|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Já tu Blatnou vyšetřím. A pak vám řknu, kde se tam sejdem. Takže platí ta Blatná? Leni je to pro tebe v pohodě?
Sudi já dávám do šátku návleky. A nebo capáčky.
Mag , kam přes ní jezdíš, jetli to smím vědět?
Není tady
sudina napsal(a):
lnáře lnáře......já sem blbá.......lnáře to byli....
To je hned vedle 
Není tady
PetraP napsal(a):
Já tu Blatnou vyšetřím. A pak vám řknu, kde se tam sejdem. Takže platí ta Blatná? Leni je to pro tebe v pohodě?
Sudi já dávám do šátku návleky. A nebo capáčky.
Mag , kam přes ní jezdíš, jetli to smím vědět?
Do Budějovic
Není tady
Peťo snad to bude v pohodě,ještě jsme nikde mimo město nebyli,ale Matěj v autě usíná,akorát kočár se mi asi do auta nevejde,musím to vyzkoušet.
Není tady

Leni tak nás pak informuj
Kavárničky tam jsou a můžeme se projít zámeckým parkem
Není tady

Jéé, holky, vy domlouváte srazík - to se máte
Tu procházku vám závidím a taky že se poznáte osobně, to je fajn!
K tomu oblékání - my máme v kočárku ještě fusak s beranem - ale je fakt, že jinak je Maty nalehko - jen body a polodupky a slabej kabátek a čepka... tak snad přehřátej není 
Jo a od včera mi dělá hokej v kojení - dříve to bývalo jak švýcary po třech hodinkách a teď si v klidu chrupká i 4 nebo 5 hodin
- tak ho nebudím, to by si "řekl", kdyby měl hlad, ne?
Jen mě pak dost bolej prsa a tvrdnou, ale zase nechci odsávat, aby měl dost, až se vzbudí...
Pláče už tolik není, ale Agátka to ještě nebude

Není tady
Ahoj 
Tak já jsem vzhůru od pěti 
A Agátka něják přestala vynechávat kojení v deset, takže teď jedeme celý den po třech hodinách 
Pokouším se nás objednat na oční a mají tam po třech zazvoněních záznamník, to bude peněz 
Není tady

Dobré ránko,
dám deset let života za celou noc nerušeného spánku!!! 
Kristýnka se budí co dvě hodiny. A plačtivá je i teď, nevím co s ní
spí jen v kočáru nebo v autě. Takže vám ty spící miminka pořád závidím 
Včera jsem řídila po čtyřech měsících od složení zkoušek v autoškole, hrůza, zablokovala jsem největší křižovatku která po cestě byla!
Ale bála jsem se že to bude horší. Tak teď už nesmím ztratit odvahu a trénovat a trénovat. Akorát se bojím jezdit s Kristýnou, než se vyjezdím 
Není tady

Jo, a od včerejška mě bolí jedno prso - vevnitř, taková ta tvrdší část když si ho zmáčknu...tam kde se dělá mlíko, asi. TAk snad to nebude nějaký zánět nebo něco, to by mi scházelo 
Není tady
Clari, k řízení gratuluju a vydrž
zánět to snad
Venku to vypadá na překrásný den 
Není tady
Ahoj holky,
já musela v noci vstát a dát malýmu napít,protože mi bolelo nalité prso,kupodivu to co se nalévá méně a ze kterého malej moc pít nechce.
Clari u nás je to to samé,doma nespí,jedině v kočáru nebo v autosedačce.Teď se ho snažím uspat doma,potřebuji vařit,ale nechce usnout ani když se mu chce spát.
U nás si na pěkné počasí musíme ještě počkat,je mlha,ale už se začíná zvedat.
Není tady

Ahoj,
Clari tak z toho prsa dávej perle hodně pít. A řízení trénuj a trénuj. Třeba v létě uděláme srazík zimňat, tak ať můžeš dojet 
A já hlásím průser na ten pátek
Nemám auto. P volal, že ráno nedojel do práce, že má auto odtažený v servisu a bude h mít až příští týde. Takže potřebuje moje
Takže se asi budete muset zrazit beze mě. A nebo to o týden odložit ...... ? To nechám na vás. Fakt mě to štve, ale nedá se nic dělat 
Není tady
Peti, tak to odložíme
To neva.
Normálně mi začala Agátka na stará kolena usínat u kojení, táhne pět deset minut a pak vytuhne 
Není tady

budu muset při kojení sledovat hodiny.. přijde mi že kojím deset minut z obou dohromady. No a taky jsem právě koukala na stránky kojení.cz a zjistila jsem akorát, že všechno dělám blbě!! Špatně je Kika naštelovaná u kojení, špatně přisátá, a tak dál - už tam nepůjdu 

ale psala mamka že viděla Kikušu na fotkách a že má naducaný tváře, že hlady určitě není 
Holky, doufám že až se slezete, dáte tu nějaké společné fotky, ať z toho my ostatní taky něco máme 
Schválně čí mimís bude dělat největší brajgl, vsadím se že si ani moc nepoklábosíte 

Není tady
PetraP napsal(a):
Holky ta reakce na TBC e normální. Vyhnisává to, pak se to vylupuje a zase vyhnisává. Někdy hned, někdy až později. Havně, že je rakce. To znamená, že se tvoří protilátky. Někdy se kvůli tomu, že to není zhojené, musí odkládat i očkování ve třech měsících.
Sissi ta reakce se může objevit až později
Sissinko Tobiášek má tříměsíční koliky a to znamená, že to přede až ve třech měsících jeho věku. Je to hlavně spojené s tím, že se moc nehýbá a ty prdíky sám nedokáže vyhnat. Až se začne mrskat, tak bude prdět sám. Zkus o dt na bříško. To někdy pomáhá. Ale u vás asi bude hodně zlobit ten Nutrilon. Jak často ho dáváš? A nechceš to změnt třeba na Bebu? A nebo Sunar?
Peti nutrilonu dávám 2x denně. a právě se mi zdá, když jsem dala jen 1x, že mu dělá dobře na bříško. Včera na noc jsem mu nedala a nevykadil se a dnes na noc jsem mu dala a vykadil se.
Dávám mu co nejvíc odemně. Holky a ted je kámen urazu u nás, že vyžaduje prostě být u prsu dokud nenusne, pak ho oddělám a on spustí
Však to nejde mě mít jako dudlík 
Jinak ty noci jsou fakt ok, dnes vstal ve 4 a pak v 7, naposled papal v 11.
Není tady
Peťo to víš že to odložíme a počkáme na tebe
Příští týden čtvrtek nebo pátek mohu vzít i děti,mají prázdniny 
Clari já kojím všeho všudy 15-20 min a pak už malej nechce.Neplače hlady takže to neřeším.Ve čtvrtek se jdeme vážit,tak jsem zvědavá na váhu,trochu mám strach kolik bude mít.Měl by za ten měsíc přibrat tak kilčo.Já ho přikrmovat stejně nebudu,takže budeme dál kojit,kdyby měl ode mě málo tak by nespal přes den i 5 hodin v kuse.
Upravil(a) Leninka41 (23. 3. 2010 10:08)
Není tady
Jo jinak brý ráno 
Leni tak to malý je přicuculý i hodinu..a nejraději by byl furt. Musím ho to odnaučit, to tak nejde 
Není tady
Tak Matěj má dudlík,takže mu ho stačí dát do pusiny a on si dudlá.Mít ho hodinu u prsu,tak mám bradavku úplně bolavou,on má pěknej tah
Taky se rychle napije,protože mu to hodně moc teče,chuděra kolikrát nestačí polykat.Teď mi vytuhnul na posteli,jsem zvědavá na jak dlouho.
Není tady
No Leni, taky mě to se.e, že je tak rád u prsa
A jak se vzteká, potvůrka 
Je pěkně už vyčuranej 
No a řešily jsme s mámou ty dudle na flašky, jak se jí malý zalknul včera. Tak mu pasuje placatý boček č.2 Z jiného se taky zaliká, jak hltá, je naučený z prsu tahat.
Máma vyplašená kupuje každý den nějaké cumle na to 

Není tady
Jo a dudlík máme, on si pocucká a pak ho vyplivne a někdy se tak vzteká že ho nechce vůbec 
A chudatko se mu kolem něj udělaly potničky nebo co to je.
Holky co zabírá na pupínky??? asi potničky 

Není tady
Buď ráda Sissinko že jí máš
a že hned přišla na jiné myšlenky a ožila co? Vidím mojí mamku,chtěla abych to dala pryč a teď za ním běhá a chová ho a povídá mu,včera i táta u něj seděl a povídal si s ním a vracel mu do pusiny dudlíčka 
Není tady
Sissi já taky myslela,že má Matěj potničky a bylo to novorozenecké akné.Máme na to od dr. mastičku. Jsou to takové červené pupínky podlité vodou a některé jsou bílé.
Není tady
No Leni, tak vypadají, má jích na stran asi 5 a kolem dudlíka 
Jo, jinak můj otec..děda novopečený se nebyl ještě ani podívat, at jde někam 
Není tady

Leninka41 napsal(a):
Clari já kojím všeho všudy 15-20 min a pak už malej nechce.Neplače hlady takže to neřeším.Ve čtvrtek se jdeme vážit,tak jsem zvědavá na váhu,trochu mám strach kolik bude mít.Měl by za ten měsíc přibrat tak kilčo.Já ho přikrmovat stejně nebudu,takže budeme dál kojit,kdyby měl ode mě málo tak by nespal přes den i 5 hodin v kuse.
Leni, doufám že neblábolím, ale náš doktor říkal, když jsem se ptala jestli Kika není "pod míru", že dítě má přibrat ty první měsíce (nebo první měsíc...) snad jen 600 g, takže Kika se narodila 3,5kg a v šesti týdnech měla 4,4kg, s čímž byl naprosto spokojený.....
Není tady
Konečně vám můžu ukázat Matějovo dásnění 
![]()
Není tady