
mag-tak s toho strach nemám že by dali nákej bonus ,doufám že tam nebudu stát ve frontě s ....menšinou-to bych musela odejít-nebo se rozbrečím
-jako když jsem tam byla poprvé kdysi-jen já a cikáni.....sem norlmálně odešla se slzama v očích-že jsem náká socka
Není tady