|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Máma je lepší..ale občas má slabé chvilky jak umřel ten brácha..furt si to vyčítá 
Tak ted se zabaví mimčem, furt nám něco kupuje..
takové kravinky jako dulíky, flašky..a kastrůlek na vodu dnes...a tak
Jo a trička s dl.rukávem..
Není tady
Tak Clari my přibrali za 14 dní 380 g,takže by to okolo toho kilča mělo být,schválně uvidíme kolik to bude.
Není tady
Myslím, že minimální přírůstek je 150 za týden, max. nevím.
Leni, krásný 
Není tady

jsou skvělý 

Není tady
Clari ten vytoužený úsměv dokáže zázraky co?Matěj se někdy usměje na mě,jinak se směje na všechny ostatní,hlavně cizí lidi a včera na dědu
Ale hlavně jsou jeho kamarádi masky na zdi
ty jak uvidí tak se na ně šklebí a povídá jim 
Není tady
Čoveče Clari, zdá se mi to, nebo je tam jistá podoba s tvým avatarem?? 

Je sladká 
Není tady
Pěkně se nám ty dětičky vyvedly
máme z nich radost a kdyby jsme se viděli co na ně děláme za ksichtíky
jen aby jsme z nich vyloudili jeden úsměv.
Není tady

no prostě jsme z nich naměkko
já třeba strašně ráda poslouchám, jak Kristýnka dýchá, když spí.. A vůbec zvuky které dokáže vyloudit, někdy i píská 
Není tady
Ahoj holky, teda kulíšci jsou úžasný.
Jinak s tím přibíráním, my jsme na UV a za týden přibrala jen 80 g
, ona teď přes den sní po 3 hodinách max 80ml
a Nikola je kost a kůže po tý nemoci a nemůžu do ní nic dostat, prostě má strašný nechutenství. Už jsme i mysleli jestli nemá ment. anorexii, protože to je fakt děs 
Nikču mám do čtvrtka doma, nebudu riskovst, že zas tam za dva dny něco lapne, tak jí dávám ještě čas. Byly jsme dopol venku, je tam nádherně a odpol je taky vytáhnu. Ovšem problém je, že jak se s kočárem nejezdí, tak je řev, takže nehrozí, že bych něco dělala na zahradě 
Jinak mám taky hodný dítko, občas se vzteká, když má svůj den, ale vesměs je to pohodářka, až na to jídlo
Včera jsem jí krmila v 11 večer- budila jsem jí a pak jedla až ráno v osm, takže devět hodin bez jídla. Když jí krmím v noci a budím jí, jí v polospánku a to je jediná doba, kdy je schopná se normálně najíst a vypije toho relativně dost. A jinak naše Sofi vrčí
Asi se jí líbí ten zvuk, tak na nás vrčí 
no my taky musíme jezdit s kočárem, jinak řev. Dnes spal půl hodky, jinak dnes hrůza, furt jí 
Upravil(a) sissi (23. 3. 2010 13:50)
Není tady
Tak teď jsem vážila Nikolku a od tříletý prohlídky v lednu zhubla třičtvrtě kila, takže nemá ani 13 kilo, to je strašný 
Potvůrko mě včera na alergii řekla sestra že je Honza hubenej a měl by přibrat.Měří 171 cm a váží 54 kg.Přála bych jí vidět kolik toho sní.A o Nikče ani nemluvím,ta je hubená ještě víc.
matěj na mě taky vrčí při kojení a když spí tak chrápe
teď ještě dospává v tašce od kočáru,takže pak bude velkej hlad.
Není tady

Potvůr holky halt chtějí být modelky a pracují na tom už teď 
A já už jsme dostala jarní alergii. Celé těhu jsem od toho měla pokoj a dneska jsem hrabala trávu pod lískovým stromem, a protože už kvete, tak tu teď prskám a oči mám opuchlé. Chjoooo. Musím vyšetřit nějaké léky, které se smí brát při kojení. Doufám, že nějaký existujou.
Mag ... co ten váš domeček? Přesídlíte na léto?
Není tady
Tak my byli odpol venku a v kočárku jen tak podřimoval.. Pak jsme vytuhli spolu v 5 do 7..
Ted se napapal, vykoupal a usnul, tak čekám co bude 
Není tady
no holky u nás i dnešek překvapivě dobrej
,tak snad mu to vydrží....v kočárku spí parádně-dokonce i pod balkonem jsem ho nechala-byli jsme pocourat ve městě a nechtělo se mi ho budit že ho vytáhnu z kočárku tak jsem ho tam nechala a vydržel asi půl hodky......
i něco velikonočního jsem si naaranžovala a natírala jsem tabulky
....
Není tady
Ahojky
Mě dnes rano někdo vyměnil dítě
Včera to byl andílek,krasně spala v kočarku a i jinak byla pohodova.A dnes děs běs
Dostala hysterak,když jsem jí davala čepičku
a potom spala pořad tak na půl oka.A když se stalo,tak ani nemluvím.Dnes jsem neudělala lautr nic
,ale v nohach spoustu prvních jarních kiláků
Potvůrko,to maš teda trapení s Nikčou
13 kilo je fakt dost malo
A le na fotkach nevypada,že je takovy hubenour.
Peti,tak to není co zavidět 
Není tady
Jitu, u nás jsou čepky neštěstí, to je zaručené na pláč 
Jinak chudátko byl tak utahaný za celý den vzhůru, že ted po papání usnul a chrupká.. 
Není tady
Baf 
Já mám v nohách taky hodně jarních kilometrů, dala jsem pěkný výšlap, malou v manduce, zvládla to skvěle, já byla zpocená až na... 
Peti, tak alergii fakt nezávidím
A na barák se v létě přesídlíme, ale tak mlátit omítku
jsem myslela, že se přestěhujeme letos, ale myslím, že až příští rok 
Potvůr, pořád nějáká trápení 
Není tady
potvurkapodivna napsal(a):
Tak teď jsem vážila Nikolku a od tříletý prohlídky v lednu zhubla třičtvrtě kila, takže nemá ani 13 kilo, to je strašný
13kg?? 

To je málo ne?? Když tady jsou roční dítka i 10kilové
Já tomu teda prd rozumím...
A hrozím se čtvrtka, jestli malý přibral 
Není tady
Holky furt mám pocit, že další dítko už nikdy 

Je to náročné, malý je jeden den ok, druhý den je mi do pláče jak jsem vyčerpaná a nevím co mu schází...jak ho bolí bříško a tak..
No, třeba mě to někdy přejde
....protože ho miluju nadevše....bych za něj dýchala 
Není tady
Sissi, dej vám oboum čas, je to pro oba hodně náročný. Já si Niki moc neužívala, ikdyž nebyla nějak problémová jako mimčo, teď si to nějak dokážu užít víc
No dneska jsme s Niki cvičily, zítra jdeme na rehabku a je fakt kost a kůže
, na těch fotkách to možná tak nevypadá, protože má vypouklý bříško, protože má svalovou hypotonii, má prostě ochablé svalstvo. Snažím se jít nějakou střední cestou, ale už mi rupou nervy. U oběda se mi po dvou lžících málem pozvracela
Neznám, že by si vzala rohlík nebo chleba a jedla ho, jak je někde maso, tak to taky nechce, prostě děs a hrůza, ovoce a zelenina vůbec. Teď jsme dostaly železo, protože je chudokrevná, je jak bledule
No můžu jen doufat, že z toho vyroste. Ona vlastně má jen dvakrát takovou váhu jak tříměsíční Sofi. Ale čím víc se na ro jídlo soustředíme, tím je to horší. A přitom žádný sladkosti nebo mlsky nedostává, to jen výjimečně, když fakt dobře jí.
Potvůr, obdivuji, jak to zvládáš s malou a Niki
Vždycky se něco najde, co si chudiny užíváte 
No, doufám, že se to u nás upraví...bo zešedivím
Ale říkám, nedala bych ho za nic na světě, je to moje sluníčko 
Není tady
Holky já po tom cs a následné trancfuzi dostala brát železo a folicum. Jak dlouho to mám jako brát??? Však toho je jak nas....
A většinou zapomenu stejně 
Anebo nemám čas?? 

Tak jdu spát za drobkem, brou noc všem 

Není tady