29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pisatel napsal(a):
aprill napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Kterej? schválně, pochlub seTen před velikonocemi. A na velký pátek do práce nejdu!
A mimochodem začíná to modrým pondělím, pak je šedivé úterý, sazometná (škaredá středa),zelený čtvrtek a velký pátek,bílá sobota a velikonoční neděle (boží hod velikonoční ) .Umí
A nezapomeň, že na škaredou středu se nesmíš na nikoho škaredit, protože pak by ses pak škaredil celý rok .
Není tady
aprill napsal(a):
Pisatel napsal(a):
aprill napsal(a):
Ten před velikonocemi. A na velký pátek do práce nejdu!
A mimochodem začíná to modrým pondělím, pak je šedivé úterý, sazometná (škaredá středa),zelený čtvrtek a velký pátek,bílá sobota a velikonoční neděle (boží hod velikonoční ) .Umí
A nezapomeň, že na škaredou středu se nesmíš na nikoho škaredit, protože pak by ses pak škaredil celý rok
.
Tak to aby jsi se ve středu někam zašila i s Romčou
Není tady
Pisateli, IQ si doplňuji, proto pořád chodím do školy. To víš, v mládí jsem všechno nestihla a do důchodu ještě daleko.
Aprill, zkouškové mi začíná asi v květnu a do školy jdu tento týden. Chválabohu tento semestr fakt máme školu co 14 dní, protože předchozí semestr byl velmi náročný, každý týden ve škole.
Už se ale začínám opět škole věnovat. Musím napsat 8 témat do ruštiny, vůbec se mi to toho nechce a nemůžu žádné materiály sehnat.
Není tady
Nela napsal(a):
Pisateli, IQ si doplňuji, proto pořád chodím do školy. To víš, v mládí jsem všechno nestihla a do důchodu ještě daleko.
![]()
Aprill, zkouškové mi začíná asi v květnu a do školy jdu tento týden. Chválabohu tento semestr fakt máme školu co 14 dní, protože předchozí semestr byl velmi náročný, každý týden ve škole.![]()
Už se ale začínám opět škole věnovat. Musím napsat 8 témat do ruštiny, vůbec se mi to toho nechce a nemůžu žádné materiály sehnat.
Jéé ruština, málem jsem zapomněla.Poptám se.
Není tady
Nela napsal(a):
![]()
Aprill, zkouškové mi začíná asi v květnu a do školy jdu tento týden. Chválabohu tento semestr fakt máme školu co 14 dní, protože předchozí semestr byl velmi náročný, každý týden ve škole.![]()
No ono vzdělání není o IQ
Není tady
Pisatel napsal(a):
aprill napsal(a):
Pisatel napsal(a):
UmíA nezapomeň, že na škaredou středu se nesmíš na nikoho škaredit, protože pak by ses pak škaredil celý rok
.
To od Tebe teda není vůbec hezké.
Není tady
Pisateli, to máš pravdu, snažím se doplňovat vzdělání. IQ snad nějaké mám, ale nikdy jsem ho raději neměřila, abych nebyla zklamaná.
Není tady
xena2 napsal(a):
ahojte holky!
Od 6.4. mám dovolenou celý týden.Tak naplánujte kafíčko a já se přidám.
Kupujeme byt a nějak se nám nedaří.Potřebuji ven mezi ženskééééé.![]()
Ahoj Xeňi,
pokud písknete na 9.4. tak by to šlo.Prozatím mám okénko na tento den volný, tedy pokud kvůli Vám vybulím cvíčo .
Není tady
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
aprill napsal(a):
A nezapomeň, že na škaredou středu se nesmíš na nikoho škaredit, protože pak by ses pak škaredil celý rok.
To od Tebe teda není vůbec hezké.
Jak hezké? Naopak můžete se snažit aby všem bylo hezky
Není tady
9.4. já nemůžu, mám školu.
Není tady
Nela napsal(a):
9.4. já nemůžu, mám školu.
A ve středu úředky , co? To je pech
Ty míváš asi školu, když já mám ranní, že ?
Není tady
To nevím, jak chodíš do práce, ale asi to tak bude. Tento týden mám školu a pak každých 14 dní.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Tak to aby jsi se ve středu někam zašila i s RomčouTo od Tebe teda není vůbec hezké.
Jak hezké? Naopak můžete se snažit aby všem bylo hezky
Šak my se ani nemusíme snažit, to tak je.
Není tady
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
To od Tebe teda není vůbec hezké.Jak hezké? Naopak můžete se snažit aby všem bylo hezky
Šak my se ani nemusíme snažit, to tak je.
Tak tohle je vtip jara
Není tady
Nela napsal(a):
To nevím, jak chodíš do práce, ale asi to tak bude. Tento týden mám školu a pak každých 14 dní.
Švagrová , do práce chodím každý den krom některých víkendů.
Ano, ano, tento týden mám v pátek ráno, ale i večer a v sobotu ráno. ( Holcman - včera dnes a zítra)
Není tady
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Jak hezké? Naopak můžete se snažit aby všem bylo hezkyŠak my se ani nemusíme snažit, to tak je.
Tak tohle je vtip jara
Tak to jsem ráda, že jsem Tě pobavila a vyloudila úsměv, ten si schovej na tu popeleční středu, kdyby náhodou
Není tady
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
Šak my se ani nemusíme snažit, to tak je.Tak tohle je vtip jara
Tak to jsem ráda, že jsem Tě pobavila a vyloudila úsměv, ten si schovej na tu popeleční středu, kdyby náhodou
A další tam nemáš?
Není tady
Ano, ano, tento týden mám v pátek ráno, ale i večer a v sobotu ráno. ( Holcman - včera dnes a zítra)
Tak to máme fakt blbé. Asi si budeme navzájem muset poslat fotku, jinak se neuvidíme. Byla už jsi na té zumbě?
Není tady
Nela napsal(a):
Tak to máme fakt blbé. Asi si budeme navzájem muset poslat fotku, jinak se neuvidíme.Byla už jsi na té zumbě?
Ne, včera mi Milena volala ve 14 hod., kdy já byly v Carefoure, že jestli nechci přijít na 15 hod. si to prubnout.Její dcera trénuje, chce si na to udělat kurs a vyučovat to.
Nestíhala jsem to, ale táák mě rvalo.Líbí se mi to.
Až mi dá vědět, tak se ozvu a konečně se možná uvidíme.
Není tady
Romi, tak to budu ráda, chtěla bych to moc zkusit, ale je to docela rychlé. Ty, zkušená tanečnice, nebudeš mít problém. Koupila jsi něco v obchodě ?
Není tady
Nela napsal(a):
Romi, tak to budu ráda, chtěla bych to moc zkusit, ale je to docela rychlé. Ty, zkušená tanečnice, nebudeš mít problém.
Koupila jsi něco v obchodě ?
Není tady
Nela napsal(a):
Romi, tak to budu ráda, chtěla bych to moc zkusit, ale je to docela rychlé. Ty, zkušená tanečnice, nebudeš mít problém.
Jen naušničky.
Když mám tancovat, jak chci já tak to jde , ale jinak je to trošku horší
Neboj naučíme se to.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Nela napsal(a):
![]()
![]()
Co Tě tak pobavilo , až rozesmálo.
Není tady
Romi, že ty už jsi Pisatele někde utancovala?? Já, jen že se tak baví.
Není tady
Nela napsal(a):
Romi, že ty už jsi Pisatele někde utancovala??
Já, jen že se tak baví.
Tak to nevím, to se budeš muset zeptat Pisatele .
Není tady