29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Floranka napsal(a):
Paci taky super a Annave není vidět, jistě má teké nějakou pecku. Ale, když je plná peněženka, tak to zvládnem i bez přednášky , že ? a dodavatel je nám fuk, hlavně , když je super zboží. Ale přednáška to musí pěkně zaobalit ...
tak to připrav dobře !!!
Andrejko u mě vyhrál ten druhý, jak je pěkně vyvedený v barvách , v mé oblíbené tyrkysové
to je dobré pojetí...
Není tady
Já už jsem tu, ale dneska jen do počtu
Není tady
Ahoj holky jen Vás letmo zdravím a hned zase mizím... bo mám taky krizi
Ema včera blbě sklouzla ze schodů a nalomila si kostrč... dneska jsme strávili krásné odpoledne na pohotovosti v Motole.... klidový režim, nesedět, jenom ležet nebo stát.... aspoň tři neděle ....takže se hlásíme do klubu marodů
kdyby jste měli nějaké rady ohledně kostrče...např. Floranka
tak určitě písněte... díky
Jinak soutěžní mě zatím nadchlo Spirulčino a taky nesoutěžní Andrejčino
krásný barvy ....
Já jsem soutěžní sice vložila, ale ještě jsem na tom chtěla zapracovat.... takže je to takové nedodělané... ale nemám už náladu a v podstatě ani nevím co tam ještě přihodit..... p.s. je to manžel.... můj
Tak se mějte kočky... čau zítra
Není tady
EvaR napsal(a):
Ahoj holky
jen Vás letmo zdravím a hned zase mizím... bo mám taky krizi
Ema včera blbě sklouzla ze schodů a nalomila si kostrč... dneska jsme strávili krásné odpoledne na pohotovosti v Motole.... klidový režim, nesedět, jenom ležet nebo stát.... aspoň tři neděle ....takže se hlásíme do klubu marodů
kdyby jste měli nějaké rady ohledně kostrče...např. Floranka
tak určitě písněte... díky
Jinak soutěžní mě zatím nadchlo Spirulčinoa taky nesoutěžní Andrejčino
krásný barvy ....
Já jsem soutěžní sice vložila, ale ještě jsem na tom chtěla zapracovat.... takže je to takové nedodělané... ale nemám už náladu a v podstatě ani nevím co tam ještě přihodit..... p.s. je to manžel.... můj
Tak se mějte kočky... čau zítra
Evi, to měla moje bývalá šéfová, bohužel se s tím nedá nic dělat, jen ten klid. držím palce,ať to zvládnete.
Ale poměrně brzo to přestalo moc bolet. Pak se to ozývalo při změnách počasí. Vím že říkala, že vstávala z lehu na břiše a nejhorší bylo sedat na prkýnko, ale to už si nepamatuju, jak to dělala.
Aby nemusela sedat při čurání, tak zkuste uříznout PETku a čurat vestoje do PETky.
Není tady
Evi
Není tady
Ahojky holky, tak jsem nakonec taky vložila LO do jednokitovky, akorát jen pro účast, byla to rychlovka na poslední chvíli.
Není tady
Holky, dnes Jirku obzvlášť lituju. to jsou jedna pecka vedle druhé. Tak nádherná Ločka, až přechází zrak.
teda, to by měla Martinka radost, kdyby to viděla. Jste kouzelnice, jedna vedle druhé.
I ta Ločka s ostatními sportovci se dnes povedla skvěle. Vidím , že si tu hovím v opravdu vybrané společnosti
Není tady
Ahojky,tak já nakonec taky stihla říkala jsem si, kdyby ten můj rusák aspoň vyhrátl..ale ta naše martinka..taková šikulka je to a já budu scrapovat arogantního krasobruslaře co ani neumí vyhrát
?
Tož jsem to pojala vlastenecky
Evíku,teda to je radost
Ať je Emi brzy v pořádk,foukám...radu nemám,ono tohle je fakt strašně bolavý a jenom bolavý,bobísek
Není tady
Evi brzo se zahojte posílám alespoň virtuální pohlazení na bolístku
Není tady
Soni,včera v noci jsem nakonec pekla ty tvý housky,sice jsem neměla dost bílý mouky,takže jsem dělala jen z půlky napůl s celozrnnou, takže to tolik nenakynulo,ale byly výborný a vypadaly jak reklama na pekárnu,fakt náhera,blbec jsem nenafotila Díky za receptík
Není tady
evajs napsal(a):
Soni,včera v noci jsem nakonec pekla ty tvý housky,sice jsem neměla dost bílý mouky,takže jsem dělala jen z půlky napůl s celozrnnou, takže to tolik nenakynulo,ale byly výborný a vypadaly jak reklama na pekárnu,fakt náhera,blbec jsem nenafotila
Díky za receptík
Nemáš zač
Manža je peče pomalu denně
cpe do toho i párky, nebo klobásu... dělá housky nebo rohlíky.. no prostě papkáme zdravě
Není tady
ahoj holky
Evi - tak at je malý líp
Holky - dílka nádherná, nejvíc mě upoutalo Andrejky,Evajska a Alenky.
Debi - kde najdu receptík?
Není tady
Není tady
teda holky, soutěžní jsou všechny krásný, já nějak neměla žádný nápad
odložím si ráčka pro lentilku a jdu do hajan , i když nevím zda usnu, je tady vichr jako blázen, papa
Není tady
Debi -díky
Není tady
ahojte, tak Julinka usnula, sice jí furt slyšim kašlat, ale snad se už nebude budit, za hodinu dávám další dávku ATB
EviR-ať je Emě líp... kostrč je prevít... vím, že to pak bolívá i když se to zahojí... nejhorší bude ten klidovej režim, to si umím představit.
krásně jste tvořily... Štěpánky LO vidím jen na MMB a ne tady... mimochodem se mi moc líbí, Štěpánko... taky Evajs a Debí mají krásné kousky...
Není tady
Evi, chuderka Ema Tři týdny bez sedění...to je mazec...Holky, držte se obě!
Není tady
tak soutěžní se mi líbí všechny, ale přece jen nejvíc asi Andrejky tajemný horolezec z Kavkazu
Není tady
Teda Evi, to je nářez, uff, držte se holky
Jééé a díky za pochvaly tajemného horolezce z Kavkazu - on teda není tajemnej, já nevím, co furt máte
Není tady
tak kdo to tedy je???
Není tady
Jiruško přeji ti klidnou noc, po atb už by to mělo být jen lepší
Evir chudák Emička, snad ji to brzy přestane bolet, ale ten klidový režim...
Kindle mocinky děkuji za ráček, je nádherný a první, co jsem dostala, moc si toho vážím
Soutěžní ločka jsou všechny super, koukám, že nás vlastenek je víc
Dobrou noc, tady u nás to taky dost fouká
Není tady
spirula napsal(a):
tak kdo to tedy je???
no skvělej kamarád, já to psala už tolikrát a mě se tady prostě nevěří, přitom je to tááááááák jednoduché
Není tady
AndreaP. napsal(a):
spirula napsal(a):
tak kdo to tedy je???
no skvělej kamarád, já to psala už tolikrát a mě se tady prostě nevěří, přitom je to tááááááák jednoduché
se nediv, že nevěříme
Není tady
Ahoj všem.
Ev - To mě mrzí/snad bude brzy dobře třeba tě to potěší, ale tvoje soutěžní Lo se mi strašně páčí. Třeba asi i proto, že mám doma taky fotbalového příznivce
Přidávám dnešní fotku malé / takovej ksichtík-cvak a balím to dneční návrat z hor mě totálně odrovnal
Upravil(a) Leda (28. 2. 2010 23:03)
Není tady
Ještě Vám sem hodím jednu ,,prasečinku,,
Není tady