|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Joooooo holky asi budu mít nový noťas
poradíte do jakého jít?
Není tady
ahojky
já dostala nový noťas k vánocům, mám HP Q takový ten maličký a je úplně zlatý, bez sítě vydrží i celej den, je lehoučkej a malej takže se mi vejde do kabelky 
Není tady

Annu,díky za tip
ale když je maličký,to se Ti na něm moc dobře nepíše ne?A internet máš přes WIFI?
Není tady

Kaťuli, já mám MSI, taky ten malý, co se psaní týká, tak je to jenom o zvyku, to víš, že když jsem přešla z normální velké keyby, byl to sám překlep a napsat něco mi trvalo dlooooouho
, dneska už to zvládám docela v pohodě 
Já s ním nikam nechodím, abych vyzkoušela třeba hot spoty wi-fi někde venku, doma máme wi-fi router, takže si sosám z něho ... ale my jsme specifická domácnost, já mám doma poskytovatele 

Není tady

Popi taky díky
jo a to máš ten 10" ?
Není tady

Simi,achjoooooooooooooooooooo
to je v pr...... ,tak snad Ti ten dr.už pomůže kurňa.....já zas chřipkuju,už týden mě bolí ale pekelně hlava vkuse,žiju jen na práškách.....jsem úplně v pytli 
Není tady
píše se na něm ok
dokonce i skoro manža kterej má docela tlapy řikal že s tím nemá problém
)
Není tady
jinak co se netu týče tak máme doma wifku, a ve škole se připojuju přez mobil (kabelen nebo přez bluetooth)..
jen jak je maličkej tak je návykovej , tahám ho všude sebou

Není tady

Kaťulka 33 napsal(a):
Popi taky díky
![]()
jo a to máš ten 10" ?
mám MSI U100 WIND 10" Atom N270,1GB,160GB,WiFi,CAM,XPH - BLACK

Není tady

Ty kokso, simi, krvácet skoro měsíc, to je teda na bednu
... tak přeju, ať už konečně ty prášky zaberou a je líp, ty jo, když slyším, jak to po LPSK může taky vypadat, se mi na ni ale děěěěsně chce 
Ledi, doufám, že s Clostilem bude nějaký předpisový folík
a správná spermijka v ten správný čas na správném místě 

Není tady
Krásné nedělní ráno holky 
Popíí pořád hledám, jak jste vůbec s příťou dopadli???? Jak je na tom a co ty a ta laparka??
já mám také mininoťásek-Aser Aspire One - vínový a jsem spokojená 
Upravil(a) Silvi.100 (14. 3. 2010 8:18)
Není tady

simi, nj, ale to právě mě chtějí dělat takyyyy 
Silvi, 2.3. byl na kontrole, tak podle dr. to srostlo hezky, jen se mu to jevilo ještě jako krátká doba, takže mu korzet nechal ještě do 18.března. Postupně už ale až na drobnosti zkouší všechno sám, takže se začíná všechno vracet do normálu... Jen teď je zase březen a ta šíííílená poctivka účetní si pořád něco vymýšlí

LPSK zatím nebyla, nooo, sice už se o ní začíná doma mluvit, ale uvidíme, co bude teď s MS... a podle toho se uvidí.... ale jak tak čtu Simi, uffffff, se mi mooooc nechce 
ono, když už se to nezbláznilo 3,5 roku..... tak holt to těhotnění ještě nějaký týden (měsíc) počká 

Není tady
Popí
tak super alespoň, že tak a už bude jenom lépe
LPSK se nebooj
i když chápu, že nepospícháš 
Není tady
ahojky , chtěla jsem se zeptat .. mám takové divné tlaky v podbřišku, občas bodavou bolest, na levé staně mám to bříško tako ztvrdlé .. myslíte že to může být cysta??
Není tady

Annu a který den cyklu si?Jestli to není třeba OVU 
Není tady

Snaži,super,že už jste přestěhovaný,ale tý práce furt,co 
No já jsem taky Anuliku,vítam Tě mezi námi
a přeji brzský přesun do těhulí 
Dík kočky za info k noťasům,já půjdu do trošku většího 
Popi,no laparku mi nepřipomínej
,jsem si taky užila
,ale já byla unikát,jinak super,že to hezky srostlo 
Není tady
asi 50dc takže to asi nebude
/
Není tady

Annuli, tak to bych určitě neváhala s návštěvou doktora... pro jistotu... ikdyž budeš se divit, ale já na FF kdysi viděla i grafy holek, co měly ovulaci až kdo ví kdy... a dokonce pro mne neuvěřitelná věc, i otěhotněly 

Není tady

Anu,jak píše Popi,taky bych pádila k dr. 
Holky,já jsem nějak mimo,dnes ráno jsem zakrvácela jen chvilku,ale normál čerstvá červená krev
,co to to jako je 20DC
nestalo se Vám to některé?
Není tady
tak k dr. jsem nakonec nešla, přešlo to , a já tam stejně budu muset příští týden tak se pak zeptám co že to bylo ..
joo to se mi stalo ale tak asi 15DC jeden den a pak zas nic, tedy asi den špinění a pak to přešlo úplně.. nevím myslela jsem že to byla ovulka ale pak už mi nepřišla ms(těhu nejsem
).. tak nevím 
Není tady

Annuliku, já to taky nikdy neměla. Ale tento poslední cyklus, co jsem měla, jsem měla také špinění uprostřed cyklu. Holky říkaly (a v minulosti mi to potvzoval i dr.), že to bude ovulační krvácení - špinění. Otázkou však u mě zůstává, když jsem pravděpodobně OVU neměla, proč bylo to špinění....Asi tomu zase tolik nerozumím, jak jsem si myslela, že jo 

naskočilo, 4.8.09 revize
, KET 24.11.09 zrušen, imunologie OK, příprava na 1.a 2.IUI stopnuta, 3.IVF prozatím u ledu, vypadá to na změnu CAR 
Není tady
hmm, tak v tom nejsem sama
vždycky když si myslím ,že vím co se v mém těle děje.. mě pak nějak vypeče 
Není tady