29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mag asi kvůli žloutence,měli jim jí měřit.
Není tady
Jsem si to myslela Tak snad půjdou brzo domů
Není tady
Tak my už spíme
Akorát jí zase odpoledne bolelo břicho a nechce mi večer už jíst. Vlastně toho ani přes den moc nesní
Za týden jdeme na tříměsíční, tak jsem zvědavá, kolik má.
Nikolka zase odpoledne měla 39 Zítra už jí ty atb snad zaberou a bude jí líp.
Tak já jdu hodit koupel a pak chvíli pracovat a pokud ještě bude energie, tak budu chvíli malovat
Na české hrady taky jezdíme, teda teď v létě jsem nebyla. Rok zpět jsme byli právě na Švihově tuším Je to taková dámská akce a pak spíme v autě. Jé tak to si možná zažila jak všechny vyhnali ven, že je tam bomba
To bylo tuším na Švihově. Jinak dřív jsem jezdila na Benátskou noc, ale to jsem byla mladší
Ty hrady jsou takové komornější.
Není tady
My taky už spíme,dneska spal opravdu hodně,tak snad vydrží i v noci
Není tady
My též spíme už od 7, nic nevypila a vytuhla u prsa, tak jsem jí nechala. Tak jsem zvědavá kdy mě bude budit
Není tady
No měřili jim tu žloutenku, ale na nasvícení a na propuštění domů taky ne. Dr jí řekla, že je přeci jen 3,5 starý tak prej ať ještě chvilku počkají, aby se pak nemuseli vracet na opalování. Tak snad už brzy půjdou.
Není tady
To je těžký,nás se žloutenkou pouštěli a měla jsem ho dávat k oknu a ještě teď má žloutenku v očích,jinak je to dobrý.
Koukala jsem mu na to TBC na ramínku a má tam jen malou bulku,asi mu to hnisat nebude,to bude mít málo protilátek.
Není tady
Dajaja napsal(a):
Na české hrady taky jezdíme, teda teď v létě jsem nebyla. Rok zpět jsme byli právě na Švihově tuším
Je to taková dámská akce a pak spíme v autě. Jé tak to si možná zažila jak všechny vyhnali ven, že je tam bomba
To bylo tuším na Švihově. Jinak dřív jsem jezdila na Benátskou noc, ale to jsem byla mladší
Ty hrady jsou takové komornější.
To jsme byli zrovna na Točníku, ten nás ale zklamal, tak jsme se vrátili na švihov
Není tady
Jitu přesně jak píšeš měla by vypít 525 ml za den aby přibírala. Ale nehroť to přesně, mně Kamča svojí dávku nevypije a stejnak přibírá. Je to vážně plus mínus.
Není tady
no já vážila dneska a malá přibrala 40 za tři dny
Není tady
Já jsem byla prvně v Bělé a další rok na Švihově. Mně se zas líbí Bělá, páč to tam znám jak své boty Bože jak já bych zapařila
A propo proč kupuješ lístky tak brzo? Mám dojem, že my to vždy řešili na poslední chvíli.
Není tady
Mag ber v úvahu,že roste,vytahuje se,důležitý je že něco přibrala.Nám jsou skoro dupajdy co z nás minulý týden ještě padaly a na vážení jdeme až 25.3.
Není tady
Domlouváme se celá parta,tak aby pak někdo necouvl My to právě zase známe na Švihově, to je kousek od nás
Já se taky těším, jak zapaříme
S telefonem u ucha, abych soustavně kontrolovala tchýni a v osm pofrčíme domů
Není tady
Leninka41 napsal(a):
Mag ber v úvahu,že roste,vytahuje se,důležitý je že něco přibrala.Nám jsou skoro dupajdy co z nás minulý týden ještě padaly
a na vážení jdeme až 25.3.
Leni, já vím a jsemzatím v klidu, převážím jí v neděli, přijde mi že pije dost, tak třeba ten váhový skok bude zítra U nás už se taky spí
Není tady
My teď přibíráme hodně, ale je mi jasný, že nastane zas doba kdy to tak nebude a já zas budu psycho
Dítka rostou a přibírají ve skocích. Snad 2 měsíce jsme měli oblečení 50, pak jsem nakoupila 56 a ty už jí za chvíli nebudou, z toho vyrostla mi přijde během 14 dnů.
Není tady
To máš dobrý, že to je kousek. My to máme všechno daleko. Já to rozhodnutí nechám až to bude aktuální.
Není tady
Ahoj holky,
to nemáte co dělat, že už jste pokecaly 4 stránky
Já byla dneska u sestřenice, co má stejně starého a stejně nedonošeného chlapečka, jako je Dany. Byla docela srande je sledovat na hrací dece, jak mlátí do hraček
Až budu mít fotky, tak je sem dám
Mag budeš ta nejkrkavčivější matka na celém světě
Já doufám, že v létě už někam vyrazím.
Ideální váhový přírůstek u miminka je 100 g na týden . Ale je to orientační
Není tady
Peťo to víš maminy na mateřský přeci nemají co na práci tak vysedáváme a vykecáváme se na babinetu
Není tady
Nejkrásnější pohled na mimčo hotovej andílek :
Není tady
Leni to je nadherna fotečka
Tak u nas už se taky spí A opět v postylce
Tak jsem jí nakojila,nachystala 50 na dokrmení.Tu vyzunkla a spustila křik,tak jsme ještě udělali a vypila 40
tak tam mam asi opravdu kulovy
Odpoledne vydržela v lehatku a k tomu jsem ji pustila meditační CD,ktere jsem poslouchala i v těhotenství.Líbilo se jí to
Byla tady opět tchyně,takže jsem si zase toho klidu nějak neužila.No ale ma velke plus-mam vyžehleno Sice jsem se snažila protestovat,ale když už tady byla
a tak nějak jsem i rezignovala
Tak jdu přilehnout ,kdoví jak to bude v noci.To je pokažde překvapení Když si leham,tak si říkam,dnes to bude lepší
Tak třeba bude ..........
Sissi to vůbec nezavidím,jsem si vzpomněla,jak mi bylo
Tak dobrou,už taky padam na ústa
Není tady
Brý ranko
U nás noc jako vždycky, v šest jsme vstávali, mládě dospává, mně už to nejde
Leni, moc pěkné
Jak jsem včera byla ve městě, tak jsem si šla vyřídit porodné, na úřadě jsem musela do mezipatra, myslíte, že mi někdo s tím kočárem pomohl Jo jeden chlap mi galantně podržel dveře
A taky jsem se včera domluvila v práci na ten můj čtvrtúvazek, teď se ještě budu snažit protlačit, abych začala až v záři
Jo a maminu včera naboural jeden i.diot, co jí nedal přednost, když vyjížděl z vedlejší. Naštěstí ve městě a odnesly to jenom plechy.
Jitul, tak to neporadím, nemáž možnost si půjčit váhu a pár dní hlídat, kolik si od tebe vezme?
Upravil(a) mag (4. 3. 2010 7:53)
Není tady
Dobré ráno,
tak my jsme taky vzhůru jako vždy od půl 6 a koukáme.
Mě se zase vracejí moje problémy s kůží co jsem měla těhu,takže jdu pohledat mastičku než se mi to rozleze.Zatracený hormony
Není tady
Leni, já mám obličej už zase jak puberťák
Není tady
Dobré ranko!
My dnes spali od půlnoci do šesti
Teď koukáme, ale na dlouho to nevidím... Pak ho budu muset zabavit, na dospávání to nevypadá ani náhodou! Mám prádlo v pračce a vůbec netuším, co uvařit.
Jo, a klube se sluníčko, tak zase vyrazíme ven.
Mag, pak že jsou horší řidičky ženský Tak hlavně, že mamka ok.
Sudi snad brzo pustěj Ono je lepší si tam den dva počkat, než se pak dočkat nějakých problémů.
A Sissinka měla z toho císaře snad radost a teď si užívá. Tak ať je dobře Hlavně, že už má Tobíka u sebe!
Leni, krásná fotka - si vyhraješ, viď?
Není tady