6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Čovééééééééče Pisateli, já netuila, e jsi ostravák, e tu tak hezky lakuje s ostravačkama Jinak nebooj, moderátor (ka) nezasahuje, moderátorka čeká, e jí taky příjde umýt ta okna
Není tady
Pisatel napsal(a):
aprill napsal(a):
Jé, tady se budou mýt okna , zapisuju se do pořadníku. Doufám, e Pisatel nemá závratě .
Tak závratě, při pouívání moderních technologií mytí oken, pomocí Semtexu nemám, to mi věř.
Jéje, to má troku (hodně) popletené, ale okna se Semtexem nemyjí .
Není tady
Romča napsal(a):
A jak vypadáme 21.3. my?
Zatím netuím, máme toti pozvání na narozeniny a kadou hodinu je jiný termín a pozvání nemůeme odmítnou, doufám, e to vyjde,
Není tady
Romča napsal(a):
Je to pravděpodobně v kostele v ově naproti Myrona, jarní gospelový koncert.
Víc info určo podá Aprill v odpo hodinách.
Zjistím a napíu, ale taky předpokládám, e to bude odpoledne.
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
A jak vypadáme 21.3. my?
Zatím netuím, máme toti pozvání na narozeniny a kadou hodinu je jiný termín a pozvání nemůeme odmítnou, doufám, e to vyjde,
Myslím, e si vzájemně poleme fota
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
A jak vypadáme 21.3. my?
Myslím, e si vzájemně poleme fota
Já nechci foto , já chci kávičku, pohodu a klídeček.
Padla na mě obrdepice, ráno jsem si uvědomila, e přítí pátek má zkouku z policejního práva a jetě jsem nevytáhla materiály . Myslím, e pokoj s výhledem na moře to jistí .
Není tady
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
Tak, teď nevím jestli zase kecá a nebo neumí počítat .Já a kecat? To je prosím veřejné nařčení a to by se nemělo tolerovat tady si někdo koleduje o ban! Zatím ádám moderátory nezasahovat ukrtím si tu dámu sám
Jak neumím počítat. Si musí holka k věku příčíst i nejméně 9 měsíců
Dobrá, tak kdy tak 25 let a 9 měs - formuluj přesně
Ne kočko 24 + 9 +/-
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Čovééééééééče Pisateli, já netuila, e jsi ostravák, e tu tak hezky lakuje s ostravačkama Jinak nebooj, moderátor (ka) nezasahuje, moderátorka čeká, e jí taky příjde umýt ta okna
To kočko já nevík co a odkud jsem bo cesty které končí či začínají v Holeově na náměstí vedou na Hanou, Valasko a Slovácko, k tomu jetě slavná elezniční dráha Kroměří- Ostrava tak nvím pro bych nemohl polakovat a semtexem umýt okýnka děvečkám ostravským kdy jejich magodni fárajů a se z nich v knajpě kouří Jetě touí po mém mytí okýnek?
Není tady
aprill napsal(a):
Pisatel napsal(a):
aprill napsal(a):
Jé, tady se budou mýt okna , zapisuju se do pořadníku. Doufám, e Pisatel nemá závratě .
Tak závratě, při pouívání moderních technologií mytí oken, pomocí Semtexu nemám, to mi věř.
Jéje, to má troku (hodně) popletené, ale okna se Semtexem nemyjí .
No dobrá es to ty to vezmu cihlu, ale ta je z příplatkem, za kadé křídlo okenní, pokud jsou více komorová to i za kadou komoru :-)
Není tady
Pisatel napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
To kočko já nevík co a odkud jsem bo cesty které končí či začínají v Holeově na náměstí vedou na Hanou, Valasko a Slovácko, k tomu jetě slavná elezniční dráha Kroměří- Ostrava tak nvím pro bych nemohl polakovat a semtexem umýt okýnka děvečkám ostravským kdy jejich magodni fárajů a se z nich v knajpě kouří Jetě touí po mém mytí okýnek?
Magodni - Magdoni ?
Není tady
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Já a kecat? To je prosím veřejné nařčení a to by se nemělo tolerovat tady si někdo koleduje o ban! Zatím ádám moderátory nezasahovat ukrtím si tu dámu sám
Jak neumím počítat. Si musí holka k věku příčíst i nejméně 9 měsíců
Dobrá, tak kdy tak 25 let a 9 měs - formuluj přesněNe kočko 24 + 9 +/-
No vidí kocoure , e to jde
Není tady
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Magodni - Magdoni ?
No jo tak člověk tu dobrem a poezií a ty hned pantokem
Není tady
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
Dobrá, tak kdy tak 25 let a 9 měs - formuluj přesněNe kočko 24 + 9 +/-
No vidí kocoure , e to jde
No mě to jde ale tobě to nejde
Není tady
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
To kočko já nevík co a odkud jsem bo cesty které končí či začínají v Holeově na náměstí vedou na Hanou, Valasko a Slovácko, k tomu jetě slavná elezniční dráha Kroměří- Ostrava tak nvím pro bych nemohl polakovat a semtexem umýt okýnka děvečkám ostravským kdy jejich magodni fárajů a se z nich v knajpě kouří Jetě touí po mém mytí okýnek?Magodni - Magdoni ?
No jo tak člověk tu dobrem a poezií a ty hned pantokem
Kde vidí pantok? Jen jsem se dotazovala.Zase má upatlané brýle
Není tady
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
Magodni - Magdoni ?No jo tak člověk tu dobrem a poezií a ty hned pantokem
Kde vidí pantok? Jen jsem se dotazovala.Zase má upatlané brýle
Ví e mám větí prsty a e dělám dvoj a trojkliky a hned mě musí opravit
Není tady
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
No jo tak člověk tu dobrem a poezií a ty hned pantokemKde vidí pantok? Jen jsem se dotazovala.Zase má upatlané brýle
Ví e mám větí prsty a e dělám dvoj a trojkliky a hned mě musí opravit
Píe a jetě u toho cvičí
Není tady
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
Kde vidí pantok? Jen jsem se dotazovala.Zase má upatlané brýleVí e mám větí prsty a e dělám dvoj a trojkliky a hned mě musí opravit
Píe a jetě u toho cvičí
Tolik námahy a zbytečně. Hele sportem k trvalé invaliditě je mé motto, jediné dva sporty jsou mi vlastní a plně vyhovují jsou podpor lemo za lopatkou a vzpírání
Není tady
Romi, nakoupíno,utraceno ?
Upravil(a) aprill (12. 3. 2010 14:48)
Není tady
aprill napsal(a):
ne prej jsi jí neposkytla svou kreditku bo na své u nemá nic bo mladej chce ....... a pak u platila moc tento měsíc tak hledá vyjimečně sponzorku
Není tady
aprill napsal(a):
Já někde byla?
Včera odpo a dnes celý den v práci.
Není tady
Pisatel napsal(a):
aprill napsal(a):
ne prej jsi jí neposkytla svou kreditku bo na své u nemá nic bo mladej chce ....... a pak u platila moc tento měsíc tak hledá vyjimečně sponzorku
Náhodou "zlatý enter" byl ji fčera
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Já někde byla?
Včera odpo a dnes celý den v práci.
Vdy si psala, e chce do IKEI!
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Já někde byla?
Včera odpo a dnes celý den v práci.Vdy si psala, e chce do IKEI!
ALI, zííííííííííííííítra(asi)
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Já někde byla?
Včera odpo a dnes celý den v práci.Vdy si psala, e chce do IKEI!
ALI, zííííííííííííííítra(asi)
Uf, já si u myslela, e jsem přepracovaná . Zítra to číhni a pak napi co tam bylo úasného .
Není tady
A Ty jsi dnes byla v ove?
Není tady