29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
aprill napsal(a):
Pisatel napsal(a):
aprill napsal(a):
Pisateli, ty chceš s náma na kávičku?
Hele toho se nedočkám stejně jako té fotečky. Jak znám osobně Rominku (hodňoučkou potforu
), tak se bude kroutit jak anakonda že tohle a támtó a že má před premiérou a po premiéře a že mladej támto a starej tohlencto. Huš jí znám pár let.
Jo kafe (právě tady jedno v samotě popíjím) hele příští tejden jsem v místních končinách, Co myslíš, že mi napsala?, Že prej mám zkusit zazvonit, ale že má po premiéře, že prej by to byla marná snaha.
![]()
Taky mám kávičku, tak už nám chybí jenom ta Romča
.
Premiéra je náročná.
No prd náročná. No vidíš ji, zas se fláká, ani přátele nece
Není tady
Pisatel napsal(a):
aprill napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Hele toho se nedočkám stejně jako té fotečky. Jak znám osobně Rominku (hodňoučkou potforu), tak se bude kroutit jak anakonda že tohle a támtó a že má před premiérou a po premiéře a že mladej támto a starej tohlencto. Huš jí znám pár let.
Jo kafe (právě tady jedno v samotě popíjím) hele příští tejden jsem v místních končinách, Co myslíš, že mi napsala?, Že prej mám zkusit zazvonit, ale že má po premiéře, že prej by to byla marná snaha.
![]()
.
Premiéra je náročná.
Nenenene, Rominka se určitě nefláká, jen nemá přístup k PC, puboš asi ještě spí .
Není tady
aprill napsal(a):
Pisatel napsal(a):
aprill napsal(a):
Pisateli, ty chceš s náma na kávičku?
Hele toho se nedočkám stejně jako té fotečky. Jak znám osobně Rominku (hodňoučkou potforu
), tak se bude kroutit jak anakonda že tohle a támtó a že má před premiérou a po premiéře a že mladej támto a starej tohlencto. Huš jí znám pár let.
![]()
.
Premiéra je náročná.
Huš su tu, peru koberce po Četovi tak nestíhám.
Ano premiéra je hodně náročná
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Hele toho se nedočkám stejně jako té fotečky. Jak znám osobně Rominku (hodňoučkou potforu), tak se bude kroutit jak anakonda že tohle a támtó a že má před premiérou a po premiéře a že mladej támto a starej tohlencto. Huš jí znám pár let.
![]()
.
Premiéra je náročná.
Koukám, že se ti daří . Jak je čičik na tom,už je mu lépe?
Není tady
aprill napsal(a):
Pisatel napsal(a):
aprill napsal(a):
Taky mám kávičku, tak už nám chybí jenom ta Romča.
Premiéra je náročná.
Nenenene, Rominka se určitě nefláká, jen nemá přístup k PC, puboš asi ještě spí
.
Ale houbelec, lenivá je až na půdu Empire Bilding Puboš je jistě u tatínka a dospává vejlet do Stodolní tak co.
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Pisatel napsal(a):
![]()
.
Premiéra je náročná.
Tak možná pro rejžu a kritiky, ale pro tebe? Hlavní role tě minula zas vo chlup tak co a křoví tam nehraje tak co tu plácáš
Není tady
Teda, já jen zírám, kolik máš, Pisateli, informací. Ty víš naprosto vše.
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Taky mám kávičku, tak už nám chybí jenom ta Romča.
Premiéra je náročná.
Ano premiéra je hodně náročnáKoukám, že se ti daří
. Jak je čičik na tom,už je mu lépe?
Už to jde konečně z něho ven, dnes jsem koupila i kapsičky , tak si dal.Ale je jak mirně ochrnutý snad se to spraví.
Není tady
Pisatel napsal(a):
aprill napsal(a):
Pisatel napsal(a):
No prd náročná. No vidíš ji, zas se fláká, ani přátele neceNenenene, Rominka se určitě nefláká, jen nemá přístup k PC, puboš asi ještě spí
.
Ale houbelec, lenivá je až na půdu Empire Bilding
Puboš je jistě u tatínka a dospává vejlet do Stodolní tak co.
Omyl, puboš je doma, tak mám omezený přístup.
Ale dnes máme pracovní sobotu
Není tady
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
.
Premiéra je náročná.
Ano premiéra je hodně náročnáTak možná pro rejžu a kritiky, ale pro tebe? Hlavní role tě minula zas vo chlup tak co a křoví tam nehraje tak co tu plácáš
![]()
![]()
![]()
No když nevydám vstupenky, tak jsou nahraní a nebudou mít pro koho hrát
Upravil(a) Romča (20. 3. 2010 14:24)
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Ano premiéra je hodně náročnáKoukám, že se ti daří
Už to jde konečně z něho ven, dnes jsem koupila i kapsičky , tak si dal.Ale je jak mirně ochrnutý
snad se to spraví.
Určitě se mu to zlepší. Já jsem asi ZASE udělala chybu , krájela jsem vepřová srdíčka a Darča tak smutně koukala
, tak jsem ji kousíček dala. Jestli se mi posere
.
Není tady
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
Ano premiéra je hodně náročnáTak možná pro rejžu a kritiky, ale pro tebe? Hlavní role tě minula zas vo chlup tak co a křoví tam nehraje tak co tu plácáš
![]()
![]()
![]()
Já to vím ,že nejdůležitější z celého divadla jsi TY .
Mladí se už těší .
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Tak možná pro rejžu a kritiky, ale pro tebe? Hlavní role tě minula zas vo chlup tak co a křoví tam nehraje tak co tu plácáš![]()
![]()
![]()
Já to vím ,že nejdůležitější z celého divadla jsi TY
.
Mladí se už těší.
to víš první dáma v abecedním seznamu
a zachytávm vše , bo musím.
Včera večer jsem už bylo k.o. - zvonil telefon v pr.já ho zvedla a říkám - prosím jaro
jen na druhé straně bylo ticho, žádná odezva a já myslela že prasknu smíchy.Někdy se někdo chytí , ale tentokrát nic.
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Koukám, že se ti daří
Už to jde konečně z něho ven, dnes jsem koupila i kapsičky , tak si dal.Ale je jak mirně ochrnutý
snad se to spraví.
Určitě se mu to zlepší. Já jsem asi ZASE udělala chybu
, krájela jsem vepřová srdíčka a Darča tak smutně koukala
, tak jsem ji kousíček dala. Jestli se mi posere
.
Taky jsem včera koupila srdíčka, játra, žaludky a různé maso a večer obíhala restaurace s masem.
Ty si nedáš říct a nedáš , chudák Darča.
Upravil(a) Romča (20. 3. 2010 14:40)
Není tady
Romča napsal(a):
Včera večer jsem už bylo k.o. - zvonil telefon v pr.já ho zvedla a říkám - prosím jaro
![]()
jen na druhé straně bylo ticho, žádná odezva a já myslela že prasknu smíchy.Někdy se někdo chytí , ale tentokrát nic.
Tak to byl nějaký studený čumák bez smyslu pro humor .
Není tady
Romča napsal(a):
Ty si nedáš říct a nedáš , chudák Darča.
Komu není rady, tomu není pomoci, v noci si na mě vzpomeň , určitě budu venčit .
Není tady
Umyla jsem zimní boty a zítra je šoupnu do skříně .
Není tady
aprill napsal(a):
Umyla jsem zimní boty a zítra je šoupnu do skříně
.
Já ještě raději počkám do příštího týdne
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
.
Zítra schovám a už nevytáhnu , když nasněží, tak zůstanu doma
.
Není tady
Dost bylo práce, vyžehlím si něco na sebe, vlasy a možná i obličej a vyrážím za zábavou .
Není tady
aprill napsal(a):
Dost bylo práce, vyžehlím si něco na sebe, vlasy a možná i obličej a vyrážím za zábavou
.
Tak já se toho dnes dobrovolně vzdávám , pokud nebudu znásilněná
Jo vlastně , ty jseš na oslavy, tak bacha na žlučník
Užij si to pa
Není tady
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Hele velké dívadlo ve Sněmovní a mám ho grátis nač platit těžce vydělaný obolus doi hladových hérců a héreček, bezvýznamného oblastního dívadla
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
No když nevydám vstupenky, tak jsou nahraní a nebudou mít pro koho hrátJá to vím ,že nejdůležitější z celého divadla jsi TY
.
Mladí se už těší.
to víš první dáma v abecedním seznamu
a zachytávm vše , bo musím.
Včera večer jsem už bylo k.o. - zvonil telefon v pr.já ho zvedla a říkám - prosím jaro![]()
Všichni jdéme sborééém za tím prvnííímmmm vo*******
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
.
Pokud příjde
Není tady
Já zítra taky budu schovávat zimní boty. Teda, schovávat - do popelnice házet. Budu dělat jarní úúúklid.
Dneska jsem si umyla okna v obýváku, zítra zkusím zvládnout kuchyň a hlavně ty boty a zimní bundy, na to se fakt těším. Určitě zjistím, že zase nic nemám. Jednu bundu a kozačky nechám, kdyby mne náhodou příští týden překvapilo horší počasí. I když píšou, že už teplota neklesne pod 10 stupňů.
Není tady