4.března : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 4.března : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.března : Stálice mezi moučníky? Vláčná a rychlá hrníčková bábovka z Granka 4.března : Krásná velikonoční dekorace. Stačí stará dřevěná krabička |
|
|
Mám takový asi trochu přitroublý dotaz...před chvílí jsem dojedla palačinky se špenátem a sýrem a už při druhé palačince mi tuhne jazyk, jako kdybych jedla cement. Stalo se mi to i minule, tak nevím, čím to je, jestli špenátem nebo čím? Je to velká dobrota, ale tohle mi ji trochu kazí.Nevíte někdo proč to?
Není tady
A co palačinky bez špenátu, anebo špenát bez palačinek.... Tam problémy nejsou?
Že by nějaká alergická reakce... na něco?
Není tady
nemáš v tom nějaký kokain?
Není tady
To nemám Jen jsem si říkala, jestli třeba ten špenát nějak špatně neupravuju nebo něco...Asi palačinky se špenátem nebudou, škoda ...
Není tady
dáváš si do toho špenátu mléko, nebo smetanu? Pokud ne, zkus to. Může ti vadit kyselina šťavelová
Není tady
Já právě do palačinek ten špenát jen osolím, nic jinýho tam nedávám. Vyzkouším, díky!
Není tady