18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky v novém domečku
Není tady
Taky zdravím v novém domečku. U teda máme několikátý, pořád se stěhujeme, ani se nestačím zabydlet a jdu do nového.
Není tady
Nela napsal(a):
Taky zdravím v novém domečku. U teda máme několikátý, pořád se stěhujeme, ani se nestačím zabydlet a jdu do nového.
Joo vagrová, změna je ivot
Hlavně e nás to nic nestojí
Není tady
U zase novej domeček.
Tak ahojte holky.
Není tady
Romi, mám kouzelné bobule, můe si dát do nosu a lučníček nebude zlobit .
Není tady
aprill napsal(a):
uk, uk nezlobí a prý to ani nebyl tak nevím
Ale, e mooc dík, nikdy neví, kdy se iknou.
Není tady
Holky, ale máte černý puntík.Nějak se zde vůbec nezabydlujete!
vagrovou jsem u letos asi 2x viděla , ale co vy ostatní?
Tedy krom mého věrného Pátka
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Ale, e mooc dík, nikdy neví, kdy se iknou.
Kolik jsi jich vlastně chtěla ? Marci byla včera jako drogový dealer, plné auto bobulí a lahviček .
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Ale, e mooc dík, nikdy neví, kdy se iknou.Kolik jsi jich vlastně chtěla ? Marci byla včera jako drogový dealer, plné auto bobulí a lahviček .
Jaké lahvičky?Jiné bobule? Něco nového?
Ktěla jsem celé balení.
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Ale, e mooc dík, nikdy neví, kdy se iknou.Kolik jsi jich vlastně chtěla ? Marci byla včera jako drogový dealer, plné auto bobulí a lahviček .
Ktěla jsem celé balení.
Má celé balení 30 bobulí (nechtěla jsi dvoje?), já jsem si nechala koupit ginko, to co se prodává u nás mi připadá nějaké slabé.
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Kolik jsi jich vlastně chtěla ? Marci byla včera jako drogový dealer, plné auto bobulí a lahviček .Jaké lahvičky?Jiné bobule? Něco nového?
Ktěla jsem celé balení.Má celé balení 30 bobulí (nechtěla jsi dvoje?), já jsem si nechala koupit ginko, to co se prodává u nás mi připadá nějaké slabé.
Myslím , e nechtěla, ale kdyby zbylo beru fe - byliny můu
Take Ti mozek jede na plný plyn
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Ktěla jsem celé balení.Má celé balení 30 bobulí (nechtěla jsi dvoje?), já jsem si nechala koupit ginko, to co se prodává u nás mi připadá nějaké slabé.
Myslím , e nechtěla, ale kdyby zbylo beru fe - byliny můu
Take Ti mozek jede na plný plyn
Já jenom, kdyby jsi chtěla, e by asi nebylo .
Ano, ano, mozek mi jede na plný plyn, a se bojím, aby mi neujel .
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Má celé balení 30 bobulí (nechtěla jsi dvoje?), já jsem si nechala koupit ginko, to co se prodává u nás mi připadá nějaké slabé.Myslím , e nechtěla, ale kdyby zbylo beru fe - byliny můu
Take Ti mozek jede na plný plynJá jenom, kdyby jsi chtěla, e by asi nebylo .
Ano, ano, mozek mi jede na plný plyn, a se bojím, aby mi neujel .
Joo neujel neboj nejel by daleko
Není tady
Krásnou zasněenou neděli
To bylo ráno překvápko
Není tady
Romča napsal(a):
Krásnou zasněenou neděli
To bylo ráno překvápko
Já jsem byla překvapená u v noci , slyela jsem v noci nějakou ránu, myslela jsem , e oralci převracejí pudlice a hle, mýlila jsem se, na přechodu přejeli člověka .
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Krásnou zasněenou neděli
To bylo ráno překvápkoJá jsem byla překvapená u v noci , slyela jsem v noci nějakou ránu, myslela jsem , e oralci převracejí pudlice a hle, mýlila jsem se, na přechodu přejeli člověka .
Tak to má teda nepěkné noční záitky
Není tady
Rozhodla jsem, e přivolám jaro a vyehlím velikonoční ubrus .
Není tady
aprill napsal(a):
Já budu řádit přítí víkend
Jetě si musím promyslet dekorace, mám toti nový proutěný koíček
Já se teď budu přemísovat do práce.
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Já se teď budu přemísovat do práce.
Jéje do pr. já a zítra a bude to náročné . Ve středu musím zajet zaplatit broukům ubytovnu:butter:,ach jo.
V ově jsem viděla úasné dekorace a mám tuení, e tu velkou keramickou slepici fakt nutně potřebuju .
A o tulipánech ani nemluvím .
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Já se teď budu přemísovat do práce.Jéje do pr. já a zítra a bude to náročné . Ve středu musím zajet zaplatit broukům ubytovnu:butter:,ach jo.
V ově jsem viděla úasné dekorace a mám tuení, e tu velkou keramickou slepici fakt nutně potřebuju .
A o tulipánech ani nemluvím .
Já mám úasného kovového kohouta , vypadá jako měděný.
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Já se teď budu přemísovat do práce.Jéje do pr. já a zítra a bude to náročné . Ve středu musím zajet zaplatit broukům ubytovnu:butter:,ach jo.
A o tulipánech ani nemluvím .Já mám úasného kovového kohouta , vypadá jako měděný.
Kohouta jsem viděla, tuím naem oblíbeném obchůdku, ale neměla jsem odvahu kuknout kolik stál.
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Jéje do pr. já a zítra a bude to náročné . Ve středu musím zajet zaplatit broukům ubytovnu:butter:,ach jo.
A o tulipánech ani nemluvím .Já mám úasného kovového kohouta , vypadá jako měděný.
Kohouta jsem viděla, tuím naem oblíbeném obchůdku, ale neměla jsem odvahu kuknout kolik stál.
Já ho mám asi za 70 ká, objednávka přímo ze skladu přes www.
Take skoro radost za 50
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Buch bác kohout letí do kouta.... No pak se nedivme e je tak jak je kdy si enský hrajou s kohoutem a plechovým
Není tady
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Buch bác kohout letí do kouta.... No pak se nedivme e je tak jak je kdy si enský hrajou s kohoutem a plechovým
V úterý a u tak pracovně znaven , e mu nedochází , e to jsou velikonoční kohouti na výzdobu.
Apropo, to by jsme byli na jiném foru, ne?
Upravil(a) Romča (9. 3. 2010 10:30)
Není tady
Romča napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Romča napsal(a):
Já mám úasného kovového kohouta , vypadá jako měděný.Buch bác kohout letí do kouta.... No pak se nedivme e je tak jak je kdy si enský hrajou s kohoutem a plechovým
V úterý a u tak pracovně znaven , e mu nedochází , e to jsou velikonoční kohouti na výzdobu.
Apropo, to by jsme byli na jiném foru, ne?
Vono jetě nepřilo jaro, nemá umytá okna a vycíděno a u straí s velikonocema NAvíc mám dojem e kohout jaksi vajíčka nesnese a nesnese i kdyby se po slepici na zádech vozil Má to nějaké pomatené
Není tady