29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Markeeet napsal(a):
Stejně nás budu pořád hledat v těhulích --- ach jo
...co myslíte, ještě poloslepá zívající jsem zamířila do těhulí
Takže dobré ráno maminy U nás zas byla divočina, Kika totiž včera večer spala několik hodin v kuse a vzbudila se akorát, když byl čas spát pro nás. A zase se ozvaly prdíky, takže brečí a brečí.. nic, jdu s ní něco udělat
pěkný den!
Není tady
Dobré ráno holky
Tak jsem vás našla a přeji všem maminkám všechno NEJ NEJ NEJ miminkám hodně zdravíčka a málo trápení.
Malej ještě chrní a já chtěla s ním, ale po porodu mám trable s vyprazdňováním a tím pádem mně bolí i konečník a začíná mně to zmáhat, tak tu čučím a někoho vyhlížím
Není tady
Dobré ráno
Ahoj Marluk,tak to my nespíme od 6 a oči má jak pětikoruny,takže to na spánek nevypadá,ale já jsem vyspalá,usnula jsem totiž už v půl 8
Není tady
Ahoj, taky jsme vzhůru od šest, dávám se do kupy, jedeme dopráce
Není tady
To se máte,já ho budu muset vzít alespoň ven,abych ho uspala a stihla něco uvařit.Protože se tady pěkně vzteká,že v tý postýlce nebude
Není tady
Agátka se zase zubí, teda spíš dásní na kolotoč v postýlce, tak jdu rychle hodit make up, přebalíme, nakojíme a v devět razíme.
Není tady
Já se hrozně těším na usmívání,tak krásně se směje když usíná,že mi to chybí vidět i normálně jak se směje.
Není tady
Ahojky! Tak my taky dneska vřískáme!!! Nevím, co mu přelítlo přes nos, ale v noci spal mezi kojením vždy půl hodiny a pak pláč... příp. doba strávená vracením dudáka do pusinky... hrůůůůůůůůůza! Mám toho dost. Teď bude jíst, tak doufám, že pak zabere - aspoň na chvilku. Všechny aktivity odkládám a půjdu taky zalehnout...
Nevím, co drobka trápí, bříško ne, protože prdíkuje pěkně (to je úlet, jak to tady píšu )
Marluk, mě pomohly ty glycerinový čípky - stačily dvakrát a už jsem OK. Tak je zkus, prodávaj je v lékárně.
Tak já jdu, než se mi uřve!
Hezký den!
Není tady
Mag, krásnej výraz - že se "dásní"
Není tady
Ahoj maminy, my jsme vzhůru od půl 6. V noci jsme měli hrůzostrašnou příhodu. Začal nám vřískat monitor dechu, tak jsem hned vylítla, Kamču vzala do ruky a trochu s ní zatřásla. Byla jsem pěkně vyklepaná. Logicky si to odůvodňuju tak, že se jen vykopala nahoru z desky, protože ty senzory máme dole, ale zas nahoře spí pořád, tak si tím na stopro jistá taky být nemůžu. No holt s náma v posteli prostě spát nebude.
Marluk já jsem asi 10 dnů po porodu trpěla zácpou a čípky mi taky nakonec pomohly.
Není tady
Market je to boj když nevíme co jim je,ale jak ho pochovám,je klid takže nechce být sám.
Není tady
Dajajo to by mě taky vylekalo,tak hlavně,že je v pořádku
Není tady
Nám už se to stalo potřetí. 2x první týden co jsme byly doma z porodnice, vždy v podvečer no a včera. Snad to byl vždy jen planý poplach. Nevim jak velká je pravděpodobnost, že by se vážně zapomněla nadechnout
Není tady
To nevím,ale snad už se to nebude opakovat.
Není tady
Děkuji za radu holky
Já si ten čípek dneska dala, ale u mně to je problém už od těhotenství. To mi pomáhla hořčík, ale když jsem ho vysadila tak jsem měla těsně před porodem šílenou zácpu a asi se mi při tom udělala nějaká prasklinka a vždycky když jdu na velkou tak to pak děsně bolí, prostě se mi to nestihá hojit a ještě k tomu jdu ztuha, potřebovala bych něco na průjem, asi zkusím zase hořčík, ale zavolám doktorce jestli to nevadí když kojím.
Není tady
Dobre rano maminy
Ani nevím,kolikrat jsem byla vzhůru za noc Je teda pravda,že mala usnula docela dobře večer ve sve postylce
Ale potom to už za moc nestalo
Něco jsem stihla naspat,protože jsem odpadla s ní .Rano to taky vzala nezodpovědně vůči mamince
a nějak ji už nešlo usnout.Asi půl hodky
koukala na plyšačka,ale potom to byl zase mazec.Tak jsem ji v 9 dala do kočarku a na dvorek.Krasně tam na ni svítí sluníčko a mala spí
Tak ted nevím,co dělat dřív.Ale jsem se zahlídla v zrcadle
takže bych si potřebovala umyt hlavu,nějakou masku na obličej a nebo spíš jít na plastickou operaci
jedine pozitivní je,že kila jdou krasně dolů a už na mě plandají i rifle co mi byly před tím těsne
Daji a jak jsi to myslela s tou vahou.Když ma mala asi 3,5 kg krat 150,tak vychazí nějakych 525.Tak to ma vypít celkem 50 ??? moc tomu nerozumím A když jsi malou vytahovala,tak normalně dychala??
Není tady
Jituš na nespavost podzimňátka radi slunečnicový olej s levandulí.Já to budu zkoušet.Je to levandule - angustifolia a je to ta do aroma lampiček.Do polévkové lžíce oleje 3 kapky.Potírá se tím mimčo.
Není tady
Leninka41 napsal(a):
Jituš na nespavost podzimňátka radi slunečnicový olej s levandulí.Já to budu zkoušet.Je to levandule - angustifolia a je to ta do aroma lampiček.Do polévkové lžíce oleje 3 kapky.Potírá se tím mimčo.
Leni ted jsem tam na to taky koukala a už si to píšu
Jenže do Zn. se dostanu kdoví kdy.jsem tam byla včera,že jsem to nevěděla
Jakou používate kosmetiku pro mimča??Ja mam ten olejíček od Hippu a nezda se mi nic moc Ještě se male udělalo par potniček,to odezní samo ne?
Není tady
Leni a ten slunečnicovy olej-to je nějaky spešl nebo normalně do kuchyně??
Není tady
potničky máme také,samy zmizí.A ten olej slunečnicový se kupuje v lékárně já ho s ním potírám po koupání on má Matěj hodně suchou pokožku a tenhle nám na to pomáhá.
Není tady
Holky chtěla jsem se zeptat taky vám ti prckové pořád pčikají?
Není tady
Leni děkuji
Marluk sem tam si pčikne.Prvně jsem si říkal,že je to tím,že ji ofouklo,když byla rozbalena,ale dnes pčikala i v postylce a byla oblečena.Tak nevím,čím to je.Marluk ještě užívaš ten Ricinus na podporu kojení??
Není tady
Marluk mě Matěj pšíká dost často i 4 x za sebou a rýmičku nemá.
Není tady
Holky díky, já to brala v pohodě, ale včera mně zase baby v práci strašily, že bude asi alergik
Jitul už jsem ho dobrala, ale myslím, že mi to pomohlo, tak nějak cítím že mám více mléka i jsem odstříkala nějakou zásobu do mrazáku, kdyby něco.
Není tady