29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vítám v novém domečku, hezky nám ho připravím na večer, ať můžeme kecat a soutěžit A holky, už je čtyřicátý, jubilejní
Není tady
Preji do noveho domecka hodne krasnych vytvoru... Ja uz se k pocitaci ani nedostanu, manzel si koupil program na upravu videa, cely vikend zpracovava video z Vanoc (jak synovec lyzuje )...
Dalsi zahul na pametovku...
Tudiz soutezni nemam
Mejte se pekne, zitra se na vase soutezne vytvory kouknu... Jiste to bude patadni podivana.
Není tady
ahojky všichni,
nějak nestíhám, dneska jsme byli u manžovejch rodičů na obědě, nakoupit a pak ještě u mých rodičů a před chvílí jsme dorazili. Soutěžní nemám, u nás je to jako u Evajska, fotky sportovce u nás nenajdete. Ani jsem neměla nějaký nápad, jsem jak vygumovaná. Ani nějak nestíhám dcělat Lo nebo ráčky, což mě mrzí. Mám teda zatím dva ráčky, alr ty sem budu moci dát až příští týden - pro Evajska a Gabku, no a musím udělat také Jirušce a lentilce, ty jsou tu nové a ani nevím komu jsem ještě neudělala ráčka.
Paci nádherný ráček
S těma nemocema je to opravdu už děs, chtělo by to konečně to sluníčko, ale na delší dobu a ne na jeden den, takže všem marůdkům přeji ať se brzy uzdraví a to sluníčko snad brzy vykoukne
Není tady
Dneska mám nějakou tvůrčí krizi .
Budu si asi muset koupit nějaké nové zahraniční kity .
Ločko je z vyhraného kitu od Lisete scrap.
Upravil(a) topazio (28. 2. 2010 17:22)
Není tady
Tak jsem dodělala soutěžní,dumám nad textem a přemýšlím, že poprosím Jirku, jestli nemá nějaký odkaz na to, jak by mělo písmo vypadat, kam ho umístit apod.
Já vím, že to mám pravidelně blbě. Nějak mi chybí invence. A hlavně ještě taky koukám a krasobrusalřskou exibici.
Těším se na večer, jaké tu zase budou pecky.
Není tady
Původně jsem chtěla scrapnout do soutěže krasobruslaře Alexeje Jagudina. Ale nenašla jsem vhodné freebie.
Není tady
Jejda nový domeček, tak at nám je tu krásně a krásné tvořeníčko. Já se dnes snažila
Není tady
Jé Topi, to je škoda, to bych chtěla vidět!!!!!!!
Já mám v Ločku jen 2 eloše a papír, zbytek jsou fotky. Zkus to ještě, ještě je čas. Já jsem 2x vyhrála s Ločkem za 1/2 hod . A když se s tím smolím týden, tak nic moc.
Lenti, paráda.A já myslím, že ještě budeš mít na ráčky příležitost.
Hlavně dívčiny se už uzdravte, všechny!!!!!
Upravil(a) Floranka (28. 2. 2010 19:09)
Není tady
Všechny zdravím....
Lentil..... zírám na to parádní Ločko...!!! Fakt krásný....!!
Topi...
Já tedy soutěž mám, ale nevím, jestli to mohu dát na MMB... když jsou tam fotky stáhnuté z netu..?
Z různých sportovních stránek....
Jiruš.... chudinka Julinka.... je mi jí moc líto.... Doufám, že už se to bude jen lepší.....
Není tady
Hezký večer!
V novém domečku přeji krásná dílka:)
Lentil,krásnéé
Topi,prý tvůrčí krize si děláš srandu né?Vždyť je to parááda.
Tak já teda soutěžní mám,ale nemám nikoho slavnýho,ale ten kdo tam je třeba bude jednou slavnej.to bych si přála:D
Všem nemocným přeji ať je jim lépe a lépe.
Není tady
já mám taky fotky stahnuté z netu
Není tady
jé, tak to já mám našeho " domácího sportovce" ..nějak mě nenapdalo stahovat netu...furt jsme hledala fotky děcek, kde sportují...
no,já mám ten mozek už asi vymytej těma šamponama proti vším
Není tady
Tak já jsem asi nějaká divná, celej týden nic, neb mi je zle, tak se jen tak udržuju, ale na soutěž mám ločka dvě, to se mi už dlouho nestalo a teď nevím, které A taky to není žádnej známej sportovec, ale už dopředu avizovaný "horolezcový" šílenec, protože já prostě jiné fotky nemám, já osobně sport považuju skoro za sprosté slovo
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Tak já jsem asi nějaká divná, celej týden nic, neb mi je zle, tak se jen tak udržuju, ale na soutěž mám ločka dvě, to se mi už dlouho nestalo a teď nevím, které
A taky to není žádnej známej sportovec, ale už dopředu avizovaný "horolezcový" šílenec, protože já prostě jiné fotky nemám, já osobně sport považuju skoro za sprosté slovo
Jé tak to se těším...konečně zase chlap...
já toho svýho náladu scrapovat nemám...
máme dneska 18 let výročí seznámení myslíte, že si an to někdo vzpomněl?
no, hádáte správně..tak dělám, že jsme si taky nevzpomněla... :vissla:ale nalila jsem si Martiny, aŤ se mi lépe chystá zítřeší přednáška
...
jo a Adam konečně nemá 39 ... zabral mu Ibalgin...jsme zvědavá, na jak dlouho...
Není tady
Ali, u nas jsem na datumy a vyroci take jen ja... Ja uz nedostala od meho darek ani nepamatuji... Obcas prijde s kytici tulipani, vi, ze je mam rada, ale to je tak vse... A jsem rada, ze Ada uz nehoreckuje... BTW, na Tvoji prednasku bych se docela rada podivala, to musi byt skvely zazitek!!!
Není tady
Ahoj holky, hlásím se z víkendu prožitého u našich, bylo by to fajn, kdyby na Kiku nedolehla nějaká viroza...takže už 5. den nejí, jen pije, dneska už sem tam něco zobla...3x zvracela a má průjem...v noci chtěla spát jen s náma, pořád se budila...takže jsem si moc neodpočala
Sportovce mám jak jinak než manžela je to spíš něco pro zasmání a pro účast
Všem hezký večer!
Není tady
Ahoj holky, tak my nějak přežili den... vrátila jsem se před chvíli ze zkoušky zpěvu, zpívám tady u nás v pěveckém sboru totiž... tak jsem aspoň chvilku vypadla a udělalo mi to dobře... jsem zvědavá na noc, snad Juli dneska usne dřív, do půlnoci aspoň... děkuji, že jste v tom se mnou, taková podpora mi dává sílu... jste fakt moc fajn
Alí - Ty se drž, vím, že je to fakt na budku.. tak tady napíšem, že ty naše dětičky už tuhle noc budou OK... a vyspíme se do růžova, ju?
Topi - prej krize... tu nemáš Ty, ale já...
Lentil - máš to krásný, barvičky mi krásně ladí
Já na soutěž něco taky mám, ale tentokrát o tom nejsem tak nějak přesvědčená... zjišťuju, že se mi z těch free dělá mnohem hůř a neumím to poskládat... no jsem zvědavá na vaše... tak zatim... budu odbíhat na toho našeho Bauera.... a fandiiiiiit.
Není tady
Jůůů Spirulko tak hned na začátku a taková nádhera!!!!
Já jsem taky nervozní u té 50ky...a dost nás štve ten komentář Neumanky a toho komentátora... manžel u toho šílí, jak prý plácají nesmysly
Není tady
Holky, tak já dneska opravdu jen pro účast..Ale Spirulka- to je fakt bomba!!! Mohla bys z fleku dělat pohlednice !!!!Nádherný!!!!
jo a pan Tutulák je frajer
Není tady
Spirulko náááádhera. Tuli super fór. na Andrejčinýho chlapa se těším.
Ali, uvažuju, že bych si taky něco cvakla. A svěř se, na jaké téma přednášíš.
Jinak doufám, že prožijete klidnou noc s marody a že Lukáš bude mít štěstí, protože to je potřeba.
Není tady
Floranka napsal(a):
Spirulko náááádhera. Tuli super fór. na Andrejčinýho chlapa se těším.
Ali, uvažuju, že bych si taky něco cvakla. A svěř se, na jaké téma přednášíš.
Jinak doufám, že prožijete klidnou noc s marody a že Lukáš bude mít štěstí, protože to je potřeba.
Se klidně svěřím ale nebavilo by vás to...Logistika..konkrétně zítra Nákup a výběr dodavatele
Není tady
Boha jeho, Ali, nákup a co? To nebudeme probírat na uzavřeném oddělení, že ne?
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Boha jeho, Ali, nákup a co? To nebudeme probírat na uzavřeném oddělení, že ne?
neboj, práci si na dovolenou tahat nebudu...
Není tady
Ufff, to s mi ulevilo, Ali, tak já Ti tu za odměnu sem šoupnu ještě jednoho chlapa, teda toho samého , ale druhé ločko, aby jste viděly, že fakt nekecám a měla jsem dvě...jsem se nějak "rozšoupla"...a teď jdu v klidu umřít
Kredit bude....někdy, až to dám dokupy
Není tady
Paci taky super a Annave není vidět, jistě má teké nějakou pecku. Ale, když je plná peněženka, tak to zvládnem i bez přednášky , že ? a dodavatel je nám fuk, hlavně , když je super zboží. Ale přednáška to musí pěkně zaobalit ...
tak to připrav dobře !!!
Andrejko u mě vyhrál ten druhý, jak je pěkně vyvedený v barvách , v mé oblíbené tyrkysové
Upravil(a) Floranka (28. 2. 2010 20:28)
Není tady