|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Buch bác kohout letí do kouta.... No pak se nedivme že je tak jak je když si ženský hrajou s kohoutem a plechovýmV úterý a už tak pracovně znaven
, že mu nedochází , že to jsou velikonoční kohouti na výzdobu.
Apropo, to by jsme byli na jiném foru, ne?Vono ještě nepřišlo jaro, nemá umytá okna a vycíděno a už straší s velikonocema
NAvíc mám dojem že kohout jaksi vajíčka nesnese a nesnese i kdyby se po slepici na zádech vozil
Máš to nějaké pomatené
![]()
Pokud by jsi měl mít trauma z mých ještě neumytých oken , tak je můžeš přijet umýt
.
a po cestě,můžeš někde zakoupit slepičku, do páru, když Ti vadí že jí nemám.
Není tady
Romča napsal(a):
Pokud by jsi měl mít trauma z mých ještě neumytých oken , tak je můžeš přijet umýt
.
a po cestě,můžeš někde zakoupit slepičku, do páru, když Ti vadí že jí nemám.
Já a trauma z tvých nemytých oken. Holka to jsi teda vedle jak ta jedle kterou pro špínu nevidíš 
A ještě ti kupovat slepičku, koukám, že na východě to máte dobře pomotané

Není tady
Jé, tady se budou mýt okna
, zapisuju se do pořadníku. Doufám, že Pisatel nemá závratě
.
Není tady
Romi, dokud bylo by volné něco kolem 9. dubna ?
Není tady
aprill napsal(a):
Jeje jeje, na duben už nic není, ale pokusím se Ti něco ukořistit
.
A jak vypadáme 21.3. my?
Není tady
aprill napsal(a):
Jé, tady se budou mýt okna
, zapisuju se do pořadníku. Doufám, že Pisatel nemá závratě
.
Tak závratě, při používání moderních technologií mytí oken, pomocí Semtexu nemám, to mi věř.

Upravil(a) Pisatel (11. 3. 2010 7:45)
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Jeje jeje, na duben už nic není, ale pokusím se Ti něco ukořistit
.
A jak vypadáme 21.3. my?
Pořád stejně bl****

Upravil(a) Pisatel (11. 3. 2010 7:44)
Není tady
Holky, 21.3 - to je jen pro Vás dvě (zase nějaká přednáška) nebo domlouváte " rychlé kafe, či pivíčko?" 
Je vidět, že Pisatel je chlap, protože ho velikonoční úklid nechává opravdu chladným.
Já to taky nebudu přehánět, okna umyju, akorát, že mi Pavel namontoval roletu do ložnice tak, že se nedá okno otevřít,
, takže ani umýt. Taky ho to nechává chladným. 
Není tady
Nela napsal(a):
Holky, 21.3 - to je jen pro Vás dvě (zase nějaká přednáška) nebo domlouváte " rychlé kafe, či pivíčko?"
Je vidět, že Pisatel je chlap, protože ho velikonoční úklid nechává opravdu chladným.Já to taky nebudu přehánět, okna umyju, akorát, že mi Pavel namontoval roletu do ložnice tak, že se nedá okno otevřít,
Tak to se teto Nelo pleteš, nebo ne, já nevím jak si to přebereš, ale protože uklízím průběžně, tak akce typu velký jarní, velký letní, podzimní a vánoční mě nechává úplně klidným. Používám zásadně doporučené mycí a čístící prostředky, které voní a nebo udrží čistotu tak dlouuuuuhooooooo, že vlastně netřeba probvádět úklid
A když náhodou najdu smítko, tak si pozvu tebe nebo jinou nadšenou uklizečku 
Není tady
Nela napsal(a):
Je vidět, že Pisatel je chlap, protože ho velikonoční úklid nechává opravdu chladným.Já to taky nebudu přehánět, okna umyju, akorát, že mi Pavel namontoval roletu do ložnice tak, že se nedá okno otevřít,
21.3. - jarní gospely a pak snad kafe.Máš volno , nepůjdeš popřípadě?
Prdlačky Pisatel tady jenom kecá, určo poletává s tou barevnou prachovkou na tyči a smejčí.

Není tady
Romča napsal(a):
Nela napsal(a):
Prdlačky Pisatel tady jenom kecá, určo poletává s tou barevnou prachovkou na tyči a smejčí.![]()
Já ti jednu vysmějčím potforo. Jsem snad uklízeč?

Není tady
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
Nela napsal(a):
Prdlačky Pisatel tady jenom kecá, určo poletává s tou barevnou prachovkou na tyči a smejčí.![]()
![]()
Dovedu si tě klidně představit, zástěrku v pase, baletní pohyby a prachovka

Není tady
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
![]()
Dovedu si tě klidně představit, zástěrku v pase, baletní pohyby a prachovka
![]()
![]()

Není tady
Romi, jestli se Pisatel k uklízení staví, jako tvůj bratr.....
Včera nečekaně večer zavolal, že jede domů, tak já rychle porvala smeták a pak mop a otírala rukojeť u ledničky, ať má radost.
Tomáš, když mne viděl, tak se ptal : " Taťka přijede????" Asi si to dovedeš živě představit.
Pro ty, kteří neví, co je tvůj bratr za jedince, teď musím vypadat, jako pěkný nepořádník.

Toho 21.3. je neděle, tak co je to za akci??
Není tady
Nela napsal(a):
Včera nečekaně večer zavolal, že jede domů, tak já rychle porvala smeták a pak mop a otírala rukojeť u ledničky, ať má radost.Tomáš, když mne viděl, tak se ptal : " Taťka přijede????" Asi si to dovedeš živě představit.
Pro ty, kteří neví, co je tvůj bratr za jedince, teď musím vypadat, jako pěkný nepořádník.![]()
Toho 21.3. je neděle, tak co je to za akci??

Tomáš, když mne viděl, tak se ptal : " Taťka přijede????" 

¨ -Tom se nezdá je vnímavý 
Pro ty, kteří neví, co je tvůj bratr za jedince, teď musím vypadat, jako pěkný nepořádník.

- taky mě to napadlo, ale všem tady oznamuji, kdo u mé švagrové ještě nebyli , že to tak není 
Upravil(a) Romča (11. 3. 2010 10:58)
Není tady
Je to pravděpodobně v kostele v ově naproti Myrona, jarní gospelový koncert.
Víc info určo podá Aprill v odpo hodinách.
Není tady
Nela napsal(a):
... jestli se Pisatel k uklízení staví, jako tvůj bratr.....
Tak to mě neznáš teto. Já se k ničemu nestavím, ještě to tak.
Poslední postavení bylo před 25 lety a dopadlo to tragicky........ 
Není tady
[Poslední postavení bylo před 25 lety a dopadlo to tragicky........
Neříkej, že je to tak hrozné??
Není tady
jarní gospelový koncert. - tak, švagrová, to mne znáš, to ne.. Kávička ano, ale na to mne neužije...
Není tady
Nela napsal(a):
jarní gospelový koncert. - tak, švagrová, to mne znáš, to ne.. Kávička ano, ale na to mne neužije...
Jj znám
Pokud by to bylo aktuální, tak by jsi mohla dorazit o hodinu později, protože doufám, že kafe proběhne.
Není tady
Nela napsal(a):
[Poslední postavení bylo před 25 lety a dopadlo to tragicky........
Neříkej, že je to tak hrozné??
No si piš, že JE to hrozné .... má to dvě nohy, dvě ruce a plnou střeštěných nápadů
vědět že to bude tak tragické tak to po 4 letech neopakuji
Není tady
Pisatel napsal(a):
Nela napsal(a):
![]()
Tak, teď nevím jestli zase kecáš a nebo neumíš počítat
.
Není tady
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Nela napsal(a):
![]()
![]()
.
Já a kecat? To je prosím veřejné nařčení a to by se nemělo tolerovat tady si někdo koleduje o ban!
Zatím žádám moderátory nezasahovat uškrtím si tu dámu sám 
Jak neumím počítat. Si musíš holka k věku příčíst i nejméně 9 měsíců

Není tady
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
![]()
![]()
.
Já a kecat? To je prosím veřejné nařčení a to by se nemělo tolerovat tady si někdo koleduje o ban!
Zatím žádám moderátory nezasahovat uškrtím si tu dámu sám
Jak neumím počítat. Si musíš holka k věku příčíst i nejméně 9 měsíců![]()

Dobrá, tak když tak 25 let a 9 měs - formuluj přesně 
Upravil(a) Romča (11. 3. 2010 14:16)
Není tady
Švagrová, ty se máš :lol:pojedeš si do Prahy zvednout smítko (samozdřejmě s ubytováním) a šup do města do obchodů.A to se vyplatí 

Protože do prázdnin to s Yvet nevypadá nadějně.Může jen začátkem června a to my jdeme na svatbu 
To asi ještě nevíš , co? 
Není tady