29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Romi, tady ten, jen o rok starší typ, má kamarádka a je z něj nadšená, taky bych nad ním přemýšlela
Není tady
Ahoj Lili. Přibrala už jsi něco? Četla jsem, že do 19tt už minimálně kilo váží to "vevnitř", teda miminko, placenta, amnioc. tekutina a děloha..
Není tady
li.lik napsal(a):
Romi, tady ten, jen o rok starší typ, má kamarádka a je z něj nadšená, taky bych nad ním přemýšlela
Přemýšlela jsem jestli by nebylo dobrý koupit jenom novej sporťák a korbu s autosedačkou koupit jetou. Tyhle dvě věci se málo používají, takže by mohly být v dobrým stavu za slušný peníze.
Upravil(a) Romana.P (12. 4. 2010 14:05)
Není tady
Romana.P napsal(a):
li.lik napsal(a):
Přemýšlela jsem jestli by nebylo dobrý koupit jenom novej sporťák a korbu s autosedačkou koupit jetou. Tyhle dvě věci se málo používají, takže by mohly být v dobrým stavu za slušný peníze.
to ti schvaluju
a kafařky - co kafe bez kofeinu? v chuti to není skoro poznat a je to bezpečné. Jinak černý čaj piju dost, ráno konev, odpo konev, nikdy jsem ho nemusela, ale teď s citronem.... mňam
A KFC bych si dala hned!!!! tady ale žádné není, ani MC
Jani, otoky nemusí mít každá, záleží, jak kdo zadržuje tekutiny....a musím se smát, jak máš TY takový hubeňour hlavu z přibírání vždyť tobě to jen a jen prospěje
...co poto my "větších rozměrů" !!! Tvoji váhu jsem měla naposledy asi na konci základky
Není tady
Ahoj holky, prosím vás, dotaz - v posledních dnech pociťuju takový mírný tlak(tah) zevnitř, nebo jak to nazvat, spíš na jedné straně víc, bolest to není..je to normální, máte(nebo měly) jste to vy také? díky
Upravil(a) MiriDc (12. 4. 2010 14:29)
Není tady
ahoj holky,
tak si Vás dočítám co jste vše napsaly
Já jsem šla do těhu s 7 kily nadváhy a ted už mám nahoře 5,5 kila.Máme digi váhu a váží přesně jako u dr.tak si to aspoň hlídám,ale v jídle se zásadně nijak neomezuju Taky si nedokážu představit jak budu vypadat v červenci nebo v srpnu
To jak tady někdo napsal tak to budu opravdu chodit kanálama
Není tady
MiriDc napsal(a):
Ahoj holky, prosím vás, dotaz - v posledních dnech pociťuju takový mírný tlak(tah) nebo jak to nazvat, spíš na jedné straně víc, bolest to není..je to normální, máte(nebo měly) jste to vy také? díky
MIRI mě od začátku těhu pobolívá pořád na levé straně,dr. mi nikdy nic nenašla,jsou dny kdy to zlobí dost a jsou dny kdy mě nic nebolí,taky nevím čím to je,tu bolest pociťuju už od zjištění těhu.Ted už si s tím hlavu tolik nelámu,jak dřív.
Není tady
Andri napsal(a):
Romana.P napsal(a):
li.lik napsal(a):
to ti schvaluju
a kafařky - co kafe bez kofeinu? v chuti to není skoro poznat a je to bezpečné. Jinak černý čaj piju dost, ráno konev, odpo konev, nikdy jsem ho nemusela, ale teď s citronem.... mňam
A KFC bych si dala hned!!!! tady ale žádné není, ani MC
Jani, otoky nemusí mít každá, záleží, jak kdo zadržuje tekutiny....a musím se smát, jak máš TY takový hubeňour hlavu z přibíránívždyť tobě to jen a jen prospěje
...co poto my "větších rozměrů" !!! Tvoji váhu jsem měla naposledy asi na konci základky
Andri ty potěšíš vždy - haha. Ale ono to již s se mnou není tak růžové - počkej, až mě uvidíš - možná mě ani nepoznáš. Jinak byla jsem plavat a nastydla jsem - tak že konec a čekám, až bude opravdu tepleji.
Není tady
jinak co se týče výbavičky,tak s manžou čekáme ,až se nám ten náš mrňousek 23.4 v pátek ve 14-30h odkryje a ukáže se v plné parádě
Dostali jsme typ zajet do Polska na trhy,kde se dá koupit plno hezkých a levných věcí,tak už se moc těším
Jinak já už bych nakupovala jak divá,jenže pak vidím v krámě ty krásné oblečky buď růžové,nebo modré......
Není tady
Já to asi nechám na poslední chvíli - jsem po stěhování a nemám prostory, kam oblečeníčko pro prcka odkládat - vlastně ani pro sebe - na skříň čekáme již 3týdny a stále nic.
Jinak jsem moc ráda, že je mi fajn - snad dojedu školní rok a celé prázdniny se budu připravovat...
Není tady
Miri neboj, já minulé těhu měla celou dobu tlak nebo bolest napravo, teď zas nalevo, takže asi je to běžné.
Já mám spoustu oblíčka po Káje, kupovali jsme na první rok hodně neutrální věci, takže moc dokupovat nebudu.
Šla jsem do těhu s 2 kily navíc, shodila jsem 4,5 a teď mám skoro tu před těhu váhu, tj. 55.5 kg. Brala bych aspoň kilo navíc.
No ale asi to brzy doženu, jím jak divá.
Kam dáme oblíčko netuším, už takhle se nehnem a měli jsme se dle pův plánu stěhovat dřív než to teď vychází, takže budu muset vymyslet nějaké provizorium.
Romi to je nejrozumnější, sporťák nový a ostatní použité
Není tady
Moc děkuji za typy, zítra ráno to hned vyzkouším už jsem totiž nafouklá jak balon...
Není tady
bolest - tah v podbrisko. Zalezi, kde je. Pokus po stranach, tak je to v poradku a uvolnuji se vazy jak roste deloha. Pokud uprostred, tak to by delat nemelo - lze brat magnezium, ale urcite zajit za dr.
Nakupovani - dnes jsem byla s kamaradkou se podivat v Benettonu a v HM a libily se mi tam veci, ale rekla jsem si, ze az budu ve 30 tt, tak budu nakupovat. Taktez ocekavam, ze hodne novych veci dostanu a taky nektere kamaradky mi nabidly, at si vyberu z jejich veci z nichz deti odrostly.Nechci toho kupovat moc, nebot miminko strasne rychle roste a nechci zbytecne kupovat oblecky na jedno pouziti.
Jinak my jsme prodali me male auticko, aby mi manzel poridil nove nesportovni bezpecne velke auto. To vsak prebirame az v kvetnu, takze dnes jsem musela jet od kamaradky autobusem. Manzel me nemohl vyzvednout, nebot byl v praci. Byl to nezvyk, nebot jsem jela busem po peti letech. Celkem jsem si to uzivala, az v zatackach se mi zacalo delat zle - knedlik v krku. Vydrzela jsem to, sla si sednout na samostatny dvousedak, abych pred cilovou stanici zacala zvracet - ohozene kalhoty, tricko, vlneny kabat, sedak, taska s vecima.... jeste, ze nosim stale u sebe vlhcene papirove ubrousky, takze okoli uklizeno. Byl to trapas.... ani jsem se na spokucestujici nepodivala... A manzel musel okamzite prijet, byla jsem jako bych si koupila obleceni se zvirecim vzorem.
Není tady
Halóóóóóó, jste tu někdo????
Simono , příště radši autem
Není tady
aojky!!
tak my byli dneska na KO měla jsem trochu bolesti..takže mám hodně nízko položenou placentu a na ní menší hematom takže se mám šetřit ale to dělám .jinak miminko je OK máme 300g dneska se krásně předvádělo takže jsem viděla od žlučníčku až po obě srdeční komory
..říkala že placenta by měla vyskočit ještě nahoru a když né tak že se potom domluvíme..je fakt že když porovnám ultraz. dcerky a miminka tak ona měla kolem sebe prostoru a miminko má placentu téměř na hlavičce....
jinak já mám samo spoustu věcí po Natulce horší když to bude luk ale protože pohlaví bude překvápko tak budu nakupovat v neutrálních barvách..kočárek je jasný chceme ten co jsme měli u natálky takže opět Jané slalom...
jinak mám nahoře 3kg ale bříško už obří a v těhu chodím už dlouho.. spoustu věcí mám teď řeším šaty na svatbu tak to bude asi zážitek budu muset objednat něco přes net protože tady slušný obchod s těhu věcma není...
černý čaj ani kávu nepiji kvůli obsahu teinu a kofeinu..střídám meltu gravimilk a caro..a ujíždím na zmrzce a želé bombónech vybírám ty bez éček ale to děláme i normálně takže žádná změna
Není tady
Ahoj Jituš. Blahopřeji ke screeningu a ta placenta snad ještě vyskočí...
Prosím tě, kde se dá sehnat ta melta gravilmilk, u nás je jen melta...
Není tady
Aha , jí si říkala, že by byla Melta tak pokroková
. Ten gravimilk zkusím, díky za tip.
Není tady
jitka2 napsal(a):
no placentu teď budu přemlouvat každý večer
![]()
![]()
protože rodit císařem to opravdu nééééé po zkušenostech z JIP
![]()
![]()
a jít si lehnout znovu do nemocnice se mi teda taky nechce
![]()
Neboj, všechno dobře dopadne, koukni, co už máš za sebou
Není tady
Babucha napsal(a):
Aha
, jí si říkala, že by byla Melta tak pokroková
. Ten gravimilk zkusím, díky za tip.
Babu .. a nebo gravimilk jsem myslim zahlidla i v DM drogerii
Není tady
Jé, Kiki, ahoj Ten Gravimilk zkusím, už nevím, co pít, pořád jen voda, čaj, voda, čaj...
Není tady
Téma zavřeno