6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Buch bác kohout letí do kouta.... No pak se nedivme e je tak jak je kdy si enský hrajou s kohoutem a plechovýmV úterý a u tak pracovně znaven , e mu nedochází , e to jsou velikonoční kohouti na výzdobu.
Apropo, to by jsme byli na jiném foru, ne?Vono jetě nepřilo jaro, nemá umytá okna a vycíděno a u straí s velikonocema NAvíc mám dojem e kohout jaksi vajíčka nesnese a nesnese i kdyby se po slepici na zádech vozil Má to nějaké pomatené
Pokud by jsi měl mít trauma z mých jetě neumytých oken , tak je můe přijet umýt .
a po cestě,můe někde zakoupit slepičku, do páru, kdy Ti vadí e jí nemám.
Není tady
Romča napsal(a):
Pokud by jsi měl mít trauma z mých jetě neumytých oken , tak je můe přijet umýt .
a po cestě,můe někde zakoupit slepičku, do páru, kdy Ti vadí e jí nemám.
Já a trauma z tvých nemytých oken. Holka to jsi teda vedle jak ta jedle kterou pro pínu nevidí
A jetě ti kupovat slepičku, koukám, e na východě to máte dobře pomotané
Není tady
Jé, tady se budou mýt okna , zapisuju se do pořadníku. Doufám, e Pisatel nemá závratě .
Není tady
Romi, dokud bylo by volné něco kolem 9. dubna ?
Není tady
aprill napsal(a):
Jeje jeje, na duben u nic není, ale pokusím se Ti něco ukořistit .
A jak vypadáme 21.3. my?
Není tady
aprill napsal(a):
Jé, tady se budou mýt okna , zapisuju se do pořadníku. Doufám, e Pisatel nemá závratě .
Tak závratě, při pouívání moderních technologií mytí oken, pomocí Semtexu nemám, to mi věř.
Upravil(a) Pisatel (11. 3. 2010 7:45)
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Jeje jeje, na duben u nic není, ale pokusím se Ti něco ukořistit .
A jak vypadáme 21.3. my?
Pořád stejně bl****
Upravil(a) Pisatel (11. 3. 2010 7:44)
Není tady
Holky, 21.3 - to je jen pro Vás dvě (zase nějaká přednáka) nebo domlouváte " rychlé kafe, či pivíčko?"
Je vidět, e Pisatel je chlap, protoe ho velikonoční úklid nechává opravdu chladným. Já to taky nebudu přehánět, okna umyju, akorát, e mi Pavel namontoval roletu do lonice tak, e se nedá okno otevřít, , take ani umýt. Taky ho to nechává chladným.
Není tady
Nela napsal(a):
Holky, 21.3 - to je jen pro Vás dvě (zase nějaká přednáka) nebo domlouváte " rychlé kafe, či pivíčko?"
Je vidět, e Pisatel je chlap, protoe ho velikonoční úklid nechává opravdu chladným. Já to taky nebudu přehánět, okna umyju, akorát, e mi Pavel namontoval roletu do lonice tak, e se nedá okno otevřít, , take ani umýt. Taky ho to nechává chladným.
Tak to se teto Nelo plete, nebo ne, já nevím jak si to přebere, ale protoe uklízím průběně, tak akce typu velký jarní, velký letní, podzimní a vánoční mě nechává úplně klidným. Pouívám zásadně doporučené mycí a čístící prostředky, které voní a nebo udrí čistotu tak dlouuuuuhooooooo, e vlastně netřeba probvádět úklid A kdy náhodou najdu smítko, tak si pozvu tebe nebo jinou nadenou uklizečku
Není tady
Nela napsal(a):
21.3. - jarní gospely a pak snad kafe.Má volno , nepůjde popřípadě?
Prdlačky Pisatel tady jenom kecá, určo poletává s tou barevnou prachovkou na tyči a smejčí.
Není tady
Romča napsal(a):
Nela napsal(a):
Je vidět, e Pisatel je chlap, protoe ho velikonoční úklid nechává opravdu chladným. Já to taky nebudu přehánět, okna umyju, akorát, e mi Pavel namontoval roletu do lonice tak, e se nedá okno otevřít, , take ani umýt. Taky ho to nechává chladným.21.3. - jarní gospely a pak snad kafe.Má volno , nepůjde popřípadě?
Prdlačky Pisatel tady jenom kecá, určo poletává s tou barevnou prachovkou na tyči a smejčí.
Já ti jednu vysmějčím potforo. Jsem snad uklízeč?
Není tady
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
Nela napsal(a):
Je vidět, e Pisatel je chlap, protoe ho velikonoční úklid nechává opravdu chladným. Já to taky nebudu přehánět, okna umyju, akorát, e mi Pavel namontoval roletu do lonice tak, e se nedá okno otevřít, , take ani umýt. Taky ho to nechává chladným.21.3. - jarní gospely a pak snad kafe.Má volno , nepůjde popřípadě?
Prdlačky Pisatel tady jenom kecá, určo poletává s tou barevnou prachovkou na tyči a smejčí.Já ti jednu vysmějčím potforo. Jsem snad uklízeč?
Dovedu si tě klidně představit, zástěrku v pase, baletní pohyby a prachovka
Není tady
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
21.3. - jarní gospely a pak snad kafe.Má volno , nepůjde popřípadě?
Prdlačky Pisatel tady jenom kecá, určo poletává s tou barevnou prachovkou na tyči a smejčí.Já ti jednu vysmějčím potforo. Jsem snad uklízeč?
Dovedu si tě klidně představit, zástěrku v pase, baletní pohyby a prachovka
Není tady
Romi, jestli se Pisatel k uklízení staví, jako tvůj bratr.....
Včera nečekaně večer zavolal, e jede domů, tak já rychle porvala smeták a pak mop a otírala rukoje u ledničky, a má radost. Tomá, kdy mne viděl, tak se ptal : " Taka přijede????" Asi si to dovede ivě představit.
Pro ty, kteří neví, co je tvůj bratr za jedince, teď musím vypadat, jako pěkný nepořádník.
Toho 21.3. je neděle, tak co je to za akci??
Není tady
Nela napsal(a):
Včera nečekaně večer zavolal, e jede domů, tak já rychle porvala smeták a pak mop a otírala rukoje u ledničky, a má radost. Tomá, kdy mne viděl, tak se ptal : " Taka přijede????" Asi si to dovede ivě představit.
Pro ty, kteří neví, co je tvůj bratr za jedince, teď musím vypadat, jako pěkný nepořádník.
Toho 21.3. je neděle, tak co je to za akci??
Tomá, kdy mne viděl, tak se ptal : " Taka přijede????" ¨ -Tom se nezdá je vnímavý
- taky mě to napadlo, ale vem tady oznamuji, kdo u mé vagrové jetě nebyli , e to tak není
Upravil(a) Romča (11. 3. 2010 10:58)
Není tady
Je to pravděpodobně v kostele v ově naproti Myrona, jarní gospelový koncert.
Víc info určo podá Aprill v odpo hodinách.
Není tady
Nela napsal(a):
... jestli se Pisatel k uklízení staví, jako tvůj bratr.....
Tak to mě nezná teto. Já se k ničemu nestavím, jetě to tak. Poslední postavení bylo před 25 lety a dopadlo to tragicky........
Není tady
[Poslední postavení bylo před 25 lety a dopadlo to tragicky........
Neříkej, e je to tak hrozné??
Není tady
jarní gospelový koncert. - tak, vagrová, to mne zná, to ne.. Kávička ano, ale na to mne neuije...
Není tady
Nela napsal(a):
jarní gospelový koncert. - tak, vagrová, to mne zná, to ne.. Kávička ano, ale na to mne neuije...
Jj znám
Pokud by to bylo aktuální, tak by jsi mohla dorazit o hodinu později, protoe doufám, e kafe proběhne.
Není tady
Nela napsal(a):
[Poslední postavení bylo před 25 lety a dopadlo to tragicky........
Neříkej, e je to tak hrozné??
No si pi, e JE to hrozné .... má to dvě nohy, dvě ruce a plnou střetěných nápadů vědět e to bude tak tragické tak to po 4 letech neopakuji
Není tady
Pisatel napsal(a):
Nela napsal(a):
Tak to mě nezná teto. Já se k ničemu nestavím, jetě to tak. Poslední postavení bylo před 25 lety a dopadlo to tragicky........
Tak, teď nevím jestli zase kecá a nebo neumí počítat .
Není tady
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Nela napsal(a):
Já a kecat? To je prosím veřejné nařčení a to by se nemělo tolerovat tady si někdo koleduje o ban! Zatím ádám moderátory nezasahovat ukrtím si tu dámu sám
Jak neumím počítat. Si musí holka k věku příčíst i nejméně 9 měsíců
Není tady
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Já a kecat? To je prosím veřejné nařčení a to by se nemělo tolerovat tady si někdo koleduje o ban! Zatím ádám moderátory nezasahovat ukrtím si tu dámu sám
Jak neumím počítat. Si musí holka k věku příčíst i nejméně 9 měsíců
Dobrá, tak kdy tak 25 let a 9 měs - formuluj přesně
Upravil(a) Romča (11. 3. 2010 14:16)
Není tady
vagrová, ty se má :lol:pojede si do Prahy zvednout smítko (samozdřejmě s ubytováním) a up do města do obchodů.A to se vyplatí
Protoe do prázdnin to s Yvet nevypadá nadějně.Můe jen začátkem června a to my jdeme na svatbu
To asi jetě neví , co?
Není tady