29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ViktorkaLove napsal(a):
Na druhe strane... kdyz nekdo treba napise: Jsem elektrikar... tak by me to taky kapatko zvedlo ze zidle... a prinutilo aspon trosku "zauvazovat", PROC TOHLE TEN CLOVICEK PSAL?...
no asi protoze je elektrikar, ne?? a remeslnici jsou muzi cinu a ne nejaky duchovni janevimco
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Jsem tim, cim chcete, abych byla...
a procpak ty jsi napsala tohle..?
Není tady
REŇAS napsal(a):
No i když někdy trošku filozofuji tentokrát bych odpověděla asi úplně jednoduše(podobně jako Terčila)..normální baba..
me se libi tohle to zni jednodusse a "zdrave"
Není tady
jsem to prelouskala..hezka diskuse
viki where are you now? je taky dobry to by chtelo dalsi vlakno..
niku JA-TADY-A-TED zni mnohem lip nez jenom JA, to se mi zda takovy neurcujici a nic nerikajici..
jinak me prvni co napadlo jako odpoved na otazku (a prvni myslenka pry byva ta spravna): ja....jsem duhova vila...
Není tady
konstance napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
Na druhe strane... kdyz nekdo treba napise: Jsem elektrikar... tak by me to taky kapatko zvedlo ze zidle... a prinutilo aspon trosku "zauvazovat", PROC TOHLE TEN CLOVICEK PSAL?...
no asi protoze je elektrikar, ne??
a remeslnici jsou muzi cinu a ne nejaky duchovni janevimco
No, ja kdyz jsem psala prave tento prispevek, predstavila jsem si, ze reknu: Kdo jsem ja? Precis pecovatelka... tak jako hrde, ze byt pecovatelkou je ma prednost, jsem na to hrda, ze ji delam, muze druhemu leccos napovedet, a tak. Samo, ze jsem i mama, babicka, pritelkyne, snilek, blazen a pod., ale to "pecovatelstvi" me vystihuje nejvic...
A to uz nejni daleko od toho, abych ti odpovedela na druhou zvidavou otazku: Proc "jsem tim, cim chcete, abych byla"? No proste jsem takova. Mam schopnost se tak jevit: Kdyz nekdo chce, abych byla na nej hodna, jsem. Kdyz nekdo ve mne vidi kaspara, jsem jim... Jednoduche, ne?
A tve treti prani? Ok. Splnime...
Není tady
První, co mě po přečtení napadlo je, že jsem sama sebou.
Sama sebou pro sebe, pro všechny a za všech okolností.
Sebe samu vnímám jako světlo, energii, myšlenku i jako bojovníka.
Není tady
Nicolas napsal(a):
Co byste odpověděli vy na otázku, kdo jsi?
Prvni co me napadlo: Jsem laska.
Není tady
mariposa napsal(a):
Nicolas napsal(a):
Tak to je odvážné tvrzení.
Není tady
KALIK napsal(a):
mariposa napsal(a):
Nicolas napsal(a):
podle mně je to stejné, jako když někdo tvrdí, že je světlo..Pokud s tím "světlem" půjdu do sklepa a budu na něj spoléhat, nejspíš se tam stejně o něco přerazím
Není tady
KALIK napsal(a):
mariposa napsal(a):
Nicolas napsal(a):
Kali, ono to tak ale je.
Všichni jsme svou podstatou Světlo a Láska.
Tohle právě přinášíme sem, na Zem
Není tady
No, řekl bych, že světlo a láska je náš osud, náš cíl, ale ne každý ho v sobě našel, rozpomněl se na něj. To je úkol pro nás všechny ho zažehnout
Není tady
No to bychom ale pak měli všichni stejný osud a cíl, což nemáme
Já bych spíš řekla, že úkol má každý podle potřeby své vlastní duše.
Podle toho, co se sem přišel naučit a poznat.
Lásku a Světlo v sobě neseme všichni a máš pravdu v tom, že je v sobě musíme nejprve najít a zažehnoout.
Je potřeba nejspíš udělat za jedno žití oboje- najít vlastní Světlo a Lásku a zároveň naplnit svůj osud - úkol.
Jedno bez druhého nejspíš nefunguje.
Není tady
Jsem dílo boží s božským posláním pro sebe a všechny. Teda pro každého to co potřebuje aby se naučil, poznal pochopil a prožil. Láskou, světlem, průvodcem, učitelem, žákem.....
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Jsem součástí velkého celku a od každého z vás mám v sobě kousek toho čím se cítíte být i vy.
Není tady
Petře, jak pravdivé....
Není tady
jsem sen, který se mi zdá ... :-)
Není tady
Nicolas napsal(a):
Co byste odpověděli vy na otázku, kdo jsi? (samozřejmě kašleme na nějaký zen a pod.).
Jsem TO nevyslovitelne.
Jsem soucasti sebereflexe Vesmiru.
Jsem vsim a zaroven prazdnotou.
JSEM- Nevyslovitelne.
Nikolasi a Ty?
Není tady
Teďka momentálně nejsem už vůbec nic.
Není tady
Není tady
Petr I. napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
Jsem součástí velkého celku a od každého z vás mám v sobě kousek toho čím se cítíte být i vy.
hm!!!
Není tady
KALIK napsal(a):
No, řekl bych, že světlo a láska je náš osud, náš cíl, ale ne každý ho v sobě našel, rozpomněl se na něj. To je úkol pro nás všechny ho zažehnout
Ty to vnimas jako cil, osud. A ja jako prapodstatu, jako puvod, nas zaklad. Jako svetlo a laska se rodime, jsme tim. Jak starneme zapominame, pomalu se seri. Ale tma je jen nedostatek svetla, nedostatek. Stale tu to svetlo ale je, jen neni videt. Ale ja tam, je zde
Není tady
Jsem jedna ze všech a všichni v jedné .... vlákno jsem zatím nelouskala .... tak si jdu počíst čím se kdo cítí být
Není tady
Jsem myšlenka.
Není tady
Ivana napsal(a):
Jsem myšlenka.
Ktera? Myslenek je fura, ktera z nich jsi Ty? Ktera myslenka?
Není tady
Petr I. napsal(a):
Ode mě ne. Mě do toho nezatahuj.