29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Přichází další týden a dneska mám pro vás zcela netradiční jednokitovku ve všech směrech, v pořadí už 54, tak snad vás potěší, když už jsem teda minulé kolo vyhrála
Vracím se ke klasické jednokitovce, tudíž nebude zadáno téma, ale jen kit, ovšem tentokráte to bude kit z dílny PST Designs, což jsou kity placené, ale s laskavým svolením Síti, které tímto ještě jednou moc děkuji, je nám dán tento týden jeden upravený původní kit z roku 2008 /první kit, co šel do shopu/ zdarma ke stažení (v neděli večer pak linky odsud smažu, neb poté bude už opět zpoplatněn)
Stahujte zde : odkaz smazán, soutěž uzavřena, kit bude zpoplatněn.
A aby těch překvapení nebylo málo, tento týden hrajeme i o cenu. Vítězka tohoto kola získá originání knihu, aneb "Darujte svým dětem knížku, ve které si přečtou a prožijí svůj vlastní příběh ..." Kniha bude dle vlastního výběru, s doplněním jména, které si určíte, případně i fotkou (či scrapem dítěte) - vše pak na domluvě. Tuto úžasnou cenu nám daruje skvělá ČELENKA. Díky, díky, díky...holky, vám oběma
Svá dílka vkládejte zde do galerie opět v neděli 7.března 2010 v době od 20.00 do 21.30 hodin.
Není tady
Není tady
Není tady
tak já asi po půl roce symbolicky přidávám také jedno Lo
Upravil(a) Fool-pick (7. 3. 2010 20:04)
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Tak moji Noční motýli
Upravil(a) Floranka (7. 3. 2010 20:09)
Není tady
Není tady
Není tady
Dobrý večer, já se teda s dovolením také přidám..
Není tady
Není tady
Upravil(a) lentilkayes (7. 3. 2010 20:32)
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Upravil(a) Lenka_35 (7. 3. 2010 21:40)
Není tady
sillwan
Čistá práce! Na mě trochu moc tmavé, ale i tak je to paráda!
Tutule
Moc hezké, jenom fotky bych udělal drobet kontrastnější/tmavší. Ale celkově hodně povedené.
topazio
To se mi líbí, dobrá fotka! Pouze doporučuji fotky nezrcadlit: člověk není plně symetrický a zrcadlově často vypadá jinak...
Fool-pick
Škoda, že fotky nejsou barevnější, nemělo by to jinak chybu!
pacina1
Fotky skvělé, barvy příjemné, příjemně jednoduché, pouze se vyhýbej kombinaci více než dvou písem. oko typografa pak dost trpí...
Lucka 1
Hodně se mi to líbí, opravdu, snad jenom to pozadí nemuselo být nutně úplně bílé (nějaký jemný odstín to chtělo)... Pak by to bylo opravdu parádní!
Gabka
Zajímavá kompozice, parádní barvy, dokonalé fotky. Tak to má vypadat!
spirula
Perfektně odvedená práce, moc se mi to líbí, akorát mi drobet nesedí barvy... ale bude to otázkou vkusu...
Floranka
Škoda, že fotka není trochu tmavší a kontrastnější... jinak je to hodně uajímavé!
dagi
I v tommto případě bych udělal fotky tmavší... Ale jinak se mi to hodně líbí!
spunt
Výborné fotky! Ano hodně příjemné... možná jedna fotka mohla být větší?
Štěpánka.Š
Jaj, škoda že "chodící" fotka nemá trochu přirozenější stín, protože bych se tu právě rozplýval!
Kammy
No jasně že je to parádní fotka! Snad mohla být trochu tmavší a pozadí naopak světlejší. Ale to jsou drobnosti, celkově je to povedené!
kindle
Fotka skvělá (mohla být větší), ale jo, tak to má vypadat!
lentilkayes
Parádní čistá práce, pouze barevné sladění není úplně můj šálek kávy...
svarapaja
Krásné, jenom škoda toho zrcadlení fotek... a tu vrchní fotku bych posunul drobet níže... ale jo, klidně bych si to dal doma na zeď!
alenak
jj, to beru! Sice by stačily fotky dvě, ale i tak se mi to hodně líbí!
evajs
Čisté, profesionální dílo! To beru!
čarodějka
Škoda té jedné drobnosti, protože je to opravdu hooooodně povedené: ten text měl být aspoň trochu od hrany srdíčka a měl být mezi znaky drobet větší proklad...
annave
To beru, moc se mi to líbí. Pouze bych fotky dělal drobet větší...
Jiruska
V tomto případě měly být fotky barevné a nemohl bych říct ani slovo proti!
Deborah
Příjemně jednoduché, moc se mi to líbí!
Lenka_35
Paráda! Moc se mi to líbí, nic bych na tom neměnil!
Není tady