29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nela napsal(a):
Já zítra taky budu schovávat zimní boty. Teda, schovávat - do popelnice házet.
Budu dělat jarní úúúklid.
Dneska jsem si umyla okna v obýváku, zítra zkusím zvládnout kuchyň a hlavně ty boty a zimní bundy, na to se fakt těším. Určitě zjistím, že zase nic nemám.Jednu bundu a kozačky nechám, kdyby mne náhodou příští týden překvapilo horší počasí. I když píšou, že už teplota neklesne pod 10 stupňů.
Hele Nelo máš prej plynule pokračovat s mytím okem přes Romču k Aprill
Není tady
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Já to vím ,že nejdůležitější z celého divadla jsi TY.
Mladí se už těší.
to víš první dáma v abecedním seznamu
a zachytávm vše , bo musím.
Včera večer jsem už bylo k.o. - zvonil telefon v pr.já ho zvedla a říkám - prosím jaro![]()
jen na druhé straně bylo ticho, žádná odezva a já myslela že prasknu smíchy.Někdy se někdo chytí , ale tentokrát nic.
Všichni jdéme sborééém za tím prvnííímmmm vo*******
![]()
![]()
????
Není tady
Pisatel napsal(a):
Nela napsal(a):
Já zítra taky budu schovávat zimní boty. Teda, schovávat - do popelnice házet.
Budu dělat jarní úúúklid.
Dneska jsem si umyla okna v obýváku, zítra zkusím zvládnout kuchyň a hlavně ty boty a zimní bundy, na to se fakt těším. Určitě zjistím, že zase nic nemám.Jednu bundu a kozačky nechám, kdyby mne náhodou příští týden překvapilo horší počasí. I když píšou, že už teplota neklesne pod 10 stupňů.
Hele Nelo máš prej plynule pokračovat s mytím okem přes Romču k Aprill
Švagrová můžeš být v klidu, u mě si můžeš dát kafe a nebo čaj.
Není tady
Pisateli, já budu ráda, když zkulturním svůj domov, natož cizím. Mne by si nikdo dobrovolně na úklid nepozval, protože já všechno zbytečné vyhazuji. To by se holkám asi nelíbilo.
Není tady
Nela napsal(a):
Pisateli, já budu ráda, když zkulturním svůj domov, natož cizím.
Mne by si nikdo dobrovolně na úklid nepozval, protože já všechno zbytečné vyhazuji. To by se holkám asi nelíbilo.
No hlavně asi že bys vyhodila je jako zbytečné
Není tady
A s kým bych chodila na kávičku?
Není tady
Nela napsal(a):
A s kým bych chodila na kávičku?
Třeba se mnou než bys v rámci úklidu uklidila i mě na smetiště dějin
Není tady
A kde máme Aprill, že by se včera hopila a dnes
Není tady
Romča napsal(a):
Právě jsem otevřela očička . Jsem malinko neupoužitelná, zatím musím se rozkoukat.
Vůbec jsem se neopila, přežrala jsem se .
Není tady
Nela napsal(a):
Pisateli, já budu ráda, když zkulturním svůj domov, natož cizím.
Mne by si nikdo dobrovolně na úklid nepozval, protože já všechno zbytečné vyhazuji. To by se holkám asi nelíbilo.
Neli, klidně můžeš na ty okna přijet, budu tě hlídat .
Upravil(a) aprill (21. 3. 2010 8:51)
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Právě jsem otevřela očička
. Jsem malinko neupoužitelná, zatím musím se rozkoukat.
Vůbec jsem se neopila, přežrala jsem se.
Malinko? Jdi ty nepoužitelná tak nějak už 1/2 života :lol.
Není tady
Tam je tak krááááááááááááááááááááááááááááááááásně, byl by hřích ty okna neumýt , ale já budu hříšníce, upeču buchtu, pojedu na zahradu a budu čerpat sluneční enegii. Jen doufám, že sluníčko nezaleze, to by mě nas..lo .
Pokud puboš senior nemá zpoždění, tak právě přístává, jupíííííííííííííííííííí.
Není tady
http://www.novinky.cz/krimi/195306-v-za … movec.html , aby to tak byl Láďa .
Není tady
aprill napsal(a):
Tam je tak krááááááááááááááááááááááááááááááááásně, byl by hřích ty okna neumýt
, ale já budu hříšníce, upeču buchtu, pojedu na zahradu a budu čerpat sluneční enegii. Jen doufám, že sluníčko nezaleze, to by mě nas..lo .
Pokud puboš senior nemá zpoždění, tak právě přístává, jupíííííííííííííííííííí.
Já jsem s mytím hotová , takže za chvíli bude pršet.
Není tady
Světoběžník je doma , nakrátko, ale už jed tady a přivezl dárky
.
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
, ale já budu hříšníce, upeču buchtu, pojedu na zahradu a budu čerpat sluneční enegii. Jen doufám, že sluníčko nezaleze, to by mě nas..lo .
Pokud puboš senior nemá zpoždění, tak právě přístává, jupíííííííííííííííííííí.Já jsem s mytím hotová , takže za chvíli bude pršet.
Já jsem se na to vyprdla, zašla jsem nakoupit a až u pokladny mi došlo, že jsem pěšky , tak jsem si připadala jako horský nosič
.
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Pokud puboš senior nemá zpoždění, tak právě přístává, jupíííííííííííííííííííí.Já jsem s mytím hotová , takže za chvíli bude pršet.
Já jsem se na to vyprdla, zašla jsem nakoupit a až u pokladny mi došlo, že jsem pěšky
, tak jsem si připadala jako horský nosič
.
Já už mám za sebou carefoufe a teď mi volala kamarádka, jestli nechci na soukromé lekci zumby, ale nestihla jsem to
Není tady
Romi, prosím tě, kdyby jsi na tu zumbu šla, dej své švagrové vědět, já bych to taky chtěla zkusit a nechci platit celý kurz, jelikož jsem dřevo na tanec, tak to jen vyzkouším a pak se rozhodnut.
Jinak jsem dneska udělala fakt tu čistku, uklidila zimní bundy, vydrhla kuchyň, naučila se s Tomášem (to bylo nejhorší, není totiž vidět výsledek) a zašla koupit novou rohož před dveře. To jsem byla pilná. Samozřejmě jsem uvařila oběd. Teď jdu psát smlouvu.
Pisateli, můžeme jít na kávičku, až někdy zabrousíš do OV, s holkama máme hezkou kavárničku. Jen jestli by tě neopustil pak tvůj humor.
Není tady
Nela napsal(a):
Romi, prosím tě, kdyby jsi na tu zumbu šla, dej své švagrové vědět, já bych to taky chtěla zkusit a nechci platit celý kurz, jelikož jsem dřevo na tanec, tak to jen vyzkouším a pak se rozhodnut.
![]()
Jinak jsem dneska udělala fakt tu čistku, uklidila zimní bundy, vydrhla kuchyň, naučila se s Tomášem (to bylo nejhorší, není totiž vidět výsledek) a zašla koupit novou rohož před dveře. To jsem byla pilná. Samozřejmě jsem uvařila oběd. Teď jdu psát smlouvu.
Pisateli, můžeme jít na kávičku, až někdy zabrousíš do OV, s holkama máme hezkou kavárničku. Jen jestli by tě neopustil pak tvůj humor.
Ty jsi byla pilnááááááááááááááááááááááááááááááááááá .
Neli, kdy ti začínají zkoušky a který pátek jdeš do školy?
Není tady
Nela napsal(a):
![]()
S plným žaludkem a psát smlouvu? A vůbec máš na to oprávnění? Na to je třeba škol a hlavně IQ
Můžem, já se nebojím, humor tak ten mě ospustil před 52ti lety, tohle jsou jen dozvuky. A co děláš za tejden odpoledne?
Není tady
aprill napsal(a):
Nela napsal(a):
![]()
Pisateli, můžeme jít na kávičku, až někdy zabrousíš do OV, s holkama máme hezkou kavárničku. Jen jestli by tě neopustil pak tvůj humor.Ty jsi byla pilnááááááááááááááááááááááááááááááááááá
.
Neli, kdy ti začínají zkoušky a který pátek jdeš do školy?
Na velkej, (to ale nevíš kerej je, proto musíš pořád pracovat) pak už pátky nejsou
Upravil(a) Pisatel (21. 3. 2010 18:44)
Není tady
Pisatel napsal(a):
aprill napsal(a):
Nela napsal(a):
![]()
Pisateli, můžeme jít na kávičku, až někdy zabrousíš do OV, s holkama máme hezkou kavárničku. Jen jestli by tě neopustil pak tvůj humor.Ty jsi byla pilnááááááááááááááááááááááááááááááááááá
.
Neli, kdy ti začínají zkoušky a který pátek jdeš do školy?Na velkej, (to ale nevíš kerej je, proto musíš pořád pracovat) pak už pátky nejsou
Vím, který pátek je VELKÝ .
Není tady
aprill napsal(a):
Pisatel napsal(a):
aprill napsal(a):
Ty jsi byla pilnááááááááááááááááááááááááááááááááááá.
Neli, kdy ti začínají zkoušky a který pátek jdeš do školy?Na velkej, (to ale nevíš kerej je, proto musíš pořád pracovat) pak už pátky nejsou
Vím, který pátek je VELKÝ .
Kterej? schválně, pochlub se
Není tady
Pisatel napsal(a):
aprill napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Na velkej, (to ale nevíš kerej je, proto musíš pořád pracovat) pak už pátky nejsouVím, který pátek je VELKÝ .
Kterej? schválně, pochlub se
Ten před velikonocemi. A na velký pátek do práce nejdu!
A mimochodem začíná to modrým pondělím, pak je šedivé úterý, sazometná (škaredá středa),zelený čtvrtek a velký pátek,bílá sobota a velikonoční neděle (boží hod velikonoční ) .
Není tady
aprill napsal(a):
Pisatel napsal(a):
aprill napsal(a):
Vím, který pátek je VELKÝ .Kterej? schválně, pochlub se
Ten před velikonocemi. A na velký pátek do práce nejdu!
A mimochodem začíná to modrým pondělím, pak je šedivé úterý, sazometná (škaredá středa),zelený čtvrtek a velký pátek,bílá sobota a velikonoční neděle (boží hod velikonoční ) .
Umí
Není tady