29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Bavila jsem se s jednou maminkou, která má mezi dětmi zhruba tolik, co budu mít já (cca 2,25 roku) a říkala, že malýho zapojila okamžitě do péče - podávat plínky a podobně - a byl v pohodě, měl miminko moc rád. Jak ale miminko vyrostlo a začalo být samostatnější, tak se to zhoršilo a okolo roku věku na sestřičku začal strašně žárlit. Ale už to překonali (cca 6 měsíců), tak se bojím... Ale věřím, že to zvládnem - Kája je moc hodná, myslím, že bude bojovat o naší pozornost, ale že si poradíme. Jsem přesvědčená, že to v tomhle věku přijmou ty děti s větší samozřejmostí než později.
Není tady
Ahoj holky, tak dneska mi přišla poslední normální výplata A řikáte, že nemocenská tak měsíc, měsíc a půl zpoždění, jo? No potěš...
Tak mě napadlo, jak to asi bude příští rok s odečtem daní. Odečítají se mi z daní úroky z hypotéky, jak to bude až budu na MD?
Není tady
Lili, uz jsem tam hned vlezla Pisu ti SZ o aktualitach
Není tady
Tak holky, do nového chlívečku jen dobré zprávy
Není tady
Ahojky Andri - má mámka kulila oči jen proto, že dlouho neviděla mě!!! Známá čeká 4. mimo úplně stejně a břicho vůbec nemá a já jak v 6.měsíci.
Není tady
Téma zavřeno