|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 9 10 11 12 13 … 27
To je dobře, že nemáš problémy se sluchem,protože nekoupit si botičky by byl hřích a nezapomeň ,že na velikonoce máš mít něco nového, aby tě nepokakal beránek
.
Já se do PL vrátím, mám tam vyhlídnutou pěknou bundu pro Matesa a určitě mi ještě něco padne do oka
.
Není tady
Aprill, ještě že jsi to připomněla - na Velikonoce něco nového. Aspoň budu mít případný nákup odůvodněný. 
Není tady
Nela napsal(a):
Aprill, ještě že jsi to připomněla - na Velikonoce něco nového. Aspoň budu mít případný nákup odůvodněný.
Hola, hola, vstávat a cvičit
.
Není tady
aprill napsal(a):
Nela napsal(a):
![]()
Hola, hola, vstávat a cvičit.
Už je dávno vstanuto, ale necvičeno 
Bylo váleno u Arabely 
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Nela napsal(a):
![]()
Bylo váleno u Arabely
Neboj, taky necvičím,válím se tady, popíjím kombuchu a přemýšlím co by, kde by . Zatím se mi vůbec nechce
.
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
![]()
Bylo váleno u ArabelyNeboj, taky necvičím,válím se tady, popíjím kombuchu a přemýšlím co by, kde by . Zatím se mi vůbec nechce
.
Kombuchu? Jarní detox?
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Bylo váleno u ArabelyNeboj, taky necvičím,válím se tady, popíjím kombuchu a přemýšlím co by, kde by . Zatím se mi vůbec nechce
.
Kombuchu? Jarní detox?
Tchýně říkala, že je zdravá
a mám v plánu to nalít i Matesovi
.
Není tady
Mi se taky nic nechce. Zatím jen peru a věším, škoda, že prší. Taky mám zaděláno na sladké rohlíky. Jsem nějaká rozlámaná, jen bych se nejraději válela.
Není tady
Nela napsal(a):
Mi se taky nic nechce. Zatím jen peru a věším, škoda, že prší. Taky mám zaděláno na sladké rohlíky. Jsem nějaká rozlámaná, jen bych se nejraději válela.
Krom těch rohlíků, to mám úplně stejně
.
Odpo jedu do nějaké lemon sauny, tak mě to snad nakopne.
A pak nails studio a to mě ba, takže příjemný relax.
Není tady
Nela napsal(a):
Neli, na květnou neděli se nesmí péct
.
Není tady
Romča napsal(a):
Nela napsal(a):
.
A pak nails studio a to mě ba, takže příjemný relax.
Jé, ty náš dneska na pilno
. Kam jedeš do sauny?
Já jsem umyla a naleštila okna a libovala jsem si jaké mám na to leštění pěkné počasí
, když jsem pověsila poslední poslení záclonu, tak začalo lít
.
Není tady
Aprill, to jsem nevěděla, ale já se na to ani moc neohlížím. 
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Nela napsal(a):
.
A pak nails studio a to mě ba, takže příjemný relax.Jé, ty náš dneska na pilno
. Kam jedeš do sauny?
Já jsem umyla a naleštila okna a libovala jsem si jaké mám na to leštění pěkné počasí, když jsem pověsila poslední poslení záclonu, tak začalo lít
.
Sauna Hotel Fridrich, úžasné
4 různé sauny a 3 hodky si můžeš úřecházet do které chceš 
Není tady
aprill napsal(a):
Nela napsal(a):
.
Však ta je až tuto neděli , ne?
A proč se nesmí péct?
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Nela napsal(a):
.
Však ta je až tuto neděli , ne?
A proč se nesmí péct?
Květnou nedělí začíná velikonoční týden
a nepeče se, protože se by zapekly pupeny a nebyla úroda
.
Není tady

Není tady
aprill napsal(a):
tadýýýýýýýýýýýý 
Není tady
Hola,hola kdepak jste všechny
?
Není tady
Ty žiješ, já myslela, že jsi se už uučila k
.
Není tady
Romča napsal(a):
.
Žiju, melu z posledního
. V pátek jsem měla poslední školu a zkoušku, do 9.4. musím odvést práci a už se budu jen učit a učit a učit .Ach jo.
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
.
Žiju, melu z posledního
. V pátek jsem měla poslední školu a zkoušku, do 9.4. musím odvést práci a už se budu jen učit a učit a učit .Ach jo.
A do kdy? 
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
.
Žiju, melu z posledního
A do kdy?
"Výbuch" bude od 31.5.do 16.6.,hodlám se přihlásit hned z kraje, abych to už měla za sebou.
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Žiju, melu z posledního. V pátek jsem měla poslední školu a zkoušku, do 9.4. musím odvést práci a už se budu jen učit a učit a učit .Ach jo.
A do kdy?
"Výbuch" bude od 31.5.do 16.6.,hodlám se přihlásit hned z kraje, abych to už měla za sebou.
Dobře děláš Jaromíre 
Co budeš dělat poté

Není tady
Romča napsal(a):
Co budeš dělat poté
![]()
Poté si budu užívat
.
Jak máš ve čt?
Upravil(a) aprill (5. 4. 2010 17:01)
Není tady
aprill napsal(a):