3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Ametyst napsal(a):
Chci o sebevradě mluvit svobodně, bez toho, abych se musela bát odsudků.
Chápu, e to můe někoho děsit, a e toto forum k tomu asi určeno není. Jestli to je mimo pravidla, tak prosím, aby diskuze byla moderátorem uzavřena.
Me osobne smrt nedesi.
Ty spolehas na svuj nazor kteremu veris a tedy tomu ze Te tu nekdo soudi.Je to paranoia nebot zde neni nikdo takovy. To je muj nejhlubsi pocit.
Upravil(a) hirondel (30. 4. 2010 20:26)
Není tady
Hirondel,
nepotřebuji se cítit jetě hůře, chápe?
Tvoje otázka byla jasně poloená. A já nemám chu zrácet energii něčím, jako jsou abomyí slovíčkaření na internetu.
Otázka jestli si připadám zajímavá, kdy píu o sebevradě je opravdu to poslední, co by mohlo podnítit nějakou plodnou diskuzi ve stavu v jakém se nacházím.
Jestli nemůe pomoct, tak aspoň neubliuj.
Nemám na to dost sil se bránit.
Chtěla jsem napsat svobodně co ctím, ale takhle zranitelná bych asi na fórum neměla psát.
Není tady
hirondel napsal(a):
tedy tomu ze Te tu nekdo soudi.Je to paranoia nebot zde neni nikdo takovy. To je muj nejhlubsi pocit.
Tak jsem paranoidní...poslu si, jestli ti to zvedne sebevědomí. Jsem u dost na dně, tak proč si jetě nekopnout...
Není tady
Ametyst napsal(a):
Hirondel,
nepotřebuji se cítit jetě hůře, chápe?
Tvoje otázka byla jasně poloená. A já nemám chu zrácet energii něčím, jako jsou abomyí slovíčkaření na internetu.
Otázka jestli si připadám zajímavá, kdy píu o sebevradě je opravdu to poslední, co by mohlo podnítit nějakou plodnou diskuzi ve stavu v jakém se nacházím.
Jestli nemůe pomoct, tak aspoň neubliuj.
Nemám na to dost sil se bránit.
Chtěla jsem napsat svobodně co ctím, ale takhle zranitelná bych asi na fórum neměla psát.
Tohle je Ametyst Tvuj nazor a pohled na vec.
Ja vsak vim ze Ti neublizuju.Nic takoveho nedelam ,je to jen Tva interpretace.
Není tady
Ametyst napsal(a):
hirondel napsal(a):
tedy tomu ze Te tu nekdo soudi.Je to paranoia nebot zde neni nikdo takovy. To je muj nejhlubsi pocit.
Tak jsem paranoidní...poslu si, jestli ti to zvedne sebevědomí. Jsem u dost na dně, tak proč si jetě nekopnout...
Vis to dobre. (vytucnene)
Me sebevedomi sem na svoji obranu nenos,nema s tim nic spolecneho.
Není tady
Ja vsak vim ze Ti neublizuju.Nic takoveho nedelam ,je to jen Tva interpretace.
Prosím dost, nestěuj mi to jetě víc.
Moná neví co je to být na tom mizerně. Take Ti řeknu-Tvé chování se mě dotýká a ubliuje mi, protoe jsem momentálně v oslabení.
Byla bych Ti vděčná, kdybys v tom nepokračovala.
Není tady
Ametyst napsal(a):
Ja vsak vim ze Ti neublizuju.Nic takoveho nedelam ,je to jen Tva interpretace.Prosím dost, nestěuj mi to jetě víc.
Moná neví co je to být na tom mizerně. Take Ti řeknu-Tvé chování se mě dotýká a ubliuje mi, protoe jsem momentálně v oslabení.
Byla bych Ti vděčná, kdybys v tom nepokračovala.
Ja Ti neublizuju ,to vim naprosto bezpecne. Je to Tvuj pohled na vec,dokazes pochopit co rikam.
Nic jsem Ti neudelala a to vimm take.
Prijmi me takovou jaka jsem,zkus to.
Není tady
Ametyst napsal(a):
Moná neví co je to být na tom mizerně.
VIM TO.
Není tady
Ametyst, pi dál, prosím, jestli ti to pomáhá. Netrap se názory, u kterých má pocit, e ti v tuto chvíli ubliují. Nebo si můe případně dát některé pisatele do ignoru a časem se k těm názorům třeba vrátí a v jinou chvíli je uvidí jinýma očima.
Nepřestávej psát. O čemkoliv, co cítí.
Zná povídku Ermy Bombeckové, jak Bůh vybírá, které matce dá postiené dítě? Je moc pěkná a laskavá. A hodně k zamylení. Postiené dítě nedostane jen tak nějaká matka. Jen taková, která to zvládne.
majkafa napsal(a):
Nebo si můe případně dát některé pisatele do ignoru a časem se k těm názorům třeba vrátí a v jinou chvíli je uvidí jinýma očima.
Nepřestávej psát. O čemkoliv, co cítí.
S timhle nazorem plne souznim.
Není tady
hirondel, přestaň. Copak nemá ani troku soudnosti? Tohle u není legrace ani místo pro tvé samolibé producírování a slovíčkaření. Ubohé.
majkafa napsal(a):
hirondel, přestaň. Copak nemá ani troku soudnosti?
Tohle u není legrace ani místo pro tvé samolibé producírování a slovíčkaření. Ubohé.
Majko Ty me soudis?
Není tady
Jak se dá uzamknout téma?
Není tady