|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 8 9 10 11 12 … 27
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Nela napsal(a):
Romi, tak to budu ráda, chtěla bych to moc zkusit, ale je to docela rychlé. Ty, zkušená tanečnice, nebudeš mít problém.
Koupila jsi něco v obchodě ?
![]()
![]()
Co Tě tak pobavilo , až rozesmálo.
Tak že se o tobě ten tanec u tyče nese nejen jen z jedné strany

Není tady
Nela napsal(a):
Romi, že ty už jsi Pisatele někde utancovala??
Já, jen že se tak baví.
Čerta a utancovat? Romča k tomu?

Sim te padá když tancije s pubošem natož s profi tanečníkem 
Není tady
Co zkolabovali
Pisatele, tak je zde nějak mrtvo
, no holky kde jste?
Není tady
Romča napsal(a):
Co zkolabovali
, no holky kde jste?
Právě jsem chtěla napsat: tak nám zastřelili Ferdinanda 
Není tady
Romča napsal(a):
Co zkolabovali
, no holky kde jste?
Kde bych byla tu jsem
, včera jsem byla tak utahná, že jsem nemohla napsat ani písmenko. Celé dopoledne jsem měla řádně vypečené 

a odpoledne, když se karta obrátila jsem se snažila dát dokupy
.
Včerejší zážitek- živila jste se prostitucí? Ne, prostitucí ne, chodila jsem za peníze. Ach jo. To je materiál
.
Jo, ten uhořelý nebyl Ládíček
.
Není tady
Se slovem zkolaboval mám taky pěknou historku. Jeden klient nám totiž "zkolaudoval" jednou v Tescu 
.
Není tady
aprill napsal(a):
Se slovem zkolaboval mám taky pěknou historku. Jeden klient nám totiž "zkolaudoval" jednou v Tescu
.

Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Co zkolabovali
, no holky kde jste?
Ferdinand se jiště brzy vrátí 
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Co zkolabovali
, no holky kde jste?
Ferdinand se jiště brzy vrátí
v pátek ho tady máme jako na koni
.
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Právě jsem chtěla napsat: tak nám zastřelili FerdinandaFerdinand se jiště brzy vrátí
.
já myslela že až v pondělí.To toho kasárníka nebude mít dlouho 

Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Ferdinand se jiště brzy vrátív pátek ho tady máme jako na koni
.
já myslela že až v pondělí.To toho kasárníka nebude mít dlouho
já jsem se spletla,fatk až v pondělí 
Není tady
Taky jsem si říkala, čím se zase provinil, že je "pod zámkem". Ach jo, zase ta jeho nevymáchaná..... 
Není tady
Neli, už víš, kdy jdeš k Oldřichovi?
Chodíš v pracovní době?
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Právě jsem chtěla napsat: tak nám zastřelili FerdinandaFerdinand se jiště brzy vrátí
.
Tak Ferdinand se prý už nevrátí.
Není tady
Milá Kelly, právě jsem vrátila z Ojčizny a tam ti bylo věcííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí 
Tvoje Brenda
Není tady
Romi, nevím, kdy půjdu, zítra budu volat. Jdu v pracovní době a hned ráno, protože se nebudu celý den nervovat. Zítra ti dám vědět. Jak to víš, že už Ferdinanda neuvidíme? Myslíš, že to bez nás vydrží? 
Není tady
Romi, napiš mi, jak se jmenuje ta doktorka od Yvet.
Není tady
Brendo, já nepochopila, odkud jsi se vrátila, kde bylo moc věcí ? Já totiž nic nemám. 
Není tady
Nela napsal(a):
Brendo, já nepochopila, odkud jsi se vrátila, kde bylo moc věcí ? Já totiž nic nemám.
V Polsku.
Není tady
V Polsku.
Byla jsi v obchodě? Já se taky chystám, ale až po výplatě, nevím po které. Je to prý mnohem lepší tam nakupovat v obchodě, než na tržnici. Potřebuji nějaké jarní kousky - tuniky, legíny a....
Není tady
Nela napsal(a):
V Polsku.
Byla jsi v obchodě? Já se taky chystám, ale až po výplatě, nevím po které. Je to prý mnohem lepší tam nakupovat v obchodě, než na tržnici. Potřebuji nějaké jarní kousky - tuniky, legíny a....
V obchodě jsem byla, ale jenom s dětskýma věcma. Já jsem nejela nakupovat, jela jsem s kolegyní pro kočárek
, takže na hadříky jsem se koukala jenom na burze kde jsme nakupovaly jídlo ,mňam,Ale i tam měli pěkné kousky a rovna legíny si koupila další kolegyně.
Není tady
aprill napsal(a):
Milá Kelly, právě jsem vrátila z Ojčizny a tam ti bylo věcííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
Tvoje Brenda
a kde jsi byla? Co máš?
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Tvoje Brenda
a kde jsi byla? Co máš?
uzenou makrelu, uzeného tuňáka, krowki, meltu, mám pokračovat
?
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Tvoje Brenda
a kde jsi byla? Co máš?
uzenou makrelu, uzeného tuňáka, krowki, meltu, mám pokračovat
?
Tak to jsem teda úplně v klidu
.
Já byla předevčírem v daichmanu a do cesty mi skočily boty, tak pořád zvažuji, jestli je unesu.Ale potřebuji nutně, ale říkala jsem si že nemám kabeuku a dnes tak jdu na magistrát a pořád slyším, jak na mě někdo volá - jo , byla to ona , krásná stejné barvy

Upravil(a) Romča (25. 3. 2010 15:45)
Není tady
Nela napsal(a):
Romi, nevím, kdy půjdu, zítra budu volat. Jdu v pracovní době a hned ráno, protože se nebudu celý den nervovat. Zítra ti dám vědět. Jak to víš, že už Ferdinanda neuvidíme? Myslíš, že to bez nás vydrží?
Taky chci zítra volat, tak se třeba potkáme pak tam 
Není tady
Stránky: 1 … 8 9 10 11 12 … 27