|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Takže Nikiska vás pozdravuje,jsou v pořádku,Tomulkovi se to pěkně hojí,tak mají kontrolu až za měsíc.Akorát nemůže na pc,mají ho nějaký rozbitý.
Tak v úvahu přichází asi jen kavárna a těch tady moc nemáme,jedna je na malém náměstí a druhá v OD Labuť,já bych volila tu druhou a nebo pak cukrárna ve Hvězdě,tam mají výborné poháry a horkou čokoládu.
Není tady
No u nás se ted 2 hodky poplakávalo...jak ho bolelo bříško
Zkouším vždycky vše...nožky, polštářek, držet ho..ale nezdá se mi že by to zabíralo. Vyprdkal se pak a spinká. Zž jsem chtěla jít na tu rektální rourku 
Není tady
A já vyhlížela prince a neviděla jsem ho...Hostětín je 10km od nás...jsme tam měli i chalupu..to je pr.el světa 
Není tady
My jsme dnes celkově nevrlí,špatně pije,málo spí,akorát v kočárku víc zabral,jinak tady pořád vrčí a poplakává.Musíme ale vydržet do koupání,doufám,že se v noci zklidní.
Není tady
Já nevím...kdy to bříško ho přestane bolet...jako v jakém věku 
Leni mně dnes v kočárku pochrupával málo, jak jsem zastavila, už měl oči jak pětikačky
Ale doma ještě pak chrupal 20min v něm což je rekord 
Není tady

Holky ta reakce na TBC e normální. Vyhnisává to, pak se to vylupuje a zase vyhnisává. Někdy hned, někdy až později. Havně, že je rakce. To znamená, že se tvoří protilátky. Někdy se kvůli tomu, že to není zhojené, musí odkládat i očkování ve třech měsících.
Sissi ta reakce se může objevit až později
Sissinko Tobiášek má tříměsíční koliky a to znamená, že to přede až ve třech měsících jeho věku. Je to hlavně spojené s tím, že se moc nehýbá a ty prdíky sám nedokáže vyhnat. Až se začne mrskat, tak bude prdět sám. Zkus o dt na bříško. To někdy pomáhá. Ale u vás asi bude hodně zlobit ten Nutrilon. Jak často ho dáváš? A nechceš to změnt třeba na Bebu? A nebo Sunar?
Není tady

Mag ty to máš 70 kiláků
A troufáš si do toho? A není na cestě od tebe do Strak nějké jiné město, kde by jsme mohli srazit?
Není tady
holky u nás se odpoledne stal asi zázrak......nebo mi někdo vyměnil dítě...
šli jsme pro adama do školky,pak jsme byli venku-bylo fakt nádherně-adam jezdil u baráku s traktůrkem-šlapacím,štěpa spinkal bez probuzení celou dobu v kočárku a já se vyhřívala na sluníčku....balada...
a doma zjistil že koukat na kolotoč není zas taková nuda
-zakvičel jen když se zastavil......,pak usnul v lehátku já ho přenesla do ložnice a bez zabrečení usnul v pohodě...........jupííííííí
Není tady
Sudi 
Peti, no jo mám, taky mě to překvapilo
Je to hodina jízdy, Horažďovice by byly parádní, ale já to tam neznám
Tak já budu ještě přemýšlet
Ale hodina není zase tak moc 
Není tady
PetraP napsal(a):
Sudi
![]()
A zítra zase po staru![]()

To od tebe nebylo pěkné 

Není tady
U nás se dneska taky spalo hodně
Asi to dělá ten čerstvý vzduch a zítra plánuju delší výšlap s mandukou, tak snad to Agi vydrží 
Není tady

Mag a co Blatná?
Ale zase nevím jak Leninka. Jestli by se jí chtělo cestovat
A u nás se dneska zase nespalo. Takže jsem zase měla celý den batoh na břiše 
Není tady

mag napsal(a):
PetraP napsal(a):
Sudi
![]()
A zítra zase po staru![]()
To od tebe nebylo pěkné
Zkušenost
Sudi 
Není tady
Holky tady je něco v Horažďovicích http://www.czecot.com/cz/restaurace/516 … orazdovice
Není tady
Ta by byla ještě lepší, je to lepší cesta. Tak uvidíme co Leninka 
Není tady
Mě to je jedno,ale moc to v Blatný neznám,tímhle směrem moc nejezdím.
Není tady

Jj Sudi, přesně ta. A je tam keška v takové jeskyni 
A mají tam v parku stádo daňků
Není tady
Hele a já přes ní tak často jezdím a na zámku jsem ještě nebyla ani ve Lnářích 
Není tady
mi se tam kdysi náhodou dostali do toho zámku-byl tam v jednom patře jako hotel....nevím jestli to ještě funguje... když jsme projížděli z dovči na motorce,mám na to hezký vzpomínky bylo to tam super....ta zahrada...bazén sama pro sebe.........
Není tady
sudina napsal(a):
mag-jak agátku na ven oblíkáš když jí neseš?a co na nožičky-myslím náký botičky nebo tak.....
mi by jsme měli dostat k tý manduce návleky......
Sudi, v šátku jen bodyčko, punčošky a capáčky a přes nás mikinu a zítra má být dost teplo, ale zase ta manduka neobepíná tělo jako šátek, takže punčošky, návleky, capáčky, tím nic nezkazím, na bodyčko možná přihodím lehkou mikinku a na hlavu čepici, přes nás mikinu, ale to nevím, jestli už se neupečeme. 
Není tady