1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
aprill napsal(a):
Pisatel napsal(a):
aprill napsal(a):
Pisateli, ty chce s náma na kávičku?
Hele toho se nedočkám stejně jako té fotečky. Jak znám osobně Rominku (hodňoučkou potforu
), tak se bude kroutit jak anakonda e tohle a támtó a e má před premiérou a po premiéře a e mladej támto a starej tohlencto. Hu jí znám pár let.
Jo kafe (právě tady jedno v samotě popíjím) hele přítí tejden jsem v místních končinách, Co myslí, e mi napsala?, e prej mám zkusit zazvonit, ale e má po premiéře, e prej by to byla marná snaha.
![]()
Taky mám kávičku, tak u nám chybí jenom ta Romča
.
Premiéra je náročná.
No prd náročná. No vidí ji, zas se fláká, ani přátele nece
Není tady
Pisatel napsal(a):
aprill napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Hele toho se nedočkám stejně jako té fotečky. Jak znám osobně Rominku (hodňoučkou potforu), tak se bude kroutit jak anakonda e tohle a támtó a e má před premiérou a po premiéře a e mladej támto a starej tohlencto. Hu jí znám pár let.
Jo kafe (právě tady jedno v samotě popíjím) hele přítí tejden jsem v místních končinách, Co myslí, e mi napsala?, e prej mám zkusit zazvonit, ale e má po premiéře, e prej by to byla marná snaha.
![]()
.
Premiéra je náročná.
Nenenene, Rominka se určitě nefláká, jen nemá přístup k PC, pubo asi jetě spí .
Není tady
aprill napsal(a):
Pisatel napsal(a):
aprill napsal(a):
Pisateli, ty chce s náma na kávičku?
Hele toho se nedočkám stejně jako té fotečky. Jak znám osobně Rominku (hodňoučkou potforu
), tak se bude kroutit jak anakonda e tohle a támtó a e má před premiérou a po premiéře a e mladej támto a starej tohlencto. Hu jí znám pár let.
![]()
.
Premiéra je náročná.
Hu su tu, peru koberce po Četovi tak nestíhám.
Ano premiéra je hodně náročná
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Hele toho se nedočkám stejně jako té fotečky. Jak znám osobně Rominku (hodňoučkou potforu), tak se bude kroutit jak anakonda e tohle a támtó a e má před premiérou a po premiéře a e mladej támto a starej tohlencto. Hu jí znám pár let.
![]()
.
Premiéra je náročná.
Koukám, e se ti daří . Jak je čičik na tom,u je mu lépe?
Není tady
aprill napsal(a):
Pisatel napsal(a):
aprill napsal(a):
Taky mám kávičku, tak u nám chybí jenom ta Romča.
Premiéra je náročná.
Nenenene, Rominka se určitě nefláká, jen nemá přístup k PC, pubo asi jetě spí
.
Ale houbelec, lenivá je a na půdu Empire Bilding Pubo je jistě u tatínka a dospává vejlet do Stodolní tak co.
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Pisatel napsal(a):
![]()
.
Premiéra je náročná.
Tak moná pro reju a kritiky, ale pro tebe? Hlavní role tě minula zas vo chlup tak co a křoví tam nehraje tak co tu plácá
Není tady
Teda, já jen zírám, kolik má, Pisateli, informací. Ty ví naprosto ve.
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Taky mám kávičku, tak u nám chybí jenom ta Romča.
Premiéra je náročná.
Ano premiéra je hodně náročnáKoukám, e se ti daří
. Jak je čičik na tom,u je mu lépe?
U to jde konečně z něho ven, dnes jsem koupila i kapsičky , tak si dal.Ale je jak mirně ochrnutý snad se to spraví.
Není tady
Pisatel napsal(a):
aprill napsal(a):
Pisatel napsal(a):
No prd náročná. No vidí ji, zas se fláká, ani přátele neceNenenene, Rominka se určitě nefláká, jen nemá přístup k PC, pubo asi jetě spí
.
Ale houbelec, lenivá je a na půdu Empire Bilding
Pubo je jistě u tatínka a dospává vejlet do Stodolní tak co.
Omyl, pubo je doma, tak mám omezený přístup.
Ale dnes máme pracovní sobotu
Není tady
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
.
Premiéra je náročná.
Ano premiéra je hodně náročnáTak moná pro reju a kritiky, ale pro tebe? Hlavní role tě minula zas vo chlup tak co a křoví tam nehraje tak co tu plácá
![]()
![]()
![]()
No kdy nevydám vstupenky, tak jsou nahraní a nebudou mít pro koho hrát
Upravil(a) Romča (20. 3. 2010 14:24)
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Ano premiéra je hodně náročnáKoukám, e se ti daří
U to jde konečně z něho ven, dnes jsem koupila i kapsičky , tak si dal.Ale je jak mirně ochrnutý
snad se to spraví.
Určitě se mu to zlepí. Já jsem asi ZASE udělala chybu , krájela jsem vepřová srdíčka a Darča tak smutně koukala
, tak jsem ji kousíček dala. Jestli se mi posere
.
Není tady
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
Ano premiéra je hodně náročnáTak moná pro reju a kritiky, ale pro tebe? Hlavní role tě minula zas vo chlup tak co a křoví tam nehraje tak co tu plácá
![]()
![]()
![]()
Já to vím ,e nejdůleitějí z celého divadla jsi TY .
Mladí se u těí .
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Tak moná pro reju a kritiky, ale pro tebe? Hlavní role tě minula zas vo chlup tak co a křoví tam nehraje tak co tu plácá![]()
![]()
![]()
Já to vím ,e nejdůleitějí z celého divadla jsi TY
.
Mladí se u těí.
to ví první dáma v abecedním seznamu
a zachytávm ve , bo musím.
Včera večer jsem u bylo k.o. - zvonil telefon v pr.já ho zvedla a říkám - prosím jaro
jen na druhé straně bylo ticho, ádná odezva a já myslela e prasknu smíchy.Někdy se někdo chytí , ale tentokrát nic.
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Koukám, e se ti daří
U to jde konečně z něho ven, dnes jsem koupila i kapsičky , tak si dal.Ale je jak mirně ochrnutý
snad se to spraví.
Určitě se mu to zlepí. Já jsem asi ZASE udělala chybu
, krájela jsem vepřová srdíčka a Darča tak smutně koukala
, tak jsem ji kousíček dala. Jestli se mi posere
.
Taky jsem včera koupila srdíčka, játra, aludky a různé maso a večer obíhala restaurace s masem.
Ty si nedá říct a nedá , chudák Darča.
Upravil(a) Romča (20. 3. 2010 14:40)
Není tady
Romča napsal(a):
Včera večer jsem u bylo k.o. - zvonil telefon v pr.já ho zvedla a říkám - prosím jaro
![]()
jen na druhé straně bylo ticho, ádná odezva a já myslela e prasknu smíchy.Někdy se někdo chytí , ale tentokrát nic.
Tak to byl nějaký studený čumák bez smyslu pro humor .
Není tady
Romča napsal(a):
Ty si nedá říct a nedá , chudák Darča.
Komu není rady, tomu není pomoci, v noci si na mě vzpomeň , určitě budu venčit .
Není tady
Umyla jsem zimní boty a zítra je oupnu do skříně .
Není tady
aprill napsal(a):
Umyla jsem zimní boty a zítra je oupnu do skříně
.
Já jetě raději počkám do přítího týdne
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
.
Zítra schovám a u nevytáhnu , kdy nasněí, tak zůstanu doma
.
Není tady
Dost bylo práce, vyehlím si něco na sebe, vlasy a moná i obličej a vyráím za zábavou .
Není tady
aprill napsal(a):
Dost bylo práce, vyehlím si něco na sebe, vlasy a moná i obličej a vyráím za zábavou
.
Tak já se toho dnes dobrovolně vzdávám , pokud nebudu znásilněná
Jo vlastně , ty jse na oslavy, tak bacha na lučník
Uij si to pa
Není tady
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Hele velké dívadlo ve Sněmovní a mám ho grátis nač platit těce vydělaný obolus doi hladových hérců a héreček, bezvýznamného oblastního dívadla
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
No kdy nevydám vstupenky, tak jsou nahraní a nebudou mít pro koho hrátJá to vím ,e nejdůleitějí z celého divadla jsi TY
.
Mladí se u těí.
to ví první dáma v abecedním seznamu
a zachytávm ve , bo musím.
Včera večer jsem u bylo k.o. - zvonil telefon v pr.já ho zvedla a říkám - prosím jaro![]()
Vichni jdéme sborééém za tím prvnííímmmm vo*******
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
.
Pokud příjde
Není tady
Já zítra taky budu schovávat zimní boty. Teda, schovávat - do popelnice házet. Budu dělat jarní úúúklid.
Dneska jsem si umyla okna v obýváku, zítra zkusím zvládnout kuchyň a hlavně ty boty a zimní bundy, na to se fakt těím. Určitě zjistím, e zase nic nemám. Jednu bundu a kozačky nechám, kdyby mne náhodou přítí týden překvapilo horí počasí. I kdy píou, e u teplota neklesne pod 10 stupňů.
Není tady