29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Majkafo, vem si to tak, že si na něj můžeš něco naprojektovat, nebo on na tebe, najednou to vypadá jinak, ne?
Není tady
Ivana napsal(a):
Jsem myšlenka.
Vystihla jsi to naprosto přesně - bohužel tahle tvoje iluze ovládá tvůj život...
Co zkusit tu hlavu na chvíli "vypnout"?
Není tady
Ivanko ,krome toho ze jsi prisla vyjadrit odpoved na Nikolasovu otazku,zajimaji Te take nazory na Tve vyjadreni se?
Není tady
PavlaH napsal(a):
Majkafo, vem si to tak, že si na něj můžeš něco naprojektovat, nebo on na tebe, najednou to vypadá jinak, ne?
ProjIkce bývá někdy ošidná a nebezpečná.
Upravil(a) majkafa (4. 3. 2010 18:24)
hirondel napsal(a):
Ivanko ,krome toho ze jsi prisla vyjadrit odpoved na Nikolasovu otazku,zajimaji Te take nazory na Tve vyjadreni se?
Ty prijemne zcela urcite! (Teda prominte, ze jsem vam do toho vlezla
)
Není tady
Nicolasi ... zajímalo by mě, co bys o sobě řekl ty - kdo jsi ?
Upravil(a) BB (4. 3. 2010 20:06)
Není tady
Samozřejmě, ale i tak se lze na druhé dívat. Jako na zrcadla majky. Nehodnotím, jen mě napadají možnosti.
Není tady
constance: no asi protoze je elektrikar, ne?? a remeslnici jsou muzi cinu a ne nejaky duchovni janevimco
To je tak hezky "jadrně" napsáno!!
REŇAS: No i když někdy trošku filozofuji tentokrát bych odpověděla asi úplně jednoduše(podobně jako Terčila)..normální baba...
No bacha , já jsem napsala "skvělá baba"!!
- ale teď se tu strašně směju, protože coby "Terčila" se cítím spíš jak činčila
Upravil(a) Tercila (4. 3. 2010 22:03)
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
konstance napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
Na druhe strane... kdyz nekdo treba napise: Jsem elektrikar... tak by me to taky kapatko zvedlo ze zidle... a prinutilo aspon trosku "zauvazovat", PROC TOHLE TEN CLOVICEK PSAL?...
no asi protoze je elektrikar, ne??
a remeslnici jsou muzi cinu a ne nejaky duchovni janevimco
No, ja kdyz jsem psala prave tento prispevek, predstavila jsem si, ze reknu: Kdo jsem ja? Precis pecovatelka... tak jako hrde, ze byt pecovatelkou je ma prednost, jsem na to hrda, ze ji delam, muze druhemu leccos napovedet, a tak. Samo, ze jsem i mama, babicka, pritelkyne, snilek, blazen a pod., ale to "pecovatelstvi" me vystihuje nejvic...
A to uz nejni daleko od toho, abych ti odpovedela na druhou zvidavou otazku: Proc "jsem tim, cim chcete, abych byla"? No proste jsem takova. Mam schopnost se tak jevit: Kdyz nekdo chce, abych byla na nej hodna, jsem. Kdyz nekdo ve mne vidi kaspara, jsem jim... Jednoduche, ne?![]()
A tve treti prani? Ok. Splnime...
jee ty jsi jako zlata rybka coz neni spatny..
hele ale ohledne 2.zvidavy otazky mam dalsi zvidavej dotaz: a kdyz by nekdo chtel abys na nej byla zla, nebo abys byla zla vseobecne, nebo delala neco co je v rozporu s tvym svedomim, tak bys to tak udelala? protoze "jsem tim cim chcete abych byla"...no chtit lidi po tobe muzou ruzny veci, tak nevim, pripada mi to jako tenky led, jakoze slibujes neco co bys jednou mohla vahat splnit..
to jsem ale rejpalka vid
Není tady
konstance napsal(a):
...jee ty jsi jako zlata rybka
coz neni spatny..
hele ale ohledne 2.zvidavy otazky mam dalsi zvidavej dotaz: a kdyz by nekdo chtel abys na nej byla zla, nebo abys byla zla vseobecne, nebo delala neco co je v rozporu s tvym svedomim, tak bys to tak udelala? protoze "jsem tim cim chcete abych byla"...no chtit lidi po tobe muzou ruzny veci, tak nevim, pripada mi to jako tenky led, jakoze slibujes neco co bys jednou mohla vahat splnit..
to jsem ale rejpalka vid![]()
Nejsi rejpalka, polozila jsi zajimavou otazku...
Zkusim teda odpovedet. Jo. Byvalo to tak, teda ne ze bych byla zla na pozadani..., ale delala jsem veci, ktere dnes fakticky jsou v rozporu s mym svedomim. Tehdy mi taky nevonely, ale... spolupracovala jsem na nich, ve snaze vyhovet. Je fakt, ze dnes uz bych nic, co je v rozporu s mym svedomim, neudelala, ani kdyby to nekdo mne mily chtel. Takze poopravim: Jsem tim, cim chcete, abyc byla, pokud to nebude v rozporu s mym svedomim... To vyzni dost komicky, ze jo? Ale TAKHLE je to pravda pravdouci...
Jinak, Konstans, to vlakenko "Where are you now" uz mas, ale jak tak koukam, nenakoukla jsi...
Dekuju. Pobavila jsi mne. Delej to, prosim, dal...
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
konstance napsal(a):
...jee ty jsi jako zlata rybka
coz neni spatny..
to jsem ale rejpalka vid![]()
Nejsi rejpalka, polozila jsi zajimavou otazku...
Zkusim teda odpovedet. Jo. Byvalo to tak, teda ne ze bych byla zla na pozadani..., ale delala jsem veci, ktere dnes fakticky jsou v rozporu s mym svedomim. Tehdy mi taky nevonely, ale... spolupracovala jsem na nich, ve snaze vyhovet. Je fakt, ze dnes uz bych nic, co je v rozporu s mym svedomim, neudelala, ani kdyby to nekdo mne mily chtel. Takze poopravim: Jsem tim, cim chcete, abyc byla, pokud to nebude v rozporu s mym svedomim... To vyzni dost komicky, ze jo? Ale TAKHLE je to pravda pravdouci...
jo tak takhle uz to zni mnohem lip.. ale jeste mam neco: a co kdyby to bylo v rozporu s tim co chces ty?
Není tady
nakoukla, ale asi je to slozitejsi uvaha.. na otazku kdo jsi? clovek odpovi automaticky, asociaci nejspis, ale kde jsi ted? to uz je daleko tezsi orisek
Není tady
konstance napsal(a):
...jo tak takhle uz to zni mnohem lip.. ale jeste mam neco: a co kdyby to bylo v rozporu s tim co chces ty?
No, to uz prave spada do toho "jsem, co chcete". Kdyz to nebude v rozporu se svedomim, proc ze sebe neudelat blbce, kdyz si to nekdo preje a je mu to k prospechu a poteseni? Ale ne, nemusi to byt zrovna "delani blbce", muze to byt neco, co ja proste bych sama pro sebe nedelala, ale pro druheho klidne... uvedu treba priklad z me prace: Zakaznica chce usit nejakou naprostou blbost a nesmysl... udelam to. Aj kdyby potom treba nadavala, prisla na to, ze to tak nechtela, ze to nepotrebuje, "otriskala mi to o hlavu" a pod. Mne udela radost, ze jsem ji vyhovela (a eventualne ji poskytla prilezitost pochopit, ze "tudy ne"), a ona snad bude aspon chvilu spokojena... a pozdeji treba uz stejnou "blbost" nebude po nikom pozadovat...
Není tady
BB napsal(a):
Nicolasi ... zajímalo by mě, co bys o sobě řekl ty - kdo jsi ?
Už jsem to psal (tuším na straně 2 nebo 3)
Já. Tady a teď.
Napadá mě taky, když sleduji diskusi a snažím se nezasahovat, že mi přijde být dobré být v souladu se svým "já", když mluvíme o svých rolích v životě. Když člověk může říct upřímně: jsem rád manželem, majitelem Microsoftu i pravidelným návštěvníkem nevěstinců.
Není tady
Nicolas napsal(a):
...Já. Tady a teď... jsem rád manželem, majitelem Microsoftu i pravidelným návštěvníkem nevěstinců.
Chi - chi... Nedalo mi, odpust!
Doufam, ze to nekdo nezkomoli a vezme to, jako ja v tu chvilu... jako "srandu" v Babi...
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
konstance napsal(a):
...jo tak takhle uz to zni mnohem lip.. ale jeste mam neco: a co kdyby to bylo v rozporu s tim co chces ty?
No, to uz prave spada do toho "jsem, co chcete". Kdyz to nebude v rozporu se svedomim, proc ze sebe neudelat blbce, kdyz si to nekdo preje a je mu to k prospechu a poteseni?
Ale ne, nemusi to byt zrovna "delani blbce", muze to byt neco, co ja proste bych sama pro sebe nedelala, ale pro druheho klidne... uvedu treba priklad z me prace: Zakaznica chce usit nejakou naprostou blbost a nesmysl... udelam to. Aj kdyby potom treba nadavala, prisla na to, ze to tak nechtela, ze to nepotrebuje, "otriskala mi to o hlavu" a pod. Mne udela radost, ze jsem ji vyhovela (a eventualne ji poskytla prilezitost pochopit, ze "tudy ne"), a ona snad bude aspon chvilu spokojena... a pozdeji treba uz stejnou "blbost" nebude po nikom pozadovat...
Viky, mne se Tvuj pristup dost libi To s tou zakaznici je super priklad
Kdyz si to tak preje mit, tak je jasny, ze ji to tak usijes, ne? Preces ji to neusijes jak chces Ty (i kdyz by to bylo tisickrat krasnejsi)?
Fakt dost dobry
Není tady
Nicolas napsal(a):
Napadá mě taky, když sleduji diskusi a snažím se nezasahovat, že mi přijde být dobré být v souladu se svým "já", když mluvíme o svých rolích v životě. Když člověk může říct upřímně: jsem rád manželem, majitelem Microsoftu i pravidelným návštěvníkem nevěstinců.
Tak s tim se ztotoznuju
Je blby mit (hrat) nejakou roli a nebyt s ni v souladu, to pak musi byt dost utrpeni
Je ale super si zvolit roli a byt s ni v souladu, nebot ta role je nasim vyjadrenim, vyjadrenim nasi duse v kazdodennim zivote
Není tady
mariposa napsal(a):
... To s tou zakaznici je super priklad
Kdyz si to tak preje mit, tak je jasny, ze ji to tak usijes, ne? Preces ji to neusijes jak chces Ty (i kdyz by to bylo tisickrat krasnejsi)?
No, Mari, vis, kousek "sve predstavy" se obcas alespon pokusim vsunout: navrhnu sve optimalni reseni, ovsem nevnucuju. Kdyz nezajem, plati zlate: Nas zakaznik, nas pan! A to ve vsech pripadech, kdy se po mne neco zada...
Není tady
no těpic, už tím, že přispěju, vlastně odpovídám. Ale co se dá na takovouto otázku odpovědět? Nic. Takže jsem nic.
Není tady
No teda Hanco ! Jen se potrap, a odpovez. Alespon sama sobe...
(Proto jsi sem sla, ne?)
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
No, Mari, vis, kousek "sve predstavy" se obcas alespon pokusim vsunout: navrhnu sve optimalni reseni, ovsem nevnucuju. Kdyz nezajem, plati zlate: Nas zakaznik, nas pan! A to ve vsech pripadech, kdy se po mne neco zada...
No jasne, vzdyt to bude na sobe nosit ona, on a ne Ty
Není tady
Hanca111 napsal(a):
no těpic, už tím, že přispěju, vlastně odpovídám. Ale co se dá na takovouto otázku odpovědět? Nic. Takže jsem nic.
Nic je taky dobry, proc ne?
Není tady
Možná je to dobré téma pro slohovou práci, kterou bych psala a psala, dnem i nocí, no a potom bych ji vzala a hodila do koše. Protože už tím, že žiju, tedy JSEM, jen těžko mohu napsat KDO JSEM. ( ale po pravdě JSEM komplikovaná i sama pro sebe.)
Není tady
Hanca111 napsal(a):
... jen těžko mohu napsat KDO JSEM. ( ale po pravdě JSEM komplikovaná i sama pro sebe.)
No vidis, jak to jde: Prave jsi to napsala...
Není tady
Hanca111 napsal(a):
Možná je to dobré téma pro slohovou práci, kterou bych psala a psala, dnem i nocí, no a potom bych ji vzala a hodila do koše. Protože už tím, že žiju, tedy JSEM, jen těžko mohu napsat KDO JSEM. ( ale po pravdě JSEM komplikovaná i sama pro sebe.)
Tohle ja naprosto dokonaly
Není tady