29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
[b]jitka2 24.12 //
papsinka pm 15.11., 07.01. , 21.01. 25,6 mm
, ko + screening 11.02.
Babucha pm 30.11., 02.01. //, 29.01. , 08.02. 23mm, 09.02. odběry, krev +screening ok, mimi má 6,6 cm
- na podzim vysazena HA a bylo to
lenula pm 1.12., 15.12. 1. IUI, 28.12. //, ko 16.12.
před 2 lety zamlklé těhu v 10 tt
Li.lik pm 06.12., 04.01. //, 28.01. - snažení od léta 09, krev 31.03.
v říjnu spontánní potrat
doma Karolínka 20 měsíců
Simonas pm 7.12.09, // 8.1. 2010, 4.2. - snazeni od cervence 2009
rebeca pm 17.12., snažení 3 roky, léčba prednisonem (po imunobiologii), okamžitě se zadařilo
září zjištěno afetální vejce, revize
Andri
Mokacina 23 let, těhu zjištěno lékařkou 17.1.
Janka29 pm 11.12., 26.01. 4.00 //, 19.02. , TP: 19.09.
Renda pm 25.12., TP: 01.10., snažení 2 měsíce
kikinecek 29.01. //, 01.03. , genetika
, ko 26.04., TP: 08.10.
MiriDc 30let, pm 30.12., 29.01. //
- přirozeně po 1,5 roce snažení, těsně před objednáním do CAR
Gabora pm 01.01., 16.02. //, TP 08.10.
doma Daneček 16 měsíců
maminaanýzek pm 04.01. ko+odběry 08.03.
Zooey pm 21.01., 15.02. //, ko 16.03.
Slani 31.01. //, 17.02. , 8,8 mm
Maryt 29 let, 21.03. //, snažení 4 měsíce
NAŠE BOJOVNICE
Eligar
Cizinka
Slunicka
Mary
Upravil(a) li.lik (2. 4. 2010 15:22)
Není tady
Ahoj, holky, tak jsem rychle založila nové téma, když už jsem se, ostuda, včera nestihla ani mrknout
Není tady
Ahoj holky, tak do nového chlívečku jen samé dobré zprávy!!!!!!
Kiki by třeba mohla dnes začít
Není tady
Ahoj holky, tak jsem tu první
jdu Vám popřát krásný začátek nového týdne, u nás je jak na jaře, včera bylo úplné jarní počasí. Byli jsme na lyžích, ale myslím, že to byly letos mé poslední lyže, fakt mě to docela zmohlo, přišli jsme domů a já spala a spala, jsem teď vůbec pořád taková unavená-buď jarní únava nebo to těhotenství
Mary ještě jsem ti chtěla popřát hodně síly - je mi to moc líto a k doktorovi nemám slov
A doufám, že jsme tím minulým chlívkem zavřely všechny špatné zpávy a teď už budou jen dobré
Holky já jdu na kontrolu až 15.3., já to snad nevydržím.. K tomu určení pohlaví, mě taky připadá brzy v tom 13 tt, já to u Dandy zjistila až ve 20tt na velkém utz a potom už se nám předváděl pořád ..
Pohlaví si říct nechám-já bych to nevydržela, jsem strašně zvědavá a chci tu holčičku a podle toho jak jsem teď škaredá - obličej sám flek a oteklé oči, tak tam možná holka je :-D, při minulém těhu jsem měla úplně čisťounkou pleť - tak uvidíme
Není tady
Ahoj, holky, no Mary si to chudinka vychutnala v "plné parádě" - pan doktor si zřejmě vybíjí vztek na pacoších, ale je to strašně sprosté.
Drž se, Mary!
Souhlasím s návrhem, že špatných zpráv je víc než dost a je na čase s nimi skončit!
Jinak mé víkendové zážitky - malá mi v sobotu nečekaně a nepředvídatelně skočila nabřicho, přesně na místo kam neměla, bolelo to jak čert asi hodinu, pak to naštěstí přešlo, špinění naštěstí nebylo. Já byla tak vyděšená, v duchu jsem se s mimi loučila, naštěstí se drží, mrňousek, pak to ségře určo vrátí i s úroky
No ale bylo mi z toho pak úplně mdlo, jak jsem se lekla, tak jsme čekali až do večera, manža kolem běhal, abych raději jen ležela/seděla na gauči, tak snad je všechno ok...
Jinak tady je počasí divné - chvílemi svítí sluníčko, ale poprchává, strašně silně fouká, ale je celkem teplo
No na procházku to bohužel není, už aby ten vítr zmiznul. Jinak našepsice káje ukázala, že je neuvěřitelně zábavné cákat se v loužích, takže budeme muset nakoupit gumáčky a pláštěnku
Není tady
Ahojda zdravím!!!Liliku můžeš mě prosím zapsat do seznamu?Nesnažilka PM 4.1.,kontrola+odběry 8.3.Děkuju!U nás dnes začalo svítit sluníčko,ale už je tam zamračeno a děsnej vichr.4etla jsem,že dnes má někdo kontrolu tak moc držím pěsti!Nevíte jak je na tom Suníčko?Taky doufám,že už tenhle chlívek bude veselejší.
Není tady
Čauky holky .. tak jsem tu, chyběla jsem vám ???
Kontrola místo v 8 byla až v půl 9 dr. mel trochu zpoždění, ale měl v noci pohotovost, a k ránu mu tam přivezli nějaky případ či co. Tak jsme musely počkat ... ale to čekání stálo za to
tak sice dle MS mám být 8+4, ale UTZ ukázal 8+1 a co hlavní ... - bylo tam a bilo. Ja jsem se 쨚těstím rozbrečela. Tak mě dr. vzal kolem ramen a rekl, ze ted uz to bude jen a jen dobrý
Není tady
Jinak, co se týká Sluníčka, stále krvácí, na pohotovost se ji nechce ... ale uz je sbalena, kdyby nahodou musela vyrazit do nemocnice a museli si ji tam nechat. Jinak na KO jde v patek
Není tady
Kikinečku gratuluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Já jdu až příští pondělí,tak se bojim,minule byl jen náznak srdíčka.A je to ještě dlouho,no co se dá dělat,kdyby to šlo podle mě tak už jsem skoro před porodem:D.Ach jo chudák Sluni!
Upravil(a) maminaanýzek1 (1. 3. 2010 13:55)
Není tady
li.lik napsal(a):
Kiki, GRATULUJU!!!!
To je naprosto báječná zpráva!
chtěli jste po mně do nového chlívečku dobré zprávy ... tak jsme se s dr. snažili i když je pravda, že mi sestřička před yvšetřením chtěla měrit tlak .. tak jsem ji od toho zradila .. ten tlakomer by mohl klido prdnout a to jsem si nechtela vzit na svedomi
Není tady
li.lik napsal(a):
Kiki, nerozumím tomu, co jí čeká - ukončení, nebo kontrola nebo co?
v pátek ji čeká KO ... ale sama si mysli, že pujde na revizi ..
Není tady
maminaanýzek1 napsal(a):
Kikinečku gratuluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Já jdu až příští pondělí,tak se bojim,minule byl jen náznak srdíčka.A je to ještě dlouho,no co se dá dělat,kdyby to šlo podle mě tak už jsem skoro před porodem:D.Ach jo chudák Sluni!
Anýzku .. ja jdu zase až za 3 týdny .. to bude horor těch 21 dnu ... ted si to jeste neuvedomuju, ale bude to docela nervni obdobi
Není tady
Zdravím v dalším týdnu.
Opravdu to rychle utíká. A také doufám, že bude u všech vše OK - moc nám to přeji.
Jinak hlavní slovo v mém víkendu měla postel a lednička - v pátek mi maličko ruply nervy a celý jsem ho probrečela - jsem přecitlivělá - v práci unavená a ještě se stěhuji k rodičům manžela do sklepa za 14dní - tak že nic moc, ale doufám, že všechno zlé je a bude k něčemu dobré.
Dnes je mi dobře.
Zatím pa
Není tady
Ach jo, já to tak právě z těch zpráv pochopila, ale pořád doufám, že je tam nějaká šance
Jakoby toho Sluni měla i tak málo...
Není tady
li.lik napsal(a):
Tak jsem na tom opačně, standartní tlak 90/70
no .. ja mam doma tlakomer po babičce .. (nenápadka jsem ho zabavila, když umřela) tak jsem se schválne měřila celý týden před dnešní KO a tlak mi docela lítal .. hodnoty se pohybovaly rozmezi od 112/70 do 139/86 .. a z toho se mi docela motala hlava ..
Není tady
MiriDc napsal(a):
Ahoj Kiki, ooooooooooooooooooooooobrovská gratulace k dobrým zprávám http://www.beruska8.cz/smajlici/male2/41.gif
Miriiiiiiiiii ... děěěěěěěěěěěěěkujiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Není tady
MiriDc napsal(a):
není zač, rádo se stalo
a co těhu metřík, bude?
žeby ????
Není tady
kikinecek napsal(a):
MiriDc napsal(a):
není zač, rádo se stalo
a co těhu metřík, bude?
žeby ????